|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 21:41:20 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Nov 25, 2023 21:41:20 GMT 1
ciebie-piernika? tinder-firefox i sent from mobile, pierwszy post wystarczył Kurwa wąż miał takiego jednego posta że mógłbym przysiąc że to piernik
|
|
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 21:41:40 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 25, 2023 21:41:40 GMT 1
Warto dodać że to były jedne z pierwszych opinii na temat sanah w kluczowym momencie gierki
Ale ja na przykład nie wiedziałem że to lewkon
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
Limit postów: 266
Goldberry, where art thou?
|
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 21:43:49 GMT 1
jakby nie pozaskalowa agresja to w życiu bym nie wiedział że ty to ty ciekawa wstawka deckarda o twoim słabym starcie tinderowe bronienie czapki twoja reakcja na sanah takie wajby mam gdzie widzisz w mojej grze agresję poza paroma bluzgami? akurat w tej grze jestem mega wyczilowany bo sporo ludzi wcześnie zauważyło moją niewinność co do wstawki deckarda - rozwiniesz w jakim kontekście cię zainteresowała? co to znaczy tinderowe bronienie czapki? obaj wspomnieliśmy o czapce ale zupełnie oddzielnie tak że ciekaw jestem tu teorii co to znaczy reakcja na sanah? zaryzykowałbym stwierdzenie że mimo że nie miałem na niej głosu, to byłem pierwszą osobą która na serio zaczęła pchać tę kandydaturę przed linczem odp pls no twoją kreację rozpatruję jako niemiłą, mam wajby despero, a przecież jesteś krzakami? bo deckarda miałem za lowridera, a wrzucił, że masz słaby start, jaka jest Twoja pięta achillesowa? tinderowe wrzucenie czapki: Chciałbym złożyć serdeczne życzenia urodzinowe Kangurkowi Kao. W sumie wypada mi się jeszcze przypierdalać, bo nie chcę wypisywać półlosowych nicków po trzech postach, ale to pytanie o czapki mi tak zajechało trochę takim chłopaki weźcie mnie do składu To ja pierwszy napisałem czapka. Andre powtórzył po mnie. Ja napisałem, że uspokój tego w czapce o tym pierwszym a potem ten drugi Andre może nie zauważył, bo dopytał o czapki to mnie zaciekawiło mocno, bo do tej pory się zastanawiam jaki mechanizm powstałby w głowie miastowego, że uznałby za stosowne złożenie wyjaśnień w takim stylu na karb drugiego gracza. uważam ten post za bardzo nietypowy. reakcja na sanah - pojebało mi się, myślałem, że pytałem Cię o sanah, a pytałem Cię o tindera: Tam wuja mnie jeszcze wyżej pytał, co sądzę o Tinderze - otóż żaden z jego postów, zupełnie szczerze, nie zapadł mi w pamięć. Na razie tło rozgrywki dla mnie, może poza tym momentem z rozmową o czapce, co plasuje go raczej w dolnej połowie tabeli. O capablance wypowiem się niżej bo mam zamiar rozpisać skąd mi się wzięła wczoraj para Capablanca - Scott więc przepraszam, pomyliłem, to nie jest argument, myślałem, że się z nią zbratałeś wtedy, a wrzuciłeś tymczasem potem posty: a) jak nie wąż to lepsza sanah niż scott; b) sanah słabe typy. powiedzmy że moja opinia o Tobie to jest lekkie Rózyczkowe uważanie na twista Glorfindelowego + mam celownik na tego Tindera i muszę to teraz dobrze przemyśleć
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 21:45:57 GMT 1
wuja słucham Cię serdecznie czekam na ciąg od "wywalę tindera na ból zębów" do "a chuj, niech otwiera drzwi" mam od Ciebie glorfindelskie wajby duże elaboraty, a konkretów mało volume się zgadza, rozpisujesz się, ale zaczynasz i kończysz dzień na wyjebmy tindera na podstawie tych samych argumentów pałowanych non stop no jak nie dajesz dodatkowych argumentów ani w jedną, ani w drugą stronę, to jak mam wziąć pod uwagę nowe nie bez przypadku byłeś na skraju wczorej tyle co Ci mogę obiecać, to zanim znowu na Ciebie zagłosuję, to przeczytam Cię bardzo, bardzo uważnie
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 21:46:18 GMT 1
Tinder to piernik?
myślałem, że to czuek XD
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 21:46:39 GMT 1
albo funfel czy ktoś w ten deseń
no to kolego, oj, kolego
obyś miał powód do takiej gry
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 25, 2023 21:47:23 GMT 1
gdzie widzisz w mojej grze agresję poza paroma bluzgami? akurat w tej grze jestem mega wyczilowany bo sporo ludzi wcześnie zauważyło moją niewinność co do wstawki deckarda - rozwiniesz w jakim kontekście cię zainteresowała? co to znaczy tinderowe bronienie czapki? obaj wspomnieliśmy o czapce ale zupełnie oddzielnie tak że ciekaw jestem tu teorii co to znaczy reakcja na sanah? zaryzykowałbym stwierdzenie że mimo że nie miałem na niej głosu, to byłem pierwszą osobą która na serio zaczęła pchać tę kandydaturę przed linczem odp pls no twoją kreację rozpatruję jako niemiłą, mam wajby despero, a przecież jesteś krzakami? bo deckarda miałem za lowridera, a wrzucił, że masz słaby start, jaka jest Twoja pięta achillesowa? tinderowe wrzucenie czapki: To ja pierwszy napisałem czapka. Andre powtórzył po mnie. Ja napisałem, że uspokój tego w czapce o tym pierwszym a potem ten drugi Andre może nie zauważył, bo dopytał o czapki to mnie zaciekawiło mocno, bo do tej pory się zastanawiam jaki mechanizm powstałby w głowie miastowego, że uznałby za stosowne złożenie wyjaśnień w takim stylu na karb drugiego gracza. uważam ten post za bardzo nietypowy. reakcja na sanah - pojebało mi się, myślałem, że pytałem Cię o sanah, a pytałem Cię o tindera: Tam wuja mnie jeszcze wyżej pytał, co sądzę o Tinderze - otóż żaden z jego postów, zupełnie szczerze, nie zapadł mi w pamięć. Na razie tło rozgrywki dla mnie, może poza tym momentem z rozmową o czapce, co plasuje go raczej w dolnej połowie tabeli. O capablance wypowiem się niżej bo mam zamiar rozpisać skąd mi się wzięła wczoraj para Capablanca - Scott więc przepraszam, pomyliłem, to nie jest argument, myślałem, że się z nią zbratałeś wtedy, a wrzuciłeś tymczasem potem posty: a) jak nie wąż to lepsza sanah niż scott; b) sanah słabe typy. powiedzmy że moja opinia o Tobie to jest lekkie Rózyczkowe uważanie na twista Glorfindelowego + mam celownik na tego Tindera i muszę to teraz dobrze przemyśleć moja kreacja nie jest niemiła, jej prawie w ogóle nie ma xD miałem możer ze 3 posty kreacyjne, reszte se piszę jak mi się podoba a ogólnie nie wiem kim jesteś, ale jeżeli uważasz że ja we wszystkich grach dla wszystkich jestem miły, to chyba za wiele edycji ze mną nie grałeś xD co do słabego startu to sam nie uważam, że miałem w tej grze słaby start, wydaje mi się że to były takie early game przepychanki ze strony Deckarda ale to jego trzeba by pytać konkretnie ja osobiście się czuję dobrze co do tego posta Tindera to sam nie wiem co on tam miał na myśli i otwarcie w temacie to komunikowałem przecież
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 25, 2023 21:47:49 GMT 1
Jak przeczytałem, że Tomuś uznał mnie za winnego to się uśmiechnąłem. Brakowało mi tego Historia lubi się powtarzać. czemu spytałeś mnie o Pratchetta, stwierdziłeś, że możesz iść w janosika, a potem z zaskoczenia walnąłeś we mnie? Kompromis. Ukłon w stronę Miasta. Nie byłeś przez nikogo chroniony i: Nie chciałem w Sanah, bo: a) Uznałem, że jeszcze można ją jebnąć i coś więcej z niej wyciągnąć i skonfrontować z Wężem b) Michael Scott pisał, aby nie w nią, a później i inni Nie chciałem w Janosika, bo: a) Paper prosiła nie walić w glonów Nie chciałem w Węża, bo: a) Nie podejrzewałem go na tyle i chciałem, aby wszedł w dalszą walkę z Sanah Nie chciałem w Michael Scotta czy Kota bo: a) to byłby to głupi głos
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 25, 2023 21:48:18 GMT 1
ogólnie to na moment obecny polecam głos w Carmen
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 21:48:25 GMT 1
Ej no do chuja panowie, odnoescoe się do mojego postu. Kurwa, specjalnie z tel zaglądam a mnie zignorowaliscie pajace. Wuja, tłumacz się. Skoro Pratchett nie ma przebicia, będę jego tubą propagandową. nie chce mi się tego czytać tbh, trzeba naprawdę mieć dużo złej woli, żeby negatywnie odebrać to jak latały mi emocje i odczyty na sanah od nocy d1 do wieczoru d1
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 21:49:10 GMT 1
ciebie-piernika? tinder-firefox i sent from mobile, pierwszy post wystarczył To nie Capablanca? Capablanca to zimny drań Conte!
|
|
Tinder
Edycja#39
Limit postów: 175
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 21:50:26 GMT 1
via mobile
Post by Tinder on Nov 25, 2023 21:50:26 GMT 1
albo funfel czy ktoś w ten deseń no to kolego, oj, kolego obyś miał powód do takiej gry haha i o to chodziło niewinny Czuek - idealny lep na mafiozów, typ do wyjebania przez mafię, bo chaotyczny i dziwny, a zawsze można powiedzieć, że otwiera drzwi jak Gumpowi i się wjebałeś
|
|
|
Post by Scott Dixon on Nov 25, 2023 21:50:31 GMT 1
czemu spytałeś mnie o Pratchetta, stwierdziłeś, że możesz iść w janosika, a potem z zaskoczenia walnąłeś we mnie? Kompromis. Ukłon w stronę Miasta. Nie byłeś przez nikogo chroniony i: Nie chciałem w Sanah, bo: a) Uznałem, że jeszcze można ją jebnąć i coś więcej z niej wyciągnąć i skonfrontować z Wężem b) Michael Scott pisał, aby nie w nią, a później i inni Nie chciałem w Janosika, bo: a) Paper prosiła nie walić w glonów Nie chciałem w Węża, bo: a) Nie podejrzewałem go na tyle i chciałem, aby wszedł w dalszą walkę z Sanah Nie chciałem w Michael Scotta czy Kota bo: a) to byłby to głupi głos A kogo interesuje w kogo nie chciałaś? Pokaż w którym momencie to był kompromis jako potencjalny kandydat do linczu, nawet jeśli wcześniej Tinder zbierał podejrzenia.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 21:50:41 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 25, 2023 21:50:41 GMT 1
To nie Capablanca? Capablanca to zimny drań Conte! Ojej to trzeba uważać
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 25, 2023 21:51:18 GMT 1
I co ostatecznie zrobiłeś z tym tematem? Szukałem opinii innych graczy, Capablance uniewinniłem na innej podstawie, Scotta dalej mam w mojej grupie potencjalnych mafiozów Czego więcej oczekujesz? Ehh Carmen, po co się chwytasz za tematy których nie umiesz pociągnąć Ale rozumiem, gra w mafii trudna Aby sprawdzić swoje odczucia i sprawdzić czy składając pytania wprost uzyskam odpowiedzi inne niż mam w wyobrażeniu.
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 21:51:48 GMT 1
no nie widzę kompletnie żeby tak zagrał z sanah w mafii a jak by zagrał on-ty-ja-ktoś z sanah w mafii? porozmawiajmy o tym w szerszym gronie? jak uważacie, jak zachowywała się mafia widząc, że sanah jest pod obstrzałem? do wuja tym bardziej, skoro czyta tindera za mafię i widzi lincz między dwoma no ja myślę, że wczorajszy lincz się krystalizował do 20-20:30, a sanah się wbiła na pewniaku i to raczej był taki wóz albo przewóz jaki wykonał kiedy był Hobbitem ergo: uważam, że Tinder może być Theodenem w takiej sytuacji pozostała dwójka jest w to praktycznie niezaangażowana nie wierzę, że Kao w mafii z Sanah by pchał Lewkonia (Sanah) do linczu od tej 18, a następnie jeszcze jebał tego Tindera, którego mam za mafię, ale mu obiecałem, że dokładnie przeczytam i dam szansę zrewidować swoje stanowisko nie kojarzę w ogóle, żeby Kao wjebywał swoich jeśli nie ma takiej potrzeby mógł wcale nie pchać Tindera, tylko zrobić jakiś twist na kogoś łatwiejszego
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 25, 2023 21:52:16 GMT 1
Szukałem opinii innych graczy, Capablance uniewinniłem na innej podstawie, Scotta dalej mam w mojej grupie potencjalnych mafiozów Czego więcej oczekujesz? Ehh Carmen, po co się chwytasz za tematy których nie umiesz pociągnąć Ale rozumiem, gra w mafii trudna Aby sprawdzić swoje odczucia i sprawdzić czy składając pytania wprost uzyskam odpowiedzi inne niż mam w wyobrażeniu. a jakie znaczenie ma twoje wyobrażenie w kontekście faktów? co to jest za odpowiedź w ogóle xd
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 21:52:56 GMT 1
albo funfel czy ktoś w ten deseń no to kolego, oj, kolego obyś miał powód do takiej gry haha i o to chodziło niewinny Czuek - idealny lep na mafiozów, typ do wyjebania przez mafię, bo chaotyczny i dziwny, a zawsze można powiedzieć, że otwiera drzwi jak Gumpowi i się wjebałeś ale ty głuptas jesteś, tyle czytasz tych mafii, a nie potrafisz mnie rozczytać jak jestem transparentny jak marszałek Hołownia w trakcie prowadzenia obrad
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 25, 2023 21:52:57 GMT 1
Kompromis. Ukłon w stronę Miasta. Nie byłeś przez nikogo chroniony i: Nie chciałem w Sanah, bo: a) Uznałem, że jeszcze można ją jebnąć i coś więcej z niej wyciągnąć i skonfrontować z Wężem b) Michael Scott pisał, aby nie w nią, a później i inni Nie chciałem w Janosika, bo: a) Paper prosiła nie walić w glonów Nie chciałem w Węża, bo: a) Nie podejrzewałem go na tyle i chciałem, aby wszedł w dalszą walkę z Sanah Nie chciałem w Michael Scotta czy Kota bo: a) to byłby to głupi głos A kogo interesuje w kogo nie chciałaś? Pokaż w którym momencie to był kompromis jako potencjalny kandydat do linczu, nawet jeśli wcześniej Tinder zbierał podejrzenia. Tutaj: mafiacorner.boards.net/thread/423/rozgrywka
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 25, 2023 21:53:02 GMT 1
To nie Capablanca? Capablanca to zimny drań Conte! To nie Nahacz?!
|
|