|
Rozgrywka
Dec 3, 2023 17:44:45 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Dec 3, 2023 17:44:45 GMT 1
Dobra Andre jest niewinny. Już tyle razy się myliłem, że sobie nie zaufam w pełni, ale Capablanca prosiłeś o opinię procentową, to dam 95% Polloc i 95% Pratchet, Andre 10%. Ale ja bym już założył po prostu winę dwóch pierwszych i linczował w dowolnej kolejności.
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 3, 2023 17:48:41 GMT 1
Hahaha.
|
|
|
Post by Terry Pratchett on Dec 3, 2023 17:52:37 GMT 1
Dobra, proponuję przyśpieszenie rozgrywki bo tu nie ma co więcej dyskutować. Każdy ma swój scenariusz. Decyduj Capablanca, chyba że jeszcze chcesz coś wiedzieć.
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 3, 2023 17:54:41 GMT 1
Ja mam jeszcze moje uniewinnienie do ustalenia.
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 3, 2023 17:59:03 GMT 1
Żeby tylko nie zaspał.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 3, 2023 18:15:56 GMT 1
Capablanca mi grzebie w myślach no nie ma chuja że on jest winny A jak zaczniesz Scott oceniać miastowość po podejściu do twoich soft claimow to przejebiesz tę gierkę i tyle Na czym polegało to grzebanie w myślach wtedy? I dlaczego tak łatwo przyszło ci zagłosowanie na Deckarda?
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 3, 2023 18:21:22 GMT 1
Ja mam jeszcze moje uniewinnienie do ustalenia. Co masz na myśli tym postem? W sensie chcesz ze mną ustalać twoją niewinność czy o co chodzi?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 3, 2023 18:23:16 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 3, 2023 18:23:16 GMT 1
Capablanca mi grzebie w myślach no nie ma chuja że on jest winny A jak zaczniesz Scott oceniać miastowość po podejściu do twoich soft claimow to przejebiesz tę gierkę i tyle Na czym polegało to grzebanie w myślach wtedy? I dlaczego tak łatwo przyszło ci zagłosowanie na Deckarda? Na tym że porównałeś grę Scotta do Wujka Dobrej Rady Mi przez myśl też przechodziły myśli o tym, że gra tak jak wtedy, tylko że no myślałem że ni chuja nie dostał roli drugi raz xD dlatego ciężej mi było go uniewinnić Głupie założenie po Squbim zbierającym role jak tazosy, wiem A co do Deckarda to czytałeś przecież moją grę, brak zaufania do niego przewijał się wiele razy, nie policzę ile razy się go pytałem czy mnie w chuja nie robi Uznałem że w meczówce będę miał z tym jeszcze większy problem i jak już to robić no to teraz Poza tym był ostatnim niesprawdzonym z głosujących na Sanah i to ziarenko niepewności wciąż zostawało też z tej perspektywy
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 3, 2023 18:25:01 GMT 1
Ja mam jeszcze moje uniewinnienie do ustalenia. Co masz na myśli tym postem? W sensie chcesz ze mną ustalać twoją niewinność czy o co chodzi? Tak, przy pomocy trzech pytań.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 3, 2023 18:28:10 GMT 1
Wytłumacz mi dlaczego podburzałeś wczoraj moją pozycję i Andre żeby potem przeskoczyć pokornie na Deckarda jak dostałeś możliwość zadecydowania, że jeden z nas leci.
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 3, 2023 18:28:48 GMT 1
Wytłumacz mi dlaczego podburzałeś wczoraj moją pozycję i Andre żeby potem przeskoczyć pokornie na Deckarda jak dostałeś możliwość zadecydowania, że jeden z nas leci. Scott dał mi do wyboru ciebie i Andre, a ty nie chciałeś napisać o tych barierach psychologicznych. E: A Deckarda już wyjaśniłem. Do tego napisał, że nie ma roli.
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 3, 2023 18:46:10 GMT 1
Spodziewałem się szybkiej serii pytań.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 3, 2023 18:46:21 GMT 1
Capablanca jesteś, mam istotną sprawę, ale musiałbyś odpowiedzieć mi na 3 pytania. Dawaj te pytania.
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 3, 2023 18:51:44 GMT 1
1. Dlaczego mafia zamordowała Kota? 2. Czy pamiętasz, jak jako Pekyuya prześwietlałem każdy post miastowego w poszukiwaniu roli i czy dzieliłem się tym z miastem, czy tylko na mafijnym? 3. Jeśli jestem w mafii, to dlaczego jeszcze żyjesz?
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 3, 2023 18:57:46 GMT 1
1. Nie mam pojęcia co mafia odjebała z tym Kotem. To znaczy szukali roli, ale robili to trochę hmm. Desperacko? 2. Tak. Chyba tylko na mafijnym, ale już nie mam czasu tego sprawdzać. 3. Bo grasz dobrze w tej edycji jeśli jesteś w mafii. To akurat oczywiste.
Edit: Źle przeczytałem 3cie pytanie.
Odpowiedź po przeczytaniu dobrze. A ty się mnie boisz jakoś? Raczej nie cenisz mojego wyczucia ani ogólnie a ostatnio jak byłeś w mafii to przecież pięknie mnie ograłeś. Można powiedzieć, że najbardziej cię tam broniłem.
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 3, 2023 19:04:11 GMT 1
Gdybym był w mafii, to zginąłbyś w mordzie 29 listopada. Testament: Capablanca poświęca nieproporcjonalnie dużo czasu na uniewinnianie Węża, o którym ja ciągle zapominam, że gra. Jako, że nie jestem w mafii, to nie szukałem rolnych, tylko mafiozów. Brałem pod uwagę 3 wyjaśnienia dlaczego to robisz: 1. Bronisz kolegi z mafii 2. Jesteś w mafii i szukasz miejskiego przydupasa 3. "Sabotujesz" swoją grę, jak w zapoznawczej, żeby jakiemuś go2goalowcowi itp. się lepiej grało Gdybym był w mafii, to nie upubliczniałbym tego przemyślenia i uznał, że sprawdziłeś detektywem Węża. Jeśli tak faktycznie jest, to lepiej dziś zlinczować Andre, jeśli ma OC, to już wiemy, że wygraliśmy, jeśli nie, to jest te 5% szans, że Wąż jest OC.
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 3, 2023 19:05:42 GMT 1
O rolnych zacząłem tak naprawdę myśleć po strzale w Wuję, kiedy uznałem że zrobił to ktoś z dwójki Janosik-Kot i przestraszyłem się, że mogą się pomodlić za potencjalnego OC.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 3, 2023 19:06:04 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 3, 2023 19:06:04 GMT 1
Gdybym był w mafii, to zginąłbyś w mordzie 29 listopada. Testament: Capablanca poświęca nieproporcjonalnie dużo czasu na uniewinnianie Węża, o którym ja ciągle zapominam, że gra. Jako, że nie jestem w mafii, to nie szukałem rolnych, tylko mafiozów. Brałem pod uwagę 3 wyjaśnienia dlaczego to robisz: 1. Bronisz kolegi z mafii 2. Jesteś w mafii i szukasz miejskiego przydupasa 3. "Sabotujesz" swoją grę, jak w zapoznawczej, żeby jakiemuś go2goalowcowi itp. się lepiej grało Gdybym był w mafii, to nie upubliczniałbym tego przemyślenia i uznał, że sprawdziłeś detektywem Węża. Jeśli tak faktycznie jest, to lepiej dziś zlinczować Andre, jeśli ma OC, to już wiemy, że wygraliśmy, jeśli nie, to jest te 5% szans, że Wąż jest OC. Gościu, jesteś niereformowalny i zasługujesz żeby tę grę przegrać
|
|
|
Rozgrywka
Dec 3, 2023 19:07:42 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 3, 2023 19:07:42 GMT 1
Wyjebane mam, będę czytał twoje gorzkie żale na cmentarzu z dziką satysfakcją
Kurwa 100 lat w tej grze i nie umie tak oczywistego niewinnego przeczytać
ŻA ŁOS NE
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 3, 2023 19:08:03 GMT 1
O ile uznamy, że Pratchett wyklucza się z Wężem, o czym pisałem na poprzedniej stronie.
|
|