monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 19:45:42 GMT 1
a może by tak po prostu kurwa mafiozę trafić tym linczem, co bo mam wrażenie że się skupiasz obecnie bardziej na tym, że poleci miastowy skąd ta zmiana i przekonanie, że jednak uniewinnienie mnie to ok?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 19:46:20 GMT 1
Pshemo, masz sobie coś do zarzucenia w tej rozgrywce?
|
|
|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 19:46:41 GMT 1
To znaczy no prawda jest taka, że uznałem za bardziej prawdopodobne, ze wy z Montim na takie interakcje polecicie niż że Kacper zagra tak jak zagrał, podobało mi sie też że tak naprawde odpowiadał na pytania zawsze. A ja nie odpowiadam? Monti nie odpowiada? Miałem pisać że tamten post wyżej jest miejski, bo się przyznajesz wprost że nie pamiętasz, gdzie mafiozo wymyślałby cokolwiek w odpowiedzi na takie pytanie w takim momencie. No ale dopisałeś i to jest słabe, dosłownie spełnia tę definicję
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 19:47:30 GMT 1
a jakie to są fronty, bo ja nie widzę? widzę że siedli na mnie od początku wszyscy i wszystkim z tym wygodnie front kumpelski kontra front wjebanego winnego z kolegą który próbuje jeszcze coś na tym ugrać No ten post Kacpra był dla mnie bardzo niewinny np. ciężko powiedzieć dlaczego.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 19:48:13 GMT 1
Pshemo, masz sobie coś do zarzucenia w tej rozgrywce? Szczerze nie, mój cel był prosty zapierdolić tak, żeby ten drugi mieszkaniec nawet jak zostanie zlinczowany to kim by nie był, żeby uznał mnie za niewinnego. Ja już niewinniej nie umiem.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 19:48:52 GMT 1
Kshaq jest w tej mafii na bank, po prostu dajcie mi życ
|
|
|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 19:49:42 GMT 1
a może by tak po prostu kurwa mafiozę trafić tym linczem, co bo mam wrażenie że się skupiasz obecnie bardziej na tym, że poleci miastowy skąd ta zmiana i przekonanie, że jednak uniewinnienie mnie to ok? Ja mówiłem przecież, że szedłbym w bobka Plus ciebie dalej potencjalnie mam w moich mafijnych składach więc powiedzmy że jest to jakiś kompromis Szczególnie że akurat z wszystkich tych gagatków posiadanie informacji o twojej niewinności dla mnie byłoby najcenniejsze, bo Gump ciągle mi siedzi z tyłu głowy
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 19:51:12 GMT 1
Dobra Kshaq bo mnie wkurwiłeś
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 19:51:59 GMT 1
skąd ta zmiana i przekonanie, że jednak uniewinnienie mnie to ok? Ja mówiłem przecież, że szedłbym w bobka Plus ciebie dalej potencjalnie mam w moich mafijnych składach więc powiedzmy że jest to jakiś kompromis Szczególnie że akurat z wszystkich tych gagatków posiadanie informacji o twojej niewinności dla mnie byłoby najcenniejsze, bo Gump ciągle mi siedzi z tyłu głowy Ty kurwa cały dzień siedzisz cicho a teraz coś pierdolisz o tożsamościach i gumpie podczas lizania fiuta kolegi z mafii?
|
|
|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 19:53:02 GMT 1
Ja mówiłem przecież, że szedłbym w bobka Plus ciebie dalej potencjalnie mam w moich mafijnych składach więc powiedzmy że jest to jakiś kompromis Szczególnie że akurat z wszystkich tych gagatków posiadanie informacji o twojej niewinności dla mnie byłoby najcenniejsze, bo Gump ciągle mi siedzi z tyłu głowy Ty kurwa cały dzień siedzisz cicho a teraz coś pierdolisz o tożsamościach i gumpie podczas lizania fiuta kolegi z mafii? Kurwa gościu, siedziałeś cicho dokładnie tyle co ja, taką hipokryzją plujesz teraz że nie wytrzymie
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 19:54:17 GMT 1
no kurwa stary, serio byś wybrał siedzenie tutaj zamiast badmintona? twoje wyjebanie jajec to rzecz, która jeszcze każe mi się zastanowić nad twoją mafijnością problem tylko taki, że jak uważam, że mam do ciebie dobrego nosa, to jednocześnie nie widziałem cię w mafii przeglądałem edycję Sznudzianową no i tam kurwa inaczej to wyglądało, bardziej byłeś spolegliwy, jakieś uśmieszki w postach itp., no a tutaj tego nie ma tylko że to jeszcze mniej nowożytna edycja, więc pytanie ile wniosków z tego można wyciągnąć To jest post, który ci chciałem od razu wypierdolić, ale uznałem, że poczekam czy ktoś jeszcze widzi twoją mafijność czy tylko ja. W momencie jak ja mam grube rozkminy na bani i nie wie mco sie dzieje do konca ty uznajesz za stosowane gadać o sznudzianie, piszesz zdania typu "musze zastanowić sie nad twoja mafijnością". MAm dociebie dobrego nosa ale nie wiedziałem cie w mafii. Co ty pierdolisz w ogóle.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 19:55:06 GMT 1
Ty kurwa cały dzień siedzisz cicho a teraz coś pierdolisz o tożsamościach i gumpie podczas lizania fiuta kolegi z mafii? Kurwa gościu, siedziałeś cicho dokładnie tyle co ja, taką hipokryzją plujesz teraz że nie wytrzymie Kurwa ja zademonstrowałem dwa razy jak bardzo nic sie nie dzieje jak tylko zamkne morde.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 19:56:31 GMT 1
twoje wyjebanie jajec to rzecz, która jeszcze każe mi się zastanowić nad twoją mafijnością problem tylko taki, że jak uważam, że mam do ciebie dobrego nosa, to jednocześnie nie widziałem cię w mafii przeglądałem edycję Sznudzianową no i tam kurwa inaczej to wyglądało, bardziej byłeś spolegliwy, jakieś uśmieszki w postach itp., no a tutaj tego nie ma tylko że to jeszcze mniej nowożytna edycja, więc pytanie ile wniosków z tego można wyciągnąć To jest post, który ci chciałem od razu wypierdolić, ale uznałem, że poczekam czy ktoś jeszcze widzi twoją mafijność czy tylko ja. W momencie jak ja mam grube rozkminy na bani i nie wie mco sie dzieje do konca ty uznajesz za stosowane gadać o sznudzianie, piszesz zdania typu "musze zastanowić sie nad twoja mafijnością". MAm dociebie dobrego nosa ale nie wiedziałem cie w mafii. Co ty pierdolisz w ogóle. Co jest mafijnego w szukaniu dodatkowego materiału do analizy? Swoją drogą kurwa bobek robi dokładnie to samo co ty - ignoruje połowę tego co ja o nim napiszę i chuj Ale Pshemo tego nie widzi bo bobek odpowiada na pytania a kshaq i Monti nie
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 19:57:37 GMT 1
Wszyscy odpowiadacie na pytania, ale u Bobka to mniej normalne.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 19:57:53 GMT 1
Kshaq tylko ty nie widzisz swojej mafijności co ja mam ci kurwa powiedziec.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 19:58:32 GMT 1
Sam fakt, że ze mną o tym rozmawiasz na sekundy przed twoja potencjalna smiercia zamiast ustalac kto jest w mafii dowodzi twojej winnosci.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 19:58:44 GMT 1
Wszyscy odpowiadacie na pytania, ale u Bobka to mniej normalne. I mniej normalne=miastowe? Czy ty się kurwa słyszysz?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 19:59:01 GMT 1
No masz racje, ale zdałem sobie sprawe z tego jeszcze zanim mi odpisałęś.
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 19:59:16 GMT 1
twoje wyjebanie jajec to rzecz, która jeszcze każe mi się zastanowić nad twoją mafijnością problem tylko taki, że jak uważam, że mam do ciebie dobrego nosa, to jednocześnie nie widziałem cię w mafii przeglądałem edycję Sznudzianową no i tam kurwa inaczej to wyglądało, bardziej byłeś spolegliwy, jakieś uśmieszki w postach itp., no a tutaj tego nie ma tylko że to jeszcze mniej nowożytna edycja, więc pytanie ile wniosków z tego można wyciągnąć To jest post, który ci chciałem od razu wypierdolić, ale uznałem, że poczekam czy ktoś jeszcze widzi twoją mafijność czy tylko ja. W momencie jak ja mam grube rozkminy na bani i nie wie mco sie dzieje do konca ty uznajesz za stosowane gadać o sznudzianie, piszesz zdania typu "musze zastanowić sie nad twoja mafijnością". MAm dociebie dobrego nosa ale nie wiedziałem cie w mafii. Co ty pierdolisz w ogóle. ominął mnie ten post, kurwa co to za kryminał
|
|
|
Post by Volverin on Oct 4, 2023 20:01:09 GMT 1
Przegłosowany został Monti.
Monti jest Niewinny!
Temat pozostaje zamknięty do godziny 21:30, a Monti ma 30 minut na decyzję kogo wyeliminować.
|
|