|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 21:14:10 GMT 1
via mobile
Post by Scott Dixon on Nov 25, 2023 21:14:10 GMT 1
Dobra kto jeszcze rozpoznał w sanah Lewkonia poza wzięciem takiej kreacji?
|
|
Tinder
Edycja#39
Limit postów: 175
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 21:14:10 GMT 1
via mobile
Post by Tinder on Nov 25, 2023 21:14:10 GMT 1
wielki tomuś
a myślałem, że to vulgard xd
cieszyłem się nawet, że przeszedł mu dołek
oczywiście się zgadzam, że głosy na mnie chujowe
myślałem, że raczej mafia takiego Tindera zostawia do późniejszych etapów, żeby go wyjebać jak jakiegoś Tytusa
ale dla ratowania mafiozy to ma więcej sensu
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 25, 2023 21:14:18 GMT 1
no kurwa to akurat nie było trudne mordzia, biorąc pod uwagę jakimi głosami sanah poleciała nieuniewinnienie na teraz tych graczy to byłby kryminał a na czutkę to na czutkę, jeszcze się może pozmieniać Dobra ty mi tu nie groź palcem jest doskonale i tyle nie grożę, jest git, ale twarda bania i zaciśnięte pięści, ty Kangur masz w tym expa
|
|
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 21:14:29 GMT 1
via mobile
Post by Carmen Sandiego on Nov 25, 2023 21:14:29 GMT 1
przecież ten taniec wokół Sanah powinien mnie z miejsca uniewinnić, w życiu bym tak nie zagrał w mafii xd jak sobie zrealizowałem że to Lewkoń to mnie swierzbilo żeby zmienić, ale uznałem że to naprawdę doskonała okazja żeby trafić Tindera bo w mojej opinii domniemany remis był między dwoma mafiozami a w mafii Sanah, Tinder i Andre No wreszcie ktoś wspomniał Andre
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 25, 2023 21:14:49 GMT 1
Dobra kto jeszcze rozpoznał w sanah Lewkonia poza wzięciem takiej kreacji? ja rozpoznałem dzisiaj w trakcie analizowania wuja, tzn. rozpoznałem, że wuja przeczytał sanah jako lewkonia czy to faktycznie był lewkoń to nwm
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 25, 2023 21:15:29 GMT 1
Dobra kto jeszcze rozpoznał w sanah Lewkonia poza wzięciem takiej kreacji? nie miałem pojęcia kto to plułem se w brodę że na niego nie zagłosowałem ostatecznie bo miałem na 10 minut przed końcem dnia tam głos xD ale stwierdziłem że to mój typ zapasowy jakby miał lecieć jakiś Scott i zagłosuję za głosem serca
|
|
Tinder
Edycja#39
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 21:15:56 GMT 1
via mobile
Post by Tinder on Nov 25, 2023 21:15:56 GMT 1
co do postu papera, to ja się nie dałem zbaitować na głos na węża, ja go forsowałem jako główny orędownik xD i dalej uważam że jest spore prawdopodobieństwo że wąż w tej mafii jest pomyliłeś niebo z gwiazdami odbitymi na powierzchni stawu + Wąż mógł mnie wyjebać, miał podkładkę a tego nie zrobił
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 25, 2023 21:16:02 GMT 1
przecież ten taniec wokół Sanah powinien mnie z miejsca uniewinnić, w życiu bym tak nie zagrał w mafii xd jak sobie zrealizowałem że to Lewkoń to mnie swierzbilo żeby zmienić, ale uznałem że to naprawdę doskonała okazja żeby trafić Tindera bo w mojej opinii domniemany remis był między dwoma mafiozami a w mafii Sanah, Tinder i Andre dawaj co na mnie masz Carmen ty też
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 25, 2023 21:16:16 GMT 1
Tylko kontestuje, większość gry poświęcił Wui. Nie prowadzi swojej gry, tylko odnosi się do gry innych. Absurd. To Wuja wpadł w moje sidła. Biorąc pod uwagę czas jaki miałem na grę, zrobiłem dużo więcej niż Ty. Nic nie zrobiłeś.
|
|
|
Post by Mirek Nahacz on Nov 25, 2023 21:16:23 GMT 1
Umówmy się, ci którzy bez problemu rozpoznali Sanah, raczej są z nią w mafii niż nie są.
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
Limit postów: 266
Goldberry, where art thou?
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 21:17:02 GMT 1
via mobile
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 21:17:02 GMT 1
Dobra kto jeszcze rozpoznał w sanah Lewkonia poza wzięciem takiej kreacji? no Paper mi chyba zawtorowal te kilkanaście minut przed linczem jak napisałem że chyba wiem kto to i w takim razie absurdalność nie jest czymś co świadczy o jego miastowości potem Capablanca napisał że nie możemy wiedzieć kto to Sanah Kao w następnym poście uniewinnił Capablance
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 25, 2023 21:17:02 GMT 1
Umówmy się, ci którzy bez problemu rozpoznali Sanah, raczej są z nią w mafii niż nie są. Mirek, porozmawiajmy, dawaj o tym redzie, bo mnie interesuje twoje zdanie
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 25, 2023 21:17:30 GMT 1
co do postu papera, to ja się nie dałem zbaitować na głos na węża, ja go forsowałem jako główny orędownik xD i dalej uważam że jest spore prawdopodobieństwo że wąż w tej mafii jest pomyliłeś niebo z gwiazdami odbitymi na powierzchni stawu + Wąż mógł mnie wyjebać, miał podkładkę a tego nie zrobił nie wiem czy przy tajnym głosowaniu to takie oczywiste, nie było wiadomo kto poleci więc mogli próbować bardziej rozbić głosy nwm, dla mnie wąż jest na cenzurowanym dopóki nie zacznie grać
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 25, 2023 21:17:42 GMT 1
przecież ten taniec wokół Sanah powinien mnie z miejsca uniewinnić, w życiu bym tak nie zagrał w mafii xd jak sobie zrealizowałem że to Lewkoń to mnie swierzbilo żeby zmienić, ale uznałem że to naprawdę doskonała okazja żeby trafić Tindera bo w mojej opinii domniemany remis był między dwoma mafiozami a w mafii Sanah, Tinder i Andre Proszę, opisz krok po kroku swój stosunek do Sanah.
|
|
Tinder
Edycja#39
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 21:17:45 GMT 1
via mobile
Post by Tinder on Nov 25, 2023 21:17:45 GMT 1
Jak przeczytałem, że Tomuś uznał mnie za winnego to się uśmiechnąłem. Brakowało mi tego Historia lubi się powtarzać. czemu spytałeś mnie o Pratchetta, stwierdziłeś, że możesz iść w janosika, a potem z zaskoczenia walnąłeś we mnie?
|
|
|
Post by Mirek Nahacz on Nov 25, 2023 21:17:50 GMT 1
Umówmy się, ci którzy bez problemu rozpoznali Sanah, raczej są z nią w mafii niż nie są. Mirek, porozmawiajmy, dawaj o tym redzie, bo mnie interesuje twoje zdanie Kogo obstawiasz jako Reda?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 21:17:51 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 25, 2023 21:17:51 GMT 1
Chyba Casablanka napisał że sanah to był ktoś kogo nikt się nie spodziewa? Myślałem że jakiś typ zaprosił kolegę ale kolega odważnie grał jak na osobę spoza układu
|
|
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 21:18:03 GMT 1
via mobile
Post by Scott Dixon on Nov 25, 2023 21:18:03 GMT 1
Umówmy się, ci którzy bez problemu rozpoznali Sanah, raczej są z nią w mafii niż nie są. Mirek, porozmawiajmy, dawaj o tym redzie, bo mnie interesuje twoje zdanie Podbijam bo też mnie zaciekawił ten fragment.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 21:18:46 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 25, 2023 21:18:46 GMT 1
Dobra kto jeszcze rozpoznał w sanah Lewkonia poza wzięciem takiej kreacji? no Paper mi chyba zawtorowal te kilkanaście minut przed linczem jak napisałem że chyba wiem kto to i w takim razie absurdalność nie jest czymś co świadczy o jego miastowości potem Capablanca napisał że nie możemy wiedzieć kto to Sanah Kao w następnym poście uniewinnił Capablance Myslisz ze uniewinnilem go za to? 😬
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 25, 2023 21:19:01 GMT 1
Mirek, porozmawiajmy, dawaj o tym redzie, bo mnie interesuje twoje zdanie Kogo obstawiasz jako Reda? nie mam wszystkich tożsamości odkrytych, ale jakbym miał obstawiać, to bym obstawił, że nie gra, dlatego interesuje mnie: - kogo obstawiasz - dlaczego - dlaczego wrzucasz to jako top1 hot take dzisiaj
|
|