|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 20:31:19 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 2, 2023 20:31:19 GMT 1
Ja uważam że mam nadmierną paranoję na jego punkcie ale mam go w niewinnych Weź to rozważ albo chociaż dawaj co na niego masz No już wszystko napisałem. Jest niesprawczy, ładował we mnie bez zastanowienia, że mog3 ę mieć rolę. Ty zresztą to drugie też popełniłeś ale byłeś bardziej sprawczy No to teraz się zastanów, kto bardziej zwraca uwagę na rolnych, miastowy czy mafiozo Nie twierdzę że zwracanie na to uwagi to automatyczny wyrok, ale niezwracanie imo to chaos miastowy
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 2, 2023 20:31:56 GMT 1
Ale ja widziałem, że on od początku gra tak jakby specjalnie chciał być trochę podejrzewany. Ale stwierdziłem, że po prostu tak gra bo ostatnio tak grał.
|
|
|
Post by Michael Scott on Dec 2, 2023 20:34:06 GMT 1
Dobra, Capa.
Powiedz mi, jakie rzeczy dobre dla miasta zrobiłeś w tej edycji? Ale takie, z których korzyść dla miasta była namacalna, a nie że próbowałeś bronić Dixona, którego i tak na luzie zlinczowaliśmy.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 2, 2023 20:34:18 GMT 1
Ja nie mam żadnej pewności siebie jeżeli chodzi o typy, tutaj dla mnie czysta matma i droga eliminacji wchodzi w tym momencie (wild wiśniak appears). To naprawdę nie jest moja wina, że ja jestem jedynym oprócz scotta (niezależnie od tego czy jego claim jest prawdziwy ) który dzisiaj przyszedł do roboty. Mój autorytet dzisiaj nie wziął się stąd, że ja dałem z siebie więcej, bo ja daję równo przez całą edycję. Po prostu nagle się okazało, że nikogo innego nie ma. a wycierać mordę losowymi testamentami to sobie można, ja zaprowadziłem Dixona na stryczek, a on dalej miał mnie za niewinnego idę napisać swój testament na wszelki i jeszcze tutaj wrócę Nagle wierzysz w matmę, mimo że mnie za nią ostatnio jebałeś? Jakieś podwójne standardy tu się uruchamiają. Wjeżdżanie na ambicje też słabe. Ogólnie nic dobrego w tym poście nie widzę. jakbyś miał do zaoferowania coś prócz tej matmy, to pewnie byśmy się oceniali wg tych samych standardów mordo możesz mnie nawet odstrzelić w nocy
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 2, 2023 20:34:22 GMT 1
Sądzisz Deckard, że jestem w mafii? Andre uważam, że Dixon jest niewinny ze względu na to jak charakterna jest jego gra. Mam wrażenie że facet całą grę jest spójny charakterologicznie. Do tego wpierdalał na świecznik i Tindera i Sanah. Okej skumałbym jedno. Ale po co dwa. I ma te swoje typowe dla siebie manieryzmy typu że reaguje agresją jak chcesz go skłonić do odsłonięcia kart. Za dużo rzeczy musiałby dobrze odegrać. Tak, ja wcale nie broniłem Dixona w kluczowym momencie.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 20:34:48 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 2, 2023 20:34:48 GMT 1
Capablanca mi grzebie w myślach no nie ma chuja że on jest winny
A jak zaczniesz Scott oceniać miastowość po podejściu do twoich soft claimow to przejebiesz tę gierkę i tyle
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 2, 2023 20:35:05 GMT 1
Dobra, Capa. Powiedz mi, jakie rzeczy dobre dla miasta zrobiłeś w tej edycji? Ale takie, z których korzyść dla miasta była namacalna, a nie że próbowałeś bronić Dixona, którego i tak na luzie zlinczowaliśmy. Ja nie będę teraz marnował czasu na bronienie się przed tobą.
|
|
|
Post by Michael Scott on Dec 2, 2023 20:36:06 GMT 1
No to dostaniesz w czoło tak samo, jak Dixon.
|
|
|
Post by Wściekły Wąż on Dec 2, 2023 20:36:25 GMT 1
Nagle wierzysz w matmę, mimo że mnie za nią ostatnio jebałeś? Jakieś podwójne standardy tu się uruchamiają. Wjeżdżanie na ambicje też słabe. Ogólnie nic dobrego w tym poście nie widzę. jakbyś miał do zaoferowania coś prócz tej matmy, to pewnie byśmy się oceniali wg tych samych standardów mordo możesz mnie nawet odstrzelić w nocy Wklejali wcześniej posta, w którym pierwszego dnia rozgryzłem dwie mafie, które padły, a trzecia - ty - padasz dzisiaj.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 2, 2023 20:37:20 GMT 1
no ja też ze smutkiem stwierdzam, że z capablancą jesteśmy skazani na skok wiary już trochę rączka może w niego ewentualnie próbować jebać, ale bez tej ekstra próby no chyba nie można sobie na to pozwolić
capablanca z janosikiem dojeżdżają izi, z resztą składów jest jeszcze szansa na boga w pierwszym poście założył front kapeluszowy xDD
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 2, 2023 20:37:43 GMT 1
jakbyś miał do zaoferowania coś prócz tej matmy, to pewnie byśmy się oceniali wg tych samych standardów mordo możesz mnie nawet odstrzelić w nocy Wklejali wcześniej posta, w którym pierwszego dnia rozgryzłem dwie mafie, które padły, a trzecia - ty - padasz dzisiaj. no ok, to jesteśmy umówieni
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 20:38:08 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 2, 2023 20:38:08 GMT 1
Wąż niewinny jakby ktoś miał jeszcze wątpliwości
Przebieg dzisiejszego wieczora pozostawia mi duet Deckard - Pratchett
Tylko trochę mnie martwić zaczął ten janosik pod miotłą teraz, no ale jego gra była miastowa
|
|
|
Post by Michael Scott on Dec 2, 2023 20:39:14 GMT 1
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 2, 2023 20:39:23 GMT 1
Wąż niewinny jakby ktoś miał jeszcze wątpliwości Przebieg dzisiejszego wieczora pozostawia mi duet Deckard - Pratchett Tylko trochę mnie martwić zaczął ten janosik pod miotłą teraz, no ale jego gra była miastowa zaczynam się skłaniać ku niewinności węża też XD
|
|
|
Post by Wściekły Wąż on Dec 2, 2023 20:39:47 GMT 1
Wąż niewinny jakby ktoś miał jeszcze wątpliwości Przebieg dzisiejszego wieczora pozostawia mi duet Deckard - Pratchett Tylko trochę mnie martwić zaczął ten janosik pod miotłą teraz, no ale jego gra była miastowa Ziomuś jestem 100% pewny, że głos na Deckarda to lincz na mafiozie, a pewnie i na OC.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 2, 2023 20:40:47 GMT 1
Wąż niewinny jakby ktoś miał jeszcze wątpliwości Przebieg dzisiejszego wieczora pozostawia mi duet Deckard - Pratchett Tylko trochę mnie martwić zaczął ten janosik pod miotłą teraz, no ale jego gra była miastowa Ziomuś jestem 100% pewny, że głos na Deckarda to lincz na mafiozie, a pewnie i na OC. teraz się skłaniam o połowę mniej
|
|
|
Post by Michael Scott on Dec 2, 2023 20:40:57 GMT 1
Jackson PollockMam dla Ciebie deala. Zawsze uważasz, że jesteś niewysłuchany, olany, nietraktowany poważnie. Daję Ci dzisiaj szansę. Wybierasz lincz. Jeśli trafiamy, to zostawiam Cię w spokoju. Jeśli nie trafimy, to masz przejebane. Piszesz się na to?
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 2, 2023 20:40:59 GMT 1
No to dostaniesz w czoło tak samo, jak Dixon. To se zagłosuje na Deckarda i nie padnę. A ty dalej sobie troluj.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 20:41:34 GMT 1
via mobile
Post by Jackson Pollock on Dec 2, 2023 20:41:34 GMT 1
Jeszcze pół godziny temu powiedziałbym Andre, ale że Capablanca się z tych barier nie wytłumaczył, to nie wiem. Byle Złotej rączki nie zajebać.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 20:42:34 GMT 1
via mobile
Post by Jackson Pollock on Dec 2, 2023 20:42:34 GMT 1
DAWAJ BARIERY, CAPABLANCA!!!
|
|