|
Post by Andre 3000 on Nov 30, 2023 20:29:20 GMT 1
no mam wyjebane czy jebniesz kolejnego omgusa, serio i co mają do tego moje pozostałe typy? na dzisiaj miałem ciebie i Pollocka, mój typ na pollocka osłabł a twój wręcz przeciwnie z czym masz problem? Z twoim rozumowaniem. Kiedy ci ten typ osłabł? Bo jakoś ciągle próbujesz mu pytania zadawać i jakoś on próbuje unikać od paru dni. Kiedy ja mam wrażenie że przy twoim grillowanie mógłby się potencjalnie wkopać. uważam że jego wpierdolenie się we mnie jest potencjalnie miastowe pisałem kilka razy dzisiaj, co mi nie pasuje w nim w mafii, pisałem że nie wierzę w was obu w mafii wpierdalających się w Scotta czytasz ty w ogóle moje posty?
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 30, 2023 20:29:29 GMT 1
to jak robiles tyle prowa że ja nie wiem co ty nawet myślałeś w tej grze to teraz mam w chuju traktowanie twoich opini na serio. kurde przemek, za pół godziny może cię czekać grube zderzenie z rzeczywistością bo już chuj ze mną, powiedziałem teraz albo nigdy, jak wyjdzie że teraz, to trudno, kiedyś trzeba zapłacić za te gierki w mafii xD ale twój stance ws. dixona i m. scotta mi się kupy nie trzyma maks
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 20:29:42 GMT 1
Scott Dixon A tobie nie wydaje się dziwne, że ktokolwiek trochę mocniej zaczął rozważać Michaela jako potencjalnego mafiaka zaraz ginął w mordzie? Do kogo byś te mordy dopasował?Do mnie? Bo jeśli tak myślisz że bym tak zamordował tych co mi mocno sprzyjali przez większość gry to się walnij w głowę. Sam dałeś Michaela jako potencjalnego mafiaka przecież. Więc teraz spójrz na to z mojej perspektywy: 1. Dałeś 4 potencjalnych mafiozów (mnie, Pratchetta, Michaela, Pollocka). 2. Wiedząc o swoim kolorze i że w tej grupie potencjalnie 2 mafie się znajdują i kojarząc jak mocno wchodzi Pratchett w temat czyli bez kompromisowo i jakie argumenty są wyciągane za jego winą nieważne co zagra to karze sądzić, że on będzie niewinny. 3. Zobacz na serio w jaką minę próbuje wsadzić mnie czy Pratchetta Michael Scott nie wspominając nawet ani słowem o Pollocku. Nawet go nie próbuje uniewinnia/uwinniać za bardzo. Tylko traktuje go jako tło zupełne. 4. Widziałeś w ogóle jakąkolwiek interakcję wykluczającą bytność Pollocka i Michaela w mafii? No w mafii piaskownicowej te mordy ewidentnie wskazywałyby na mnie. Problem w tym, że my już w piaskownicy nie jesteśmy. Masz prawo uważać, że w mordach zlecieli Ci, którzy w pewnym stopniu mnie podejrzewali. Dodaj sobie do tego jednak fakt, że mając 2 mafioków w grobie ja dalej bezczelnie morduję tych, którzy odważą się o mnie wspomnieć. I w zasadzie jestem chyba jedynym albo jednym z nielicznych, których nikt mocno nie uniewinnia. I w zasadzie, idąc tym tokiem rozumowania nie miałbym pewności, że nagle ktoś z mocnych miastowych nie dociśnie mnie do muru w przyszłości. A mordowanie ewidentnych oponentów z D1 + Mirka, który wskazał mnie na jednego z mafii raczej przyniosłoby to z czym się muszę mierzyć teraz. Przy dwóch martwych kompanach i potrzebie mocnego postaranka nie mógłbym sobie pozwolić na mordowanie ich, nie mając pewności, że pozostali przy życiu zagrają tak, jak im zagram. I zastanawia mnie, że idziesz w to jak w zaparte. Bez tej właśnie jebanej perspektywy, że jest to coś aż nadto oczywiste. Ja np. przy duecie Pratchett-Dixon mam zajebiste wahania właśnie ze względu na to, że to wydaje mi się zbyt proste, zbyt oczywiste. Że Wasza taktyka jebania we mnie jest aż nadmiernie widoczna i parująca Was. Brakuje mi u Ciebie chwili przystanięcia, pomyślenia na głos "kurwa, te mordy są aż nadto oczywiste". Takiej dobrej woli. Uważam, że traktujesz to jako mocny argument, żeby mnie uwalić, a nie żeby wziąć to pod uwagę przy szukaniu mafioza. 3. Jaka to mina? Dałem tutaj swój duet mafijny, jak wielu też zrobiło. Czemu to ja Was wsadzam na minę a inni swoich podejrzanych już nie? Dlaczego Ty nie wsadzasz na minę mnie, wyskakując z teorią mordów? Ja wiem, że hipokryzja jest spoko tylko wtedy kiedy to samemu jest się hipokrytą, ale akurat Ciebie bym o takie rzeczy nie podejrzewał. 4. A ja interakcji z Pollockiem nie miałem praktycznie żadnych. Pamiętam, że dojebalem się do niego o ten sztucznie wyglądający wrzut w dyskusji o tym czy jest dwóch szpiegów czy jeden.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 30, 2023 20:30:08 GMT 1
Sorry Michael, emocje mną bujają przyznaję.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 30, 2023 20:30:16 GMT 1
via mobile
Post by Scott Dixon on Nov 30, 2023 20:30:16 GMT 1
Z twoim rozumowaniem. Kiedy ci ten typ osłabł? Bo jakoś ciągle próbujesz mu pytania zadawać i jakoś on próbuje unikać od paru dni. Kiedy ja mam wrażenie że przy twoim grillowanie mógłby się potencjalnie wkopać. uważam że jego wpierdolenie się we mnie jest potencjalnie miastowe pisałem kilka razy dzisiaj, co mi nie pasuje w nim w mafii, pisałem że nie wierzę w was obu w mafii wpierdalających się w Scotta czytasz ty w ogóle moje posty? A ty czytasz moje bo mogę Ci to samo pytanie zadać i nadal tak krążyć.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 20:30:16 GMT 1
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 20:30:55 GMT 1
SCOTT DIXON
SCOTT DIXON
SCOTT DIXON
ODPISZESZ NA KONKRETY CZY WOLISZ SIĘ PRZERZUCAĆ GÓWNEM Z ANDRE?
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 30, 2023 20:30:57 GMT 1
Gdzie są Kot i Janosik? Najwięksi beneficjenci obecnej sytuacji.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 30, 2023 20:31:30 GMT 1
jeśli pytasz o to czy będę claimować rolę to nie, nie będę
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 30, 2023 20:31:56 GMT 1
nie no ja zostawiam głos na Dixonie dzisiaj
chcecie se linczować Deckarda to linczujcie, najwyżej jutro miasto będzie grzecznie chodziło pod moją batutą
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 30, 2023 20:32:00 GMT 1
GDZIE JEST KURWA POLLOCK?
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 30, 2023 20:32:20 GMT 1
Janosik i Kot też.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 20:32:21 GMT 1
Capablanca. Ja już ochłonąłem. A Ty?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 30, 2023 20:32:36 GMT 1
via mobile
Post by Scott Dixon on Nov 30, 2023 20:32:36 GMT 1
I gdzie Pollock w tej sytuacji? Pewnie nie chce brudzić rąk bo jest w mafii.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 30, 2023 20:32:42 GMT 1
wąż, o której sytuacji capablanca mówi? Gdy zaczęła się napierdalanka Scota z Pratchetem to nagle zniknąłeś. xd czasem nawet ja pracuję w trakcie edycji, spotkanie kurwa miałem, ale już chuj z tym
|
|
|
Rozgrywka
Nov 30, 2023 20:32:51 GMT 1
via mobile
Post by Jackson Pollock on Nov 30, 2023 20:32:51 GMT 1
No i Andre dał argument, że musiałem się w mafii rozwinąć, a przecież ja mam to, co Tinder, przy drugiej mafii z rzędu oddycham rękawami, a co dopiero przy trzech.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 30, 2023 20:33:01 GMT 1
w ogóle to jest kolejny dzień gdzie kurwa o godzinie 20:30 nic nie wiadomo
kto jest za to odpowiedzialny
znowu Capablanca robisz rozpierdol na godzinę przed i trzeba to sprzątać
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 30, 2023 20:33:07 GMT 1
Capablanca. Ja już ochłonąłem. A Ty? Ja nie, ale powiedz mi czy postawa Dixona tuż przed linczem że on dalej szuka mafii ci sie nie wydaje spójna?
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 20:33:09 GMT 1
Jeśli Dixon wyjebie lachę na mojego posta, to też dam w niego. Chociaż wolę Pratchetta.
|
|
|
Post by Kot w paczkomacie InPost on Nov 30, 2023 20:33:14 GMT 1
Co wy tacy zagotowani.
|
|