|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 30, 2023 20:14:52 GMT 1
Argument nr.3. Czy wyobrażacie sobie sytuację, że dopuszczamy Deckarda do meczówki i pozwalamy ją przeżyć?
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 30, 2023 20:15:50 GMT 1
Argument nr. 4. On wie coś czego ja nie wiem. Czyli rzekomo wie, że jest niewinny i nie napierdala nikogo. Jakbym ja wiedział że on jest niewinny to bym katował Pratchetta on nie atakuje nikogo.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 30, 2023 20:16:01 GMT 1
Argument nr. 2. Jest spora szansa dziś nie trafić a jeśli zlinczujecie dziś Deckarda i uwierzycie mi że Dixon jest niewinny. To macie jeden zajebiscie duzy watek dotyczacy rozkladu głosów zamknięty. jeśli zlinczujemy dzisiaj Deckarda, to nie zmienia moich wątpliwości co do Dixona w najmniejszym stopniu
|
|
|
Rozgrywka
Nov 30, 2023 20:16:10 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Nov 30, 2023 20:16:10 GMT 1
Przeczytałeś moje posty z ostatnich minut? Te że Deckard pisze jakby sie obsrał? No tak. Pisze jakby się obsrał. Czy o jakieś inne chodzi? No to też. Generalnie pytałem czy jesteś na bieżąco. Też jestem za Decardem. Uważam, że jednocześnie mamy tu największe szanse na mafię, a nawet jak nie trafimy to jest to tyle materiału, że będzie można będzie się nim mocno posiłkować.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 30, 2023 20:16:45 GMT 1
Argument nr. 5. Wujek pisał że dobrze sobie to przemyślał i napisał że Tinder i Deckard to mafia. Tam jest istotne, że oni są w tej mafii razem. Stwierdzenie winy jednego utwierdzało go w przekonaniu o winie drugiego.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 30, 2023 20:16:56 GMT 1
na jakiej zasadzie uniewinniasz Dixona? to co on robi to imo nie jest zwykłe dla niego opisywanie wszystkiego naokoło, tylko jebanie logiki i liczenie na to, że nikt się nie jorgnie
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 30, 2023 20:17:18 GMT 1
Argument nr. 6. Deckard zaliczył słabe wejście.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 30, 2023 20:17:39 GMT 1
Argument nr. 5. Wujek pisał że dobrze sobie to przemyślał i napisał że Tinder i Deckard to mafia. Tam jest istotne, że oni są w tej mafii razem. Stwierdzenie winy jednego utwierdzało go w przekonaniu o winie drugiego. wujek też pisał, że Dixon jest z nimi w mafii, a ty chcesz po linczu na jednym uniewinnić drugiego co to za wybiórczość Capablanca, jo cie prosza
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 30, 2023 20:18:03 GMT 1
miałbyś na tyle przyzwoitości żeby to napisać w jednym poście
tobie nie zależy nawet, ty po prostu chcesz mnie zlinczować xD
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 20:18:30 GMT 1
Dixon się też chowa i unika starć. No ja na Deckarda mam swój odczyt i jest on miastowy.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 30, 2023 20:18:58 GMT 1
miałbyś na tyle przyzwoitości żeby to napisać w jednym poście tobie nie zależy nawet, ty po prostu chcesz mnie zlinczować xD Deckard, jeśli dzisiaj padniesz zielony, to w kogo byś szedł dalej?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 30, 2023 20:19:04 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Nov 30, 2023 20:19:04 GMT 1
No to akurat prawda po stronie Andre. Moim zdaniem Decard nie wyklucza Dixona, chociaż to jest już mało prawdopodobne. Byłoby dwóch mocnych w mafii, a to się gryzie z moja teorią dnia nr 1.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 20:19:05 GMT 1
Argument nr. 6. Deckard zaliczył słabe wejście. Tu się akurat zgadzam.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 30, 2023 20:19:54 GMT 1
Sądzisz Deckard, że jestem w mafii?
Andre uważam, że Dixon jest niewinny ze względu na to jak charakterna jest jego gra. Mam wrażenie że facet całą grę jest spójny charakterologicznie. Do tego wpierdalał na świecznik i Tindera i Sanah. Okej skumałbym jedno. Ale po co dwa. I ma te swoje typowe dla siebie manieryzmy typu że reaguje agresją jak chcesz go skłonić do odsłonięcia kart. Za dużo rzeczy musiałby dobrze odegrać.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 30, 2023 20:20:44 GMT 1
Do tego Dixon próbował narzucic nam swoje zdanie w sprawie Polloka po Tinderze jak mógł wtedy robić za ładne tło.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 30, 2023 20:21:10 GMT 1
Jak ktoś tu kalkuluje to na bank nie Dixon.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 30, 2023 20:21:12 GMT 1
Sądzisz Deckard, że jestem w mafii? Andre uważam, że Dixon jest niewinny ze względu na to jak charakterna jest jego gra. Mam wrażenie że facet całą grę jest spójny charakterologicznie. Do tego wpierdalał na świecznik i Tindera i Sanah. Okej skumałbym jedno. Ale po co dwa. I ma te swoje typowe dla siebie manieryzmy typu że reaguje agresją jak chcesz go skłoni tylko imo te manieryzmy są przerysowane mamy 20:20 a on siedzi w norze charakterologicznie to mnie kurwa uniewinniałeś w Politycznej a to wpierdalanie na świecznik to już Deckard wypisał, że było, eufemistycznie mówiąc, zależne od interpretacji
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 30, 2023 20:22:18 GMT 1
Przecież Dixon cie straszył wpierdolem jak coś tam mu napisałeś co mu sie nie spodobało. W jakim świecie to jest mafijny plejs?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 30, 2023 20:22:39 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Nov 30, 2023 20:22:39 GMT 1
Ja bym dziś głosował na Deckarda. Argument nr1. W momencie gdy Micheael Scott i reszta się szarpali on siedział cicho. No to jest prawda. Dobry arguent, dobrze że jesteś w mieście.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 30, 2023 20:22:41 GMT 1
no ja wam napisałem, że bym linczował scotta, a jak zielony to pewnie drugiego scotta, chociaż plan mógłby się zmienić po kolorze pierwszego moje odczyty z poprzedniej pasty podtrzymuję, ale capablanca i wąż mają tragiczny intelektualnie okres gierki
w testamencie nie mam zamiaru już nic myśleć czy grzebać, wrzucę jedyną rzecz którą się nie podzieliłem
znaczy jest jeszcze to, że te opisy mordów do linków jutubowych to mafia despero/aldona, ale to wyśmiewam zawsze jako estymator, wiec tylko tak wrzucam, żeby poprzednie zdanie było prawdziwe
|
|