|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 20:17:53 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 2, 2023 20:17:53 GMT 1
Dziś Decarda bijmy, jestem go po prostu pewien. Tak na 100%?
|
|
|
Post by Wściekły Wąż on Dec 2, 2023 20:18:09 GMT 1
Ja już głos w Decarda posłałem i wam radzę to samo. Jak go teraz nie zlinczujemy to jutro nas wyrucha do końca.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 2, 2023 20:18:19 GMT 1
Kurwa jakie rozdwojenie jaźni chłop ma
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 2, 2023 20:18:58 GMT 1
Ja już głos w Decarda posłałem i wam radzę to samo. Jak go teraz nie zlinczujemy to jutro nas wyrucha do końca. Ale ty już cztery razy to napisałeś dzisiaj, teraz powiedz dlaczego bo ja ci odpisałem
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 2, 2023 20:19:57 GMT 1
Ja już głos w Decarda posłałem i wam radzę to samo. Jak go teraz nie zlinczujemy to jutro nas wyrucha do końca. Zakładam, że w niewinnych masz mnie, Andre, Pollocka, Michaela i siebie. Dobrze myślę?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 20:22:26 GMT 1
via mobile
Post by Michael Scott on Dec 2, 2023 20:22:26 GMT 1
A ja oddałem głos na Capablancę
|
|
|
Post by Wściekły Wąż on Dec 2, 2023 20:23:08 GMT 1
Ja już głos w Decarda posłałem i wam radzę to samo. Jak go teraz nie zlinczujemy to jutro nas wyrucha do końca. Ale ty już cztery razy to napisałeś dzisiaj, teraz powiedz dlaczego bo ja ci odpisałem Bo Scott claimował, nikogo więcej z mącących wczoraj nie ma. 100%. Dzisiaj wszedłeś nagle w wyżyny, gdzie one były wcześniej? Wszedłeś na wyższy level pewności siebie, bo widzisz, że to jest w tym momencie potrzebne. Widzę, jak próbujesz sterować miastem z pozycji autorytetu, tylko że ten autorytet jest na kredyt. Wisienką na torcie jest testament Wuja, który ciebie jednoznacznie wskazywał na mafię, a on jest topowym graczem tutaj, podobnie jak ty.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 20:23:19 GMT 1
via mobile
Post by Michael Scott on Dec 2, 2023 20:23:19 GMT 1
Maciie 25 minut, żeby mnie przekonać że się mylę. Ewentualnie mogę zwajchować na Andre
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 20:23:40 GMT 1
via mobile
Post by Michael Scott on Dec 2, 2023 20:23:40 GMT 1
Od biedy Pratchett, ostatecznie Janosik
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 20:23:41 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 2, 2023 20:23:41 GMT 1
A ja oddałem głos na Capablancę Ja uważam że mam nadmierną paranoję na jego punkcie ale mam go w niewinnych Weź to rozważ albo chociaż dawaj co na niego masz
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 20:24:06 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 2, 2023 20:24:06 GMT 1
Scott obłąkany
|
|
|
Post by Wściekły Wąż on Dec 2, 2023 20:25:01 GMT 1
Ja już głos w Decarda posłałem i wam radzę to samo. Jak go teraz nie zlinczujemy to jutro nas wyrucha do końca. Zakładam, że w niewinnych masz mnie, Andre, Pollocka, Michaela i siebie. Dobrze myślę? Ty, Andre, Michael, no ja to wiadomo. . Skąd Polloc?
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 2, 2023 20:25:59 GMT 1
A ja oddałem głos na Capablancę Tak spierdol jeszcze bardziej te gre. Jak ci mówiłem, że Dixon jest niewinny i byśmy mieli conajmniej prostszą sytuację teraz po linczu na Deckardzie.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 20:26:09 GMT 1
via mobile
Post by Michael Scott on Dec 2, 2023 20:26:09 GMT 1
A ja oddałem głos na Capablancę Ja uważam że mam nadmierną paranoję na jego punkcie ale mam go w niewinnych Weź to rozważ albo chociaż dawaj co na niego masz No już wszystko napisałem. Jest niesprawczy, ładował we mnie bez zastanowienia, że mog3 ę mieć rolę. Ty zresztą to drugie też popełniłeś ale byłeś bardziej sprawczy
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 2, 2023 20:26:38 GMT 1
Nie słuchać Scotta we wszystkim co robi. Ma rolę i tyle z tego, że po prostu wiemy, że jest niewinny. Ale w głosowaniu traktujcie go jak mafię.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 2, 2023 20:27:01 GMT 1
Ale ty już cztery razy to napisałeś dzisiaj, teraz powiedz dlaczego bo ja ci odpisałem Bo Scott claimował, nikogo więcej z mącących wczoraj nie ma. 100%. Dzisiaj wszedłeś nagle w wyżyny, gdzie one były wcześniej? Wszedłeś na wyższy level pewności siebie, bo widzisz, że to jest w tym momencie potrzebne. Widzę, jak próbujesz sterować miastem z pozycji autorytetu, tylko że ten autorytet jest na kredyt. Wisienką na torcie jest testament Wuja, który ciebie jednoznacznie wskazywał na mafię, a on jest topowym graczem tutaj, podobnie jak ty. Ja nie mam żadnej pewności siebie jeżeli chodzi o typy, tutaj dla mnie czysta matma i droga eliminacji wchodzi w tym momencie (wild wiśniak appears). To naprawdę nie jest moja wina, że ja jestem jedynym oprócz scotta (niezależnie od tego czy jego claim jest prawdziwy ) który dzisiaj przyszedł do roboty. Mój autorytet dzisiaj nie wziął się stąd, że ja dałem z siebie więcej, bo ja daję równo przez całą edycję. Po prostu nagle się okazało, że nikogo innego nie ma. a wycierać mordę losowymi testamentami to sobie można, ja zaprowadziłem Dixona na stryczek, a on dalej miał mnie za niewinnego idę napisać swój testament na wszelki i jeszcze tutaj wrócę
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 20:27:18 GMT 1
via mobile
Post by Michael Scott on Dec 2, 2023 20:27:18 GMT 1
A ja oddałem głos na Capablancę Tak spierdol jeszcze bardziej te gre. Jak ci mówiłem, że Dixon jest niewinny i byśmy mieli conajmniej prostszą sytuację teraz po linczu na Deckardzie. Nie broniłeś go w kluczowym momencie tylko odpierdalałeś paranoję. Taką samą jak ja, po której mnie miałeś za obv mafioze
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 2, 2023 20:27:46 GMT 1
Zakładam, że w niewinnych masz mnie, Andre, Pollocka, Michaela i siebie. Dobrze myślę? Ty, Andre, Michael, no ja to wiadomo. . Skąd Polloc? Hmm z twojej pewności co do Deckarda wydawało mi się, że nie obawiasz się Pollocka po prostu.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 2, 2023 20:29:26 GMT 1
Ja uważam że mam nadmierną paranoję na jego punkcie ale mam go w niewinnych Weź to rozważ albo chociaż dawaj co na niego masz No już wszystko napisałem. Jest niesprawczy, ładował we mnie bez zastanowienia, że mog3 ę mieć rolę. Ty zresztą to drugie też popełniłeś ale byłeś bardziej sprawczy Uważałem, że fejkujesz udawanie, że masz rolę bo chcesz żebyśmy połączyli twoją obecną grę z tym jak grałeś jako Snajper ostatnio.
|
|
|
Post by Wściekły Wąż on Dec 2, 2023 20:29:32 GMT 1
Bo Scott claimował, nikogo więcej z mącących wczoraj nie ma. 100%. Dzisiaj wszedłeś nagle w wyżyny, gdzie one były wcześniej? Wszedłeś na wyższy level pewności siebie, bo widzisz, że to jest w tym momencie potrzebne. Widzę, jak próbujesz sterować miastem z pozycji autorytetu, tylko że ten autorytet jest na kredyt. Wisienką na torcie jest testament Wuja, który ciebie jednoznacznie wskazywał na mafię, a on jest topowym graczem tutaj, podobnie jak ty. Ja nie mam żadnej pewności siebie jeżeli chodzi o typy, tutaj dla mnie czysta matma i droga eliminacji wchodzi w tym momencie (wild wiśniak appears). To naprawdę nie jest moja wina, że ja jestem jedynym oprócz scotta (niezależnie od tego czy jego claim jest prawdziwy ) który dzisiaj przyszedł do roboty. Mój autorytet dzisiaj nie wziął się stąd, że ja dałem z siebie więcej, bo ja daję równo przez całą edycję. Po prostu nagle się okazało, że nikogo innego nie ma. a wycierać mordę losowymi testamentami to sobie można, ja zaprowadziłem Dixona na stryczek, a on dalej miał mnie za niewinnego idę napisać swój testament na wszelki i jeszcze tutaj wrócę Nagle wierzysz w matmę, mimo że mnie za nią ostatnio jebałeś? Jakieś podwójne standardy tu się uruchamiają. Wjeżdżanie na ambicje też słabe. Ogólnie nic dobrego w tym poście nie widzę.
|
|