monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 21:40:34 GMT 1
a ten distancing to tu gdzie? bo ja właśnie pshemowi zapisałem za to małego plusa, jako jedyny wykazuje odrobinę dobrej woli ale chyba panika jednak wjeżdża, bo się burzy worldview co kurwa na 4 stronie dochodzisz do tych samych wniosków, co ja na pierwszej
trochę spóźnione ale jednak gratulacje w ogóle przypomniało mi się jak na Glorfindelu mnie za to squbi złapał, bo wysapałem do egze? że za mną powtarza no brakuje Ci argumentów krzak chyba jednak
|
|
|
Post by bobek on Oct 3, 2023 21:41:05 GMT 1
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 21:41:32 GMT 1
Pshemo ogólnie chce gadać bo to ciapa jest, chyba, że akurat się napierdoli to wtedy już spoko spamować przez trzydzieści stron MONTI MAFIA na złych estymatorach i zlecieć w linczu
ale jak ktoś inny jest pewny, to ZŁA WOLA
|
|
|
Post by kshaq on Oct 3, 2023 21:42:40 GMT 1
a ten distancing to tu gdzie? bo ja właśnie pshemowi zapisałem za to małego plusa, jako jedyny wykazuje odrobinę dobrej woli ale chyba panika jednak wjeżdża, bo się burzy worldview co kurwa na 4 stronie dochodzisz do tych samych wniosków, co ja na pierwszej
trochę spóźnione ale jednak gratulacje w ogóle przypomniało mi się jak na Glorfindelu mnie za to squbi złapał, bo wysapałem do egze? że za mną powtarza no brakuje Ci argumentów krzak chyba jednak co stary grasz jakbyś w ogóle mojej mety nie znał, jebany Forrest Gump mi wytykał w poprzedniej edycji posty, za które Squbi by rzekomo mnie uznał za mafię, a ty teraz traktujesz to jako valid argument mogę ci zacytować jak chcesz
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 21:42:45 GMT 1
Dobre estymatory to były.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 21:43:02 GMT 1
więc zakładam, że akurat to (chęć dialogu) nie świadczy o jego winie, z drugiej strony czy mafijny Kacperek miałby sens tak dojebać kshaqowi? jako trzeci de facto mu już trumnę dębową zaniósł
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 21:44:13 GMT 1
Kshaq spróbuj ocenić prawdopodobieństwo tego, że Kacper i Monti uznali by, że dla nich optymalną strategią jest pchanie mocno razem niewinnego.
Ja też to ocenię i podzielimy się wynikami rozkminy na 1,2,3 o umówionej porze.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 21:44:27 GMT 1
kurwa na 4 stronie dochodzisz do tych samych wniosków, co ja na pierwszej
trochę spóźnione ale jednak gratulacje w ogóle przypomniało mi się jak na Glorfindelu mnie za to squbi złapał, bo wysapałem do egze? że za mną powtarza no brakuje Ci argumentów krzak chyba jednak co stary grasz jakbyś w ogóle mojej mety nie znał, jebany Forrest Gump mi wytykał w poprzedniej edycji posty, za które Squbi by rzekomo mnie uznał za mafię, a ty teraz traktujesz to jako valid argument mogę ci zacytować jak chcesz hehe no ale ja tu tylko wspomniałem fakt i uznałem, że brakuje Ci argumentów, że idziesz w taką stronę a Ty od razu w kontekście mafijności
|
|
|
Post by bobek on Oct 3, 2023 21:44:40 GMT 1
Monciarz a my na jaką szarade się umówimy
|
|
|
Post by kshaq on Oct 3, 2023 21:44:51 GMT 1
kacperek prosi, żebyśmy nie dali się zwariować zmierzając ku pudle w trybie 2v2, legancko chłop niespełna rozumu albo w mafii
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 21:45:33 GMT 1
kacperek prosi, żebyśmy nie dali się zwariować zmierzając ku pudle w trybie 2v2, legancko chłop niespełna rozumu albo w mafii No ta, ja mu totalnie nie wierzę, że on już niby ma jakiś stół w tej grze.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 21:45:39 GMT 1
dawaj kshaq zrób murloka jakiś agresywny wjazd, cytowanie bzdur, ten
|
|
|
Post by kshaq on Oct 3, 2023 21:46:05 GMT 1
co stary grasz jakbyś w ogóle mojej mety nie znał, jebany Forrest Gump mi wytykał w poprzedniej edycji posty, za które Squbi by rzekomo mnie uznał za mafię, a ty teraz traktujesz to jako valid argument mogę ci zacytować jak chcesz hehe no ale ja tu tylko wspomniałem fakt i uznałem, że brakuje Ci argumentów, że idziesz w taką stronę a Ty od razu w kontekście mafijności no nie, ja w kontekście double standards jakie prezentujesz, ale wiadomka że trzeba zrobić twist na swoją korzyść
|
|
|
Post by bobek on Oct 3, 2023 21:46:58 GMT 1
kacperek prosi, żebyśmy nie dali się zwariować zmierzając ku pudle w trybie 2v2, legancko chłop niespełna rozumu albo w mafii No ta, ja mu totalnie nie wierzę, że on już niby ma jakiś stół w tej grze. stół miałem ustawiony 4 strony temu, teraz już rozjebałem hamak
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 21:47:21 GMT 1
z drugiej strony czy mafii kshaq-pshemo opłacałoby się teraz grać na wspólną defensywkę? teoretycznie przy 2vs1 i tak pozostały (zakładam Pshemo) mógłby w aktualnej sytuacji walczyć o mojego force'a na Kacpra, bo zakładam, że tak by się to raczej odbywało
więc albo grają mocno, albo świadczy to na niekorzyść teorii tej dwójki mafijnej
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 21:48:08 GMT 1
chociaż faktycznie te parę pierwszych stron po bruteforce wjeździe wyglądało jakby tam jakieś obsranko wjechało i dopiero się szyki konsolidują
|
|
|
Post by kshaq on Oct 3, 2023 21:48:20 GMT 1
dawaj kshaq zrób murloka jakiś agresywny wjazd, cytowanie bzdur, ten przecież cytuję twoje non stop gram se na żywo i dopierdalam się do wszystkiego, co mi nie pasuje, nie rozumiem z czym masz problem
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 21:48:34 GMT 1
powiedzmy, że teraz daję obojgu solidne 7,5, za poprzednią fazę 3 dla kshaqa, 5 dla pshema
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 21:48:50 GMT 1
dawaj kshaq zrób murloka jakiś agresywny wjazd, cytowanie bzdur, ten przecież cytuję twoje non stop gram se na żywo i dopierdalam się do wszystkiego, co mi nie pasuje, nie rozumiem z czym masz problem no ale sram na moje, jestem niewinny, daj mi coś co mogę użyć deklu
|
|
|
Post by bobek on Oct 3, 2023 21:48:59 GMT 1
kurwa jak wskazałem pół godziny temu to samo to odpowiedziałeś, że rozjebałeś tak że nie dało się tego ułożyć inaczej
|
|