|
Post by Kot w paczkomacie InPost on Nov 24, 2023 18:54:09 GMT 1
Ja się kitram, ale jestem. Kind of.
|
|
|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 18:54:57 GMT 1
Okey. Skoro Michał Szkot i tak nie chce współpracować ani dzielić się typami (jedyne co robi, to performance w celu przeżycia), to co wy na to, żeby go dzisiaj odstrzelić. Moim zdaniem mniej więcej zgadzamy się, że to jest ktoś, kogo chcemy w tej rozgrywce sprawdzić. W mafii może być po tym jego otwarciu, chociaż zdaję sobie sprawę, że są bardziej prawdopodobne na mafię cele (np.: Tinder). Ale:
1) Tak jak wspomniałem, raczej będzie trzeba go w tej rozgrywce sprawdzić linczem, zatem czemu nie zrobić tego pierwszym linczem, skoro to w pierwszym linczu mamy najmniejszą wiedzę. 2) Damy przykład, że jawne szkodnictwo i popisywanie się nie przejdzie, więc inni gracze nie będą chcieli tak grać, czym sobie być może trochę ułatwimy kolejne dni w rozgrywce.
To poważna propozycja.
|
|
ciri
Edycja#39
Limit postów: 83
|
Post by ciri on Nov 24, 2023 18:55:16 GMT 1
Ja się kitram, ale jestem. Kind of. mam nadzieję, że nie polujesz na jaskółki
|
|
Tinder
Edycja#39
Limit postów: 175
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 18:55:16 GMT 1
via mobile
Post by Tinder on Nov 24, 2023 18:55:16 GMT 1
Wy mnie nie czytaliście czy jak? Pisałem wprost dwie strony temu, że dla mnie mafia to Pratchett i Tinder i na któregoś z nich zagłosuję. Argumenty zostały podane, nie będę ich przeklejał. Nie będzie mnie 19-20, wolę uprzedzić, żeby nie było, że się kitram O a o pratchetcie się by mógł Andre wypowiedzieć bo mnie olał. Prachet jak gadał ze mną to mi powiedział, żebym nie mówił mu, co ma robić, a jak Andre wbił to od razu na wszystko mu odpowiedział XD
|
|
sanah
Edycja#39
gambit królowej był fatalnym wyborem, kochani
|
Post by sanah on Nov 24, 2023 18:55:22 GMT 1
Ciri, musisz napisać trzy merytoryczne posty, wszyscy czekamy z niecierpliwością
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 18:56:49 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Nov 24, 2023 18:56:49 GMT 1
Wy mnie nie czytaliście czy jak? Pisałem wprost dwie strony temu, że dla mnie mafia to Pratchett i Tinder i na któregoś z nich zagłosuję. Argumenty zostały podane, nie będę ich przeklejał. Nie będzie mnie 19-20, wolę uprzedzić, żeby nie było, że się kitram Kurde no właśnie Pratcheta bym nie wywalał dzisiaj, a Tinder brzmi jak taki konsensusowy typ
|
|
ciri
Edycja#39
|
Post by ciri on Nov 24, 2023 18:56:58 GMT 1
Ciri, musisz napisać trzy merytoryczne posty, wszyscy czekamy z niecierpliwością 1) Twoja muzyka jest całkiem spoko
|
|
Tinder
Edycja#39
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 18:58:00 GMT 1
via mobile
Post by Tinder on Nov 24, 2023 18:58:00 GMT 1
Okey. Skoro Michał Szkot i tak nie chce współpracować ani dzielić się typami (jedyne co robi, to performance w celu przeżycia), to co wy na to, żeby go dzisiaj odstrzelić. Moim zdaniem mniej więcej zgadzamy się, że to jest ktoś, kogo chcemy w tej rozgrywce sprawdzić. W mafii może być po tym jego otwarciu, chociaż zdaję sobie sprawę, że są bardziej prawdopodobne na mafię cele (np.: Tinder). Ale: 1) Tak jak wspomniałem, raczej będzie trzeba go w tej rozgrywce sprawdzić linczem, zatem czemu nie zrobić tego pierwszym linczem, skoro to w pierwszym linczu mamy najmniejszą wiedzę. 2) Damy przykład, że jawne szkodnictwo i popisywanie się nie przejdzie, więc inni gracze nie będą chcieli tak grać, czym sobie być może trochę ułatwimy kolejne dni w rozgrywce. To poważna propozycja. WTF a ja dzielę się i jestem pomocny a mnie masz za bardziej prawdopodobna mafię? Może ciebie trzeba zlinczować
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 18:58:10 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Nov 24, 2023 18:58:10 GMT 1
Okey. Skoro Michał Szkot i tak nie chce współpracować ani dzielić się typami (jedyne co robi, to performance w celu przeżycia), to co wy na to, żeby go dzisiaj odstrzelić. Moim zdaniem mniej więcej zgadzamy się, że to jest ktoś, kogo chcemy w tej rozgrywce sprawdzić. W mafii może być po tym jego otwarciu, chociaż zdaję sobie sprawę, że są bardziej prawdopodobne na mafię cele (np.: Tinder). Ale: 1) Tak jak wspomniałem, raczej będzie trzeba go w tej rozgrywce sprawdzić linczem, zatem czemu nie zrobić tego pierwszym linczem, skoro to w pierwszym linczu mamy najmniejszą wiedzę. 2) Damy przykład, że jawne szkodnictwo i popisywanie się nie przejdzie, więc inni gracze nie będą chcieli tak grać, czym sobie być może trochę ułatwimy kolejne dni w rozgrywce. To poważna propozycja. Zgadzam się ale wolałbym nie dzisiaj. Bezpieczniej zobaczyć chociaż jeden dzień poważniejszej gry i mniej kreacji przy takim zawodniku.
|
|
|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 18:59:54 GMT 1
Okey. Skoro Michał Szkot i tak nie chce współpracować ani dzielić się typami (jedyne co robi, to performance w celu przeżycia), to co wy na to, żeby go dzisiaj odstrzelić. Moim zdaniem mniej więcej zgadzamy się, że to jest ktoś, kogo chcemy w tej rozgrywce sprawdzić. W mafii może być po tym jego otwarciu, chociaż zdaję sobie sprawę, że są bardziej prawdopodobne na mafię cele (np.: Tinder). Ale: 1) Tak jak wspomniałem, raczej będzie trzeba go w tej rozgrywce sprawdzić linczem, zatem czemu nie zrobić tego pierwszym linczem, skoro to w pierwszym linczu mamy najmniejszą wiedzę. 2) Damy przykład, że jawne szkodnictwo i popisywanie się nie przejdzie, więc inni gracze nie będą chcieli tak grać, czym sobie być może trochę ułatwimy kolejne dni w rozgrywce. To poważna propozycja. Zgadzam się ale wolałbym nie dzisiaj. Bezpieczniej zobaczyć chociaż jeden dzień poważniejszej gry i mniej kreacji przy takim zawodniku. Problem polega na tym, że co to da? Jaką mamy gwarancję, że będzie grał inaczej? Na tym etapie, wolałbym dać dodatkowy dzień Tinderowi, Sanah czy Prachettowi, a nie Szkotowi.
|
|
sanah
Edycja#39
gambit królowej był fatalnym wyborem, kochani
|
Post by sanah on Nov 24, 2023 19:00:23 GMT 1
A co powiecie na Scotta Dixona? Chyba najnudniejszy gracz na świecie, nawet ci nic niepiszący byli ciekawsi, bo nie stracili okazji, żeby rozwiać wątpliwości.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 19:01:02 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 24, 2023 19:01:02 GMT 1
wolnym elektronem obsranym przed kangurkiem za cienkim w uszach Tylko boidupy mówią, że ktoś jest obsrany, bo tak naprawdę sami mają pełne majty. Ty jesteś najpewniej tym po dobrej stronie. Drugi z kolei pewnie jest po tej złej. Jest wysoko!
|
|
|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 19:01:10 GMT 1
Okey. Skoro Michał Szkot i tak nie chce współpracować ani dzielić się typami (jedyne co robi, to performance w celu przeżycia), to co wy na to, żeby go dzisiaj odstrzelić. Moim zdaniem mniej więcej zgadzamy się, że to jest ktoś, kogo chcemy w tej rozgrywce sprawdzić. W mafii może być po tym jego otwarciu, chociaż zdaję sobie sprawę, że są bardziej prawdopodobne na mafię cele (np.: Tinder). Ale: 1) Tak jak wspomniałem, raczej będzie trzeba go w tej rozgrywce sprawdzić linczem, zatem czemu nie zrobić tego pierwszym linczem, skoro to w pierwszym linczu mamy najmniejszą wiedzę. 2) Damy przykład, że jawne szkodnictwo i popisywanie się nie przejdzie, więc inni gracze nie będą chcieli tak grać, czym sobie być może trochę ułatwimy kolejne dni w rozgrywce. To poważna propozycja. WTF a ja dzielę się i jestem pomocny a mnie masz za bardziej prawdopodobna mafię? Może ciebie trzeba zlinczować Nie no. To co robi Szkot niekoniecznie powoduje, że jest w mafii, ale na pewno bardzo utrudnia jego ocenę. Jeśli ma tak grać całą rozgrywkę to i tak musi być zlinczowany, więc czemu nie dziś? A Pan Tinder to co myśli o Szkocie?
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 24, 2023 19:01:13 GMT 1
Okey. Skoro Michał Szkot i tak nie chce współpracować ani dzielić się typami (jedyne co robi, to performance w celu przeżycia), to co wy na to, żeby go dzisiaj odstrzelić. Moim zdaniem mniej więcej zgadzamy się, że to jest ktoś, kogo chcemy w tej rozgrywce sprawdzić. W mafii może być po tym jego otwarciu, chociaż zdaję sobie sprawę, że są bardziej prawdopodobne na mafię cele (np.: Tinder). Ale: 1) Tak jak wspomniałem, raczej będzie trzeba go w tej rozgrywce sprawdzić linczem, zatem czemu nie zrobić tego pierwszym linczem, skoro to w pierwszym linczu mamy najmniejszą wiedzę. 2) Damy przykład, że jawne szkodnictwo i popisywanie się nie przejdzie, więc inni gracze nie będą chcieli tak grać, czym sobie być może trochę ułatwimy kolejne dni w rozgrywce. To poważna propozycja. Zacna podpinka.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 24, 2023 19:02:41 GMT 1
U Papera nie stwierdzono mózgu. Naśladuje jedynie kroki Kangurka i je kopiuje. No i argument z tym, że zamierzam tak grać cały czas, to już w ogóle abstrakcja. Nawet Jackson Pollock przy tym wymięka.
|
|
Tinder
Edycja#39
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 19:03:27 GMT 1
via mobile
Post by Tinder on Nov 24, 2023 19:03:27 GMT 1
WTF a ja dzielę się i jestem pomocny a mnie masz za bardziej prawdopodobna mafię? Może ciebie trzeba zlinczować Nie no. To co robi Szkot niekoniecznie powoduje, że jest w mafii, ale na pewno bardzo utrudnia jego ocenę. Jeśli ma tak grać całą rozgrywkę to i tak musi być zlinczowany, więc czemu nie dziś? A Pan Tinder to co myśli o Szkocie? W sumie niczym mi nie podpadł. Mam wrażenie że nie jest zbyt naburmuszony i się dobrze bawi. Nie chciałbym tam głosować. Fajne teksty z tym HR XD
|
|
|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 19:03:43 GMT 1
Okey. Skoro Michał Szkot i tak nie chce współpracować ani dzielić się typami (jedyne co robi, to performance w celu przeżycia), to co wy na to, żeby go dzisiaj odstrzelić. Moim zdaniem mniej więcej zgadzamy się, że to jest ktoś, kogo chcemy w tej rozgrywce sprawdzić. W mafii może być po tym jego otwarciu, chociaż zdaję sobie sprawę, że są bardziej prawdopodobne na mafię cele (np.: Tinder). Ale: 1) Tak jak wspomniałem, raczej będzie trzeba go w tej rozgrywce sprawdzić linczem, zatem czemu nie zrobić tego pierwszym linczem, skoro to w pierwszym linczu mamy najmniejszą wiedzę. 2) Damy przykład, że jawne szkodnictwo i popisywanie się nie przejdzie, więc inni gracze nie będą chcieli tak grać, czym sobie być może trochę ułatwimy kolejne dni w rozgrywce. To poważna propozycja. Zacna podpinka. Zgadzam się. Zauważ, że nawet nie napisałem, że uważam Cię za mafiozę, tylko wydedukowałem, że ten lincz będzie korzystny dla miasta, właściwie niezaleznie od koloru. Także jeśli się uda, to i Szkot poza grą, i rączki czyściutkie
|
|
ciri
Edycja#39
|
Post by ciri on Nov 24, 2023 19:05:31 GMT 1
Okey. Skoro Michał Szkot i tak nie chce współpracować ani dzielić się typami (jedyne co robi, to performance w celu przeżycia), to co wy na to, żeby go dzisiaj odstrzelić. Moim zdaniem mniej więcej zgadzamy się, że to jest ktoś, kogo chcemy w tej rozgrywce sprawdzić. W mafii może być po tym jego otwarciu, chociaż zdaję sobie sprawę, że są bardziej prawdopodobne na mafię cele (np.: Tinder). Ale: 1) Tak jak wspomniałem, raczej będzie trzeba go w tej rozgrywce sprawdzić linczem, zatem czemu nie zrobić tego pierwszym linczem, skoro to w pierwszym linczu mamy najmniejszą wiedzę. 2) Damy przykład, że jawne szkodnictwo i popisywanie się nie przejdzie, więc inni gracze nie będą chcieli tak grać, czym sobie być może trochę ułatwimy kolejne dni w rozgrywce. To poważna propozycja. ale tak już trochę serio. nie jestem godna, zeby kogos oceniac, ale po moim spoznieniu nikt się mną nie zainteresował oprócz aplikacji Tinder. intuicja mi coś podpowiedziała.. lecz mi też kangurek pasuje do ekipy dzikiego gonu (tych złych). co Wy na to? co do szkota, może performance, ale może zasłona dymna
|
|
|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 19:05:39 GMT 1
Nie no. To co robi Szkot niekoniecznie powoduje, że jest w mafii, ale na pewno bardzo utrudnia jego ocenę. Jeśli ma tak grać całą rozgrywkę to i tak musi być zlinczowany, więc czemu nie dziś? A Pan Tinder to co myśli o Szkocie? W sumie niczym mi nie podpadł. Mam wrażenie że nie jest zbyt naburmuszony i się dobrze bawi. Nie chciałbym tam głosować. Fajne teksty z tym HR XD Co myślisz o jego relacji ze mną z wcześniejszego etapu dzisiejszego dnia? Jego pierwszy post o mnie i zaraz po tym wielka Gotcha na temat mojego postu o nim?
|
|
Tinder
Edycja#39
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 19:08:53 GMT 1
via mobile
Post by Tinder on Nov 24, 2023 19:08:53 GMT 1
W sumie niczym mi nie podpadł. Mam wrażenie że nie jest zbyt naburmuszony i się dobrze bawi. Nie chciałbym tam głosować. Fajne teksty z tym HR XD Co myślisz o jego relacji ze mną z wcześniejszego etapu dzisiejszego dnia? Jego pierwszy post o mnie i zaraz po tym wielka Gotcha na temat mojego postu o nim? A gdzie to było? Niby jestem na bierząco ale szybko czytałem jak dziś wstałem więc trochę pominalem pewnie i ludzie mi się mylili
|
|