|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 20:10:49 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 24, 2023 20:10:49 GMT 1
Tak na pół, pije piwo i oglądam Harry Potter czara ognia
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 20:11:32 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 24, 2023 20:11:32 GMT 1
Mam taką zajawe ze w tej grze robie owoce
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 20:11:44 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 24, 2023 20:11:44 GMT 1
I patrzę kto je wyciska
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
Limit postów: 266
Goldberry, where art thou?
|
Post by Dobry Wuja on Nov 24, 2023 20:11:48 GMT 1
Okey. Skoro Michał Szkot i tak nie chce współpracować ani dzielić się typami (jedyne co robi, to performance w celu przeżycia), to co wy na to, żeby go dzisiaj odstrzelić. Moim zdaniem mniej więcej zgadzamy się, że to jest ktoś, kogo chcemy w tej rozgrywce sprawdzić. W mafii może być po tym jego otwarciu, chociaż zdaję sobie sprawę, że są bardziej prawdopodobne na mafię cele (np.: Tinder). Ale: 1) Tak jak wspomniałem, raczej będzie trzeba go w tej rozgrywce sprawdzić linczem, zatem czemu nie zrobić tego pierwszym linczem, skoro to w pierwszym linczu mamy najmniejszą wiedzę. 2) Damy przykład, że jawne szkodnictwo i popisywanie się nie przejdzie, więc inni gracze nie będą chcieli tak grać, czym sobie być może trochę ułatwimy kolejne dni w rozgrywce. To poważna propozycja. Wrzucę jeszcze raz, żeby nie umknęło No, ja liberum veto, bo jak pojedzie dalej i się uniewinni, to fajny asset, bo mafia musi go prędzej czy później trzasnąć. To co prawda dywagacje pre-tożsamościowe, bo nie jestem pewien czy zgadłem, ale ja bym takiemu Scottowi dawał jechać dalej, bo widzę tam potencjał.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 24, 2023 20:11:51 GMT 1
To mi odpowiedz do kurwy nędzy czy ty (celowo z małej) szukasz mafii czy po prostu manipulujesz argumentami w tych, którzy jadą po twojej (również celowo z małej) indolencji? Jeśli to pierwsze, to mi kurwa napisz w jaki sposób jestem lepszym linczem niż taki Janosik albo Wąż? janosik jest glonem, nic nie wniósł do rozgrywki a uważam, że w glonach siedzą rolni. Na pewno nie będę walił z przyczajki w glony. Wąż się nieźle dzisiaj otworzył, jest z czego wyciągać wnioski w tym temacie, wskakuje trochę pod koła. Dla mnie to nie cel na d1.
Ty jesteś jawnym, bezczelnym chwastem który nie zamierza dzielić się podejrzeniami. No dla mnie sprawa jest prosta. Lepiej iść w Ciebie (celowo z dużej, żeby pokazać jak udawana jest ta Twoja nonszalancja).
No ale to szukasz mafii czy chcesz się pozbyć osób, które Cię wkurwiają? Bo kurwa teraz tego kompletnie nie czaję. Bo widzisz, ja np Ciebie bym dziś nie chciał linczować mimo iż robisz krecią robotę i najchętniej wytarłbym Tobą chodnik.
|
|
|
Post by Scott Dixon on Nov 24, 2023 20:11:55 GMT 1
No to zdrowie kangurek też mam otworzone piwo
|
|
|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 20:12:54 GMT 1
Wrzucę jeszcze raz, żeby nie umknęło No, ja liberum veto, bo jak pojedzie dalej i się uniewinni, to fajny asset, bo mafia musi go prędzej czy później trzasnąć. To co prawda dywagacje pre-tożsamościowe, bo nie jestem pewien czy zgadłem, ale ja bym takiemu Scottowi dawał jechać dalej, bo widzę tam potencjał. To dałem w Sanah
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 20:13:02 GMT 1
via mobile
Post by Deckard Cain on Nov 24, 2023 20:13:02 GMT 1
Masówka na Deckardzie jest byku. Fatalny pomysł Żart jeszcze gorszy
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 20:13:12 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 24, 2023 20:13:12 GMT 1
Otwarte kolego
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Post by Dobry Wuja on Nov 24, 2023 20:13:37 GMT 1
Mi się Wąż podoba jakby co i nie chciałbym, żeby na niego głosowano.
Muszę przeczytać Pratchetta.
|
|
|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 20:13:52 GMT 1
janosik jest glonem, nic nie wniósł do rozgrywki a uważam, że w glonach siedzą rolni. Na pewno nie będę walił z przyczajki w glony. Wąż się nieźle dzisiaj otworzył, jest z czego wyciągać wnioski w tym temacie, wskakuje trochę pod koła. Dla mnie to nie cel na d1.
Ty jesteś jawnym, bezczelnym chwastem który nie zamierza dzielić się podejrzeniami. No dla mnie sprawa jest prosta. Lepiej iść w Ciebie (celowo z dużej, żeby pokazać jak udawana jest ta Twoja nonszalancja).
No ale to szukasz mafii czy chcesz się pozbyć osób, które Cię wkurwiają? Bo kurwa teraz tego kompletnie nie czaję. Bo widzisz, ja np Ciebie bym dziś nie chciał linczować mimo iż robisz krecią robotę i najchętniej wytarłbym Tobą chodnik. Oczywiście, że nie szukam mafii. Zapisałem się tylko po to, żeby czytać posty ludzi, którzy mnie wkurwiają i próbować wyeliminować ich z rozgrywki. No na litość boską michał szkot co Ty dajesz.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 24, 2023 20:14:05 GMT 1
No, ja liberum veto, bo jak pojedzie dalej i się uniewinni, to fajny asset, bo mafia musi go prędzej czy później trzasnąć. To co prawda dywagacje pre-tożsamościowe, bo nie jestem pewien czy zgadłem, ale ja bym takiemu Scottowi dawał jechać dalej, bo widzę tam potencjał. To dałem w Sanah Obsrałeś zbroję?
|
|
|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 20:14:29 GMT 1
Mi się Wąż podoba jakby co i nie chciałbym, żeby na niego głosowano. Muszę przeczytać Pratchetta. Zgadzam się, zostawcie węża
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Post by Dobry Wuja on Nov 24, 2023 20:14:45 GMT 1
Dixon jak kurwa w końcu trafi do mafii to pozamiata rozgrywkę. Dixon, to teraz już, czy nie jeszcze?
|
|
|
Post by Scott Dixon on Nov 24, 2023 20:14:59 GMT 1
Dixon jak kurwa w końcu trafi do mafii to pozamiata rozgrywkę. Dixon, to teraz już, czy nie jeszcze? Nie
|
|
|
Post by Scott Dixon on Nov 24, 2023 20:15:42 GMT 1
Dixon jak kurwa w końcu trafi do mafii to pozamiata rozgrywkę. Dixon, to teraz już, czy nie jeszcze? Jesteś drugą osobę zawiedzioną że nie jestem w mafii.
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Post by Dobry Wuja on Nov 24, 2023 20:15:47 GMT 1
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 24, 2023 20:15:58 GMT 1
No ale to szukasz mafii czy chcesz się pozbyć osób, które Cię wkurwiają? Bo kurwa teraz tego kompletnie nie czaję. Bo widzisz, ja np Ciebie bym dziś nie chciał linczować mimo iż robisz krecią robotę i najchętniej wytarłbym Tobą chodnik. Oczywiście, że nie szukam mafii. Zapisałem się tylko po to, żeby czytać posty ludzi, którzy mnie wkurwiają i próbować wyeliminować ich z rozgrywki. No na litość boską michał szkot co Ty dajesz. TO CZEMU DO CHUJA SZUKASZ CHĘTNYCH DO LINCZU NA MNIE? Dlaczego sądzisz, że jestem najbardziej mafijnym typem w tej rozgrywce? O co Ci w ogóle chodzi? Nie kapuję tego. Bo taki Kangurek to se ze mną pogrywał i mnie testował dla szpasu. Ale Ty najwyraźniej podpiąłeś się pod 230V i zjeżyło Ci połączenia nerwowe.
|
|
|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 20:16:23 GMT 1
Tak. Zawsze to robię na widok Twojego posta. Nie zauważyłeś?
Kurwa, jaki cienias z tego szkota, nawet swojego puncha nie da tylko po kangurze powtarza.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 20:17:59 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 24, 2023 20:17:59 GMT 1
Paper kolego jeszcze chwilę tego Scotta pomalttetuj i go zostaw na jutro a w przerwie na sucho trzeba go zobaczyć bo jest całkiem autentyczny w swojej buńczucznisci i niezrozumieniu
|
|