|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 16:45:58 GMT 1
Pekunia linczujemy Conte? Może być. dwadzieścia minut później jest wjazd ze snajperem co za zbieg okoliczności
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 16:46:43 GMT 1
a później jest już wajcha Pekunyi na Ziemię, która wskakuje przed Conte w jej podejrzanych
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 16:47:54 GMT 1
generalnie więcej takich momentów było, nie wszystkie spisuję, bo próbowałem przede wszystkim mieć pełen ogląd sytuacji dla siebie, ale:
a) mafia stuplejsowa jest mafią Anturalną; b) mafia plejsowa jest mafią Contową.
faktycznie dyskordowa. a ta gra nie jest czasami taka trudna.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 16:48:43 GMT 1
dwadzieścia minut później jest wjazd ze snajperem w co za zbieg okoliczności W jakim świecie ja bym powiedział Pekuyi, żeby udawał snajpera? On wtedy nie był jeszcze blisko linczu.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 16:50:17 GMT 1
Albo bym go poświęcił, albo bym go holował. Poświęcić go nie poświęciłem. Holowanie go jak najdłużej kłóci się z tezą, że go wpuściłem, żeby udawał snajpera. To nie ma sensu.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 16:51:14 GMT 1
I nie rozumiem jak tego możesz nie widzieć.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 16:51:40 GMT 1
Natomiast dlaczego Foka lub ktokolwiek miałby go wypuścić do udawania snajpera w taki sposób tego też nie rozumiem.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 16:51:58 GMT 1
to też jest ciekawe, oczywiście analizowałem Śródziemną i uwazam, że jak miałeś to spotkanie, to się zresetowałeś trudami rozgrywki i popłynąłeś ale jednocześnie miastowy byłby w miastowym porcie a ty zarzuciłeś kotwicę gdzieś na żerowisku rekinów i dałeś w tego papugę na fantazji, totalnie irracjonalnie bo przecież jeszcze wieczór wcześniej pisałeś, że Ci się podoba moja z nim dyskusja
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 16:54:28 GMT 1
Albo bym go poświęcił, albo bym go holował. Poświęcić go nie poświęciłem. Holowanie go jak najdłużej kłóci się z tezą, że go wpuściłem, żeby udawał snajpera. To nie ma sensu. nie robiłeś ani tego, ani tego, dawałeś mu szansę, wyciągałeś na spytki i pisałeś, co jest optymalne a co nieoptymalne a ostatecznie jako miastowy w ogóle nawet się nie ustosunkowałeś do najgorętszego tematu Pekayo musiałem linczować właściwie sam, Ty z nim rozmawiałeś O SOBIE, O TYM JAKIE SĄ TWOJE ARGUMENTY ZA KONDUKTOREM I TAK DALEJ moment, w którym poczułeś problemy był moment, kiedy mogło się okazać, że Pekayo zleci od snajpera, a Ty w linczu jako jedyny mogłeś oprócz Wujka i Pekayo mogłeś mieć wtedy pewność, że to jest realistyczny scenariusz, bo Pekayo snajperem nie jest nawet nie rozważałeś, że jest nim ktoś, kto umarł
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 16:56:12 GMT 1
to też jest ciekawe, oczywiście analizowałem Śródziemną i uwazam, że jak miałeś to spotkanie, to się zresetowałeś trudami rozgrywki i popłynąłeś ale jednocześnie miastowy byłby w miastowym porcie a ty zarzuciłeś kotwicę gdzieś na żerowisku rekinów i dałeś w tego papugę na fantazji, totalnie irracjonalnie bo przecież jeszcze wieczór wcześniej pisałeś, że Ci się podoba moja z nim dyskusja O czym to świadczy, że zrobiłem coś totalnie irracjonalnego?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 16:56:40 GMT 1
o tym, że to bardzo trudna edycja dla mafii
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 16:57:15 GMT 1
nie podobały mi się też Twoje wtrącenia 'a gdzie jest X', 'co to za cisza Y', w tym do mnie
robię w mafii tak samo
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 16:57:56 GMT 1
I po co to robisz w mafii? Bo ja tak w mafii nie robię na przykład.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 16:58:21 GMT 1
a po co to robisz w mieście?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 16:58:31 GMT 1
Albo bym go poświęcił, albo bym go holował. Poświęcić go nie poświęciłem. Holowanie go jak najdłużej kłóci się z tezą, że go wpuściłem, żeby udawał snajpera. To nie ma sensu. nie robiłeś ani tego, ani tego, dawałeś mu szansę, wyciągałeś na spytki i pisałeś, co jest optymalne a co nieoptymalne
a ostatecznie jako miastowy w ogóle nawet się nie ustosunkowałeś do najgorętszego tematu Pekayo musiałem linczować właściwie sam, Ty z nim rozmawiałeś O SOBIE, O TYM JAKIE SĄ TWOJE ARGUMENTY ZA KONDUKTOREM I TAK DALEJ moment, w którym poczułeś problemy był moment, kiedy mogło się okazać, że Pekayo zleci od snajpera, a Ty w linczu jako jedyny mogłeś oprócz Wujka i Pekayo mogłeś mieć wtedy pewność, że to jest realistyczny scenariusz, bo Pekayo snajperem nie jest nawet nie rozważałeś, że jest nim ktoś, kto umarł No właśnie, nie robiłem ani tego ani tego. A jakbym był w mafii to miałbym jasny plan czy chcę wciągać go do meczówki, czy poświęcić.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 16:59:39 GMT 1
a co zrobiłeś ostatecznie z nim?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 16:59:43 GMT 1
a po co to robisz w mieście? Wyraz niepewności. Duża część tej edycji była rozgrywana na zaskakującej dozie uśpienia, niektórych graczy. Sam to czułeś.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 17:00:09 GMT 1
a co zrobiłeś ostatecznie z nim? No właśnie nic, jak zobaczyłem, że jesteśmy we dwóch kandydatem do linczu to go wyjebałem. Jakbym go poświęcał, to bym go wyjebał tak, żeby to było widać, że inicjatywa wyszła ode mnie. Jakbym go holował, to by nie udawał snajpera.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 17:00:24 GMT 1
nie mogłeś się z nim wiązać, ale nie mogłeś ignorować, natomiast Twoje interakcje z Lewkoniem są na zasadzie dawania szansy
interakcje Wujka z nim były niefortunne, ale oceniające
Twoje był wyciągające
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 17:00:41 GMT 1
a co zrobiłeś ostatecznie z nim? No właśnie nic, jak zobaczyłem, że jesteśmy we dwóch kandydatem do linczu to go wyjebałem.
|
|