Dobry Wuja
Edycja#39
Limit postów: 266
Goldberry, where art thou?
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 21:19:27 GMT 1
via mobile
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 21:19:27 GMT 1
przecież ten taniec wokół Sanah powinien mnie z miejsca uniewinnić, w życiu bym tak nie zagrał w mafii xd jak sobie zrealizowałem że to Lewkoń to mnie swierzbilo żeby zmienić, ale uznałem że to naprawdę doskonała okazja żeby trafić Tindera bo w mojej opinii domniemany remis był między dwoma mafiozami a w mafii Sanah, Tinder i Andre dawaj co na mnie masz Carmen ty też jakby nie pozaskalowa agresja to w życiu bym nie wiedział że ty to ty ciekawa wstawka deckarda o twoim słabym starcie tinderowe bronienie czapki twoja reakcja na sanah takie wajby mam
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 21:20:38 GMT 1
no Paper mi chyba zawtorowal te kilkanaście minut przed linczem jak napisałem że chyba wiem kto to i w takim razie absurdalność nie jest czymś co świadczy o jego miastowości potem Capablanca napisał że nie możemy wiedzieć kto to Sanah Kao w następnym poście uniewinnił Capablance Myslisz ze uniewinnilem go za to? 😬 nie, napisales za co go uniewinniles, mi chodzi o ciag zdarzen
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 25, 2023 21:21:49 GMT 1
Myslisz ze uniewinnilem go za to? 😬 nie, napisales za co go uniewinniles, mi chodzi o ciag zdarzen swoją drogą, za co wczoraj od-uniewinniłeś kangurka?
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 25, 2023 21:22:28 GMT 1
dawaj co na mnie masz Carmen ty też jakby nie pozaskalowa agresja to w życiu bym nie wiedział że ty to ty ciekawa wstawka deckarda o twoim słabym starcie tinderowe bronienie czapki twoja reakcja na sanah takie wajby mam gdzie widzisz w mojej grze agresję poza paroma bluzgami? akurat w tej grze jestem mega wyczilowany bo sporo ludzi wcześnie zauważyło moją niewinność co do wstawki deckarda - rozwiniesz w jakim kontekście cię zainteresowała? co to znaczy tinderowe bronienie czapki? obaj wspomnieliśmy o czapce ale zupełnie oddzielnie tak że ciekaw jestem tu teorii co to znaczy reakcja na sanah? zaryzykowałbym stwierdzenie że mimo że nie miałem na niej głosu, to byłem pierwszą osobą która na serio zaczęła pchać tę kandydaturę przed linczem odp pls
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 25, 2023 21:23:29 GMT 1
w ogóle to mam podstawy żeby twierdzić, że kangurek ma przejebane
|
|
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 21:23:31 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 25, 2023 21:23:31 GMT 1
Bo ja jestem niezłym graczem nie można mnie tak za szybko uniewinniać
Tymbardziej że mam ochotę
|
|
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 21:23:54 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 25, 2023 21:23:54 GMT 1
w ogóle to mam podstawy żeby twierdzić, że kangurek ma przejebane Daj mi przeciwnika
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 25, 2023 21:24:34 GMT 1
w ogóle to mam podstawy żeby twierdzić, że kangurek ma przejebane Daj mi przeciwnika no ja jestem przeciwnikiem, otworzyłem takie trzecie oko, że nie masz szans zagrać wybitnej edycji przy mnie
|
|
Tinder
Edycja#39
Limit postów: 175
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 21:25:35 GMT 1
via mobile
Post by Tinder on Nov 25, 2023 21:25:35 GMT 1
wuja
słucham Cię serdecznie
czekam na ciąg od "wywalę tindera na ból zębów" do "a chuj, niech otwiera drzwi"
mam od Ciebie glorfindelskie wajby
duże elaboraty, a konkretów mało
volume się zgadza, rozpisujesz się, ale zaczynasz i kończysz dzień na wyjebmy tindera na podstawie tych samych argumentów pałowanych non stop
|
|
janosik
Edycja#39
Limit postów: 140
|
Post by janosik on Nov 25, 2023 21:25:57 GMT 1
Filistyn znaczył, że nie znasz się na sztuce, skoro odczytałeś mój post na opak. No i masz rację, ale po co tak komplikować?
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 25, 2023 21:25:58 GMT 1
przecież ten taniec wokół Sanah powinien mnie z miejsca uniewinnić, w życiu bym tak nie zagrał w mafii xd jak sobie zrealizowałem że to Lewkoń to mnie swierzbilo żeby zmienić, ale uznałem że to naprawdę doskonała okazja żeby trafić Tindera bo w mojej opinii domniemany remis był między dwoma mafiozami a w mafii Sanah, Tinder i Andre No wreszcie ktoś wspomniał Andre opowiedz mi o andre
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 25, 2023 21:26:01 GMT 1
w ogóle to mam podstawy żeby twierdzić, że kangurek ma przejebane kanguras naturalnością mi jedzie jak lepper masz na niego coś grubszego?
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 25, 2023 21:26:36 GMT 1
No wreszcie ktoś wspomniał Andre opowiedz mi o andre podpinam się bo też o to prosiłem już
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 25, 2023 21:26:52 GMT 1
Filistyn znaczył, że nie znasz się na sztuce, skoro odczytałeś mój post na opak. No i masz rację, ale po co tak komplikować? Bo taką miałem kreację.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 21:27:01 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 25, 2023 21:27:01 GMT 1
no ja jestem przeciwnikiem, otworzyłem takie trzecie oko, że nie masz szans zagrać wybitnej edycji przy mnie A Kim Ty w ogole jestes ze myślisz ze mnie ujarzmisz
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 25, 2023 21:28:02 GMT 1
No i masz rację, ale po co tak komplikować? Bo taką miałem kreację. twoje 2-3 nicki podejrzane oprócz wuja, proszę przejebane macie chłopaki z tym, że tą sanah trafiliśmy wczoraj, będę teraz nieznośny
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 21:28:36 GMT 1
przecież ten taniec wokół Sanah powinien mnie z miejsca uniewinnić, w życiu bym tak nie zagrał w mafii xd jak sobie zrealizowałem że to Lewkoń to mnie swierzbilo żeby zmienić, ale uznałem że to naprawdę doskonała okazja żeby trafić Tindera bo w mojej opinii domniemany remis był między dwoma mafiozami a w mafii Sanah, Tinder i Andre Proszę, opisz krok po kroku swój stosunek do Sanah. 1. Do mojej dyskusji z Nahaczem miałem ją za raczej niewinną, pasował mi styl i bezczelność. 2. W trakcie dyskusji z Nahaczem zwróciłem uwagę jak szybko zrobiła twist Denholma w kontekście zdania o mnie (najpierw że obaj czyści, a potem, że argumenty Nahacza ją przekonały - tam nie było argumentów przypominam); 3. Miałem wtedy w głowie już mafię Sanah - Tinder - Deckard + ktoś jeszcze, Deckard do wyrzucenia, jest niewinny; 4. Potem stwierdziłem, że się zaczynam biasować i chcę tego uniknąć, szczególnie, że zacząłem rozważać mafię Sanah - Nahacz, ale z perspektywy czasu uznaje ze to troche zbyt latwe, sama Sanah mogla sie podpiac pode mnie, ale robic takie jasełka we dwóch? Za duże ryzyko. 5. Chciałem więc wywalić Tindera, a nie wywalać ludzi, których Tinder oskarża, bo Tindera mam za mafię, a Sanah stwierdziłem po nocnej zmianie zaczęła grać na totalnej bezczelności i uznałem, że to jest jednak za dużo. 6. Przed linczem skumałem, że Sanah to jest Lewkoń, więc absolutnie nie powinien zostać uniewinniany za bezczelność, ale dalej chciałem Tindera + nie mogłem uwierzyć, że czasy się zmieniają a on nadal w komisji. No imo nie ma tu dużej dyskusji, najpierw się Sanah bezczelnie podpięła pod Wujka w moją stronę, potem podgryzała, to jeszcze jest do zagrania w mafii, ale nie wiem w jakim świecie przy bliskim wyniku wyszedłbym ze stwierdzeniem, że wiem kto to i nie powinno się go uniewinniać za absurdalność, żeby ostatecznie na nią nie zagłosować. Raczej bym agitował za kontrkandydatem albo zrobił se creditsy na jego śmierci. No na litość boską, nie broniłbym Lewkonia XD
|
|
janosik
Edycja#39
Limit postów: 140
|
Post by janosik on Nov 25, 2023 21:28:56 GMT 1
No i masz rację, ale po co tak komplikować? Bo taką miałem kreację. No dobra, to teraz może czas pokazać coś więcej poza sztuką nowoczesną (choć naprawdę patrząc w tą stronę, bardzo fajnie to wyszło).
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 25, 2023 21:29:23 GMT 1
twoje 2-3 nicki podejrzane oprócz wuja, proszę przejebane macie chłopaki z tym, że tą sanah trafiliśmy wczoraj, będę teraz nieznośny Mirek Nahacz Terry Pratchett Deckard Cain Janosik Tinder
|
|
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 21:29:32 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 25, 2023 21:29:32 GMT 1
Dałem już wam twarde uniewinnienie na andre
|
|