monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 21:50:34 GMT 1
meta-argument na niekorzyść Kacpra, jak wjechałem z podobnymi rzeczami przy teorii Służby i uniewnnieniach tam (a miałem tam z 80% skuteczności plus odgadnięta rola), to wyszła z tej kłótnia jak huj
a teraz to fajrancik, idziemy razem, no albo to najszybciej skonsumowany związek w historii albo coś za łatwo
|
|
|
Post by kshaq on Oct 3, 2023 21:51:29 GMT 1
przecież cytuję twoje non stop gram se na żywo i dopierdalam się do wszystkiego, co mi nie pasuje, nie rozumiem z czym masz problem no ale sram na moje, jestem niewinny, daj mi coś co mogę użyć deklu no to kurwa czytaj moje posty, dosłownie nad głową ci pokazałem kacperka zapraszającego nas do skoku w przepaść czy po prostu dalej lecimy na " Karaś bobek naturalny niewinny"?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 21:52:13 GMT 1
kurwa jak wskazałem pół godziny temu to samo to odpowiedziałeś, że rozjebałeś tak że nie dało się tego ułożyć inaczej mówisz o dwóch frontach? ale ja tu z drugiej strony idę bo można założyć, co jest opłacalne przed i to uważam udało się rozjechać a można gadać o tym, jak się adjustuje plan na bieżąco i co jest opłacalne po tym jak pionki już na planszy stoją i dajmy na to para kshaq-pshemo gra bez dwóch gońców na starcie
|
|
|
Post by kshaq on Oct 3, 2023 21:53:00 GMT 1
monti czyta tylko te posty, które jego dotyczą a potem się pruje, że o niczym innym nie piszę xD o czym to świadczy? nie wiem, kurwa
ale nie podoba mi się to
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 21:53:05 GMT 1
no ale sram na moje, jestem niewinny, daj mi coś co mogę użyć deklu no to kurwa czytaj moje posty, dosłownie nad głową ci pokazałem kacperka zapraszającego nas do skoku w przepaść czy po prostu dalej lecimy na " Karaś bobek naturalny niewinny"? kurwa no zajebiście, zacytowałeś post z linkiem do youtube i powiedziałeś oczywistość brawo, super początek, mi chodzi o jakieś czary mary no ale mamy jeszcze czas
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 21:53:06 GMT 1
meta-argument na niekorzyść Kacpra, jak wjechałem z podobnymi rzeczami przy teorii Służby i uniewnnieniach tam (a miałem tam z 80% skuteczności plus odgadnięta rola), to wyszła z tej kłótnia jak huj a teraz to fajrancik, idziemy razem, no albo to najszybciej skonsumowany związek w historii albo coś za łatwo No Kacper ewidentnie nie myśli w tej grze za dużo.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 21:53:57 GMT 1
monti czyta tylko te posty, które jego dotyczą a potem się pruje, że o niczym innym nie piszę xD o czym to świadczy? nie wiem, kurwa ale nie podoba mi się to kacperek prosi, żebyśmy nie dali się zwariować zmierzając ku pudle w trybie 2v2, legancko chłop niespełna rozumu albo w mafii jak to uważasz, za wypowiedź której oczekuję od Ciebie parafrazując Zmarzlika, to w łeb się pierdolnij wpierw a potem paszkwile pisz
|
|
|
Post by bobek on Oct 3, 2023 21:54:07 GMT 1
no zgadza się, widzę to tak samo ale gdzie dziura w całym
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 21:54:48 GMT 1
Dobra ale na serio, kluczowe jest stwierdzenie, czy jest sens robić powerlifting, bo jak nie było to para Monti, Kacper się wyklucza. Ale zgaduję, że nie będzie tak oczywistej odpowiedzi na to pytanie. Idę przeczytać zasady co w razie remisu, etc.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 21:56:00 GMT 1
no zgadza się, widzę to tak samo ale gdzie dziura w całym no czemu oni się bronią na niekorzyść jest to, że Pshemo w ogóle o kshaqu zapomniał, bo mu się inna akcja nie spodobała, pamięć złotej rybki na korzyść jest to, że trochę za bardzo va banque zagranie, chyba, że jest ten element zesranka który dałoby radę przeczesać na stronach 2-4/5
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 21:56:39 GMT 1
Idę przeczytać zasady co w razie remisu, etc. mam tu w chuj flashbacki z wietnamu z jakiegoś wydania pshema ale nie wiem jakiego kshaq, gdzie on tak te zasady czytał przez pół rozgrywki?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 21:57:56 GMT 1
Najwięcej dobrej woli Kshaq.
Najmniej rozsądku Kacper.
Najwięcej sprytu Monti.
Nie wiem co z tego wynika, ale ostatnimi czasy założenie, że ten co jest najmniej rozsądny jest miastem dużo mi dawało.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 3, 2023 21:58:49 GMT 1
monti czyta tylko te posty, które jego dotyczą a potem się pruje, że o niczym innym nie piszę xD o czym to świadczy? nie wiem, kurwa ale nie podoba mi się to kacperek prosi, żebyśmy nie dali się zwariować zmierzając ku pudle w trybie 2v2, legancko chłop niespełna rozumu albo w mafii jak to uważasz, za wypowiedź której oczekuję od Ciebie parafrazując Zmarzlika, to w łeb się pierdolnij wpierw a potem paszkwile pisz no ale to ja ci rzucam uno reverse bo poza tym że "kshaq winny", to nie napisałeś nic konstruktywnego poza pięknym zakolejkowaniem w kogo lecimy tylko ja napisałem se niby słabe wejście, poszła błyskawiczna przypierdolka, a potem to już wyliczanka i fajrant w zasadzie to samo co bobek tylko więcej niepotrzebnych słów użyłeś
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 21:59:04 GMT 1
Idę przeczytać zasady co w razie remisu, etc. mam tu w chuj flashbacki z wietnamu z jakiegoś wydania pshema ale nie wiem jakiego kshaq, gdzie on tak te zasady czytał przez pół rozgrywki? Próbujesz zwrócić Kshaqa przeciwko mnie?
|
|
|
Post by kshaq on Oct 3, 2023 21:59:36 GMT 1
Idę przeczytać zasady co w razie remisu, etc. mam tu w chuj flashbacki z wietnamu z jakiegoś wydania pshema ale nie wiem jakiego kshaq, gdzie on tak te zasady czytał przez pół rozgrywki? kurwa nie pamiętam, tylko freakowa mi się przypomina ale to się chyba nie liczy
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 21:59:45 GMT 1
jak to uważasz, za wypowiedź której oczekuję od Ciebie parafrazując Zmarzlika, to w łeb się pierdolnij wpierw a potem paszkwile pisz no ale to ja ci rzucam uno reverse bo poza tym że "kshaq winny", to nie napisałeś nic konstruktywnego poza pięknym zakolejkowaniem w kogo lecimy tylko ja napisałem se niby słabe wejście, poszła błyskawiczna przypierdolka, a potem to już wyliczanka i fajrant w zasadzie to samo co bobek tylko więcej niepotrzebnych słów użyłeś A ja od początku tylko udawałem, że mam twoją winę za oczywistą.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 22:00:32 GMT 1
Tylko jeden z was nie wie, że jestem niewinny. I ja się dowiem, który to.
Dowiem się.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 22:01:11 GMT 1
Kacper jakbyś porównał to wydanie mnie, do tego, z którym się mierzyłeś w 1vs1?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 22:01:44 GMT 1
mam tu w chuj flashbacki z wietnamu z jakiegoś wydania pshema ale nie wiem jakiego kshaq, gdzie on tak te zasady czytał przez pół rozgrywki? Próbujesz zwrócić Kshaqa przeciwko mnie? masz paranoję?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 22:02:17 GMT 1
Próbujesz zwrócić Kshaqa przeciwko mnie? masz paranoję? Gdybym miał to byłbym niewinny, czyż nie?
|
|