|
Post by Carmen Sandiego on Nov 25, 2023 22:09:52 GMT 1
Super robota panowie z tą Sanah! Nie spoczywamy jednak na laurach, ona nie miała roli, czyli główne danie dopiero przed nami. Mój testament: Skoro nie żyję, to znaczy, że barman trafił lub snajper spudłował. Mega fart, że z mojego 50/50 Tinder/Pratchet zagłosowałem na tego drugiego, bo jeszcze bym zremisował lincz.. Ale wyszło super, dobra robota dla wszystkich! Miałem dobrą czutkę na sanah, dużo było komentowania, no nie pasowało mi coś w tym. Ten wynik przewraca nieco stolik. Najbardziej mnie dziwi płaski wynik, bo przecież mafia nie miała trudno, żeby przepchać inną ofiarę. Wygląda na to, że nie spodziewali się, że Sanah padnie. Jeśli dobrze rozumiem wynik, to głosy na nią szły w ostatnich minutach, więc mogło zabraknąć czasu na reakcję. A to by oznaczało, że głosy mogły być rozłożone mniej więcej po równo na resztę stawki, przy czym nie wierzę, że nikt z mafii nie zagłosował na Tindera, który był naturalnym kontrkandydatem. Tam bym szukał w pierwszej kolejności. Tak już poza testamentem, to Andre, ty źle odczytałeś moją tożsamość.. to cię trochę jakby wybiela, na mafijnym pewnie by cię wyprostowano, ale jednak byłbym nieco zły, gdybym padł przez to, że ktoś źle zagrał. Jeżeli był naturalnym kontrkandydatem to czemu Sanah w niego nie walnęła? tylko próbowała Dixona wrzucić na ruszt Ja wiem, że jestem niewinny, a obok mnie jest niewinny Wuja i Kao, więc nie podoba mi się ten pomysł, aby najpierw tam szukać
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 25, 2023 22:12:04 GMT 1
Dobra, chyba nie ma sensu trollować Ludzi dobrej woli proszę o opinię o tinderze, Mirku i Michaelu scottcie Mirek pachniał mi niewinnością zwłaszcza przy dyskusji z Wujkiem. Z Tinderem mam problem czy jego gra idzie w stronę mafii czy niewinności. Muszę sobie poczytać jeszcze go. Michael Scott mam wrażenie że mimo uznania jego sporu z Paperem za spór niewinnych to jego gra jest do odwzorowania w mafii. Michael to przede wszystkim odwodził od linczu na sanah co może nie jest argumentem decydującym ale w kontekście całego dnia może być znaczącym no ale zobaczymy co tam wysmaży jak wróci z dywanika od szefa
|
|
janosik
Edycja#39
Limit postów: 140
|
Post by janosik on Nov 25, 2023 22:12:40 GMT 1
jeszcze na janosika mam strzały, d1 typowo pod przeżycie "byle nie odpaść" i nie zostawić żadnego śladu na wypadek, gdyby padł ale to jak przy kompie będę rozpiszę No, a Ty byś chciał polecieć pierwszego dnia? Nie wiem czy masz takie doświadczenie, ale uwierz mi nie jest to nic miłego. Poza tym nadal mam nadzieję, że na coś się przydam przynajmniej w paru kolejnych dniach, no ale zobaczymy.
|
|
|
Post by Wściekły Wąż on Nov 25, 2023 22:13:25 GMT 1
Super robota panowie z tą Sanah! Nie spoczywamy jednak na laurach, ona nie miała roli, czyli główne danie dopiero przed nami. Mój testament: Skoro nie żyję, to znaczy, że barman trafił lub snajper spudłował. Mega fart, że z mojego 50/50 Tinder/Pratchet zagłosowałem na tego drugiego, bo jeszcze bym zremisował lincz.. Ale wyszło super, dobra robota dla wszystkich! Miałem dobrą czutkę na sanah, dużo było komentowania, no nie pasowało mi coś w tym. Ten wynik przewraca nieco stolik. Najbardziej mnie dziwi płaski wynik, bo przecież mafia nie miała trudno, żeby przepchać inną ofiarę. Wygląda na to, że nie spodziewali się, że Sanah padnie. Jeśli dobrze rozumiem wynik, to głosy na nią szły w ostatnich minutach, więc mogło zabraknąć czasu na reakcję. A to by oznaczało, że głosy mogły być rozłożone mniej więcej po równo na resztę stawki, przy czym nie wierzę, że nikt z mafii nie zagłosował na Tindera, który był naturalnym kontrkandydatem. Tam bym szukał w pierwszej kolejności. Tak już poza testamentem, to Andre, ty źle odczytałeś moją tożsamość.. to cię trochę jakby wybiela, na mafijnym pewnie by cię wyprostowano, ale jednak byłbym nieco zły, gdybym padł przez to, że ktoś źle zagrał. ja ciebie za piernika miałem po tym fragmencie twojego wallposta: "Odpalił się na papier. Moim zdaniem to takie bardzo miejskie, kojarzy mi się z moją reakcją z zeszłych edycji, jak też się podpaliłem, jak doznałem olśnienia z nowym pomysłem, który uznałem za genialny." od razu mi się przypomniał FireFox xD to kim jesteś w takim razie Nie umiem w tożsamości w przeciwieństwie do Firefoxa, do dzisiejszego otwarcia tematu podejrzewałem ze 2-3, jednej byłem pewien. Mam dalej podpowiadać?
|
|
|
Post by Scott Dixon on Nov 25, 2023 22:14:10 GMT 1
Mirek pachniał mi niewinnością zwłaszcza przy dyskusji z Wujkiem. Z Tinderem mam problem czy jego gra idzie w stronę mafii czy niewinności. Muszę sobie poczytać jeszcze go. Michael Scott mam wrażenie że mimo uznania jego sporu z Paperem za spór niewinnych to jego gra jest do odwzorowania w mafii. Michael to przede wszystkim odwodził od linczu na sanah co może nie jest argumentem decydującym ale w kontekście całego dnia może być znaczącym no ale zobaczymy co tam wysmaży jak wróci z dywanika od szefa Dziwnie by to wyglądało jakby był w mafii z Sanach mając identycznie typy jak ona w nocy.
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 25, 2023 22:14:56 GMT 1
Jeśli Tinder jest w mafii, to głosy na Sanah nadal uniewinniają?
|
|
|
Post by Wściekły Wąż on Nov 25, 2023 22:15:10 GMT 1
Super robota panowie z tą Sanah! Nie spoczywamy jednak na laurach, ona nie miała roli, czyli główne danie dopiero przed nami. Mój testament: Skoro nie żyję, to znaczy, że barman trafił lub snajper spudłował. Mega fart, że z mojego 50/50 Tinder/Pratchet zagłosowałem na tego drugiego, bo jeszcze bym zremisował lincz.. Ale wyszło super, dobra robota dla wszystkich! Miałem dobrą czutkę na sanah, dużo było komentowania, no nie pasowało mi coś w tym. Ten wynik przewraca nieco stolik. Najbardziej mnie dziwi płaski wynik, bo przecież mafia nie miała trudno, żeby przepchać inną ofiarę. Wygląda na to, że nie spodziewali się, że Sanah padnie. Jeśli dobrze rozumiem wynik, to głosy na nią szły w ostatnich minutach, więc mogło zabraknąć czasu na reakcję. A to by oznaczało, że głosy mogły być rozłożone mniej więcej po równo na resztę stawki, przy czym nie wierzę, że nikt z mafii nie zagłosował na Tindera, który był naturalnym kontrkandydatem. Tam bym szukał w pierwszej kolejności. Tak już poza testamentem, to Andre, ty źle odczytałeś moją tożsamość.. to cię trochę jakby wybiela, na mafijnym pewnie by cię wyprostowano, ale jednak byłbym nieco zły, gdybym padł przez to, że ktoś źle zagrał. Jeżeli był naturalnym kontrkandydatem to czemu Sanah w niego nie walnęła? tylko próbowała Dixona wrzucić na ruszt Ja wiem, że jestem niewinny, a obok mnie jest niewinny Wuja i Kao, więc nie podoba mi się ten pomysł, aby najpierw tam szukać Może właśnie w Tindera poszło np. 2 mafiozów i jakby jeszcze Sanah tam poszła, to byłby tłok?
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 25, 2023 22:15:10 GMT 1
ja ciebie za piernika miałem po tym fragmencie twojego wallposta: "Odpalił się na papier. Moim zdaniem to takie bardzo miejskie, kojarzy mi się z moją reakcją z zeszłych edycji, jak też się podpaliłem, jak doznałem olśnienia z nowym pomysłem, który uznałem za genialny." od razu mi się przypomniał FireFox xD to kim jesteś w takim razie Nie umiem w tożsamości w przeciwieństwie do Firefoxa, do dzisiejszego otwarcia tematu podejrzewałem ze 2-3, jednej byłem pewien. Mam dalej podpowiadać? problem w tym że ja też nie umiem xDD nie wiem, jakbym miał strzelać to może Łuczyk jakiś? (Wujek Dobra Rada, żeby było zgodnie z regulaminem xD)
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 25, 2023 22:15:58 GMT 1
Michael to przede wszystkim odwodził od linczu na sanah co może nie jest argumentem decydującym ale w kontekście całego dnia może być znaczącym no ale zobaczymy co tam wysmaży jak wróci z dywanika od szefa Dziwnie by to wyglądało jakby był w mafii z Sanach mając identycznie typy jak ona w nocy. nie wiem czy typy z d0, gdzie wszystko się jeszcze kształtuje, są jakimś super decydującym argumentem tbf
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 25, 2023 22:16:54 GMT 1
Jeśli Tinder jest w mafii, to głosy na Sanah nadal uniewinniają? Nie, bo ona była bezrolnym mafiozą, więc mogła iść na pożarcie. Ale na Sanah był moment, jednak jak Paper powiedziała sprawdzam, to nagle inni zaczęli zrzucać karty i dawać alibi na tożsamość
|
|
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 22:16:55 GMT 1
via mobile
Post by Terry Pratchett on Nov 25, 2023 22:16:55 GMT 1
Wuja, tłumacz się. Skoro Pratchett nie ma przebicia, będę jego tubą propagandową. nie chce mi się tego czytać tbh, trzeba naprawdę mieć dużo złej woli, żeby negatywnie odebrać to jak latały mi emocje i odczyty na sanah od nocy d1 do wieczoru d1 Serio? Chuj z tym co napisałeś, zła wola, wyjebane w ciebie inny graczu, nawet nie splune w twoją stronę? Straszna arogancja. Takie jawne olanie wszystkiego co napisałem tylko mnie wkurwilo. A fakt, że sam napisałeś, że sanah skoro się nie wije to nie mafia i rzeczywiscie się nie broniła - to mamy zignorować bo ty miałeś emocje? Zero komentarza? Jutro nie zostawię cię w spokoju, więc się nie wypostuj "przypadkiem" jak wczoraj.
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
Limit postów: 266
Goldberry, where art thou?
|
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 22:17:13 GMT 1
rusz dupę Zmarz i mi powiedz czemu w mafii być nie możesz, to trochę czasu zaoszczędzę człowieku i znowu to samo zamykasz dyskusję robiąc uno reverse card w mafii nie jestem bo jej nie wylosowałem teraz słucham czemu ty w mafii nie jesteś i czemu ja jestem nadal mi nie odpowiedziałeś normalnie na "czekam na ciąg od "wywalę tindera na ból zębów" do "a chuj, niech otwiera drzwi""jaka progresja tam zaszła czemu nie w kogoś, kto nie rokował, a nie w typowego Czueka? czemu nie zadałeś pracy domowej, tylko wyjebać od razu? ale ja sie nie czuje w obowiazku ci odpowiadac po tym co wysmazyles w naszej ostatniej wspolnej edycji, bo raczej traktuje cie z politowaniem, na wiecej trzeba zasluzyc xd ale w gescie dobrej woli - tak, na bol zebow, bo mialem cie za maksymalnie przecietnego gracza, skoro jestes Zmarzem to grasz ponizej potencjalu i bede chcial poznac powod dlaczego co do otwierania drzwi - no gosciu, czytaj posty, zaznaczylem jasno, ze nie zaglosuje na typow ktorych ty forsowales (pratchett i janosik), a jednoczesnie mialem cie w swojej mafii sanah, andre, tinder + ktoś, ponadto parowanie ciebie z andre mialem od momentu jak mu wyszedles naprzeciw wiec otwierasz mi drzwi do niewinnosci pratchetta i janosika, skoro tak latwo chcesz na nich zwajchowac na sanah nie dales nic poza pierdem 'byle sie ustosunkowac': Jakbym miał wybierać między Michałem a Sanah to wolałbym od Sanah zacząć. Michał mam wrażenie że ma większy potencjał na zmianę swojej sytuacji w porównaniu do Sanah. Sanah jak na taką aktywność mam wrażenie że mocno pływa sobie po temacie i nie budzi wśród pozostałych większego niepokoju. Michał przed linczem przynajmniej pokazuje pazur. Dobry jesteś, plusik, zgadzam się. A sanah dwa razy mi nie odpowiedziała już na moją zaczepkę i jest u mnie pod obserwacją a jednoczesnie otwierales mi tez drzwi do ewentualnej winy sanah i andre, z czego oczywiscie raczej w zadnym uniwersum nie linczowalbym andre przed toba takze calkiem przyjemny z ciebie klucz cos co mi nie pasuje, to jestes totalnie nijaki i bezplciowy, rzucasz se tymi kandydatami, ale nie robisz nic, zeby ich zlinczowac, sanah cie dwa razy olala i pod obserwacja, ZERO w tym pazura wiec tak, Tinderze, jestes u mnie mafioza z duzym prawdopodobienstwem, jestem tez winny ci oczywiscie tyle, zeby sobie poczytac dokladnie i wziac pod uwage wszystkie okolicznosci, ale to sie odbedzie na moich zasadach a nie twoich, bo twoje zdanie mam w zadzie
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 25, 2023 22:17:48 GMT 1
Jeżeli był naturalnym kontrkandydatem to czemu Sanah w niego nie walnęła? tylko próbowała Dixona wrzucić na ruszt Ja wiem, że jestem niewinny, a obok mnie jest niewinny Wuja i Kao, więc nie podoba mi się ten pomysł, aby najpierw tam szukać Może właśnie w Tindera poszło np. 2 mafiozów i jakby jeszcze Sanah tam poszła, to byłby tłok? Ja z Wujem czy Kangurkiem? Wolałbym z Kangurkiem
|
|
|
Post by Wściekły Wąż on Nov 25, 2023 22:18:37 GMT 1
Nie umiem w tożsamości w przeciwieństwie do Firefoxa, do dzisiejszego otwarcia tematu podejrzewałem ze 2-3, jednej byłem pewien. Mam dalej podpowiadać? problem w tym że ja też nie umiem xDD nie wiem, jakbym miał strzelać to może Łuczyk jakiś? (Wujek Dobra Rada, żeby było zgodnie z regulaminem xD) Ja to bym proponował wrzucić przez kogoś jakąś tabelkę z uczestnikami, żeby wszyscy wiedzieli tyle samo, bo inaczej tylko mafia ma handicap. Kolejna podpowiedź o mnie: bot > volv A ty to kto?
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 22:19:05 GMT 1
A ja mam głos na Wujku, moja intuicja ostatnio była skuteczna, taki gość co na psyche wjeżdża i argumenty po innych daje, a typy skopiował od kangurka a atak we mnie od Casablancinie wiem w jakim uniwersum niewinny Zmarzlik by tak napisał, byłem sto procent pewien, że to jest argumentacja Czueka
|
|
janosik
Edycja#39
Limit postów: 140
|
Post by janosik on Nov 25, 2023 22:19:57 GMT 1
Jeśli Tinder jest w mafii, to głosy na Sanah nadal uniewinniają? Moim zdaniem głosy na Sanah uniewinniają tylko przez jakiś czas, no i też w różnym uniewinniają Scotta Dixona, a inaczej pozostałą dwójkę. No i, jeśli jest tam jednak mafiozo, to maksymalnie 1. Ale nie ma najmniejszego sensu sobie teraz zaprzątać tym głowy. Carmen wygląda zdecydowanie najgorzej w tej chwili.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 25, 2023 22:20:23 GMT 1
problem w tym że ja też nie umiem xDD nie wiem, jakbym miał strzelać to może Łuczyk jakiś? (Wujek Dobra Rada, żeby było zgodnie z regulaminem xD) Ja to bym proponował wrzucić przez kogoś jakąś tabelkę z uczestnikami, żeby wszyscy wiedzieli tyle samo, bo inaczej tylko mafia ma handicap. Kolejna podpowiedź o mnie: bot > volv A ty to kto? ja pierdole to ty jesteś njay? to kto jest kotem xDD poddaję się ja kshaq (Żako Kongijskie) jak ktoś tam już rzucił wcześniej w temacie
|
|
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 22:21:30 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 25, 2023 22:21:30 GMT 1
A ja mam głos na Wujku, moja intuicja ostatnio była skuteczna, taki gość co na psyche wjeżdża i argumenty po innych daje, a typy skopiował od kangurka a atak we mnie od Casablancinie wiem w jakim uniwersum niewinny Zmarzlik by tak napisał, byłem sto procent pewien, że to jest argumentacja Czueka Szkot napisał dokładnie to samo ale na temat Papera Odbijając delikatnie piłeczkę
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 25, 2023 22:21:50 GMT 1
A ja mam głos na Wujku, moja intuicja ostatnio była skuteczna, taki gość co na psyche wjeżdża i argumenty po innych daje, a typy skopiował od kangurka a atak we mnie od Casablancinie wiem w jakim uniwersum niewinny Zmarzlik by tak napisał, byłem sto procent pewien, że to jest argumentacja Czueka problem w tym kurde, że imo mafijny piernik stara się wyglądać na maksa rozsądnie i pokazywać że myśli samodzielnie a to mi się gryzie z takim sposobem gry
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 22:22:29 GMT 1
nie chce mi się tego czytać tbh, trzeba naprawdę mieć dużo złej woli, żeby negatywnie odebrać to jak latały mi emocje i odczyty na sanah od nocy d1 do wieczoru d1 Serio? Chuj z tym co napisałeś, zła wola, wyjebane w ciebie inny graczu, nawet nie splune w twoją stronę? Straszna arogancja. Takie jawne olanie wszystkiego co napisałem tylko mnie wkurwilo. A fakt, że sam napisałeś, że sanah skoro się nie wije to nie mafia i rzeczywiscie się nie broniła - to mamy zignorować bo ty miałeś emocje? Zero komentarza? Jutro nie zostawię cię w spokoju, więc się nie wypostuj "przypadkiem" jak wczoraj. no nie chce mi się tym zajmować, przecież wszystko jest w temacie, męczy mnie zajmowanie się tendencyjnymi i nietrafionymi analizami to jest naprawdę dość oczywiste, żeby uznać: a) nie zagrałbym tak w mafii; b) nie zagrałbym tak z Sanah w mafii; c) nie odegrałbym takiego błądzenia myślami w mafii; nie pluję na Ciebie, na pewno spoko z Ciebie gość i miły, nawet Cię broniłem, ale musisz mi wybaczyć, że czasu na kocopoły nie mam jak chcesz to pisz, ale przecież nie będę na to postów rzucał, więc możesz podyskutować z innymi, czy tam mnie pchać, nie mam z tym problemu, ale gwarantuję, że są pożyteczniejsze metody spędzenia tego czasu
|
|