|
Rozgrywka
Nov 30, 2023 20:23:19 GMT 1
via mobile
Post by Scott Dixon on Nov 30, 2023 20:23:19 GMT 1
Kurwa Andre sam masz w potencjalnych typach trójkę Pratchett/Pollock/Michael a ty marnujesz swój czas na mnie. Naprawdę ty uważasz to za przerysowane czy mam ciebie uznać teraz za mafię?
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 30, 2023 20:23:31 GMT 1
Przecież Dixon cie straszył wpierdolem jak coś tam mu napisałeś co mu sie nie spodobało. W jakim świecie to jest mafijny plejs? w takim, w którym chce pokazać emocje a w jakim świecie Squbi straszy kogokolwiek wpierdolem? przecież to jeden z najbardziej merytorycznych graczy w stawce
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 30, 2023 20:24:21 GMT 1
Sądzisz Deckard, że jestem w mafii? Andre uważam, że Dixon jest niewinny ze względu na to jak charakterna jest jego gra. Mam wrażenie że facet całą grę jest spójny charakterologicznie. Do tego wpierdalał na świecznik i Tindera i Sanah. Okej skumałbym jedno. Ale po co dwa. I ma te swoje typowe dla siebie manieryzmy typu że reaguje agresją jak chcesz go skłonić do odsłonięcia kart. Za dużo rzeczy musiałby dobrze odegrać. No widzisz, szkoda, że nawet tyle czasu nie poświęciłeś na analizę mojej osoby, bo pewnie byś doszedł do innego wniosku ewentualnie faktycznie mnie oszukałeś i teraz cashujesz pozycję w gierce, ale to bez korzystnego układu rzeczy na niebie już raczej nie będzie do sprawdzenia
|
|
|
Rozgrywka
Nov 30, 2023 20:24:25 GMT 1
via mobile
Post by Scott Dixon on Nov 30, 2023 20:24:25 GMT 1
Przecież Dixon cie straszył wpierdolem jak coś tam mu napisałeś co mu sie nie spodobało. W jakim świecie to jest mafijny plejs? w takim, w którym chce pokazać emocje a w jakim świecie Squbi straszy kogokolwiek wpierdolem? przecież to jeden z najbardziej merytorycznych graczy w stawce To jeszcze mnie nie widziałeś wkurwionego i to tak serio.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 20:24:44 GMT 1
Nie zgadzam się z Tobą Capablanca w kwestii Dixona. Rozjazd totalny.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 30, 2023 20:24:53 GMT 1
To prawda. Dlaczego Dixon straszyłeś Andre wpierdolem?
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 30, 2023 20:25:02 GMT 1
Kurwa Andre sam masz w potencjalnych typach trójkę Pratchett/Pollock/Michael a ty marnujesz swój czas na mnie. Naprawdę ty uważasz to za przerysowane czy mam ciebie uznać teraz za mafię? no mam wyjebane czy jebniesz kolejnego omgusa, serio i co mają do tego moje pozostałe typy? na dzisiaj miałem ciebie i Pollocka, mój typ na pollocka osłabł a twój wręcz przeciwnie z czym masz problem?
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 20:25:21 GMT 1
Kurwa Andre sam masz w potencjalnych typach trójkę Pratchett/Pollock/Michael a ty marnujesz swój czas na mnie. Naprawdę ty uważasz to za przerysowane czy mam ciebie uznać teraz za mafię? Odpowiedz na mój post, a nie unikasz kurwa wszystkiego co jest merytorycznie skierowane przeciwko Twoim fantasmagoriom.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 30, 2023 20:25:35 GMT 1
Ja bym dziś głosował na Deckarda. Argument nr1. W momencie gdy Micheael Scott i reszta się szarpali on siedział cicho. No to jest prawda. Dobry arguent, dobrze że jesteś w mieście. wąż, o której sytuacji capablanca mówi?
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 30, 2023 20:25:48 GMT 1
Nie zgadzam się z Tobą Capablanca w kwestii Dixona. Rozjazd totalny. Ty to tak kocopoły pisałeś w tej grze, że miałeś w mafii mnie, Kangurka i Paper Starra.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 20:26:04 GMT 1
A dzisiaj masówka na Pratchetta i chuj.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 30, 2023 20:26:48 GMT 1
Obaj mogą być w mafii, ale jak ich zremisujecie to kurwa praktycznie zmuszacie nas do sprawdzenia drugiego.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 30, 2023 20:27:08 GMT 1
No to jest prawda. Dobry arguent, dobrze że jesteś w mieście. wąż, o której sytuacji capablanca mówi? O KTÓREJ SYTUACJI MÓWI CAPABLANCA, ŻE UZNAJESZ TO ZA DOBRY ARGUMENT, WĄŻ?
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 20:27:11 GMT 1
Nie zgadzam się z Tobą Capablanca w kwestii Dixona. Rozjazd totalny. Ty to tak kocopoły pisałeś w tej grze, że miałeś w mafii mnie, Kangurka i Paper Starra. Kurwa, co Ty walisz teraz? Po połowie D1 rzucałem se nickami, a Ty piszesz, że miałem Waszą trójkę w mafii? Masz Ty rigcz teraz?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 30, 2023 20:27:23 GMT 1
via mobile
Post by Scott Dixon on Nov 30, 2023 20:27:23 GMT 1
Kurwa Andre sam masz w potencjalnych typach trójkę Pratchett/Pollock/Michael a ty marnujesz swój czas na mnie. Naprawdę ty uważasz to za przerysowane czy mam ciebie uznać teraz za mafię? no mam wyjebane czy jebniesz kolejnego omgusa, serio i co mają do tego moje pozostałe typy? na dzisiaj miałem ciebie i Pollocka, mój typ na pollocka osłabł a twój wręcz przeciwnie z czym masz problem? Z twoim rozumowaniem. Kiedy ci ten typ osłabł? Bo jakoś ciągle próbujesz mu pytania zadawać i jakoś on próbuje unikać od paru dni. Kiedy ja mam wrażenie że przy twoim grillowanie mógłby się potencjalnie wkopać.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 20:27:38 GMT 1
Gdzie kurwa celowo wszedłem w konflikt z Kongurkiem i na podstawie tego co się działo, go uniewinniłem.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 30, 2023 20:27:50 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Nov 30, 2023 20:27:50 GMT 1
No to jest prawda. Dobry arguent, dobrze że jesteś w mieście. wąż, o której sytuacji capablanca mówi? Gdy zaczęła się napierdalanka Scota z Pratchetem to nagle zniknąłeś.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 30, 2023 20:27:54 GMT 1
to jak robiles tyle prowa że ja nie wiem co ty nawet myślałeś w tej grze to teraz mam w chuju traktowanie twoich opini na serio.
|
|
|
Post by Terry Pratchett on Nov 30, 2023 20:28:27 GMT 1
Dixon jest niewinny bo w mafii jest Michael. I tam też idzie mój głos.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 20:28:57 GMT 1
to jak robiles tyle prowa że ja nie wiem co ty nawet myślałeś w tej grze to teraz mam w chuju traktowanie twoich opini na serio. To wal się na cyce.
|
|