|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 2, 2023 18:32:51 GMT 1
Po tym co tu wyczynia capablanca to ja bym go zlinczował, miasto z nim w składzie nie zasługuje na wygraną Jest kilka typów na rolnych, może będzie cc a może nie Jest kilka osób, które powinien czytać jako niewinne, już nawet chuj ze mną Jeszcze ma niewinnego siebie A on chce ustawiać lincze wg tego ile informacji dadzą Ilu ci kurwa capablanca zostało podejrzanych, nawet ze mną? 3? 4? Mając 3 sprawdzenia przy trafieniu w pierwszych dwóch i może jeszcze strzał? Niewinny jestem ja i Andre. Być może Wąż. Być może Janosik. No to nadal szansa pomyłki jest spora. Miałbym więcej niewinnych jakby mi ktoś nie wykurwił z gry Dixona wczoraj.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 2, 2023 18:34:12 GMT 1
Powiedz mi, które to są te osoby, które mam czytać jako niewinne, żeby mi się zakres podejrzanych zmniejszył do 3. Bo jak mnie przekonasz to ja mogę ograniczyć swoją aktywność w tej grze do głosowania.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 2, 2023 18:35:40 GMT 1
Podejrzewam Michaela Scotta, Ciebie, Pollocka, Pratchetta, Węża, Janosika. W tej kolejności.
Testamenty są przeciwko wam też w tej kolejności.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 18:39:12 GMT 1
via mobile
Post by Deckard Cain on Dec 2, 2023 18:39:12 GMT 1
Jak to jest że ty tak dużo tej rozgrywki czytasz a nie widziałeś żadnego soft claima ani nawet nie próbujesz się zastanowić nad moją wina
Przecież to jest parodia czytania rozgrywki
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 2, 2023 18:39:16 GMT 1
Kurwa no wiedziałem że tylko zadeklaruję że mnie dziś do wieczora nie będzie to już się znajdzie mafiozo chętny do wepchnięcia mnie w lincz, jak się aktywnie bronić nie będę. Najprostszy cel. Jak miasto na to pójdzie to mi ręce opadną. Decard mafia. twoja nieobecność nie ma tu nic do rzeczy, po prostu tak się gierka ułożyła, że wychodzi na to, że jesteś strategicznie najlepszym celem na lincz chyba xD Wytłumacz mi to? Jaką masz strategię?
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 2, 2023 18:42:46 GMT 1
Jak to jest że ty tak dużo tej rozgrywki czytasz a nie widziałeś żadnego soft claima ani nawet nie próbujesz się zastanowić nad moją wina Przecież to jest parodia czytania rozgrywki Nie podoba mi się to, że obroniłeś Tindera przed śmiercią, że wyjebałeś wczoraj Dixona. Że Monti (Wujek) na ciebie wskazał. Że jesteś ostatnim żyjącym z grona głosującego na Tinder/Sanah. No ja mogę założyć, że Scott ma tę rolę i go nie linczować, ale wtedy kogo mam linczować jak nie ciebie? Uważam, że Wąż nie jest w mafii. Dlaczego uważasz, że jest?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 18:42:58 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 2, 2023 18:42:58 GMT 1
Kurwa sorry Deckard ale nie podoba mi się ta gra twoja obecna
Mam wrażenie że próbujesz coś udowodnić tylko kurwa nie wiem co, bo na pewno nie skład mafii
Podważanie niewinności capablanki to ostatnia rzecz jakiej teraz potrzebujemy, co ty mącisz teraz?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 18:43:51 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 2, 2023 18:43:51 GMT 1
Mam wewnętrzne uczucie oparte na chuj wie czym, że coś tu w tym nie gra
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 2, 2023 18:48:27 GMT 1
KURWA DEBILE PIERDOLONE
michael scott od wczoraj soft claimuje rolę ja się was konkretnie w zawoalowany sposób pytam czy wy widzicie to co ja to kurwa żaden nie zobaczył mimo że was 5 razy oznaczam, nawet się nie pochyliliście nad tym
dzisiaj pierwsze co się dzieje od rana, to pratchett wjeżdża w scotta bo zauważył jedną z 5 wrzutek na soft claim, czyli pratchett pewnie też ma rolę tego też kurwa nawet jeden z was pajace nie zauważył
cały dzień sobie wypruwam tutaj żyły, żeby jakoś ten pierdolnik ogarnąć bez spillowania wszystkiego i najlepiej bez wpierdolenia prawdziwych rolnych na minę
proponuję wyjebanie węża, który imo najbardziej oczywistym pickiem na rolę i w tym miejscu brakuje dla niego miejsca w tej układance przychodzi wąż i zaczyna płakać że zły deckard mafia go chce wyjebać jak on się nie może bronić
przychodzi capablanca i dalej mnie ma na drugim miejscu, chociaż od 2 dni czyta temat i jedyny wniosek jaki z tego wyciągnął, to jakieś gówno że pollock może jednak jest winny, bo jakbyśmy uznali, że pollock jest niewinny bo mu dużo bliżej do sowy niż LP to nagle mafiny capablanca mógłby mieć problem ewentualnie faktycznie capablanca jest w mieście i wtedy po prostu czyta stare strony i próbuje wynaleźć koło na nowo, a właściwą grę ignoruje i chce teraz sobie robić jakieś listy, no wtedy to ja nie wiem o co chodzi
no i andrzej 3000 przychodzi i JA NIE PRÓBUJĘ UDOWODNIĆ SKŁADU MAFII
serio, nie warto się starać w tej grze
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 2, 2023 18:48:40 GMT 1
Mnie dziwi, że ten Backup nie claimuje. Coś nam umyka? Jak chce claimować po ewentualnym nie trafionym linczu?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 18:50:29 GMT 1
via mobile
Post by Michael Scott on Dec 2, 2023 18:50:29 GMT 1
Moim zdaniem mając informacje kto ma Backupa musimy opracować optymalną listę sprawdzania graczy pod kątem pozyskiwania informacji. No ja mam.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 2, 2023 18:51:03 GMT 1
To bardzo kurwa dobrze że ty. Jakby miał go Andre to bym się wkurwił.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 18:51:11 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 2, 2023 18:51:11 GMT 1
KURWA DEBILE PIERDOLONE michael scott od wczoraj soft claimuje rolę ja się was konkretnie w zawoalowany sposób pytam czy wy widzicie to co ja to kurwa żaden nie zobaczył mimo że was 5 razy oznaczam, nawet się nie pochyliliście nad tym dzisiaj pierwsze co się dzieje od rana, to pratchett wjeżdża w scotta bo zauważył jedną z 5 wrzutek na soft claim, czyli pratchett pewnie też ma rolę tego też kurwa nawet jeden z was pajace nie zauważył cały dzień sobie wypruwam tutaj żyły, żeby jakoś ten pierdolnik ogarnąć bez spillowania wszystkiego i najlepiej bez wpierdolenia prawdziwych rolnych na minę proponuję wyjebanie węża, który imo najbardziej oczywistym pickiem na rolę i w tym miejscu brakuje dla niego miejsca w tej układance przychodzi wąż i zaczyna płakać że zły deckard mafia go chce wyjebać jak on się nie może bronić przychodzi capablanca i dalej mnie ma na drugim miejscu, chociaż od 2 dni czyta temat i jedyny wniosek jaki z tego wyciągnął, to jakieś gówno że pollock może jednak jest winny, bo jakbyśmy uznali, że pollock jest niewinny bo mu dużo bliżej do sowy niż LP to nagle mafiny capablanca mógłby mieć problem ewentualnie faktycznie capablanca jest w mieście i wtedy po prostu czyta stare strony i próbuje wynaleźć koło na nowo, a właściwą grę ignoruje i chce teraz sobie robić jakieś listy, no wtedy to ja nie wiem o co chodzi no i andrzej 3000 przychodzi i JA NIE PRÓBUJĘ UDOWODNIĆ SKŁADU MAFII serio, nie warto się starać w tej grze No ale no co, soft claimuje no myślałem że to widzą wszyscy ale o czym chcesz tu więcej gadać? I po co? Żeby w razie czego mafii ułatwić mord? Gdzie tu sens i logika? Sclaimuje na serio to się będziemy zastanawiać, bo Pollock w poprzedniej też soft claimował snajpera no i chuj z tego skoro był w mafii
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 2, 2023 18:51:37 GMT 1
Dobra Michael to teraz musimy współpracować. Czy uważasz, że Deckarda trzeba sprawdzić w tej rozgrywce?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 18:51:40 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 2, 2023 18:51:40 GMT 1
Moim zdaniem mając informacje kto ma Backupa musimy opracować optymalną listę sprawdzania graczy pod kątem pozyskiwania informacji. No ja mam. ok, no to mamy wprost Dziękuję xD
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 18:52:04 GMT 1
via mobile
Post by Terry Pratchett on Dec 2, 2023 18:52:04 GMT 1
To co pisze deckard, tylko ja nie mam żadnej roli, ale nie podobał mi się soft claim scotta w momencie kiedy akurat jest zagrożony, zamiast zrobić to na pełnej pizdzie. Właściwie odniosłem wrażenie że to deckard potem soft claimuje rolę xD stąd moje zapytanie go o scotta.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 2, 2023 18:52:28 GMT 1
No ja jestem nieliczowalny, więc wstrzymałbym się z tym sprawdzaniem mnie dzisiaj. Zastanawialiście się w ogóle dlaczego gram tak, jak gram? I że pomimo wielu wrogów, to tak naprawdę nikt mnie nie bronił i dźwigałem to wszystko na własnym garbie? kurwa to jest bardziej pojebane uniwersum niż myślałem Ale serio nikt nie rozważa Janosika? ty ale ten janosik to ci się od początku edycji przewija, raz poważnie raz jako comic relief zakładam, że to co dzisiaj piszesz to jest na poważnie więc mi powiedz: od kiedy ty tak naprawdę tego janosika podejrzewasz, bo teraz to mi wygląda jakbyś sobie dzisiaj czy wczoraj wieczorem przy piwku stwierdził "a huj to będzie janosik"
Problem tkwi w tym, że Rączka nie może sprawdzic Deckarda/Scotta, a Pratchetta może. Więc możemy zostawic Pratchetta rączce. no to jest kwestia szacowania ryzyka, ale w momencie jak rączka przeżyła dzisiejszy mord, to jej się zresetowały umiejętności i jutro może STRZELAĆ, o ile przeżyje sprawdzenie detektywa i tak jest do wyjebania, bo jest % szans na oc jak mafia nie trafi w mordzie rączki, ani my jej nie zlinczujemy, to mamy lincz+strzał+lincz Andrzej3000, Capablanca jedna prośba do was, ja oszczędzam posty na jutro przeczytajcie sobie ostatnie, nie wiem, pół godziny i przemyślcie sobie rozgrywkę pod tym kątem tak jak glidera NIE WARTO BYŁO KURWA SIĘ STARAĆ
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 18:53:04 GMT 1
via mobile
Post by Michael Scott on Dec 2, 2023 18:53:04 GMT 1
Ja mam sytuacje awwaryjna i nie wiem kiedy wroce
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 2, 2023 18:53:32 GMT 1
Dobra Deckard bo ja cię może uniewinnie zaraz. Jak tak będzie to warto było się starać.
Teraz kluczową kwestią jest ustalenie czy linczujemy Deckarda czy kogoś z grona Pratchett, Pollock, Janosik, Wąż. I którego jeśli nie Deckarda.
EDIT: Bo w sumie z tej piątki Deckard, Pratchett, Pollock, Janosik, Wąż. Możemy sprawdzić razem z Rączką aż 3 osoby. Kogo sprawdzamy?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 18:57:04 GMT 1
via mobile
Post by Terry Pratchett on Dec 2, 2023 18:57:04 GMT 1
No ja jestem nieliczowalny, więc wstrzymałbym się z tym sprawdzaniem mnie dzisiaj. Zastanawialiście się w ogóle dlaczego gram tak, jak gram? I że pomimo wielu wrogów, to tak naprawdę nikt mnie nie bronił i dźwigałem to wszystko na własnym garbie? kurwa to jest bardziej pojebane uniwersum niż myślałem ty ale ten janosik to ci się od początku edycji przewija, raz poważnie raz jako comic relief zakładam, że to co dzisiaj piszesz to jest na poważnie więc mi powiedz: od kiedy ty tak naprawdę tego janosika podejrzewasz, bo teraz to mi wygląda jakbyś sobie dzisiaj czy wczoraj wieczorem przy piwku stwierdził "a huj to będzie janosik"
no to jest kwestia szacowania ryzyka, ale w momencie jak rączka przeżyła dzisiejszy mord, to jej się zresetowały umiejętności i jutro może STRZELAĆ, o ile przeżyje sprawdzenie detektywa i tak jest do wyjebania, bo jest % szans na oc jak mafia nie trafi w mordzie rączki, ani my jej nie zlinczujemy, to mamy lincz+strzał+lincz Andrzej3000, Capablanca jedna prośba do was, ja oszczędzam posty na jutro przeczytajcie sobie ostatnie, nie wiem, pół godziny i przemyślcie sobie rozgrywkę pod tym kątem tak jak glidera NIE WARTO BYŁO KURWA SIĘ STARAĆ xD
|
|