|
Post by Michael Scott on Dec 2, 2023 17:49:43 GMT 1
W sensie kto notuje spadek formy, regres myśli?
|
|
|
Post by Michael Scott on Dec 2, 2023 17:51:12 GMT 1
Czy Pratchett stałby z boku i nie włączał się w ogóle w dyskusję, gdy temat nie dotyczy jego albo jego głównego winnego?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 17:51:16 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 2, 2023 17:51:16 GMT 1
To jest ciężkie do oceny dzisiaj bo jest weekend to raz, a dwa to kierunek od wczoraj się jakoś mocno nie zmieniał do tej pory
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 17:52:10 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 2, 2023 17:52:10 GMT 1
Czy Pratchett stałby z boku i nie włączał się w ogóle w dyskusję, gdy temat nie dotyczy jego albo jego głównego winnego? W sensie że twoim zdaniem z Pratchetta zeszło powietrze?
|
|
|
Post by Michael Scott on Dec 2, 2023 17:53:15 GMT 1
Tak w ogóle to skąd się wziął ten pociąg na mnie po linczu na Dixonie?
|
|
|
Post by Michael Scott on Dec 2, 2023 17:55:41 GMT 1
Czy Pratchett stałby z boku i nie włączał się w ogóle w dyskusję, gdy temat nie dotyczy jego albo jego głównego winnego? W sensie że twoim zdaniem z Pratchetta zeszło powietrze? Nie, to osobne pytanie. Pratchetta zbyt dobrze nie znam, ale widziałem, że był teraz w grze. Dyskutujemy tu sobie, a od niego nie czuję jakiejś takiej wielkiej potrzeby dołączenia.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 17:56:38 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Dec 2, 2023 17:56:38 GMT 1
Kurwa no wiedziałem że tylko zadeklaruję że mnie dziś do wieczora nie będzie to już się znajdzie mafiozo chętny do wepchnięcia mnie w lincz, jak się aktywnie bronić nie będę. Najprostszy cel. Jak miasto na to pójdzie to mi ręce opadną. Decard mafia.
|
|
|
Post by Terry Pratchett on Dec 2, 2023 18:00:19 GMT 1
Czyli Scott wrzuca Capablankę na grilla, nie przyjmuje się, po czym wraca do swojej oryginalnej teorii czyli mnie. Jednocześnie wrzucając podtekst, że nie biorę udziału w dyskusji co jest nieprawdą, bo rozmawiam z każdym. Ale mu to nie pasuje, bo według mojej teorii on jest w mafii. No scenariusz jak przy poprzednich linczach.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 2, 2023 18:00:28 GMT 1
Kurwa no wiedziałem że tylko zadeklaruję że mnie dziś do wieczora nie będzie to już się znajdzie mafiozo chętny do wepchnięcia mnie w lincz, jak się aktywnie bronić nie będę. Najprostszy cel. Jak miasto na to pójdzie to mi ręce opadną. Decard mafia. twoja nieobecność nie ma tu nic do rzeczy, po prostu tak się gierka ułożyła, że wychodzi na to, że jesteś strategicznie najlepszym celem na lincz chyba xD
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 18:02:07 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 2, 2023 18:02:07 GMT 1
Capablanca jak będziesz to update readu na węża i Pratchetta poproszę
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 18:05:05 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 2, 2023 18:05:05 GMT 1
Kurwa no wiedziałem że tylko zadeklaruję że mnie dziś do wieczora nie będzie to już się znajdzie mafiozo chętny do wepchnięcia mnie w lincz, jak się aktywnie bronić nie będę. Najprostszy cel. Jak miasto na to pójdzie to mi ręce opadną. Decard mafia. Wąż ale masz na niego coś więcej czy omgus wleciał?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 18:05:34 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 2, 2023 18:05:34 GMT 1
Deckard mam nadzieję że nie grasz tera na notę w mafii kurwa
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 2, 2023 18:07:18 GMT 1
ja bym wolał, żeby capablanca mi się spróbował określić co do pollocka a ty michael, o ile jesteś winny, określił się finalnie co do andrzeja i capablanci skoro chujowo nam idzie szukanie winnych, to trzeba zaciskać pętlę i tyle Zarówno u Andre i Capa brakuje mi zdecydowanie wątpliwości, co do mojej osoby. W sensie walą we mnie, a imo powinni najpierw się zatrzymać i zrewidować dlaczego tak gram. Wyczuwam tu brak dobrej woli. Poza tym Capablanca pierdoli o tym Dixonie, a sam nawet nie próbował go bronić tylko się wypytywał na kogo ma głosować. To wytłumacz dlaczego tak grasz. Masz ostatni moment raczej.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 2, 2023 18:07:34 GMT 1
Deckard mam nadzieję że nie grasz tera na notę w mafii kurwa ty się kurwa zastanów ile osób od wczoraj sugerowało że ma jakąś rolę, co ja z tym robię a potem mnie przeproś edit: kapelusznik kurwa kolejny, jak wy te posty czytacie
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 2, 2023 18:08:10 GMT 1
ja bym wolał, żeby capablanca mi się spróbował określić co do pollocka a ty michael, o ile jesteś winny, określił się finalnie co do andrzeja i capablanci skoro chujowo nam idzie szukanie winnych, to trzeba zaciskać pętlę i tyle Zarówno u Andre i Capa brakuje mi zdecydowanie wątpliwości, co do mojej osoby. W sensie walą we mnie, a imo powinni najpierw się zatrzymać i zrewidować dlaczego tak gram. Wyczuwam tu brak dobrej woli. Poza tym Capablanca pierdoli o tym Dixonie, a sam nawet nie próbował go bronić tylko się wypytywał na kogo ma głosować. Jak tłumaczyłem, że on jest niewinny i mówiłem, że na niego nie.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 2, 2023 18:10:30 GMT 1
sądzę, że wiedziałbym więcej jakby mi się jakiś backup pokazał i mógłbym rozważać tylko 50 wariantów zamiast 250 Ale przecież jak dzisiaj trafimy w linczu i w mordzie zginie rączka to. To Backup ma przecież jeszcze użycie roli rączki.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 18:10:34 GMT 1
via mobile
Post by Jackson Pollock on Dec 2, 2023 18:10:34 GMT 1
Kurwa no wiedziałem że tylko zadeklaruję że mnie dziś do wieczora nie będzie to już się znajdzie mafiozo chętny do wepchnięcia mnie w lincz, jak się aktywnie bronić nie będę. Najprostszy cel. Jak miasto na to pójdzie to mi ręce opadną. Decard mafia. twoja nieobecność nie ma tu nic do rzeczy, po prostu tak się gierka ułożyła, że wychodzi na to, że jesteś strategicznie najlepszym celem na lincz chyba xD Niby czemu? Ja na złotorękiego głosu nie oddam.
|
|
|
Post by Michael Scott on Dec 2, 2023 18:11:09 GMT 1
Czyli Scott wrzuca Capablankę na grilla, nie przyjmuje się, po czym wraca do swojej oryginalnej teorii czyli mnie. Jednocześnie wrzucając podtekst, że nie biorę udziału w dyskusji co jest nieprawdą, bo rozmawiam z każdym. Ale mu to nie pasuje, bo według mojej teorii on jest w mafii. No scenariusz jak przy poprzednich linczach. JAKI TY JESTEŚ ZACIETRZEWIONY TO SIĘ W PALE NIE MIEŚCI. Jak kurwa trzeb gadać na trudne tematy, to siedzisz cicho. Wystarczy, że się o Tobie wspomni nawet w kontekście i pyta innych że może taka gra to twoja miastowa metaa to ty kurwa reagujesz jakbym ci krzywdził matkę. Idź precz.
|
|
|
Post by Michael Scott on Dec 2, 2023 18:11:54 GMT 1
Zarówno u Andre i Capa brakuje mi zdecydowanie wątpliwości, co do mojej osoby. W sensie walą we mnie, a imo powinni najpierw się zatrzymać i zrewidować dlaczego tak gram. Wyczuwam tu brak dobrej woli. Poza tym Capablanca pierdoli o tym Dixonie, a sam nawet nie próbował go bronić tylko się wypytywał na kogo ma głosować. To wytłumacz dlaczego tak grasz. Masz ostatni moment raczej. NO KURWA ZGADNIJ SZERLOKU.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 2, 2023 18:12:55 GMT 1
albo capablancę, w zasadzie to jaki jest bezużyteczny jak się od wczoraj domagam pomocy w przenoszeniu ciężarów i rozkminieniu glidera to woła o pomstę do nieba A ja już mam raczej wpiździe generowanie kolejnych postów z wami. masz 155 stron do czytania. Więcej potrzebujesz? Ja już raczej myślę a nie rozmawiam.
|
|