|
Rozgrywka
Nov 30, 2023 19:33:35 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Nov 30, 2023 19:33:35 GMT 1
Też jak najbardziej może być w mafii. A jest ktoś, kto w tej mafii być nie może? Chodziło mi bardziej o to, że on jest na mojej liście najbardziej prawdopodobnych, obok Polloca, Kota, Decarda i Dixona. Ale dwóch ostatnich ma największe szanse. Gdzieś tam z tyłu jeszcze twistem jest Janosik i ty.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 30, 2023 19:34:54 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Nov 30, 2023 19:34:54 GMT 1
W sumie to patrząc na moją listę wynika że powinniśmy to spokojnie wygrać, skoro mamy jeszcze dwóch rolnych i trzy lincze.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 30, 2023 19:36:09 GMT 1
wąż trochę robisz składankę podejrzenia w edycji greatest hits xddd
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 30, 2023 19:39:41 GMT 1
w sensie no ja wyjechałem z podejrzeniami dixona, a ten se spokojnie trzyma mnie dalej na niewinnym tobie wczoraj się moja gra bardzo podobała, a teraz to już matematyka i huj, pograne, pora na csa
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 19:42:46 GMT 1
Practhett, dla Ciebie Dixon powinien być absolutnie niewinny. Wiesz o tym? rozwiniesz to? Już nie pamiętam, co miałem wtedy na myśli, ale imo z Dixonem się mocno wykluczamy jako duet.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 30, 2023 19:43:59 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Nov 30, 2023 19:43:59 GMT 1
Pogadamy po 20 jak się reszta pojawi i zobaczymy. To co teraz piszesz lub będziesz pisał już nie powinno mieć wpływu na decyzję, bo wiadomo, że teraz już tylko gra o przetrwanie dla każdego kto jest na świeczniku.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 19:44:07 GMT 1
Tak, a z perspektywy Pratchetta, to mafia Ja-Dixon to byłyby anomalia. Chciałem go wtedy trochę sprawdzić.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 30, 2023 19:44:39 GMT 1
via mobile
Post by Jackson Pollock on Nov 30, 2023 19:44:39 GMT 1
Ta sprawa z analizą na Kristoffersona, to, że w tym testamencie kolejkował mnie z Dixonem, to że w tym testamencie w ogóle nie brzmiał jak ktoś, kto myśli, że może umrzeć. Jestem przekonany,że Andre jest w mafii. Moim zdaniem Dixon nie może być w mafii ani z Deckardem, ani z Pratchettem. Deckard nie może być w mafii z Andre, ani Dixonem. Więc ci, którzy takie składy rozważają, rozważają bzdury.
Mamy 3 lincze, 2 rolnych, do tego może dojść sprawdzenie(nie zapomnijcie wszystkiego opisać w testamentach). Jeśli nie zlinczujemy dziś rolnego, to wygrana jest nasza.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 30, 2023 19:45:32 GMT 1
Pogadamy po 20 jak się reszta pojawi i zobaczymy. To co teraz piszesz lub będziesz pisał już nie powinno mieć wpływu na decyzję, bo wiadomo, że teraz już tylko gra o przetrwanie dla każdego kto jest na świeczniku. no w zasadzie się zgadzam dlatego gdzie byłeś trutniu ty i casablanca jak to nie była gra na przetrwanie każdego kto jest na świeczniku bo ja wam serce na dłoni a wy mi taki nóż no trochę tilt, nie powiem ???
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 30, 2023 19:47:33 GMT 1
tak w ogóle to są możliwe matematycznie dwa układy, w których mamy nawet trzy sprawdzenia przy niecelnych linczach, ale to zależy od tego czy miasto będzie linczować rolnych albo mafia będzie ich mordować a mafia ma 8 celów, 2 sprawdzone przez szpiega, wiec zostaje sześć, a z tego grona jeszcze można zawężać
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 19:50:44 GMT 1
Ta sprawa z analizą na Kristoffersona, to, że w tym testamencie kolejkował mnie z Dixonem, to że w tym testamencie w ogóle nie brzmiał jak ktoś, kto myśli, że może umrzeć. Jestem przekonany,że Andre jest w mafii. Moim zdaniem Dixon nie może być w mafii ani z Deckardem, ani z Pratchettem. Deckard nie może być w mafii z Andre, ani Dixonem. Więc ci, którzy takie składy rozważają, rozważają bzdury. Mamy 3 lincze, 2 rolnych, do tego może dojść sprawdzenie(nie zapomnijcie wszystkiego opisać w testamentach). Jeśli nie zlinczujemy dziś rolnego, to wygrana jest nasza. Rozwiń konkretniej temat Andre w mafii.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 19:51:31 GMT 1
I dlaczego Dixon nie może być w mafii z Pratchettem? A Andre z Deckardem?
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 30, 2023 20:01:57 GMT 1
Ta sprawa z analizą na Kristoffersona, to, że w tym testamencie kolejkował mnie z Dixonem, to że w tym testamencie w ogóle nie brzmiał jak ktoś, kto myśli, że może umrzeć. Jestem przekonany,że Andre jest w mafii. Moim zdaniem Dixon nie może być w mafii ani z Deckardem, ani z Pratchettem. Deckard nie może być w mafii z Andre, ani Dixonem. Więc ci, którzy takie składy rozważają, rozważają bzdury. Mamy 3 lincze, 2 rolnych, do tego może dojść sprawdzenie(nie zapomnijcie wszystkiego opisać w testamentach). Jeśli nie zlinczujemy dziś rolnego, to wygrana jest nasza. jesteś pojebany i jeżeli jesteś w mieście, to przypomnij sobie jak się skończyło jak mnie kolejkowałeś ostatnio jako Sowa też byłeś przekonany będę za 15 minut
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 30, 2023 20:08:41 GMT 1
Wybacz Decard, ale ty już swoje zagrałeś, temat trzeba obgadać z ludźmi, których mam za niewinnych, czyli Capablanca i Andre.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 30, 2023 20:09:24 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Nov 30, 2023 20:09:24 GMT 1
No ja jestem, ale z kim tu gadać? Andre zaraz przyjdzie a Capa nie wiem co robi.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 30, 2023 20:10:54 GMT 1
Jestem.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 30, 2023 20:11:52 GMT 1
Ja bym dziś głosował na Deckarda.
Argument nr1. W momencie gdy Micheael Scott i reszta się szarpali on siedział cicho.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 30, 2023 20:11:57 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Nov 30, 2023 20:11:57 GMT 1
Przeczytałeś moje posty z ostatnich minut?
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 30, 2023 20:12:17 GMT 1
Argument nr. 2. Jest spora szansa dziś nie trafić a jeśli zlinczujecie dziś Deckarda i uwierzycie mi że Dixon jest niewinny. To macie jeden zajebiscie duzy watek dotyczacy rozkladu głosów zamknięty.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 30, 2023 20:13:52 GMT 1
Przeczytałeś moje posty z ostatnich minut? Te że Deckard pisze jakby sie obsrał? No tak. Pisze jakby się obsrał. Czy o jakieś inne chodzi?
|
|