|
Post by Michael Scott on Dec 2, 2023 17:27:02 GMT 1
Czy Pratchett tak zawsze omgusuje i nie daje do siebie dopuścić jakichkolwiek innych myśli? Deckard, znasz go lepiej.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 2, 2023 17:30:47 GMT 1
mam miejskiego gracza pratchett za gościa twardo stąpającego po ziemi, który mocno trzyma się swojej logiki gry opierając się na niej mocno siedzi w swoich przekonaniach no ten pratchett tu jest w miarę blisko tego
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 17:33:36 GMT 1
via mobile
Post by Jackson Pollock on Dec 2, 2023 17:33:36 GMT 1
po solidnym rozkminieniu glidera, rozważeniu tego całego cyrku dzisiaj i tańców backup wychodzi linczujemy węża złota rączka strzela w michaela scotta coś takiego mi wychodzi najmilsi Kolejny złotoręki na celowniku, widzę.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 2, 2023 17:33:43 GMT 1
backup musi wyjść przed linczem
bo jak nie trafimy będzie taki zajzajer z counterclaimami, że rosyjska ruletka nas czeka
|
|
|
Post by Michael Scott on Dec 2, 2023 17:34:57 GMT 1
Ty też jesteś ślepy czy udajesz?
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 2, 2023 17:35:54 GMT 1
po solidnym rozkminieniu glidera, rozważeniu tego całego cyrku dzisiaj i tańców backup wychodzi linczujemy węża złota rączka strzela w michaela scotta coś takiego mi wychodzi najmilsi Kolejny złotoręki na celowniku, widzę. cieszę się, że widzisz, teraz jeszcze przeczytaj pozostałe posty plus jest taki, że ja po dzisiaj powinienem dla każdego być pewnym niewinnym, także do meczówki mnie macie ale czy będę dobrze wybierać, to wam nie obiecam
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 2, 2023 17:36:50 GMT 1
Ty też jesteś ślepy czy udajesz? zapewniam, że mam największą wizję ze wzystkich miastowych w tej edycji, jeżeli chodziło o to, co padło w temacie ale nie jestem jasnowidzem, pewne rzeczy są poza moją percepcją
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 17:37:20 GMT 1
via mobile
Post by Jackson Pollock on Dec 2, 2023 17:37:20 GMT 1
Ty też jesteś ślepy czy udajesz? Jak masz rolę, to gadaj, albo zamknij mordę.
|
|
|
Post by Michael Scott on Dec 2, 2023 17:38:37 GMT 1
Deckard, masz mnie za mafię czy miasto?
|
|
|
Post by Terry Pratchett on Dec 2, 2023 17:39:43 GMT 1
Ja pierdolę. Pratchett, zakopmy topór wojenny. Chuj z tym czy nagonisz na mnie lincz czy nie, ale postaraj się podyskutować ze mną jakbyśmy byli miastowymi. Jesteś w stanie wyjść ze swojego schematu? Capablanca moim zdaniem bronił Was bardzo spokojnie tzn. Ciebie mocniej niż Dixona. Ale w ostatnich 10 minutach linczu odkurwiał dansemacbre. Przypominam, że sam niedawno zarzucał, że przecież jako mafioza broniłem go w 4 vs 2, gdzie z mojej mafijnej perspektywy nie miało to sensu. Rozmawiać możemy, ale póki co nie dałeś mi powodu żebym zmienił zdanie o twojej grze.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 2, 2023 17:39:45 GMT 1
dopuszczam możliwość, że jesteś w mieście i na podstawie posiadanych informacji chcę opracować najlepszą możliwą decyzję dla miasta
|
|
|
Post by Terry Pratchett on Dec 2, 2023 17:40:03 GMT 1
Kolejny złotoręki na celowniku, widzę. cieszę się, że widzisz, teraz jeszcze przeczytaj pozostałe posty plus jest taki, że ja po dzisiaj powinienem dla każdego być pewnym niewinnym, także do meczówki mnie macie ale czy będę dobrze wybierać, to wam nie obiecam Piszesz to co myślę że piszesz?
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 2, 2023 17:40:48 GMT 1
cieszę się, że widzisz, teraz jeszcze przeczytaj pozostałe posty plus jest taki, że ja po dzisiaj powinienem dla każdego być pewnym niewinnym, także do meczówki mnie macie ale czy będę dobrze wybierać, to wam nie obiecam Piszesz to co myślę że piszesz? chyba nie mafia musi mieć z nas w chuj bekę z tego pisania szyfrem
|
|
|
Post by Michael Scott on Dec 2, 2023 17:41:27 GMT 1
Ja pierdolę. Pratchett, zakopmy topór wojenny. Chuj z tym czy nagonisz na mnie lincz czy nie, ale postaraj się podyskutować ze mną jakbyśmy byli miastowymi. Jesteś w stanie wyjść ze swojego schematu? Capablanca moim zdaniem bronił Was bardzo spokojnie tzn. Ciebie mocniej niż Dixona. Ale w ostatnich 10 minutach linczu odkurwiał dansemacbre. Przypominam, że sam niedawno zarzucał, że przecież jako mafioza broniłem go w 4 vs 2, gdzie z mojej mafijnej perspektywy nie miało to sensu. Rozmawiać możemy, ale póki co nie dałeś mi powodu żebym zmienił zdanie o twojej grze. MI NIE CHODZI O TO, ŻEBYŚ ZMIENIŁ ZDANIE O MOJEJ GRZE. Czasu mi zostało niewiele. Chcę kurwa podkręcić temat Capablanci, którego uniewinniłem za damski chuj a on kurwa ma zero sprawczości w tej edycji. Ta Wasza obrona to też taka obrona rottweilera przez ratlerka. W linczach daje niewidoczne głosy.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 17:42:33 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 2, 2023 17:42:33 GMT 1
ja bym wolał, żeby capablanca mi się spróbował określić co do pollocka a ty michael, o ile jesteś winny, określił się finalnie co do andrzeja i capablanci skoro chujowo nam idzie szukanie winnych, to trzeba zaciskać pętlę i tyle Zarówno u Andre i Capa brakuje mi zdecydowanie wątpliwości, co do mojej osoby. W sensie walą we mnie, a imo powinni najpierw się zatrzymać i zrewidować dlaczego tak gram. Wyczuwam tu brak dobrej woli. Poza tym Capablanca pierdoli o tym Dixonie, a sam nawet nie próbował go bronić tylko się wypytywał na kogo ma głosować. To nie brak dobrej woli tylko mi się kurwa miejsce kończy No bo tak Capablanca, Janosik, potencjalnie Wąż, Deckard i Pollock mogą być niewinni No to jak chuj mi pasuje mafia w układzie ty i Pratchett No ale załóżmy że się mylę - gdzie byś widział tego miscleara? Bo ja chyba musiałbym szukać dwóch jeżeli już i rzeczywiście iść w jakieś wersje wydarzeń typu Pollock + Wąż Czy powtórka z mafii Ślepokulawej jest możliwa? Dawać swoje odczucia w tej kwestii chłopaki
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 2, 2023 17:42:33 GMT 1
andre, capablanca, śmierdziele wstrętne, wstawać i do roboty kurwa bo mi się posty kończą Zarówno u Andre i Capa brakuje mi zdecydowanie wątpliwości, co do mojej osoby. W sensie walą we mnie, a imo powinni najpierw się zatrzymać i zrewidować dlaczego tak gram. Wyczuwam tu brak dobrej woli. Poza tym Capablanca pierdoli o tym Dixonie, a sam nawet nie próbował go bronić tylko się wypytywał na kogo ma głosować. To nie brak dobrej woli tylko mi się kurwa miejsce kończy No bo tak Capablanca, Janosik, potencjalnie Wąż, Deckard i Pollock mogą być niewinni No to jak chuj mi pasuje mafia w układzie ty i Pratchett No ale załóżmy że się mylę - gdzie byś widział tego miscleara? Bo ja chyba musiałbym szukać dwóch jeżeli już i rzeczywiście iść w jakieś wersje wydarzeń typu Pollock + Wąż Czy powtórka z mafii Ślepokulawej jest możliwa? Dawać swoje odczucia w tej kwestii chłopaki percepcja level pollock edit: no ja bym chyba zlinczował węża, w niego mafia powinna strzelić jako potencjalną złotą rączkę, brak tego strzału jest dla mnie znaczący
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 17:44:34 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 2, 2023 17:44:34 GMT 1
Rozmawiać możemy, ale póki co nie dałeś mi powodu żebym zmienił zdanie o twojej grze. MI NIE CHODZI O TO, ŻEBYŚ ZMIENIŁ ZDANIE O MOJEJ GRZE. Czasu mi zostało niewiele. Chcę kurwa podkręcić temat Capablanci, którego uniewinniłem za damski chuj a on kurwa ma zero sprawczości w tej edycji. Ta Wasza obrona to też taka obrona rottweilera przez ratlerka. W linczach daje niewidoczne głosy. Capablance dalej mam za niewinnego no Ja wiele sprawczości w mieście mu nie przypisuję, tzn umie czasem się wjebać jak w Gumpa w maratońskiej ale czy to jest notoryczne? Nie wiem Imo bardziej z niego zawsze śmieszek - komentator ale w mafii jest bardziej koherentny
|
|
|
Post by Michael Scott on Dec 2, 2023 17:46:37 GMT 1
Zarówno u Andre i Capa brakuje mi zdecydowanie wątpliwości, co do mojej osoby. W sensie walą we mnie, a imo powinni najpierw się zatrzymać i zrewidować dlaczego tak gram. Wyczuwam tu brak dobrej woli. Poza tym Capablanca pierdoli o tym Dixonie, a sam nawet nie próbował go bronić tylko się wypytywał na kogo ma głosować. To nie brak dobrej woli tylko mi się kurwa miejsce kończy No bo tak Capablanca, Janosik, potencjalnie Wąż, Deckard i Pollock mogą być niewinni No to jak chuj mi pasuje mafia w układzie ty i Pratchett No ale załóżmy że się mylę - gdzie byś widział tego miscleara? Bo ja chyba musiałbym szukać dwóch jeżeli już i rzeczywiście iść w jakieś wersje wydarzeń typu Pollock + Wąż Czy powtórka z mafii Ślepokulawej jest możliwa? Dawać swoje odczucia w tej kwestii chłopaki Chciałbym przed śmiercią wrzucić Capablancę na grilla. Ja sam już mam problem ze wskazaniem, kto jest mafią, ale w chuj zbyt łatwo go uniewinniłem. Ciebie w sumie też, ale Ty chociaż dajesz oznaki zastanowienia i starasz się tej prawdy doszukiwać. On tak się przygląda i dorzuci czymś w wersji light.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 17:47:35 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 2, 2023 17:47:35 GMT 1
andre, capablanca, śmierdziele wstrętne, wstawać i do roboty kurwa bo mi się posty kończą To nie brak dobrej woli tylko mi się kurwa miejsce kończy No bo tak Capablanca, Janosik, potencjalnie Wąż, Deckard i Pollock mogą być niewinni No to jak chuj mi pasuje mafia w układzie ty i Pratchett No ale załóżmy że się mylę - gdzie byś widział tego miscleara? Bo ja chyba musiałbym szukać dwóch jeżeli już i rzeczywiście iść w jakieś wersje wydarzeń typu Pollock + Wąż Czy powtórka z mafii Ślepokulawej jest możliwa? Dawać swoje odczucia w tej kwestii chłopaki percepcja level pollock edit: no ja bym chyba zlinczował węża, w niego mafia powinna strzelić jako potencjalną złotą rączkę, brak tego strzału jest dla mnie znaczący Zaraz wejdzie capablanca cały na biało i ci powie że wąż niewinny Z czym się w sumie zgadzałem do tek pory, ale imo spadek aktywności Węża od kiedy go zaczęliśmy uniewinniać jest widoczy, czy się mylę? A jak jest kurwa czerwony to byłaby w sumie beka bo jego temat był również dość widocznie grzany w d1 więc to by znaczyło że 3 mafiozów było zagrożonych w d1 Kurwa nie wiem co o tym myśleć
|
|
|
Post by Michael Scott on Dec 2, 2023 17:49:24 GMT 1
Dobra, to może inaczej.
Z kogo najbardziej schodzi para w tej edycji?
|
|