|
Post by bobek on Oct 4, 2023 16:56:19 GMT 1
ALE JA CHCE ŻEBYŚ PRÓBOWAŁ KURWA Ale ja napierdalam od wczoraj, a ty mi mówisz, że to jest mafijne, że ja w ogóle próbuje cie przekonać do czegoś. nie mówie że to mafijne czuje sie jak kukuryna co woli łobuza kiedy z drugiej strony dobry chłopak uprawia cierpliwy grind, co mam kurwa poradzić
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 16:57:16 GMT 1
Zobaczysz sobie sam jak się gada z Kshaqiem i Montim solo, zrozumiesz. przecież bobek tu jest najbardziej twardogłowym gościem który dodatkowo chce cię zlinczować co tu się dzieje o ty żmijo
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 16:59:20 GMT 1
dobra kurwa to jest dobry moment na stop i wasze ready obecnej postawy kshaqa, bo na moje oko kolega nie dojeżdża i nawet takie dwa baranki jak wy mają szanse to zobaczyć
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 17:00:06 GMT 1
i teraz jak weźmiecie ten oddech to proszę o tłumaczenie czemu wyjebanie dzisiaj winnego kshaqa jawi wam się jako niekorzystne
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 17:07:23 GMT 1
już za późno na to
jakikolwiek głos nie na mnie jest głosem mafijnym
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 17:08:40 GMT 1
kshaq w linczu to oddanie pola
mamy ewentualnie wtedy:
kshaq jeśli niewinny = jego strzał w Monti/Pshemo/Kacperek
ale kshaq z gry w tym momencie jest bardziej miastowy
też parę rzeczy na bieżąco pokazywałem
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 17:09:43 GMT 1
chodzi o to, żeby nie pozwolić mafii na ponowne przejęcie inicjatywy i ustawianie po swojemu
jeśli się pomylę, to trudno, miasto często się myli
ale jeśli będę miał rację, to w meczówce mamy mnie pewnego niewinnego
i cały ambaras kshaq/Kacper do przeanalizowania
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 17:11:16 GMT 1
próbuję przemyśleć gdzie może być haczyk z Waszej perspektywy i chyba nie ma
najbardziej bold zagranie to byłoby ja w mafii z Pshemem
i nieoznaczenie go jako niewinnego po mojej śmierci
wtedy byłby dysonans w chuj czy chcę go podkopać, czy raczej skierować na niego
ale jestem niewinny, a jeśli Pshemo też jest niewinny, to po prostu losowanie poszło źle i tyle
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 17:12:09 GMT 1
Monti jesteśmy koledzy?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 17:15:11 GMT 1
no jestem niewinny, jak Ty też jesteś to znaczy że mamy meczówkę na kshaqa
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 17:15:25 GMT 1
próbuję przemyśleć gdzie może być haczyk z Waszej perspektywy i chyba nie ma najbardziej bold zagranie to byłoby ja w mafii z Pshemem i nieoznaczenie go jako niewinnego po mojej śmierci wtedy byłby dysonans w chuj czy chcę go podkopać, czy raczej skierować na niego ale jestem niewinny, a jeśli Pshemo też jest niewinny, to po prostu losowanie poszło źle i tyle weź mi to rozpisz w całości - co jeśli Twój target winny, a co jeśli niewinny
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 17:16:13 GMT 1
no dobra czyli mam zezwalać na meczówke z kshaqiem, którego oceniasz na bardziej niewinnego niż ja czyli na tą chwile tak czy inaczej zezwalam na przegraną
długo mi nie zajęło szukanie haczyka
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 17:17:32 GMT 1
jak winny to ja pewny niewinny i gramy dalej z tą wiedzą
jak niewinny to koniec gry
więc PEWNY NIEWINNY mając świadomość że nie jest moim targetem powinien namawiać mnie w chuj i głosować na mnie, bo wtedy na pewno trafię mafiozę
inna sprawa jak Pshemo - może mieć właściwe pewność że zagłosuje na niego
więc co robi? najpierw circus i skandaloza a teraz glos na kshaqa
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 17:17:57 GMT 1
oceń reakcje kshaqa na poprzedniej stronie, prosze
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 17:18:30 GMT 1
no dobra czyli mam zezwalać na meczówke z kshaqiem, którego oceniasz na bardziej niewinnego niż ja czyli na tą chwile tak czy inaczej zezwalam na przegraną długo mi nie zajęło szukanie haczyka no ale to nie jest haczyk, tylko to jest ewentualnie miastowe mylenie, zanim sie wdałeś w dyskusje z Pshemem, to mialem Cie za brata, do jutra moze sie duzo zmienic wiec nie mozna nazwac haczykiem faktu, ze niewinny sie moze pomylic bo jesli jestem winny, to przeciez odpadam
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 17:21:04 GMT 1
dobrze już wszystko rozumiem i Cię o coś proszę. Jeżeli nie dostrzeżesz sygnałów które dał teraz nie wiem czy będe chciał brać udział w plebiscycie na bardziej niewinnego ja vs on
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 17:21:38 GMT 1
czy na tej samej zasadzie nie można strzelić we mnie jako w mniej zacietrzewionego i bez żółci w serduchu?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 17:21:41 GMT 1
oceń reakcje kshaqa na poprzedniej stronie, prosze nie bede tego w tym momencie robil no bo co: a) jak w mafii jest bobek i pshemo, to jedyne co moga zrobic w tym moemncie to zwajchowac na kshaqa, i tak moga i zrobic remis, ale wtedy to bedzie wygladlao zbyt oczywiste i jednego z nich kshaq odstrzeli wiec co powinna zrobic mafia bobek i pshemo? namowic montiego do tego, zeby tez zaglosowal jednak na kshaqa i zwiekszyc mozliwosc ze przez te mecyje kshaq odstrzeli montiego ewentualnie w druga strone sam jeden winny kacperek moze robic lewar montiemu na kshaqa, zeby kshaq pomyslal ze w mafii sa kacperek z montim, oszczedzajac pshema - ktory dal na kshaqa, ale przestal sie odzywac, bo milczenie jest w tym momencie dla niego lepsze
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 17:23:22 GMT 1
czy na tej samej zasadzie nie można strzelić we mnie jako w mniej zacietrzewionego i bez żółci w serduchu? moglbym w Ciebie strzelic tylko majac pewnosc co do Twojej niewinnosci i wyboru ktorym nie bylbym ja, bo wybor mnie niewinnego to koniec gry, ergo nie moge w Ciebie strzelic, bo nie bede mial pewnosci ze nie zakonczy to gry i porownajmy to z tym, jak Pshemo mi probowal wjezdzac na psyche, ze zdejme z siebie glos, etc -> miastowy powinien byc tutaj bardziej niewinny, szczegolnie po mojej wprost deklaracji wyprzedzajacej ze go zastrzele, a on poszedl w gierke
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 17:24:28 GMT 1
nie powinienes w ogole jako niewinny rozpatrywac tego co bedzie jutro przy kshaq - Ty
powinienes dazyc do tego, zeby pole bitwy jutro bylo jak najbardziej klarowne
to co wedlug Ciebie jest klarowniejsze
Kacperek (niewinny), Monti, Pshemo
czy
Kacperek, Kshaq, Monti (niewinny)
|
|