ciri
Edycja#39
Limit postów: 83
|
Post by ciri on Nov 24, 2023 20:03:14 GMT 1
Uff, co za limbo. Mam wątpliwości co do tej Sanah. Przecież ten ostatni post o Dixonie nie dość, że bezczelny, to jeszcze ziarno prawdy przemycił. sanah to cwaniak, mądra bestia jak widać, ale po której stronie? mnie brzydko olała
|
|
|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 20:03:17 GMT 1
O właśnie, bo przypomniałem sobie. Chodzi o ten post:
Ja rozumiem o jaki post chodzi ale nie rozumiem pytania do mnie XD no chodzi o to co andre napisał, że on nie wie, jaka była intencja tamtego Twojego postu i dlatego ja postanowiłem Ciebie zapytać o tę intencję, że może nam to coś rozjaśni
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
Limit postów: 266
Goldberry, where art thou?
|
Post by Dobry Wuja on Nov 24, 2023 20:03:34 GMT 1
Ja bym wyjebał Tindera bo jak czytam jego posty, to mnie zęby bolą, zawsze to mniej kocopolenia w rozgrywce, ale zdaję sobie też sprawę, że to nie jest szlachetna przesłanka.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 20:04:03 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 24, 2023 20:04:03 GMT 1
Cofam uniewinnienie dla Kangurka Kao z wczoraj. Dziękuję, chociaż ktoś
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 24, 2023 20:04:26 GMT 1
Scott zjeb kurwa chuja gra i jeszcze o innych pisze, że mózgu nie mają. A o to, żeby coś o rozgrywce napisał, to się go doprosić nie można. A potem jeszcze napuszony, że ktoś chce jego linczu, kiedy widać jak na dłoni, że lincz na nim jest spokojnie w top3 najlepszych linczów dzisiaj. To mi odpowiedz do kurwy nędzy czy ty (celowo z małej) szukasz mafii czy po prostu manipulujesz argumentami w tych, którzy jadą po twojej (również celowo z małej) indolencji? Jeśli to pierwsze, to mi kurwa napisz w jaki sposób jestem lepszym linczem niż taki Janosik albo Wąż?
|
|
|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 20:05:06 GMT 1
Scott zjeb kurwa chuja gra i jeszcze o innych pisze, że mózgu nie mają. A o to, żeby coś o rozgrywce napisał, to się go doprosić nie można. A potem jeszcze napuszony, że ktoś chce jego linczu, kiedy widać jak na dłoni, że lincz na nim jest spokojnie w top3 najlepszych linczów dzisiaj. No to prawda, ale taka bezczelność też jest trudna do odegrania, a tutaj wypisz, wymaluj brakuje tylko krawata w czerwone pasy. Ze Scottem to se trzeba porozmawiać. zgoda. Tylko w kogo w takim razie, jak właśnie napisałeś, że masz wątpliwości co do całego świecznika xd A tak jak pisałem, ja w glony nie idę.
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 24, 2023 20:05:11 GMT 1
Uff, co za limbo. Mam wątpliwości co do tej Sanah. Przecież ten ostatni post o Dixonie nie dość, że bezczelny, to jeszcze ziarno prawdy przemycił. O kolejny podejrzany się obudził z pratchetem. Teraz jestem i się nie wywiniesz Pratchet to twój podejrzany?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 20:06:15 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 24, 2023 20:06:15 GMT 1
Gram WYBITNĄ edycję
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 20:06:43 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 24, 2023 20:06:43 GMT 1
Macie wnioski o kocie o szkocie
A kto? Kao!
|
|
Tinder
Edycja#39
Limit postów: 175
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 20:06:46 GMT 1
via mobile
Post by Tinder on Nov 24, 2023 20:06:46 GMT 1
Ja rozumiem o jaki post chodzi ale nie rozumiem pytania do mnie XD no chodzi o to co andre napisał, że on nie wie, jaka była intencja tamtego Twojego postu i dlatego ja postanowiłem Ciebie zapytać o tę intencję, że może nam to coś rozjaśni A to się oburzyłem, że mi żart z czapką ukradł XD bo ja pierwszy wspomniałem o czapce a Andre kopiuj wklej, a ten mu przypisał że Andre pierwszy
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 24, 2023 20:06:54 GMT 1
J A N O
S I K
Dobrze mi wyszło, Pollock?
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Post by Dobry Wuja on Nov 24, 2023 20:07:52 GMT 1
No to prawda, ale taka bezczelność też jest trudna do odegrania, a tutaj wypisz, wymaluj brakuje tylko krawata w czerwone pasy. Ze Scottem to se trzeba porozmawiać. zgoda. Tylko w kogo w takim razie, jak właśnie napisałeś, że masz wątpliwości co do całego świecznika xd A tak jak pisałem, ja w glony nie idę. No mam ewidentny problem w tym momencie muszę przyznać. Jeszcze wczoraj jak się okazało, że się wylimitowałem, ale jeszcze pracowałem, to miałem w głowie jakieś Sanah - Tinder - Deckard - jakiś glon, ale teraz to już ni chuja nie wiem. Myślę jeszcze.
|
|
Tinder
Edycja#39
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 20:08:14 GMT 1
via mobile
Post by Tinder on Nov 24, 2023 20:08:14 GMT 1
Ja bym wyjebał Tindera bo jak czytam jego posty, to mnie zęby bolą, zawsze to mniej kocopolenia w rozgrywce, ale zdaję sobie też sprawę, że to nie jest szlachetna przesłanka. To można ciebie wywalić to pójdziesz do dentysty zamiast mafii. Pomóżmy wujkowi na ból
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 20:08:33 GMT 1
via mobile
Post by Deckard Cain on Nov 24, 2023 20:08:33 GMT 1
Witam jakie wagoniki bo mam z 9 stron do przeczytania
|
|
Tinder
Edycja#39
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 20:08:40 GMT 1
via mobile
Post by Tinder on Nov 24, 2023 20:08:40 GMT 1
O kolejny podejrzany się obudził z pratchetem. Teraz jestem i się nie wywiniesz Pratchet to twój podejrzany? Tak
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Post by Dobry Wuja on Nov 24, 2023 20:08:49 GMT 1
Masówka na Deckardzie jest byku.
|
|
|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 20:08:59 GMT 1
Scott zjeb kurwa chuja gra i jeszcze o innych pisze, że mózgu nie mają. A o to, żeby coś o rozgrywce napisał, to się go doprosić nie można. A potem jeszcze napuszony, że ktoś chce jego linczu, kiedy widać jak na dłoni, że lincz na nim jest spokojnie w top3 najlepszych linczów dzisiaj. To mi odpowiedz do kurwy nędzy czy ty (celowo z małej) szukasz mafii czy po prostu manipulujesz argumentami w tych, którzy jadą po twojej (również celowo z małej) indolencji? Jeśli to pierwsze, to mi kurwa napisz w jaki sposób jestem lepszym linczem niż taki Janosik albo Wąż? janosik jest glonem, nic nie wniósł do rozgrywki a uważam, że w glonach siedzą rolni. Na pewno nie będę walił z przyczajki w glony. Wąż się nieźle dzisiaj otworzył, jest z czego wyciągać wnioski w tym temacie, wskakuje trochę pod koła. Dla mnie to nie cel na d1.
Ty jesteś jawnym, bezczelnym chwastem który nie zamierza dzielić się podejrzeniami. No dla mnie sprawa jest prosta. Lepiej iść w Ciebie (celowo z dużej, żeby pokazać jak udawana jest ta Twoja nonszalancja).
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Post by Dobry Wuja on Nov 24, 2023 20:09:31 GMT 1
Ja bym wyjebał Tindera bo jak czytam jego posty, to mnie zęby bolą, zawsze to mniej kocopolenia w rozgrywce, ale zdaję sobie też sprawę, że to nie jest szlachetna przesłanka. To można ciebie wywalić to pójdziesz do dentysty zamiast mafii. Pomóżmy wujkowi na ból Jest to jakieś rozwiązanie, ale testament teraz to bym dał chujowy, bo pracowałem całą noc, a następnie cały dzień.
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Post by Dobry Wuja on Nov 24, 2023 20:10:10 GMT 1
Capablanca chodź tu i mi pomóż coś, dawaj jakieś insajdy.
Kao, Ty też jesteś dostępny do gadki, czy cała gra to będzie na przemian miły kangurek i wkurwiony kangurek?
|
|
|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 20:10:38 GMT 1
Okey. Skoro Michał Szkot i tak nie chce współpracować ani dzielić się typami (jedyne co robi, to performance w celu przeżycia), to co wy na to, żeby go dzisiaj odstrzelić. Moim zdaniem mniej więcej zgadzamy się, że to jest ktoś, kogo chcemy w tej rozgrywce sprawdzić. W mafii może być po tym jego otwarciu, chociaż zdaję sobie sprawę, że są bardziej prawdopodobne na mafię cele (np.: Tinder). Ale: 1) Tak jak wspomniałem, raczej będzie trzeba go w tej rozgrywce sprawdzić linczem, zatem czemu nie zrobić tego pierwszym linczem, skoro to w pierwszym linczu mamy najmniejszą wiedzę. 2) Damy przykład, że jawne szkodnictwo i popisywanie się nie przejdzie, więc inni gracze nie będą chcieli tak grać, czym sobie być może trochę ułatwimy kolejne dni w rozgrywce. To poważna propozycja. Wrzucę jeszcze raz, żeby nie umknęło
|
|