Red
Gracz
|
Post by Red on Oct 20, 2023 20:01:35 GMT 1
Zwycięstwo mafii
ANDRZEJ LEPPER - kurwiszon Melania Trump - Squbaniec sleuthhound - Antura Olinek Okrąglinek - luczyk Przyczajony Tygrys - tomus Sonny Crocket - ladzior Tytus Bańka - barrti Pablo Picasso - Mały Farciarz luci - Mentos Maximus - Vulgard Borys Jelcyn - egze Słony Krokiet - bobek Dawid Ozdoba - Monti - mafia Doda - małpa - mafia Papież - Gary Oświecony Centrysta - kshaq - mafia Laura Pergolizzi - Lewkoń - mafia Thane - Pshemo Stary Niedźwiedź - Szarlej - ksiądz Grubol - Volverin Harrier Du Bois - lowrider- mafia
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 20, 2023 20:02:00 GMT 1
król oszustów
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 20, 2023 20:02:27 GMT 1
kurwa cztery mafie z rzedu i na koniec taki styl
|
|
Maximus
Edycja#37
Limit: 371
|
Post by Maximus on Oct 20, 2023 20:02:42 GMT 1
Mówiłem, mówiłem, mówiłem, mówiłem, mówiłem, mówiłem, mówiłem. Mówiłem, że w Dodę. Mówiłem, że trzeba odbić.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 20, 2023 20:03:24 GMT 1
no nie można było Ci na to pozwolić
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 20, 2023 20:03:27 GMT 1
WIELKA MAFIA
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 20, 2023 20:03:30 GMT 1
Mówiłem, mówiłem, mówiłem, mówiłem, mówiłem, mówiłem, mówiłem. Mówiłem, że w Dodę. Mówiłem, że trzeba odbić. discord.gg/m6BEF4ahdawaj gadamy sobie o przeżyciach, zapraszamy
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 20, 2023 20:03:30 GMT 1
pierdole te gre
|
|
|
Post by Pablo Picasso on Oct 20, 2023 20:03:34 GMT 1
No nieźle, Lowridera tylko nie zgadłem xD
|
|
|
Post by Borys Jelcyn on Oct 20, 2023 20:03:47 GMT 1
Fajnie
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 20, 2023 20:04:04 GMT 1
„Jeśli to czytacie to nie żyję. Powodzenia Wam życzę, mam nadzieję, że traficie teraz wszystkich. Szczerze mówiąc to nie wiem za bardzo co myśleć i nie jestem pewien moich typów. Wiem, mało to pomocne, ale podyskutujcie nad nimi chociaż. Teraz bardziej chyba zawierzam mojemu przeczuciu. Mafia w kolejności od najbardziej śmierdzącego do najmniej Ozdoba>Centrysta>Maximus, później bym się zastanawiał pomiędzy Du Bois (jako twist), Tytus jako ostateczny as i na samym końcu Krokiet (również jako twist). Przepraszam za błędy, myślę że gdybym był bardziej stanowczy to udałoby mi się coś więcej ugrać.”
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 20, 2023 20:04:13 GMT 1
A WIĘC JEDNAK NAS OSZUKALI CENTRYSTA-OZDOBA BYŁ NA CELOWNIKU Z DUBOIS MIAŁBYM PROBLEM A DODA SUPER MNIE POD CHUJA WZIĘŁA MIASTOWYMI POSTAMI MAXIMUS BARDZO DOBRA KOŃCÓWKA PRZEPRASZAM ŻE POTRAKTOWAŁEM CIE Z BIASEM, ZAGRAJ Z NAMI JESZCZE KIEDYŚ NIEDŹWIEDŹ DOBRZE DOWODZIŁELŚ MIASTEM GG PS CIESZE SIĘ Słony Krokiet ŻE BYŁEŚ NIEWINNY I NIE MUSIAŁEM TESTOWAĆ MOJEGO ZAUFANIA DO CIEBIE
|
|
Maximus
Edycja#37
Limit: 371
|
Post by Maximus on Oct 20, 2023 20:04:36 GMT 1
no nie można było Ci na to pozwolić Turbomafiozo Maximus, wyrachowany, wszystkich ogrywa, oportunista, psia mać. Świetnie zagraliście, ale naprawdę nie byłem w stanie walczyć. Ciebie konkretnie zacząłem podejrzewać dopiero na samym końcu, bo czułem, że zbyt pewnie we mnie wjeżdżasz jak na miastowego.
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 20, 2023 20:04:44 GMT 1
Było iść za głosem zdechlaka, trafilibyście dwóch, a potem Koń by się wybronił, ech
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 20, 2023 20:05:29 GMT 1
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 20, 2023 20:05:32 GMT 1
GRUBOL TEŻ PRZEPRASZAM ZA ZACIETRZEWIENIE
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 20, 2023 20:06:47 GMT 1
Gratuluję mafii, piękne zwycięstwo. Macki mafii były jeszcze dłuższe, niż się spodziewałem. Bardzo zła gra z mojej strony, zarówno pod względem poziomu (gdybym nie był księdzem, już dawno byłbym martwy), jak i aktywności. Wyjątkowa szkoda, bo edycja była bardzo fajna i to aż nie wypada tak grać. No ale trudno, stało się, miło było pograć, a na dziś czas odpocząć od forumka.
|
|
|
Post by Borys Jelcyn on Oct 20, 2023 20:09:35 GMT 1
Jedyne czego nie rozumiem to niezlinczowanie Centrysty i chyba niepociśnięcie Ozdoby na koniec. Harriera podejrzewałem na zasadzie tego, że tak długo nie leciał (już bodaj na poziomie mordu na Squbim pisałem, że jak nie padnie, to może mafia), Dodę - co można już chyba przyznać - znaliśmy z Farciarzem od początku (bo Red zjebał).
W każdym razie mafia zajebiście pograła. Fajny skład się trafił. Ale Kshaq powinien polecieć pierwszego dnia.
|
|
|
Post by Borys Jelcyn on Oct 20, 2023 20:15:57 GMT 1
No i oczywiście przyznam, że nie czytałem rozgrywki (nawet pierwszych stron) stąd się nie odnosiłem do akcji Tygrysa, bo ich nie czytałem. Kshaq wybitnie mafijnie pograł od początku, a reszta bardzo fajnie i czysto (na poziomie pojedynczych postów). Co każe patrzeć na grę z góry.
|
|
|
Post by tytusbanka on Oct 20, 2023 20:21:34 GMT 1
Ja rowniez dzieki za gre i przepraszam, ze nie dalem od siebie wiecej i tak jestem w szoku ze az tyle dotrwalem
|
|