|
Post by kangurekkao on Nov 24, 2023 18:39:09 GMT 1
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 24, 2023 18:39:40 GMT 1
jakbym nie dożył niedzieli to zabierzcie się w przeciągu 2-3 dni za szkota oki? Ja jestem nielinczowalny.
|
|
Tinder
Edycja#39
Limit postów: 175
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 18:39:45 GMT 1
via mobile
Post by Tinder on Nov 24, 2023 18:39:45 GMT 1
A jaki to był typ? Bo chyba znowu przegapilem coś
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 18:42:06 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 24, 2023 18:42:06 GMT 1
Mogę w sumie zejść dzisiaj z tindera na Szkota
Robimy to?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 18:42:54 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Nov 24, 2023 18:42:54 GMT 1
Ehh kurwa Po tej analizie Węża jeszcze chętniej bym go dzisiaj wyjebał Jebie mi tam jakimś sztywniactwem i postarankiem na pokaz Czy jest na sali Papież? Ogólnie to zapraszam, jeśli tylko oczyszczę miastu przedpole to mogę lecieć. Szkoda pustego strzału, ale z dwojga złego wolę polecieć jako pierwszy niż ostatni w chujowej meczówce.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 24, 2023 18:43:34 GMT 1
Nie będę za Was odwalał całej czarnej roboty. A kangurkowikakało coś się spierdoliło z sufitu prosto na łeb.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 18:44:17 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Nov 24, 2023 18:44:17 GMT 1
To nie jest odpowiedź na pytanie tylko właśnie ty ją odbiłeś. Mam ziomusia za miasto i chcę poznać jego typy, żeby samemu je przemyśleć. Czy to trudne? Skąd u ciebie ta potrzeba obrony tam gdzie jej nie trzeba? A co jak on na przykład by miał ciebie w potencjalnej mafii? Może tak naprawdę nie interesują ciebie jego typy? No i jakby miał mnie za mafię to co by się stało? Nie rozumiem za bardzo tego posta.
|
|
|
Post by kangurekkao on Nov 24, 2023 18:44:20 GMT 1
hahaha ja cie kurwa zmusze do współpracy luntrusie
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 24, 2023 18:46:28 GMT 1
Tu jest jakiś błąd logiczny. Coś co jest łatwe nie oznacza, że jest złe. Chłop napisał posta pomagającego miastu. Czy mógł mieć w tym złe intencje? Wyobrażam sobie, że mafia w ogóle przemilczałaby temat. Ja to zauważyłem i napisałem. Łatwość nie ma tu nic do rzeczy. Nie ma błędu logicznego. Zobacz, jeśli coś jest a) łatwe b) pomocne dla miasta to wtedy jest większe prawdopodobieństwo, że robi to mafiozo, ponieważ chce zdobyć punkty na mieście. Ponieważ celem mafii w tej rozgrywce jest wyglądanie na pomagającego miastu. I Ty takich argumentów właśnie używasz. Nie wiem czy wynika to z tego, że masz lekką wyjebkę (bardzo dużo się tłumaczysz, co wskazuje, że raczej nie) czy z tego, że jesteś miastowym który nie chciał być glonem, dlatego coś napisał po tym, jak pobieżnie nadrobił rozgrywkę, czy po prostu mafiozą, który próbował iść na skróty. Powiedz mi, którym jesteś?
Moim zdaniem zarówno atak Sanah w moim kierunku ten pierwszy o brak logiki, jak i ten drugi o nadmierną pasywność to są takie typowe ataki mafiozy, który czuje, że musi kogoś zaatakować i akurat na mnie wyszło mu najłatwiej sobie rozpisać argumenty. Naprawdę mam tutaj już jakieś figury święcić na 9 stronie gry, bo inaczej gram tchórzliwie? Miałem rozpisać, co myślę o atakach Sanah na Capablancę, ale natrafiłem na ten post i właściwie to jest to co myślę. Ataki o brak logiki to jest to co mafii robić najłatwiej, ponieważ dziury w logice łatwo zauważyć, opisać i wytknąć. Dziur w naturalności, progresji, emocjach już nie. Dlatego mafia często ucieka się właśnie do tego typu łatwych argumentów (co ciekawe Scott też zarzucił mi 'sprzeczności' w poście o nim, pomimo że może nawet było coś do zarzucenia, ale na pewno nie to ) i to tutaj zrobiła Sanah. Gdy okazało się, że ten argument nie ma sensu, ponieważ Casablanca wyjaśnił, to wszedł atak o pasywność. Moim zdaniem miastowy w tej sytuacji by się po prostu wycofał, a to mafiozie zależałoby, żeby pokazać, że jego atak nie był 'z dupy', dlatego przeszedł w inny argument. Najpierw teoria gry potem atak po co teoria ?? pytajnik
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 24, 2023 18:46:37 GMT 1
hahaha ja cie kurwa zmusze do współpracy luntrusie Za cienki w swoich kangurzych uszach jesteś. Ja jestem wolnym elektronem.
|
|
ciri
Edycja#39
Limit postów: 83
|
Post by ciri on Nov 24, 2023 18:46:49 GMT 1
hahaha ja cie kurwa zmusze do współpracy luntrusie hej, miałeś pierwszy napisać. tinder nas sparował a Ty nic sobie z tego nie robisz
|
|
|
Post by kangurekkao on Nov 24, 2023 18:47:16 GMT 1
wolnym elektronem obsranym przed kangurkiem za cienkim w uszach
|
|
Tinder
Edycja#39
Limit postów: 175
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 18:47:42 GMT 1
via mobile
Post by Tinder on Nov 24, 2023 18:47:42 GMT 1
hahaha ja cie kurwa zmusze do współpracy luntrusie hej, miałeś pierwszy napisać. tinder nas sparował a Ty nic sobie z tego nie robisz Właśnie, ciri plusuje, proszę się słuchać kangur albo poleci ban na usługi
|
|
|
Post by Scott Dixon on Nov 24, 2023 18:48:06 GMT 1
A co jak on na przykład by miał ciebie w potencjalnej mafii? Może tak naprawdę nie interesują ciebie jego typy? No i jakby miał mnie za mafię to co by się stało? Nie rozumiem za bardzo tego posta. W ogóle jeszcze inne pytanie na jakiej podstawie uznałeś Michaela za miasto?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 18:48:22 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Nov 24, 2023 18:48:22 GMT 1
Ehh kurwa Po tej analizie Węża jeszcze chętniej bym go dzisiaj wyjebał Jebie mi tam jakimś sztywniactwem i postarankiem na pokaz Czy jest na sali Papież? Ogólnie to zapraszam, jeśli tylko oczyszczę miastu przedpole to mogę lecieć. Szkoda pustego strzału, ale z dwojga złego wolę polecieć jako pierwszy niż ostatni w chujowej meczówce. I co, tak zero walki? Nawet kontrkandydata nie podrzucisz konkretnego ani nic?
|
|
|
Post by kangurekkao on Nov 24, 2023 18:48:29 GMT 1
nie mam czasu zmykam właśnie na piwko
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 24, 2023 18:49:03 GMT 1
wolnym elektronem obsranym przed kangurkiem za cienkim w uszach Tylko boidupy mówią, że ktoś jest obsrany, bo tak naprawdę sami mają pełne majty. Ty jesteś najpewniej tym po dobrej stronie. Drugi z kolei pewnie jest po tej złej.
|
|
ciri
Edycja#39
|
Post by ciri on Nov 24, 2023 18:50:19 GMT 1
hej, miałeś pierwszy napisać. tinder nas sparował a Ty nic sobie z tego nie robisz Właśnie, ciri plusuje, proszę się słuchać kangur albo poleci ban na usługi o!
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 18:50:37 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Nov 24, 2023 18:50:37 GMT 1
Wy mnie nie czytaliście czy jak? Pisałem wprost dwie strony temu, że dla mnie mafia to Pratchett i Tinder i na któregoś z nich zagłosuję. Argumenty zostały podane, nie będę ich przeklejał.
Nie będzie mnie 19-20, wolę uprzedzić, żeby nie było, że się kitram
|
|
ciri
Edycja#39
|
Post by ciri on Nov 24, 2023 18:53:30 GMT 1
nie mam czasu zmykam właśnie na piwko aha, super, w tych czasach pary na tinderze juz nic nie znaczą..
|
|