|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 15:02:00 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 2, 2023 15:02:00 GMT 1
Capablanca, Andre rozkminialiście glidera? Ja nie mam dzisiaj warunków na wczytywanie się, musisz konkretami rzucać
|
|
|
Post by Terry Pratchett on Dec 2, 2023 15:04:15 GMT 1
Capablanca, Andre rozkminialiście glidera? Ja nie mam dzisiaj warunków na wczytywanie się, musisz konkretami rzucać Co to znaczy glider?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 15:05:42 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 2, 2023 15:05:42 GMT 1
Ja nie mam dzisiaj warunków na wczytywanie się, musisz konkretami rzucać Co to znaczy glider? Mój glider to mądre płozy, pozy kosi jak Kosi i Cent Ten joint zrobił mi z głowy dobry pomysł na rożno
|
|
|
Post by Terry Pratchett on Dec 2, 2023 15:13:24 GMT 1
Nie rozumiem xD
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 2, 2023 15:24:17 GMT 1
Capablanca, co ty właściwie teraz robisz? xD
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 2, 2023 15:45:23 GMT 1
Nadrabiam temat a tymczasem wychodzi mi, że trzeba zacząć od zlinczowania Michaela Scotta. A o co chodzi? Tylko powoli nadrabiam bo w międzyczasie se załatwiam sprawy.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 2, 2023 15:52:39 GMT 1
Czy jest ktoś kto uważa, że wąż może być winny?
|
|
janosik
Edycja#39
Limit postów: 140
|
Post by janosik on Dec 2, 2023 16:06:38 GMT 1
Ok, wczoraj pisałem:
Skłaniałem się ku opcji nr 2, ale jestem w stanie pójść w nr 1 czyli uwalić Scotta za tym całym paktem (ale cholera mi ten pakt jakoś mafijnie brzmi).
Miałem przez chwile teorię, że może obaj są w mafii i teraz próbują się wzajemnie wykluczyć, ale Pratchett cisnął Scotta już dość dawno temu, więc raczej wykluczam tą teorię. No i w związku z tym to myślę, że wina jednego z nich, może wykluczyć drugiego.
Prawda jest taka, że Scott od samego początku szkodzi, nie wiadomo po co przed każdym linczem robi jakieś chore akcje ze zmianami głosów. I z taką grą gość przez całą grę dostał 1 głos. Jeśli dobrze zrozumiałem, to jest jakimś mega wymiataczem, więc dlaczego nie chce nam pomóc?
Co do kwestii dlaczego w mordzie poleciał Kot, a nie ja, to ja miałem 4 głosy w czasie gry, a Kot żadnego. No i Kot wydaje mi się nie miał zbyt dużo oryginalnych teorii, a ja jakieś tam mam. Teraz pytanie czy mafia dlatego mnie trzyma, bo moje teorie są błędne i liczy, że będę je forsował, czy wręcz przeciwnie, teorie są dobre i boją się że gdy w testamencie zaświecę na zielono, to miasto za tym pójdzie?
Jednak jak teraz patrzę to mafia ubiła na początku Paper i kangurka, po to żebyśmy tam szukali winnych, bo wydawało się to oczywiste, że musi tam być mafiozo (teoretycznie nadal może tam być w osobie Deckarda, poza tym jestem pewien że mafia go już do końca nie ubije (no chyba, że przyzna się do roli)). I teraz popatrzmy na lincz nr 4:
Scott Dixon [4] – Andre 3000, Michael Scott, Deckard Cain, Kot w paczkomacie inPost
Uwalenie tutaj Kota powoduje, że jakoś tak automatycznie chce się szukać czerwienie w tej trójce. I cholera, może drugi raz próbują skłonić nas, żeby zrobić to samo co w przypadku głosów na Tindera i sanah?
|
|
janosik
Edycja#39
Limit postów: 140
|
Post by janosik on Dec 2, 2023 16:07:38 GMT 1
Czy jest ktoś kto uważa, że wąż może być winny? Tak, jeśli Pratchett jest winny to Wąż mi do niego pasuje.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 16:09:34 GMT 1
via mobile
Post by Michael Scott on Dec 2, 2023 16:09:34 GMT 1
Kto Waszym zdaniem nie stara się teraz szukać prawdy?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 16:12:19 GMT 1
via mobile
Post by Michael Scott on Dec 2, 2023 16:12:19 GMT 1
Ja bede za 20-30 minut
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 2, 2023 16:25:14 GMT 1
ja bym wolał, żeby capablanca mi się spróbował określić co do pollocka
a ty michael, o ile jesteś winny, określił się finalnie co do andrzeja i capablanci
skoro chujowo nam idzie szukanie winnych, to trzeba zaciskać pętlę i tyle
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 16:37:21 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 2, 2023 16:37:21 GMT 1
To mi powiedz czy dalej uważasz Janosika za podejrzanego
|
|
|
Post by Michael Scott on Dec 2, 2023 16:51:06 GMT 1
ja bym wolał, żeby capablanca mi się spróbował określić co do pollocka a ty michael, o ile jesteś winny, określił się finalnie co do andrzeja i capablanci skoro chujowo nam idzie szukanie winnych, to trzeba zaciskać pętlę i tyle Zarówno u Andre i Capa brakuje mi zdecydowanie wątpliwości, co do mojej osoby. W sensie walą we mnie, a imo powinni najpierw się zatrzymać i zrewidować dlaczego tak gram. Wyczuwam tu brak dobrej woli. Poza tym Capablanca pierdoli o tym Dixonie, a sam nawet nie próbował go bronić tylko się wypytywał na kogo ma głosować.
|
|
|
Post by Michael Scott on Dec 2, 2023 16:51:36 GMT 1
To mi powiedz czy dalej uważasz Janosika za podejrzanego W tej chwili mam go bardziej za miastowego niż mafiaka.
|
|
|
Post by Michael Scott on Dec 2, 2023 16:53:02 GMT 1
A z dwójki Capa-Andre bardziej mi jebie brak potrzeby sprawczości u Capablanci.
|
|
|
Post by Terry Pratchett on Dec 2, 2023 16:58:18 GMT 1
Ok, wczoraj pisałem: Skłaniałem się ku opcji nr 2, ale jestem w stanie pójść w nr 1 czyli uwalić Scotta za tym całym paktem (ale cholera mi ten pakt jakoś mafijnie brzmi). Miałem przez chwile teorię, że może obaj są w mafii i teraz próbują się wzajemnie wykluczyć, ale Pratchett cisnął Scotta już dość dawno temu, więc raczej wykluczam tą teorię. No i w związku z tym to myślę, że wina jednego z nich, może wykluczyć drugiego. Prawda jest taka, że Scott od samego początku szkodzi, nie wiadomo po co przed każdym linczem robi jakieś chore akcje ze zmianami głosów. I z taką grą gość przez całą grę dostał 1 głos. Jeśli dobrze zrozumiałem, to jest jakimś mega wymiataczem, więc dlaczego nie chce nam pomóc? Co do kwestii dlaczego w mordzie poleciał Kot, a nie ja, to ja miałem 4 głosy w czasie gry, a Kot żadnego. No i Kot wydaje mi się nie miał zbyt dużo oryginalnych teorii, a ja jakieś tam mam. Teraz pytanie czy mafia dlatego mnie trzyma, bo moje teorie są błędne i liczy, że będę je forsował, czy wręcz przeciwnie, teorie są dobre i boją się że gdy w testamencie zaświecę na zielono, to miasto za tym pójdzie? Jednak jak teraz patrzę to mafia ubiła na początku Paper i kangurka, po to żebyśmy tam szukali winnych, bo wydawało się to oczywiste, że musi tam być mafiozo (teoretycznie nadal może tam być w osobie Deckarda, poza tym jestem pewien że mafia go już do końca nie ubije (no chyba, że przyzna się do roli)). I teraz popatrzmy na lincz nr 4: Scott Dixon [4] – Andre 3000, Michael Scott, Deckard Cain, Kot w paczkomacie inPostUwalenie tutaj Kota powoduje, że jakoś tak automatycznie chce się szukać czerwienie w tej trójce. I cholera, może drugi raz próbują skłonić nas, żeby zrobić to samo co w przypadku głosów na Tindera i sanah?Na moje to matematyka. Mafia wie, że ty głosujesz na mnie więc jesteś dodatkowym głosem na dziś. Serio myślisz, że mafia boi się czyjegoś testamentu? Patrz jak olano wszystkie do tej pory. ja bym wolał, żeby capablanca mi się spróbował określić co do pollocka a ty michael, o ile jesteś winny, określił się finalnie co do andrzeja i capablanci skoro chujowo nam idzie szukanie winnych, to trzeba zaciskać pętlę i tyle Zarówno u Andre i Capa brakuje mi zdecydowanie wątpliwości, co do mojej osoby. W sensie walą we mnie, a imo powinni najpierw się zatrzymać i zrewidować dlaczego tak gram. Wyczuwam tu brak dobrej woli. Poza tym Capablanca pierdoli o tym Dixonie, a sam nawet nie próbował go bronić tylko się wypytywał na kogo ma głosować. XD To wytłumacz mi proszę jaki jest cel twojej gry? Bo szkodliwość dla miasta to cecha raczej mafii.
Czy jest ktoś kto uważa, że wąż może być winny? Ja.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 2, 2023 16:59:31 GMT 1
w sumie tego węża by można odpalić
|
|
|
Post by Terry Pratchett on Dec 2, 2023 17:03:29 GMT 1
ja bym wolał, żeby capablanca mi się spróbował określić co do pollocka a ty michael, o ile jesteś winny, określił się finalnie co do andrzeja i capablanciskoro chujowo nam idzie szukanie winnych, to trzeba zaciskać pętlę i tyle Deckard a to co znaczyło?
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 2, 2023 17:04:18 GMT 1
no przejęzyczyłem się, miało być niewinny a co to miało znaczyć xD nie ma takiego układu w którym to mógłby być mafslip przecież
|
|