|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 11:45:17 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 2, 2023 11:45:17 GMT 1
Dlaczego stawiasz takiego Janosika wyżej niż kota jeżeli chodzi o prawdopodobieństwo roli?
Kot grał bardzo enigmatycznie całą grę, od wczoraj to balansował na jakiejś pomarańczy, bym powiedział
Ja nawet nie jestem w stanie sobie przypomnieć, jaki stosunek do wuja mieli ci zawodnicy
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 2, 2023 11:54:07 GMT 1
Doczytuję strony 11-20 i Dixon będzie jednak niewinny.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 2, 2023 12:03:37 GMT 1
Dlaczego stawiasz takiego Janosika wyżej niż kota jeżeli chodzi o prawdopodobieństwo roli? Kot grał bardzo enigmatycznie całą grę, od wczoraj to balansował na jakiejś pomarańczy, bym powiedział Ja nawet nie jestem w stanie sobie przypomnieć, jaki stosunek do wuja mieli ci zawodnicy bo janosik jest konkretny, kot był rozmemłany psychologicznie to janosik type gracz częściej zdecydowałby się na oddanie strzału d2
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 2, 2023 12:11:31 GMT 1
Frustrat Pratchett strzelił do Wui, bo ten go ignorował, a wy go chcecie zlinczować.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 12:17:09 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Dec 2, 2023 12:17:09 GMT 1
Zastanawiam się czy dzisiaj powinna złota rączka claimować. Nie wiadomo, jakie sprawdzenia ma, ale jeśli są istotne, to mogłyby się dzisiaj przydać. Z drugiej strony to byłoby zrezygnowanie z ostatniego strzału snajperskiego. Z trzeciej strony dzisiejsze pudło linczowe spowodowałoby że mamy meczowkę i mogą być ciężary z kontrclaimami. Sam nie wiem, która wersja lepsza. Chyba claim? Ale jeszcze wchodzi parzystość meczówek, w przypadku strzału meczówka się robi bardziej korzystna dla miasta. Ale trudne się wylosowało.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 12:25:16 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 2, 2023 12:25:16 GMT 1
Dlaczego stawiasz takiego Janosika wyżej niż kota jeżeli chodzi o prawdopodobieństwo roli? Kot grał bardzo enigmatycznie całą grę, od wczoraj to balansował na jakiejś pomarańczy, bym powiedział Ja nawet nie jestem w stanie sobie przypomnieć, jaki stosunek do wuja mieli ci zawodnicy bo janosik jest konkretny, kot był rozmemłany psychologicznie to janosik type gracz częściej zdecydowałby się na oddanie strzału d2 No ja się nie zgadzam Tzn Janosik miał wiele takich postów gdzie zaznaczał, że nie nadąża, nie jego liga itp Kot grał nonszalancko i mógł pierdolnąć tak po sidorowemu czy czuekowemu potencjalnie Znaczy no teraz wiadomo że jesteś bliżej prawdy xD ale przed strzałem nie było to tak oczywiste
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 13:27:07 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Dec 2, 2023 13:27:07 GMT 1
Dobra, jak dla mnie Scott do wyjebki. Przeczytałem jeszcze raz ostatni lincz, Scott gra tak antymiejsko, że nie ma opcji, żeby nie był w mafii. Chyba próbował się wyzielenić na granie absurdu, ale zdaje się Red kiedyś pisał o sumie niekorzystnych dla miasta działań i to do Scotta pasuje najbardziej.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 2, 2023 13:39:05 GMT 1
Tylko dlaczego Scott nie poświęcił Deckarda. Są razem twoim zdaniem? W sensie chodzi mi o to że jeżeli nie są razem to Scott nie musiał wczoraj Dixona linczować tylko mógł Deckarda razem z nami.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 13:41:37 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Dec 2, 2023 13:41:37 GMT 1
Tylko dlaczego Scott nie poświęcił Deckarda. Są razem twoim zdaniem? Mogą być. A nawet jeśli nie są, to może przekalkulowali w mafii, że Decard dziś zostanie zlinczowany.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 2, 2023 13:46:23 GMT 1
Ja nadal jestem zwolennikiem opcji Scott -> Deckard. Ale jeszcze sobie czytam.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 13:56:06 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 2, 2023 13:56:06 GMT 1
Tylko dlaczego Scott nie poświęcił Deckarda. Są razem twoim zdaniem? W sensie chodzi mi o to że jeżeli nie są razem to Scott nie musiał wczoraj Dixona linczować tylko mógł Deckarda razem z nami. Pod Dixona imo miał lepsza podkładkę, a jakąś integralność wypada zachowywać No ale ta kolejność brzmi semi-sensownie, o ile Scott padnie czerwony i to przemyślimy jeszcze sensownie Do tej pory mogą rolni wyskoczyć więc będzie co rozpatrywać
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 2, 2023 14:00:46 GMT 1
Capablanca, Andre
rozkminialiście glidera?
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 2, 2023 14:01:45 GMT 1
Jak czytam posty Michaela Scotta z dnia linczu na San Diego to kurwa mam takie poczucie, że on w każdym poście tam gada głupoty, z którymi się nie da zgadzać. Widzi w Dixonie mafie, gdy ten gra miejsko. Kompletnie ignoruje obrone San Diego i nie dostrzega u niej dobrej woli gdzie moim zdaniem się dało. Zarzuca Pratchettowi bycie lizodupem. No tam się nic nie zgadza.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 2, 2023 14:02:18 GMT 1
Capablanca, Andre rozkminialiście glidera? Które to Glider? Ja jestem na stronie 85 jakoś.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 2, 2023 14:06:52 GMT 1
Kurcze Pollock może byc w tej mafii hehe. Jak tak patrze jak on wpierdala Tindera na minę to troche daje nadwiedzą. mafiacorner.boards.net/post/87149Trochę dziwi, że on był taki przekonany o winie Tindera jak mi i Wężowi na logikę wychodziło z głosowań, że Tinder niewinny.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 14:26:13 GMT 1
via mobile
Post by Michael Scott on Dec 2, 2023 14:26:13 GMT 1
Ślepi są ci, którzy grali w poprzedniej edycji i nie widzą pewnych zależności. Ale chuj, z wiatrakami walczyć nie będę. Dam głowę pod topór i po południu przewałkuje temat.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 14:27:07 GMT 1
via mobile
Post by Michael Scott on Dec 2, 2023 14:27:07 GMT 1
I nie podoba ni się dzisiejszy Capablanca. Mając wiedzę, że jestem niewinny dziś najlepiej wygląda Deckard
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 14:27:31 GMT 1
via mobile
Post by Michael Scott on Dec 2, 2023 14:27:31 GMT 1
Powinienem być koło 17
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 2, 2023 14:42:53 GMT 1
No jak nie masz roli to masz problemy jak na moje. Bo tylko kitraniem roli umiem sobie wytłumaczyć dlaczego grasz tak losowo. W sensie albo unikasz mordu poprzez granie antymiejsko bo masz role. Albo nierozumiem.
Dosłownie mam problem czytając grę znaleźć jeden fragment gdzie widzę u ciebie dobre intencje.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 15:01:34 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 2, 2023 15:01:34 GMT 1
Kurcze Pollock może byc w tej mafii hehe. Jak tak patrze jak on wpierdala Tindera na minę to troche daje nadwiedzą. mafiacorner.boards.net/post/87149Trochę dziwi, że on był taki przekonany o winie Tindera jak mi i Wężowi na logikę wychodziło z głosowań, że Tinder niewinny. Pytania są trzy 1) czy Pollock w mafii zaliczyłby taki progres 2) czy Pollocka w mafii stać by było na tak bezwzględne wjebanie się w swojego 3) z kim by w niej miał być
|
|