|
Post by Andre 3000 on Nov 25, 2023 21:53:05 GMT 1
Capablanca to zimny drań Conte! Ojej to trzeba uważać nie no, z samego układu głosów imo Capablanca niewinny, nie ma 100% ale nie ma co se tym teraz głowy zaprzątać
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
Limit postów: 266
Goldberry, where art thou?
|
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 21:53:25 GMT 1
rusz dupę Zmarz i mi powiedz czemu w mafii być nie możesz, to trochę czasu zaoszczędzę
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 21:53:48 GMT 1
Capablanca to zimny drań Conte! To nie Nahacz?! Nahacz to oczywiście naczelny sztabowiec egzekutor90 E: Kim jest Deckard? bo ja do niego miałem na początku wąty bo myślałem, że to jakiś lowrider bez chromosomu (za przeproszeniem, nie chodzi, że źle, tylko źle jak na lowridera)
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 25, 2023 21:55:47 GMT 1
czemu spytałeś mnie o Pratchetta, stwierdziłeś, że możesz iść w janosika, a potem z zaskoczenia walnąłeś we mnie? Kompromis. Ukłon w stronę Miasta. Nie byłeś przez nikogo chroniony i: Nie chciałem w Sanah, bo: a) Uznałem, że jeszcze można ją jebnąć i coś więcej z niej wyciągnąć i skonfrontować z Wężem b) Michael Scott pisał, aby nie w nią, a później i inni Nie chciałem w Janosika, bo: a) Paper prosiła nie walić w glonów Nie chciałem w Węża, bo: a) Nie podejrzewałem go na tyle i chciałem, aby wszedł w dalszą walkę z Sanah Nie chciałem w Michael Scotta czy Kota bo: a) to byłby to głupi głos Dlaczego ty się tak przejmujesz co ludzie powiedzą?
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 25, 2023 21:56:28 GMT 1
To nie Nahacz?! Nahacz to oczywiście naczelny sztabowiec egzekutor90 E: Kim jest Deckard? bo ja do niego miałem na początku wąty bo myślałem, że to jakiś lowrider bez chromosomu (za przeproszeniem, nie chodzi, że źle, tylko źle jak na lowridera) no to on przecie a ty?
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 25, 2023 21:56:34 GMT 1
Kompromis. Ukłon w stronę Miasta. Nie byłeś przez nikogo chroniony i: Nie chciałem w Sanah, bo: a) Uznałem, że jeszcze można ją jebnąć i coś więcej z niej wyciągnąć i skonfrontować z Wężem b) Michael Scott pisał, aby nie w nią, a później i inni Nie chciałem w Janosika, bo: a) Paper prosiła nie walić w glonów Nie chciałem w Węża, bo: a) Nie podejrzewałem go na tyle i chciałem, aby wszedł w dalszą walkę z Sanah Nie chciałem w Michael Scotta czy Kota bo: a) to byłby to głupi głos Dlaczego ty się tak przejmujesz co ludzie powiedzą? To nie mamy grać wspólnie jako miasto, aby wygrać przeciwko mafii?
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 21:56:42 GMT 1
no twoją kreację rozpatruję jako niemiłą, mam wajby despero, a przecież jesteś krzakami? bo deckarda miałem za lowridera, a wrzucił, że masz słaby start, jaka jest Twoja pięta achillesowa? tinderowe wrzucenie czapki: to mnie zaciekawiło mocno, bo do tej pory się zastanawiam jaki mechanizm powstałby w głowie miastowego, że uznałby za stosowne złożenie wyjaśnień w takim stylu na karb drugiego gracza. uważam ten post za bardzo nietypowy. reakcja na sanah - pojebało mi się, myślałem, że pytałem Cię o sanah, a pytałem Cię o tindera: więc przepraszam, pomyliłem, to nie jest argument, myślałem, że się z nią zbratałeś wtedy, a wrzuciłeś tymczasem potem posty: a) jak nie wąż to lepsza sanah niż scott; b) sanah słabe typy. powiedzmy że moja opinia o Tobie to jest lekkie Rózyczkowe uważanie na twista Glorfindelowego + mam celownik na tego Tindera i muszę to teraz dobrze przemyśleć moja kreacja nie jest niemiła, jej prawie w ogóle nie ma xD miałem możer ze 3 posty kreacyjne, reszte se piszę jak mi się podoba a ogólnie nie wiem kim jesteś, ale jeżeli uważasz że ja we wszystkich grach dla wszystkich jestem miły, to chyba za wiele edycji ze mną nie grałeś xD co do słabego startu to sam nie uważam, że miałem w tej grze słaby start, wydaje mi się że to były takie early game przepychanki ze strony Deckarda ale to jego trzeba by pytać konkretnie ja osobiście się czuję dobrze co do tego posta Tindera to sam nie wiem co on tam miał na myśli i otwarcie w temacie to komunikowałem przecież jedną edycję ja nie jestem niemiły i nie wiesz kim jestem, ech no ale ta niemiłość zazwyczaj u ciebie była taka, że tak to ujmę, ukierunkowana a tu mam ogólne wajby no ale znowu, obiecuję, że koniec z wajbami, teraz solidny grind
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 21:57:01 GMT 1
Nahacz to oczywiście naczelny sztabowiec egzekutor90 E: Kim jest Deckard? bo ja do niego miałem na początku wąty bo myślałem, że to jakiś lowrider bez chromosomu (za przeproszeniem, nie chodzi, że źle, tylko źle jak na lowridera) no to on przecie a ty? DECKARD TO LOWRIDER? IDĘ ODDAĆ GŁOS
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 25, 2023 21:57:30 GMT 1
DECKARD TO LOWRIDER? IDĘ ODDAĆ GŁOS
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 25, 2023 21:57:32 GMT 1
Dlaczego ty się tak przejmujesz co ludzie powiedzą? To nie mamy grać wspólnie jako miasto, aby wygrać przeciwko mafii? W pierwszym głosowaniu nie musimy wszyscy być zgodni, to nie meczówka.
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 21:57:50 GMT 1
DECKARD TO LOWRIDER? IDĘ ODDAĆ GŁOS ?????
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 21:58:38 GMT 1
Deckard jak ktoś Ci robi krzywdę i jesteś przetrzymywany, to zmień avatar na Lygrysa.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 25, 2023 21:58:52 GMT 1
?? Nie mam pojęcia skąd ten nóż w plecy, co to ma znaczyć xD
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 25, 2023 21:59:06 GMT 1
To teraz mi Capablanca spadł w niewinności, a do Nahacza się wręcz upewniłem.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 25, 2023 21:59:50 GMT 1
moja kreacja nie jest niemiła, jej prawie w ogóle nie ma xD miałem możer ze 3 posty kreacyjne, reszte se piszę jak mi się podoba a ogólnie nie wiem kim jesteś, ale jeżeli uważasz że ja we wszystkich grach dla wszystkich jestem miły, to chyba za wiele edycji ze mną nie grałeś xD co do słabego startu to sam nie uważam, że miałem w tej grze słaby start, wydaje mi się że to były takie early game przepychanki ze strony Deckarda ale to jego trzeba by pytać konkretnie ja osobiście się czuję dobrze co do tego posta Tindera to sam nie wiem co on tam miał na myśli i otwarcie w temacie to komunikowałem przecież jedną edycję ja nie jestem niemiły i nie wiesz kim jestem, ech no ale ta niemiłość zazwyczaj u ciebie była taka, że tak to ujmę, ukierunkowana a tu mam ogólne wajby no ale znowu, obiecuję, że koniec z wajbami, teraz solidny grind no nie wiem kurwa, jedyna osoba która mi przychodzi na myśl to Monti ale on miał chyba nie grać? a niemiły byłem tylko dla Scotta w sumie, którego mam za potencjalnego mafiaka, więc ukierunkowanie ja widzę
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 25, 2023 22:00:22 GMT 1
To nie mamy grać wspólnie jako miasto, aby wygrać przeciwko mafii? W pierwszym głosowaniu nie musimy wszyscy być zgodni, to nie meczówka. Chodzi o ogólną strategię i tendencje, czy nie takie były wnioski z ostatnich lekcji?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 22:00:22 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 25, 2023 22:00:22 GMT 1
Dobry wuja też niewinny
Ciekawe co u Michała Szkota
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 22:00:33 GMT 1
Wydaje mi się, że opracowałem metodę, która z dużą dozą prawdopodobieństwa pozwoli na szybkie wyeliminowanie mafiozy, jak się uda albo mamy szczęście, to nawet dwóch. Ale jutro o tym napiszę, bo teraz widzę, że przyszedł Pape Matar Sarr, on jutro będzie trenować przed Aston Villą, więc głupio by mu było teraz odbierać spotlight. W sumie chciałem z tym zaczekać do rana, ale potem sobie uświadomiłem, że nie wiem czy będę mieć czas to na spokojnie napisać między pracą i pisaniem głupot, więc wrzucam teraz, chyba nie robię tego za wcześnie. Nie chce mi się pisać wielkiej pasty, więc skrótowo trochę. Wychodzę z założenia, że w temacie dzisiaj trochę wiało chujem, teraz Mirek wpadł coś rozruszać towarzystwo, no jak pisałem wcześniej - podaż postów i osobowości graczy w pierwszych 3-4 godzinach gry nie spełnił moich oczekiwań. W związku z tym jest szansa, że co najmniej część mafii mogła się krygować z pisaniem, z różnych względów. Może w mafii jest mirek i go nie było, a może jest ktoś inny kto się wystraszył, że się wjebie, a może jeszcze coś innego. W momencie jak zacząłem o tym myśleć, rozstrzał postów był mniej więcej taki i.imgur.com/oXOCI1W.png(Tutaj uwaga: no ja nie mówię, że tam wyżej wszyscy są niewinni, bo raczej nie są, scott jest póki co comic reliefem, kot jest rozgotowany, sanah i tinder blablabla, to nie o to chodzi w tym co chcę przekazać). Daje nam to taką dolną połowa tabeli postujących: scott dixon wuja janosik pollock prattchet wąż osoby, wtedy które się w ogóle nie wpisały: ciri, mirek, paper star, carmen sandiego Nakładamy na to trafne spostrzeżenie z poprzednich edycji: że mafiozi-glony starają się być bardziej merytoryczni od miastowych-glonów, w mafii zazwyczaj jest jakaś taka mimowolna chęć dania czegoś od siebie (Kapibara vs Mucha, Doda vs ktośtam). Wykreślam z tego grona ciri i carmen, bo wciąż nie ma postów, wykreślam mirka, bo nie glonuje, tylko wszedł w temat z opóźnieniem. scott dixon wuja janosik pollock prattchet wąż paper star Tutaj też się natualnie dwa tiery formują, tzn. para Scott Dixon-Wuja i reszta stawki, na upartego janosik gdzieś pomiędzy. O reszcie stawki: no kurwa możemy sobie losować, głupiego robota, z hot take'ów to ten ostatni post pollocka jest na takiego małego plusa, pratchett total neutral, wąż neutral przy czym ten jego drugi post mógł zostać napisany przez obie frakcje, paper star na podstawie tej myśli o streszczeniu powiedzmy że na małego plusa. No ale jakbym chciał rozmawiać o reszcie stawki, to bym do randomizera to wrzucił, bo to nie ma sensu w tym momencie. Do sedna. No uważam, że stereotypowo gracze wchodzący w grę w sposób, w jaki zrobili to scott dixon i wuja, ewentualnie janosik, często okazywali się mafiozami - a nawet nie zacząłem się odnosić do treści postów. Treść postów Scotta u mnie na minus, wytknięta już reakcyjność na wspomnienia o nim, jak porównuję z podejrzewaną metą to też te miejskie edycje zazwyczaj szybciej się rozkręcał, no tak średnio bym powiedział. Głównie o niego chciałem się z tym do wczoraj wstrzymywać i popatrzeć, ale Andrzej3000 i tak by mu bombę wypłacił jutro, to wolę rzetelniej spisać co mi we łbie siedzi chyba. Treść postów Wuja jest maksymalnie fillerowa (stwierdzam fakt, nie robię z tego estymatora), teraz dopiero z Mirkiem zaczął coś gadać, przeczytałem ale w sumie mózg mi jeszcze nie przetworzył tej gadki i nic z niej nie pamiętam poza susem od Mirka. No i jest ten Janosik, który w sumie też mi stereotypowo tutaj pasuje do tej grupy, przy czym mam zgrzyt lekki, bo ten jego post z tą sztuką współczesną to było trochę proszenie się o kłopoty, tzn. nie wiem czy mafioza by nie chciał bardziej zachowawczo zagrać. ????????????????? jak ty mogles napisac tego posta???? zacpales sie bo jeszcze nie ma mvp oficjalnego za gambit harriera i chciales to jakos powtorzyc? XDDD
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 25, 2023 22:00:55 GMT 1
To teraz mi Capablanca spadł w niewinności, a do Nahacza się wręcz upewniłem. kurwa popatrzcie se na ten głos sanah, ona go cisnęła jak jeszcze Capablanca był viable typem do linczu a mafijny Lewkoń np. moją pozycję starał się budować, nie ją podkopywać imo Capablanca niewinny
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 25, 2023 22:00:58 GMT 1
Dobry wuja też niewinny Ciekawe co u Michała Szkota Chyba jest na dywaniku u dyrekcji
|
|