|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 19:28:36 GMT 1
1/2? No to ja mam z wężem to co Ty z Sanah i Michałem. Co chcesz zrobić idziemy w zupełnie innym kierunku? Walimy po glonach, żeby po prostu dać dodatkowy dzień na myślenie? Walenie znienacka w glony jest ryzykowne przy dwóch rolnych. Czy może chcesz iść w grube ryby? Ale jak chcesz iść w grube ryby to lepiej pójść w mniejsze jak sanah czy michał właśnie. Jakbym miał wybierać między Michałem a Sanah to wolałbym od Sanah zacząć. Michał mam wrażenie że ma większy potencjał na zmianę swojej sytuacji w porównaniu do Sanah. Sanah jak na taką aktywność mam wrażenie że mocno pływa sobie po temacie i nie budzi wśród pozostałych większego niepokoju. Michał przed linczem przynajmniej pokazuje pazur. Ma sens. Sanah jest na pewno moim top trzy kandydatów na dzisiaj. Dziękuję za produktywną dyskusję lepszy Szkocie.
|
|
|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 19:29:48 GMT 1
Skoro mamy już wszystkich, to czas się przywitać. Witajcie mieszańcy i wybaczcie, że obserwuję to wszystko z ukrycia, zamiast walczyć bezpośrednio, ale nie znalazłem jeszcze żadnego pewnego członka wrogiego stowarzyszenia. Spoglądam z nieukrywaną ciekawością, jak radzicie sobie z V.I.L.E. Szczególnie w stronę tych, którzy nie boją się twardych stwierdzeń. W ciągu kilku dni odzyskam pełnię sił, a do tego czasu będę zostawiał wam widoczny ślad w ciemności, wskazujący drogę do tożsamości naszych wrogów. P.S. Czy ktoś jeszcze słyszał w nocy głosy Shadowsana w walce z V.I.L.E.? Mam nadzieję, że członkowie A.C.M.E. będą umieć odróżnić złych od dobrych. P.S.2. Jim, nie da się mnie nabrać na żaden prank i przestań nosić maskę Paper Star, przecież twoja zmiana jest zapisana w historii aktywności gracza kłamczuszku Nie wiem, do jakiego Jima skierowany jest ten post
|
|
Tinder
Edycja#39
Limit postów: 175
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 19:29:52 GMT 1
via mobile
Post by Tinder on Nov 24, 2023 19:29:52 GMT 1
Skoro mamy już wszystkich, to czas się przywitać. Witajcie mieszańcy i wybaczcie, że obserwuję to wszystko z ukrycia, zamiast walczyć bezpośrednio, ale nie znalazłem jeszcze żadnego pewnego członka wrogiego stowarzyszenia. Spoglądam z nieukrywaną ciekawością, jak radzicie sobie z V.I.L.E. Szczególnie w stronę tych, którzy nie boją się twardych stwierdzeń. W ciągu kilku dni odzyskam pełnię sił, a do tego czasu będę zostawiał wam widoczny ślad w ciemności, wskazujący drogę do tożsamości naszych wrogów. P.S. Czy ktoś jeszcze słyszał w nocy głosy Shadowsana w walce z V.I.L.E.? Mam nadzieję, że członkowie A.C.M.E. będą umieć odróżnić złych od dobrych. P.S.2. Jim, nie da się mnie nabrać na żaden prank i przestań nosić maskę Paper Star, przecież twoja zmiana jest zapisana w historii aktywności gracza kłamczuszku Część. Masz do pary match Scott Dixona. Zasady są takie, że z nim piszesz jakiś czas a na koniec stwierdzasz, czy gadałeś z mafioza czy miastem, Scott na odwrót
|
|
|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 19:30:45 GMT 1
Skoro mamy już wszystkich, to czas się przywitać. Witajcie mieszańcy i wybaczcie, że obserwuję to wszystko z ukrycia, zamiast walczyć bezpośrednio, ale nie znalazłem jeszcze żadnego pewnego członka wrogiego stowarzyszenia. Spoglądam z nieukrywaną ciekawością, jak radzicie sobie z V.I.L.E. Szczególnie w stronę tych, którzy nie boją się twardych stwierdzeń. W ciągu kilku dni odzyskam pełnię sił, a do tego czasu będę zostawiał wam widoczny ślad w ciemności, wskazujący drogę do tożsamości naszych wrogów. P.S. Czy ktoś jeszcze słyszał w nocy głosy Shadowsana w walce z V.I.L.E.? Mam nadzieję, że członkowie A.C.M.E. będą umieć odróżnić złych od dobrych. P.S.2. Jim, nie da się mnie nabrać na żaden prank i przestań nosić maskę Paper Star, przecież twoja zmiana jest zapisana w historii aktywności gracza kłamczuszku Poza tym, czerwony to bardzo mądry kolor dla Ciebie. Będzie ukrywał plamy z krwi
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 24, 2023 19:31:43 GMT 1
Skoro mamy już wszystkich, to czas się przywitać. Witajcie mieszańcy i wybaczcie, że obserwuję to wszystko z ukrycia, zamiast walczyć bezpośrednio, ale nie znalazłem jeszcze żadnego pewnego członka wrogiego stowarzyszenia. Spoglądam z nieukrywaną ciekawością, jak radzicie sobie z V.I.L.E. Szczególnie w stronę tych, którzy nie boją się twardych stwierdzeń. W ciągu kilku dni odzyskam pełnię sił, a do tego czasu będę zostawiał wam widoczny ślad w ciemności, wskazujący drogę do tożsamości naszych wrogów. P.S. Czy ktoś jeszcze słyszał w nocy głosy Shadowsana w walce z V.I.L.E.? Mam nadzieję, że członkowie A.C.M.E. będą umieć odróżnić złych od dobrych. P.S.2. Jim, nie da się mnie nabrać na żaden prank i przestań nosić maskę Paper Star, przecież twoja zmiana jest zapisana w historii aktywności gracza kłamczuszku Część. Masz do pary match Scott Dixona. Zasady są takie, że z nim piszesz jakiś czas a na koniec stwierdzasz, czy gadałeś z mafioza czy miastem, Scott na odwrót Dziękuję, lubię być w parze z ludźmi o prostym sercu, intencjach i rozumie.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 24, 2023 19:32:17 GMT 1
Michaelu, musisz zachować spokój. Oddychaj głęboko, oni chcą żebyś zniżył się do ich poziomu. Nie daj się, jesteś super facetem, którego nikt nie rozumie. Ahhh, jak dobrze by było, gdyby pojawił się ktoś, kto będzie czuć to samo co ja. Wyrozumiały, czuły, z odpowiednim poczuciem humoru...
I'm going to Nashua.
|
|
|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 19:32:29 GMT 1
Tinder wydaje mi się, że ostatnią godzinę gra niewinnie. Wydaje się, że ma lecieć, ale nie przejmuje się tym i gra swoje. Podoba mi się to, nie chcę go dzisiaj zabijać.
Poczytam Prachetta.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 24, 2023 19:33:17 GMT 1
Sanah raczej lepszy pomysł niż Michael na dzisiaj
Jak nie chcecie Węża, znaczy
70, widzimy się po 20
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 24, 2023 19:34:09 GMT 1
A Janosik?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 19:35:31 GMT 1
via mobile
Post by Terry Pratchett on Nov 24, 2023 19:35:31 GMT 1
Sanah raczej lepszy pomysł niż Michael na dzisiaj Jak nie chcecie Węża, znaczy 70, widzimy się po 20 są szable na Węża.
|
|
|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 19:38:10 GMT 1
Tinder w takim razie do Ciebie pytanie Ale jakie wgl jest pytanie? Nie rozumiem O właśnie, bo przypomniałem sobie. Chodzi o ten post:
To ja pierwszy napisałem czapka. Andre powtórzył po mnie. Ja napisałem, że uspokój tego w czapce o tym pierwszym a potem ten drugi Andre może nie zauważył, bo dopytał o czapki Andre, a co myślisz o tym poście w kontekście Twojego posta? To może znacznie bardziej subtelne, ale także podbicie posta Deckarda.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 24, 2023 19:38:18 GMT 1
Gość napisał w miarę rozbudowany post powitalny, więc domyślam się, że chęci na rozgrywkę były niemałe. Potem 5 jednolinijkowców i na koniec odpowiedź na moje wywołanie do tablicy. Jakieś oczywistości o niektywnych ciri i Carmen + "Ciekawi mnie ten Pollock". I to ja według Paper jestem większym szkodnikiem. Blaaaah.
|
|
|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 19:40:00 GMT 1
Mogę w tę Sanah pójść
Dlaczego Pratchett jest właściwie podejrzany?
|
|
|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 19:40:36 GMT 1
Gość napisał w miarę rozbudowany post powitalny, więc domyślam się, że chęci na rozgrywkę były niemałe. Potem 5 jednolinijkowców i na koniec odpowiedź na moje wywołanie do tablicy. Jakieś oczywistości o niektywnych ciri i Carmen + "Ciekawi mnie ten Pollock". I to ja według Paper jestem większym szkodnikiem. Blaaaah. Nigdy nie przeczytałem żadnego postu Janosika
|
|
|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 19:41:40 GMT 1
W glony walić dzisiaj nie zamierzam. Jest dwóch rolnych, gdybym ja był rolnym siedziałbym w glonach, więc to w interesie mafii tam celować moim zdaniem.
|
|
|
Post by Scott Dixon on Nov 24, 2023 19:43:21 GMT 1
Dwie osoby jedynie kojarzę że podejrzewały Pratchetta. Kojarzę kłótnię Pratchetta z Wężem i Pratchett wyglądał tak na dość czystego a reszty twórczości nie analizowałem.
|
|
|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 19:43:42 GMT 1
Lincz 21, co nie?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 19:45:55 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 24, 2023 19:45:55 GMT 1
Dobre w chuj jest to miasto bardzo mi się podoba jak tak zerkam
Ile mam postów? Podpowiedzcie dobrzy ludzie
|
|
|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 19:47:58 GMT 1
Dobre w chuj jest to miasto bardzo mi się podoba jak tak zerkam Ile mam postów? Podpowiedzcie dobrzy ludzie 67, ale za kwadrans chyba limit będzie zniesiony
|
|
|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 19:48:35 GMT 1
Idź sobie zrób herbę albo inne ciastko opierdol. Przemyśl w kogo byś dzisiaj szedł i napisz potem
|
|