|
Post by Jackson Pollock on Dec 3, 2023 19:11:40 GMT 1
1. Nie mam pojęcia co mafia odjebała z tym Kotem. To znaczy szukali roli, ale robili to trochę hmm. Desperacko? 2. Tak. Chyba tylko na mafijnym, ale już nie mam czasu tego sprawdzać. 3. Bo grasz dobrze w tej edycji jeśli jesteś w mafii. To akurat oczywiste. Edit: Źle przeczytałem 3cie pytanie. Odpowiedź po przeczytaniu dobrze. A ty się mnie boisz jakoś? Raczej nie cenisz mojego wyczucia ani ogólnie a ostatnio jak byłeś w mafii to przecież pięknie mnie ograłeś. Można powiedzieć, że najbardziej cię tam broniłem. Cenię twoje wyczucie odnośnie tych, z którymi byłeś w mafii. Jako Sowa szedłem w ciemno w twoją opinię o Gumpie, bo uznałem, że znasz go najlepiej.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 3, 2023 19:26:32 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 3, 2023 19:26:32 GMT 1
Pollock, dajesz większe szanse parze Andre - Wąż, czy Andre - Pratchett?
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 3, 2023 19:27:21 GMT 1
Andre - Pratchett.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 3, 2023 19:31:12 GMT 1
1. Nie mam pojęcia co mafia odjebała z tym Kotem. To znaczy szukali roli, ale robili to trochę hmm. Desperacko? 2. Tak. Chyba tylko na mafijnym, ale już nie mam czasu tego sprawdzać. 3. Bo grasz dobrze w tej edycji jeśli jesteś w mafii. To akurat oczywiste. Edit: Źle przeczytałem 3cie pytanie. Odpowiedź po przeczytaniu dobrze. A ty się mnie boisz jakoś? Raczej nie cenisz mojego wyczucia ani ogólnie a ostatnio jak byłeś w mafii to przecież pięknie mnie ograłeś. Można powiedzieć, że najbardziej cię tam broniłem. Cenię twoje wyczucie odnośnie tych, z którymi byłeś w mafii. Jako Sowa szedłem w ciemno w twoją opinię o Gumpie, bo uznałem, że znasz go najlepiej. Przecież ty mnie wtedy zlinczowałeś.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 3, 2023 19:31:13 GMT 1
Jose Raul Capablanca zlinczujmy dzisiaj węża Ty polecisz dzisiaj w mordzie, a ten tuman sympatyczny miastowy będzie potem chciał odpalić mnie w meczówce na 100% Może jak zobaczy, że zupełnie bez sensu sam dzisiaj przeforsowałem lincz na moim "koledze z zespołu" to się chociaż zastanowi nad sensem życia, skoro jego najbardziej prawdopodobny team mafiozów jednak zawiera niewinnego
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 3, 2023 19:33:21 GMT 1
Pollock dlaczego nie odpowiadasz w ogóle dzisiaj na argumenty Andre. Co o nich myślisz. Np. te, że on nie miał sensu pchać cię do trzyosobowej meczówki z nim i Wężem/Pratchettem.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 3, 2023 19:35:16 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 3, 2023 19:35:16 GMT 1
Pogadajcie se na ten temat, bo ja już wyczerpałem argumenty i cierpliwość
Idę pod prysznic, za pół godziny wpadnę zobaczyć na czym stanęło
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 3, 2023 19:35:43 GMT 1
Pogadajcie se na ten temat, bo ja już wyczerpałem argumenty i cierpliwość Idę pod prysznic, za pół godziny wpadnę zobaczyć na czym stanęło Boisz się, że źle wybiorę?
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 3, 2023 19:36:45 GMT 1
Cenię twoje wyczucie odnośnie tych, z którymi byłeś w mafii. Jako Sowa szedłem w ciemno w twoją opinię o Gumpie, bo uznałem, że znasz go najlepiej. Przecież ty mnie wtedy zlinczowałeś. 1. Nie. 2. Twoje zdanie w sprawie Gumpa mocno zyskało na wartości, jak już wiedziałem, że jesteś niewinny.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 3, 2023 19:38:08 GMT 1
Ja to tak zakodowałem, że mnie nikt wtedy nie bronił, ale nie chcę się kłócic bo to nie ma takiego znaczenia.
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 3, 2023 19:38:37 GMT 1
Pollock dlaczego nie odpowiadasz w ogóle dzisiaj na argumenty Andre. Co o nich myślisz. Np. te, że on nie miał sensu pchać cię do trzyosobowej meczówki z nim i Wężem/Pratchettem. Przeliczył się widocznie, że w końcu siłą inercji odpadnę, ciągle byłem w dolnych dwójkach/trójkach u ludzi. Myślę, że popełnili błąd forsując lincz na Dixonie, zamiast na mnie.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 3, 2023 19:41:27 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 3, 2023 19:41:27 GMT 1
Pogadajcie se na ten temat, bo ja już wyczerpałem argumenty i cierpliwość Idę pod prysznic, za pół godziny wpadnę zobaczyć na czym stanęło Boisz się, że źle wybiorę? W sensie że powiesz żebym ja odpadł? Nie, ale w sumie bym się cieszył, to by znaczyło że nie będę musiał się z nim użerać kolejny dzień
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 3, 2023 19:42:19 GMT 1
Chciałbyś żeby miasto przegrało?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 3, 2023 19:42:32 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 3, 2023 19:42:32 GMT 1
Pollock dlaczego nie odpowiadasz w ogóle dzisiaj na argumenty Andre. Co o nich myślisz. Np. te, że on nie miał sensu pchać cię do trzyosobowej meczówki z nim i Wężem/Pratchettem. Przeliczył się widocznie, że w końcu siłą inercji odpadnę, ciągle byłem w dolnych dwójkach/trójkach u ludzi. Myślę, że popełnili błąd forsując lincz na Dixonie, zamiast na mnie. JA BYM CIĘ KRETYNIE DZISIAJ KIJEM PO MORDZIE NAPIERDALAŁ I WYGRAŁ TĘ GRĘ ZA GODZINĘ, BO I WĄŻ I POLLOCK TWIERDZĄ ŻE JESTEŚ W MAFII, A NIE CIĘ CLEAROWAŁ JAK MOŻNA TEGO NIE WIDZIEĆ jezu chryste Kubi
|
|
|
Rozgrywka
Dec 3, 2023 19:43:05 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 3, 2023 19:43:05 GMT 1
Chciałbyś żeby miasto przegrało? Nie, ale na niego żadne argumenty nie działają i ja już nie mam siły Idę pod ten prysznic
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 3, 2023 19:43:55 GMT 1
Nie boisz się, że argumenty nie działają bo jest w mafii?
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 3, 2023 19:44:07 GMT 1
Capablanca, moje spojrzenie jest proste. Jeśli sprawdzałeś detem Węża i wyszedł niewinny, to Andre. Jeśli nie, to Pratchett.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 3, 2023 19:44:43 GMT 1
Jakkolwiek absurdalnie to zabrzmi sprawdziłem detem Paper Starra w d1.
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 3, 2023 19:45:08 GMT 1
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 3, 2023 19:45:39 GMT 1
Powiedzmy, że obawiałem się przez całą grę takiej wersji wydarzeń, w której ktoś z głosujących na Sanah był w mafii.
|
|