Tinder
Edycja#39
Limit postów: 175
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 19:09:44 GMT 1
via mobile
Post by Tinder on Nov 24, 2023 19:09:44 GMT 1
A wy co sądzicie o Wujku? Dla mnie podejrzane że tak pokopiował typy i argumenty i się wyprostował niby niechcący
|
|
|
Post by Scott Dixon on Nov 24, 2023 19:10:07 GMT 1
Zgadzam się ale wolałbym nie dzisiaj. Bezpieczniej zobaczyć chociaż jeden dzień poważniejszej gry i mniej kreacji przy takim zawodniku. Problem polega na tym, że co to da? Jaką mamy gwarancję, że będzie grał inaczej? Na tym etapie, wolałbym dać dodatkowy dzień Tinderowi, Sanah czy Prachettowi, a nie Szkotowi. Też wolałbym zobaczyć chociaż jeden dzień poważniejszej gry Michaela mimo że może to być potencjalnie silny mafioza.
|
|
|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 19:10:16 GMT 1
Co myślisz o jego relacji ze mną z wcześniejszego etapu dzisiejszego dnia? Jego pierwszy post o mnie i zaraz po tym wielka Gotcha na temat mojego postu o nim? A gdzie to było? Niby jestem na bierząco ale szybko czytałem jak dziś wstałem więc trochę pominalem pewnie i ludzie mi się mylili najlepiej od tego posta startować:
|
|
|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 19:10:58 GMT 1
Problem polega na tym, że co to da? Jaką mamy gwarancję, że będzie grał inaczej? Na tym etapie, wolałbym dać dodatkowy dzień Tinderowi, Sanah czy Prachettowi, a nie Szkotowi. Też wolałbym zobaczyć chociaż jeden dzień poważniejszej gry Michaela mimo że może to być potencjalnie silny mafioza. a dlaczego akurat jego dodatkowy dzień, a nie tindera, sanah czy pratchetta?
|
|
|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 19:12:04 GMT 1
A wy co sądzicie o Wujku? Dla mnie podejrzane że tak pokopiował typy i argumenty i się wyprostował niby niechcący wypostowanie się samo w sobie raczej jest miastowe. Przyznam jednak, że go nie czytałem i dzisiaj na niego nie zagłosuję.
|
|
Tinder
Edycja#39
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 19:16:33 GMT 1
via mobile
Post by Tinder on Nov 24, 2023 19:16:33 GMT 1
A gdzie to było? Niby jestem na bierząco ale szybko czytałem jak dziś wstałem więc trochę pominalem pewnie i ludzie mi się mylili najlepiej od tego posta startować:
No to doczytałem i na moje odważny byłby ruch na mafiozę że tak w ciebie wjechał i napisał ten jackpot wielkim literami. Ale nieźle mu odpowiedziałeś. Może być dwóch miastowych którzy się posprzeczali jak to bywa. A wy się teraz macie za mafię? Nie idźcie tą drogą, robię wam parę tinder i spróbujcie współpracować
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 24, 2023 19:18:20 GMT 1
Zgadzam się. Zauważ, że nawet nie napisałem, że uważam Cię za mafiozę, tylko wydedukowałem, że ten lincz będzie korzystny dla miasta, właściwie niezaleznie od koloru. Także jeśli się uda, to i Szkot poza grą, i rączki czyściutkie Jesteś w takim razie okropnym szkodnikiem. Mam potencjał, który na pewno odpalę. Ty nie uważasz mnie z mafię, ale uważasz że ten lincz będzie korzystny dla miasta? Ciebie przysłała chyba Karen z Utici.
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 24, 2023 19:18:49 GMT 1
Jackson Pollock, od zawsze szanowałem jego styl art deco. Mogę autograf, mistrzu?
|
|
|
Post by Scott Dixon on Nov 24, 2023 19:19:01 GMT 1
Też wolałbym zobaczyć chociaż jeden dzień poważniejszej gry Michaela mimo że może to być potencjalnie silny mafioza. a dlaczego akurat jego dodatkowy dzień, a nie tindera, sanah czy pratchetta? Pratchetta nawet dzisiaj nie analizowałem za bardzo. Sanah mam podobny problem co z Michaelem, że to potencjalnie silny mafioza i bym wolał zastosować to samo co z Michaelem czyli dodatkowy dzień. Tinder za dużo znaków zapytania zostawia swoją postawą. A jak już krążymy wokół tych nicków to ile mafii potencjalnie tam widzisz?
Ja bym wolał od węża zacząć dzisiaj.
|
|
|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 19:19:05 GMT 1
najlepiej od tego posta startować:
No to doczytałem i na moje odważny byłby ruch na mafiozę że tak w ciebie wjechał i napisał ten jackpot wielkim literami. Ale nieźle mu odpowiedziałeś. Może być dwóch miastowych którzy się posprzeczali jak to bywa. A wy się teraz macie za mafię? Nie idźcie tą drogą, robię wam parę tinder i spróbujcie współpracować Ja to nie jestem pewien. Wydaje mi się, że jego wjazd to był raczej wyjazd i miał intencje wyłącznie defensywne, co potwierdza brak follow-upu w tym kontekście. Nie wiem czy jest w mafii. Wiem natomiast, że musi polecieć dlatego pytam graczy, czemu nie dzisiaj.
|
|
Tinder
Edycja#39
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 19:21:01 GMT 1
via mobile
Post by Tinder on Nov 24, 2023 19:21:01 GMT 1
No to doczytałem i na moje odważny byłby ruch na mafiozę że tak w ciebie wjechał i napisał ten jackpot wielkim literami. Ale nieźle mu odpowiedziałeś. Może być dwóch miastowych którzy się posprzeczali jak to bywa. A wy się teraz macie za mafię? Nie idźcie tą drogą, robię wam parę tinder i spróbujcie współpracować Ja to nie jestem pewien. Wydaje mi się, że jego wjazd to był raczej wyjazd i miał intencje wyłącznie defensywne, co potwierdza brak follow-upu w tym kontekście. Nie wiem czy jest w mafii. Wiem natomiast, że musi polecieć dlatego pytam graczy, czemu nie dzisiaj. A czemu defensywne intencje? A to nie on cie pierwszy zaczepił? To raczej ofensywne
|
|
|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 19:21:11 GMT 1
a dlaczego akurat jego dodatkowy dzień, a nie tindera, sanah czy pratchetta? Pratchetta nawet dzisiaj nie analizowałem za bardzo. Sanah mam podobny problem co z Michaelem, że to potencjalnie silny mafioza i bym wolał zastosować to samo co z Michaelem czyli dodatkowy dzień. Tinder za dużo znaków zapytania zostawia swoją postawą. A jak już krążymy wokół tych nicków to ile mafii potencjalnie tam widzisz?
1/2? No to ja mam z wężem to co Ty z Sanah i Michałem. Co chcesz zrobić idziemy w zupełnie innym kierunku? Walimy po glonach, żeby po prostu dać dodatkowy dzień na myślenie? Walenie znienacka w glony jest ryzykowne przy dwóch rolnych. Czy może chcesz iść w grube ryby? Ale jak chcesz iść w grube ryby to lepiej pójść w mniejsze jak sanah czy michał właśnie.
|
|
|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 19:23:12 GMT 1
Ja to nie jestem pewien. Wydaje mi się, że jego wjazd to był raczej wyjazd i miał intencje wyłącznie defensywne, co potwierdza brak follow-upu w tym kontekście. Nie wiem czy jest w mafii. Wiem natomiast, że musi polecieć dlatego pytam graczy, czemu nie dzisiaj. A czemu defensywne intencje? A to nie on cie pierwszy zaczepił? To raczej ofensywne No właśnie moim zdaniem defensywne dlatego, że nie spodobała mu się ta moja zaczepka i niech będzie z braku lepszego słowa 'furtka', w związku z tym zrobił performance. Performance ten miał na celu tylko kwestie pokazania się jako niewinny. Potwierdza to brak follow-upu i fakt, że obecnie z wydzwięku jego postów ma mnie za zielonego.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 19:23:17 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 24, 2023 19:23:17 GMT 1
Szkot dajemy Ci jeden dzień z kolegami na pokazanie na co cię stać
A nie jeden raz
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 24, 2023 19:24:12 GMT 1
Paper Lane dodany jako pierwsz osoba do grupy Szkodnicy. Czy mafia, to już chuj wie. Ta podpinka, ten arogancki ton i niedojebany sposób myślenia na logikę powinny dawać mafię. Ale może to zwykły imbecyl.
|
|
|
Post by Scott Dixon on Nov 24, 2023 19:25:58 GMT 1
Pratchetta nawet dzisiaj nie analizowałem za bardzo. Sanah mam podobny problem co z Michaelem, że to potencjalnie silny mafioza i bym wolał zastosować to samo co z Michaelem czyli dodatkowy dzień. Tinder za dużo znaków zapytania zostawia swoją postawą. A jak już krążymy wokół tych nicków to ile mafii potencjalnie tam widzisz?
1/2? No to ja mam z wężem to co Ty z Sanah i Michałem. Co chcesz zrobić idziemy w zupełnie innym kierunku? Walimy po glonach, żeby po prostu dać dodatkowy dzień na myślenie? Walenie znienacka w glony jest ryzykowne przy dwóch rolnych. Czy może chcesz iść w grube ryby? Ale jak chcesz iść w grube ryby to lepiej pójść w mniejsze jak sanah czy michał właśnie. Jakbym miał wybierać między Michałem a Sanah to wolałbym od Sanah zacząć. Michał mam wrażenie że ma większy potencjał na zmianę swojej sytuacji w porównaniu do Sanah. Sanah jak na taką aktywność mam wrażenie że mocno pływa sobie po temacie i nie budzi wśród pozostałych większego niepokoju. Michał przed linczem przynajmniej pokazuje pazur.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 19:26:01 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 24, 2023 19:26:01 GMT 1
Arogancki to jesteś przede wszystkim Ty myśląc że nie można Cię poruszyć szkocie
|
|
|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 19:27:17 GMT 1
Zgadzam się. Zauważ, że nawet nie napisałem, że uważam Cię za mafiozę, tylko wydedukowałem, że ten lincz będzie korzystny dla miasta, właściwie niezaleznie od koloru. Także jeśli się uda, to i Szkot poza grą, i rączki czyściutkie Jesteś w takim razie okropnym szkodnikiem. Mam potencjał, który na pewno odpalę. Ty nie uważasz mnie z mafię, ale uważasz że ten lincz będzie korzystny dla miasta? Ciebie przysłała chyba Karen z Utici. Gdybyś Ty nie grał jawnego szkodnika tematu by nie było. Ja po prostu chcę usunąć z miasta chwasty. Ty pisząc, że nie będziesz podawał typów jesteś chwastem. Do tego mam przypuszczenie, że Twoja arogancja to tylko poza. Uważam, że możesz być mafią i uważam, że jeśli bierzemy iloczyn najbardziej szkodliwy x najbardziej mafijny to jesteś na pierwszym miejscu.
A poza tym, nie znam Twojej tożsamości, widzę tylko te karty, które są na stole. A u Ciebie na stole jest słabiutko.
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 24, 2023 19:27:28 GMT 1
Skoro mamy już wszystkich, to czas się przywitać. Witajcie mieszańcy i wybaczcie, że obserwuję to wszystko z ukrycia, zamiast walczyć bezpośrednio, ale nie znalazłem jeszcze żadnego pewnego członka wrogiego stowarzyszenia. Spoglądam z nieukrywaną ciekawością, jak radzicie sobie z V.I.L.E. Szczególnie w stronę tych, którzy nie boją się twardych stwierdzeń. W ciągu kilku dni odzyskam pełnię sił, a do tego czasu będę zostawiał wam widoczny ślad w ciemności, wskazujący drogę do tożsamości naszych wrogów. P.S. Czy ktoś jeszcze słyszał w nocy głosy Shadowsana w walce z V.I.L.E.? Mam nadzieję, że członkowie A.C.M.E. będą umieć odróżnić złych od dobrych. P.S.2. Jim, nie da się mnie nabrać na żaden prank i przestań nosić maskę Paper Star, przecież twoja zmiana jest zapisana w historii aktywności gracza kłamczuszku
|
|
Tinder
Edycja#39
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 19:27:51 GMT 1
via mobile
Post by Tinder on Nov 24, 2023 19:27:51 GMT 1
1/2? No to ja mam z wężem to co Ty z Sanah i Michałem. Co chcesz zrobić idziemy w zupełnie innym kierunku? Walimy po glonach, żeby po prostu dać dodatkowy dzień na myślenie? Walenie znienacka w glony jest ryzykowne przy dwóch rolnych. Czy może chcesz iść w grube ryby? Ale jak chcesz iść w grube ryby to lepiej pójść w mniejsze jak sanah czy michał właśnie. Jakbym miał wybierać między Michałem a Sanah to wolałbym od Sanah zacząć. Michał mam wrażenie że ma większy potencjał na zmianę swojej sytuacji w porównaniu do Sanah. Sanah jak na taką aktywność mam wrażenie że mocno pływa sobie po temacie i nie budzi wśród pozostałych większego niepokoju. Michał przed linczem przynajmniej pokazuje pazur. Dobry jesteś, plusik, zgadzam się. A sanah dwa razy mi nie odpowiedziała już na moją zaczepkę i jest u mnie pod obserwacją
|
|