|
Post by bobek on Oct 3, 2023 21:30:43 GMT 1
a Ty sobie kshaq przed kolejną edycją zawieś na komputerze karteczke żeby się nie tłumaczyć w poście otwierającym gdzie się tłumaczyłem? wszedłem do gry z kutasiarzami regularnie oszukującymi mnie w mafii i o tym napisałem - gdzie tam widzisz tłumaczenie się z czegokolwiek? ja twoją niewinność zwykle widziałem jak sporo ludzi też ją podważało, ale granie po linii najmniejszego oporu w 2v2 nie przejdzie czuję się nieswojo - tłumaczenie się w rozgrywce z regularnie oszukującymi mnie kutasiarzami - sugestia słabszości wobec przeciwnika ale tu przynajmniej mam 67% szans na trafienie - sugestia własnej słabości + jakaś matematyka no kurwa miewałeś lepsze zaczątki stary
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 21:31:12 GMT 1
PARK THE BUS PSHEMO PARK THE BUS Ja tu jestem w ofensywie a ty się dalej nabijaj, zobaczymy na czyje wyjdzie.
|
|
|
Post by bobek on Oct 3, 2023 21:31:26 GMT 1
próbując wywrócić teraz stół i uniewinnić kshaqa na przykład Czyli tyle tej gadki naprodukowałeś o moim udawaniu niesprytnego tylko dlatego, że uznałem za właściwe stwierdzić, że Kshaq nie jest taki winny jednak. Łuhuhu. To bardzo niesprytne było faktycznie. Bardziej niesprytne jest jednak to, że tobie się na serio zaczęło wydawać, że jest jakiś stół do wywrócenia po 2 stronach. no faktycznie się naprodukowałem, liczysz z poprzednią edycją? kurwa mafia dwóch prędkości
|
|
|
Post by kshaq on Oct 3, 2023 21:31:54 GMT 1
To słabo. Dla mnie Kacperek i Monti mafia ze względu na naiwność, która nie może być prawdziwa. a kshaq już super? XD ty Monti a ty jakbyś tak napisał w końcu co się ci we mnie nie podoba zamiast kryć się za oczywistościami i matematyką, co?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 21:32:09 GMT 1
PARK THE BUS PSHEMO PARK THE BUS Ja tu jestem w ofensywie a ty się dalej nabijaj, zobaczymy na czyje wyjdzie. dawaj mi szanse mafijne rozpisz, bo dla ciebie jeszcze jest nadzieja
|
|
|
Post by bobek on Oct 3, 2023 21:32:29 GMT 1
od rozpoczęcia zdążyłem wrócić do domu wziąć prysznic dobić patelnie na pustą którą mi Monciarz wystawił i opierdalam sobie teraz babke ziemniaczaną przysmak podlasia
|
|
|
Post by kshaq on Oct 3, 2023 21:32:44 GMT 1
gdzie się tłumaczyłem? wszedłem do gry z kutasiarzami regularnie oszukującymi mnie w mafii i o tym napisałem - gdzie tam widzisz tłumaczenie się z czegokolwiek? ja twoją niewinność zwykle widziałem jak sporo ludzi też ją podważało, ale granie po linii najmniejszego oporu w 2v2 nie przejdzie czuję się nieswojo - tłumaczenie się w rozgrywce z regularnie oszukującymi mnie kutasiarzami - sugestia słabszości wobec przeciwnika ale tu przynajmniej mam 67% szans na trafienie - sugestia własnej słabości + jakaś matematyka no kurwa miewałeś lepsze zaczątki stary miałem też gorsze, i czego to dowodzi? poza tym że zwykle siadali na mnie wtedy mafiozi?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 21:33:50 GMT 1
ty Monti a ty jakbyś tak napisał w końcu co się ci we mnie nie podoba zamiast kryć się za oczywistościami i matematyką, co? za oczywistościami i matematykąza oczywistościami i matematyką za oczywistościami i matematyką
jak oczywistości mają mi nie pomóc znaleźć mafiozy, jeszcze wsparte matematyką, to co ja mam więcej pisać? że brzydki avatar masz? naprawdę napisałeś, że mam wrzucić co się nie podoba poza OCZYWISTOŚCIAMI? po co mam pisać, skoro OCZYWISTOŚCI istnieją?
|
|
|
Post by kshaq on Oct 3, 2023 21:34:08 GMT 1
próbując wywrócić teraz stół i uniewinnić kshaqa na przykład Czyli tyle tej gadki naprodukowałeś o moim udawaniu niesprytnego tylko dlatego, że uznałem za właściwe stwierdzić, że Kshaq nie jest taki winny jednak. Łuhuhu. To bardzo niesprytne było faktycznie. Bardziej niesprytne jest jednak to, że tobie się na serio zaczęło wydawać, że jest jakiś stół do wywrócenia po 2 stronach. kurwa na 4 stronie dochodzisz do tych samych wniosków, co ja na pierwszej trochę spóźnione ale jednak gratulacje
|
|
|
Post by kshaq on Oct 3, 2023 21:34:44 GMT 1
ty Monti a ty jakbyś tak napisał w końcu co się ci we mnie nie podoba zamiast kryć się za oczywistościami i matematyką, co? za oczywistościami i matematykąza oczywistościami i matematyką za oczywistościami i matematyką
jak oczywistości mają mi nie pomóc znaleźć mafiozy, jeszcze wsparte matematyką, to co ja mam więcej pisać? że brzydki avatar masz? naprawdę napisałeś, że mam wrzucić co się nie podoba poza OCZYWISTOŚCIAMI? po co mam pisać, skoro OCZYWISTOŚCI istnieją? ale naprawdę tak źle z tobą jest, że muszę znaczniki sarkazmu dodawać do moich postów?
|
|
|
Post by bobek on Oct 3, 2023 21:34:50 GMT 1
byle się nie dać zwariować
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 21:35:02 GMT 1
Czyli tyle tej gadki naprodukowałeś o moim udawaniu niesprytnego tylko dlatego, że uznałem za właściwe stwierdzić, że Kshaq nie jest taki winny jednak. Łuhuhu. To bardzo niesprytne było faktycznie. Bardziej niesprytne jest jednak to, że tobie się na serio zaczęło wydawać, że jest jakiś stół do wywrócenia po 2 stronach. kurwa na 4 stronie dochodzisz do tych samych wniosków, co ja na pierwszej trochę spóźnione ale jednak gratulacje social distancing
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 21:35:21 GMT 1
kurwa na 4 stronie dochodzisz do tych samych wniosków, co ja na pierwszej trochę spóźnione ale jednak gratulacje social distancing jebańce już grają pod paranoję na bobka Kacper nie dam się zwariować
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 21:35:48 GMT 1
Ja tu jestem w ofensywie a ty się dalej nabijaj, zobaczymy na czyje wyjdzie. dawaj mi szanse mafijne rozpisz, bo dla ciebie jeszcze jest nadzieja Jak skończę myśleć.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 21:36:09 GMT 1
za oczywistościami i matematykąza oczywistościami i matematyką za oczywistościami i matematyką
jak oczywistości mają mi nie pomóc znaleźć mafiozy, jeszcze wsparte matematyką, to co ja mam więcej pisać? że brzydki avatar masz? naprawdę napisałeś, że mam wrzucić co się nie podoba poza OCZYWISTOŚCIAMI? po co mam pisać, skoro OCZYWISTOŚCI istnieją? ale naprawdę tak źle z tobą jest, że muszę znaczniki sarkazmu dodawać do moich postów?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 21:36:22 GMT 1
kto jest w mafii kshaq? dam ci oddechu nabrać
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 21:37:28 GMT 1
Ja dobrą wolę wyczuwam tylko od Kshaqa, co nie znaczy, że jest niewinny.
Ale znaczy to tyle, że jeśli Kshaq jest winny to ten z was, który jest niewinny odpierdala jakiś szajs narazie.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 3, 2023 21:37:36 GMT 1
kurwa na 4 stronie dochodzisz do tych samych wniosków, co ja na pierwszej trochę spóźnione ale jednak gratulacje social distancing a ten distancing to tu gdzie? bo ja właśnie pshemowi zapisałem za to małego plusa, jako jedyny wykazuje odrobinę dobrej woli ale chyba panika jednak wjeżdża, bo się burzy worldview co
|
|
|
Post by kshaq on Oct 3, 2023 21:39:48 GMT 1
kto jest w mafii kshaq? dam ci oddechu nabrać na razie ty, kurwa ta pewność jest niesamowita, jakby jeszcze duch Karasia ci na ramieniu siedział z dwójki Pshemo - bobek Pshemo wykazuje więcej dobrej woli tak jak napisałem a bobek no naturalnie gra prawda, ale już mi pokazaliście w poprzedniej rozgrywce, że na samej naturalności jechać nie mogę
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 21:40:05 GMT 1
No jeżeli Kacper z Montim są w mafii to właśnie spróbowali zrobić zajebiście ostry powerlifting. Tylko ja nie wiem czy to by była racjonalna strategia z ich strony.
|
|