|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 17:01:24 GMT 1
Potem dopisałem to.
Jakbym go poświęcał, to bym go wyjebał tak, żeby to było widać, że inicjatywa wyszła ode mnie.
Jakbym go holował, to by nie udawał snajpera.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 17:01:33 GMT 1
idę do fryzjera zaraz, graliśmy tę 2 vs 2, jeśli jesteś w mieście, to na pewno jest jakiś sposób, że mógłbyś mnie przekonać
zawsze istnieje ryzyko popełnienia błędu, chciałbym, żebyś mi pomógł je zminimalizować
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 17:02:10 GMT 1
Potem dopisałem to. Jakbym go poświęcał, to bym go wyjebał tak, żeby to było widać, że inicjatywa wyszła ode mnie. Jakbym go holował, to by nie udawał snajpera. jak oceniałeś swoją i Pekayo sytuację w momencie, gdy Drzewko zapytało, czy on chce Cię wyjebać?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 17:02:22 GMT 1
nie mogłeś się z nim wiązać, ale nie mogłeś ignorować, natomiast Twoje interakcje z Lewkoniem są na zasadzie dawania szansy interakcje Wujka z nim były niefortunne, ale oceniające Twoje był wyciągające I powiedz mi, po co ja bym miał wyciągać do gry mafijnego Lewkonia, który już sclaimował nieudolnie snajpera.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 17:03:24 GMT 1
Jakbym był z nim w mafii, to bym wiedział, że to już nie ma co wyciągać tylko trzeba działać stanowczo i szybko, żeby się wybić na nim.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 17:03:50 GMT 1
nie mogłeś się z nim wiązać, ale nie mogłeś ignorować, natomiast Twoje interakcje z Lewkoniem są na zasadzie dawania szansy interakcje Wujka z nim były niefortunne, ale oceniające Twoje był wyciągające I powiedz mi, po co ja bym miał wyciągać do gry mafijnego Lewkonia, który już sclaimował nieudolnie snajpera. wyciągałeś go przed claimem po claimie była cisza potem wjazd w Ziemię potem wspólna dyskusja o sile argumentów na Konduktora
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 17:04:27 GMT 1
Potem dopisałem to. Jakbym go poświęcał, to bym go wyjebał tak, żeby to było widać, że inicjatywa wyszła ode mnie. Jakbym go holował, to by nie udawał snajpera. jak oceniałeś swoją i Pekayo sytuację w momencie, gdy Drzewko zapytało, czy on chce Cię wyjebać? Chodzi ci o to moje pytanie do Drzewka? Bo tu napisałeś jakby chodziło o pytanie zadane przez Drzewko.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 17:04:27 GMT 1
claim był w momencie, gdy Drzewko, które mogło Cię rozwalić samotrzeć, wyciągnęło Pekuyę do pytania o Ciebie
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 17:04:44 GMT 1
jak oceniałeś swoją i Pekayo sytuację w momencie, gdy Drzewko zapytało, czy on chce Cię wyjebać? Chodzi ci o to moje pytanie do Drzewka? Bo tu napisałeś jakby chodziło o pytanie zadane przez Drzewko. o pytanie Drzewka do Pekayo
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 17:05:10 GMT 1
Foka, masz skomentować trzy ostatnie strony. Obszernie.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 17:06:46 GMT 1
Powiedz mi co ja bym zyskał na wysłaniu Pekayo, żeby klaimował snajpera po tym pytaniu drzewka? Bo dla mnie to byłby tak bezsensowny ruch, że nawet nie wiem co ci o nim pisać. To ruch, który się nie wydarzył.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 17:07:20 GMT 1
W jaki sposób to pytanie zadane przez drzewko implikuje sensowność wysyłania Pekayo na ten claim.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 31, 2023 17:19:06 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 17:19:06 GMT 1
Pekuya dostał ode mnie mafijnym Lewkoniem, Ty byłeś podejrzanym numer jeden Drzewka. To był dla Was bardzo trudny moment, gdzie równie dobrze mogliście zlecieć back to back albo tego samego dnia. Claim Pekuyi odsuwał go dalej, a Ty mogłeś powalczyć. Drzewko zdechło. Ty byłeś spokojny do momentu kiedy pojawił się drugi kluczowy moment, kiedy mogłeś zlecieć w linczu bo były takie propozycje. Nie było wtedy przestrzeni na zastanawianie się, tylko na złożenie Pekuyi na ołtarzu.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 31, 2023 17:20:00 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 17:20:00 GMT 1
Foka, oddaje głos na Ciebie w tym momencie i idę, zdecydowanie zachęcam do gry i odniesienia się do tego co wokoło.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 17:21:20 GMT 1
No okej, byłem podejrzanym Drzewka nr. 1, ale Elrond to też był podejrzany Drzewka nr. 1. Jako Elrond jeszcze go sobie pokabaciłem na swoją stronę na kilka dni. Uważasz, że dostałbym takiej paniki, żeby Powiedzieć Pekuyi, że ma udawać snajpera, a ja zabiję Drzewko, bo koniecznie muszę?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 31, 2023 17:24:58 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 17:24:58 GMT 1
Jesteś w meczówce, uważasz że to nie było opłacalne zagranie?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 17:25:41 GMT 1
Problem leży bardziej w tym jak w niej jestem. A i tak mogłem spokojnie polecieć wcześniej.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 31, 2023 17:58:28 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 17:58:28 GMT 1
Nie dziwota ze Karaś i jego pomagier ktorego nazwy nie pamietam, ktorym gral Monti - malo co praktycznie pisali ostatniego dnia xD Foka co robisz?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 18:16:43 GMT 1
Ja jestem i mogę cały czas rozmawiać, jak masz jakieś wątpliwości to pisz. Moje ogólne stanowisko dlaczego nie jestem w mafii znasz. A na pytania o sprawy szczegółowe mogę odpowiedzieć.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 18:23:29 GMT 1
On był w stanie oskarżyć mnie o sterylność i brak uśmiechu. Na tym etapie gry, to słabe.
|
|