Dobry Wuja
Edycja#39
Limit postów: 266
Goldberry, where art thou?
|
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 22:01:15 GMT 1
jedną edycję ja nie jestem niemiły i nie wiesz kim jestem, ech no ale ta niemiłość zazwyczaj u ciebie była taka, że tak to ujmę, ukierunkowana a tu mam ogólne wajby no ale znowu, obiecuję, że koniec z wajbami, teraz solidny grind no nie wiem kurwa, jedyna osoba która mi przychodzi na myśl to Monti ale on miał chyba nie grać? a niemiły byłem tylko dla Scotta w sumie, którego mam za potencjalnego mafiaka, więc ukierunkowanie ja widzę no mialem, ale wymyslilem fajna kreacje ktorej oczywiscie zupelnie nie popchnalem tak jak chcialem, bo przyszedl egze i nie moglem sie nie poklocic z egze
|
|
|
Post by Volverin on Nov 25, 2023 22:01:15 GMT 1
Przypominam o:
"
Kreacje, meta-gra: zakaz pisania o tożsamościach d1, potem można odnosić się do poprzednich edycji. Bardzo proszę jednak o pisanie w taki sposób, żeby ktoś niezaznajomiony z poprzednimi edycjami rozumiał o czym/o kim jest mowa. "
|
|
|
Post by Kot w paczkomacie InPost on Nov 25, 2023 22:02:26 GMT 1
Dziękuję.
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 25, 2023 22:02:34 GMT 1
To teraz mi Capablanca spadł w niewinności, a do Nahacza się wręcz upewniłem. kurwa popatrzcie se na ten głos sanah, ona go cisnęła jak jeszcze Capablanca był viable typem do linczu a mafijny Lewkoń np. moją pozycję starał się budować, nie ją podkopywać imo Capablanca niewinny Kiedy Capablanca był realnym kandydatem? Chyba przedwczoraj.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 25, 2023 22:03:29 GMT 1
no nie wiem kurwa, jedyna osoba która mi przychodzi na myśl to Monti ale on miał chyba nie grać? a niemiły byłem tylko dla Scotta w sumie, którego mam za potencjalnego mafiaka, więc ukierunkowanie ja widzę no mialem, ale wymyslilem fajna kreacje ktorej oczywiscie zupelnie nie popchnalem tak jak chcialem, bo przyszedl egze i nie moglem sie nie poklocic z egze to ty mi się nie podobasz jak ty to ty xD ale postaram się zwalczyć ten bias chociaż na jeden dzień i zobaczyć, co tam będziesz smażyć a co do deckarda to kiedy on ostatnio tak przeciętnie zagrał początek? bo imo jako Boromir, czyli miastowy xD ten głos go mocno uniewinnia też
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 25, 2023 22:03:41 GMT 1
Dobra, chyba nie ma sensu trollować
Ludzi dobrej woli proszę o opinię o tinderze, Mirku i Michaelu scottcie
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 25, 2023 22:04:24 GMT 1
kurwa popatrzcie se na ten głos sanah, ona go cisnęła jak jeszcze Capablanca był viable typem do linczu a mafijny Lewkoń np. moją pozycję starał się budować, nie ją podkopywać imo Capablanca niewinny Kiedy Capablanca był realnym kandydatem? Chyba przedwczoraj. ja go cisnąłem jeszcze wczoraj, Scott był przychylny tej kandydaturze, jakby się nazbierało ludzi to jeszcze mógł polecieć sanah, o ile dobrze pamiętam, wypowiadała się też o nim w okolicach tego okresu
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 25, 2023 22:04:53 GMT 1
Deckard całą edycję gra na notę, to głos też na notę.
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 22:05:45 GMT 1
no mialem, ale wymyslilem fajna kreacje ktorej oczywiscie zupelnie nie popchnalem tak jak chcialem, bo przyszedl egze i nie moglem sie nie poklocic z egze to ty mi się nie podobasz jak ty to ty xD ale postaram się zwalczyć ten bias chociaż na jeden dzień i zobaczyć, co tam będziesz smażyć a co do deckarda to kiedy on ostatnio tak przeciętnie zagrał początek? bo imo jako Boromir, czyli miastowy xD ten głos go mocno uniewinnia też no ja miałem totalnie wajby Wiśni (przyp. Michał Wiśniewski był jednym z mafiozów w edycji Zautomatyzowanej, w której po słabym początku wziął ciężary na plecy i został MVP wygrywając ze swoimi Kamratami rozgrywkę) na początku, ale to jeszcze takiego słabszego Wiśni, a ten post o postach zupełnie mi do niego nie pasuje no ale zrobię to co Ty ze mną, może chłopak po prostu chciał pograć inaczej, jak ja xd
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 25, 2023 22:05:49 GMT 1
Dobra, chyba nie ma sensu trollować Ludzi dobrej woli proszę o opinię o tinderze, Mirku i Michaelu scottcie tinder, jeśli to piernik rzeczywiście, to trochę mi się zazielenia tylko kto to w takim razie Wąż? Mirek jak na razie dawał mi wajby niewinnego egze, wjazd w Wuja wczoraj mocny i tak ja pisałem, jakbym był w maffi to bym był obsrany Scott do sprawdzenia
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 25, 2023 22:05:54 GMT 1
no mialem, ale wymyslilem fajna kreacje ktorej oczywiscie zupelnie nie popchnalem tak jak chcialem, bo przyszedl egze i nie moglem sie nie poklocic z egze to ty mi się nie podobasz jak ty to ty xD ale postaram się zwalczyć ten bias chociaż na jeden dzień i zobaczyć, co tam będziesz smażyć a co do deckarda to kiedy on ostatnio tak przeciętnie zagrał początek? bo imo jako Boromir, czyli miastowy xD ten głos go mocno uniewinnia też Kurwa musimy porozmawiać o twoim sposobie przekazywania informacji, bo ten przeciętny początek prosi się o lepę. Nastepnym razem: zauważ, forumowiczu, że harrier doskonale potrafił zadbać o postrzeganie swojej osoby przez innych, a deckard, tak jak boromir, ma to w nosie Widzisz, ten sam przekaz, a od razu uczciwiej
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 25, 2023 22:06:19 GMT 1
Deckard całą edycję gra na notę, to głos też na notę. Pollock ty takie fikoły dzisiaj robisz, że chyba jesteś miastowy
|
|
|
Post by Wściekły Wąż on Nov 25, 2023 22:06:37 GMT 1
Super robota panowie z tą Sanah! Nie spoczywamy jednak na laurach, ona nie miała roli, czyli główne danie dopiero przed nami.
Mój testament: Skoro nie żyję, to znaczy, że barman trafił lub snajper spudłował. Mega fart, że z mojego 50/50 Tinder/Pratchet zagłosowałem na tego drugiego, bo jeszcze bym zremisował lincz.. Ale wyszło super, dobra robota dla wszystkich! Miałem dobrą czutkę na sanah, dużo było komentowania, no nie pasowało mi coś w tym. Ten wynik przewraca nieco stolik. Najbardziej mnie dziwi płaski wynik, bo przecież mafia nie miała trudno, żeby przepchać inną ofiarę. Wygląda na to, że nie spodziewali się, że Sanah padnie. Jeśli dobrze rozumiem wynik, to głosy na nią szły w ostatnich minutach, więc mogło zabraknąć czasu na reakcję. A to by oznaczało, że głosy mogły być rozłożone mniej więcej po równo na resztę stawki, przy czym nie wierzę, że nikt z mafii nie zagłosował na Tindera, który był naturalnym kontrkandydatem. Tam bym szukał w pierwszej kolejności.
Tak już poza testamentem, to Andre, ty źle odczytałeś moją tożsamość.. to cię trochę jakby wybiela, na mafijnym pewnie by cię wyprostowano, ale jednak byłbym nieco zły, gdybym padł przez to, że ktoś źle zagrał.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 25, 2023 22:07:19 GMT 1
to ty mi się nie podobasz jak ty to ty xD ale postaram się zwalczyć ten bias chociaż na jeden dzień i zobaczyć, co tam będziesz smażyć a co do deckarda to kiedy on ostatnio tak przeciętnie zagrał początek? bo imo jako Boromir, czyli miastowy xD ten głos go mocno uniewinnia też Kurwa musimy porozmawiać o twoim sposobie przekazywania informacji, bo ten przeciętny początek prosi się o lepę. Nastepnym razem: zauważ, forumowiczu, że harrier doskonale potrafił zadbać o postrzeganie swojej osoby przez innych, a deckard, tak jak boromir, ma to w nosie Widzisz, ten sam przekaz, a od razu uczciwiej ty się ciesz, że napisałem "przeciętny", bo w pierwotnej wersji miałem "mierny"
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 25, 2023 22:08:06 GMT 1
Dobra, chyba nie ma sensu trollować Ludzi dobrej woli proszę o opinię o tinderze, Mirku i Michaelu scottcie Tinder i Szkot do sprawdzenia. Miras raczej niewinny
|
|
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 22:09:05 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 25, 2023 22:09:05 GMT 1
Dajcie mu spokój znalazł się w idealnym miejscu w idealnym czasie więc teraz niech w komforcie szuka mafii
Ale gdyby nie ten głos to obraz miałby średni nie zaprzeczę
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 25, 2023 22:09:07 GMT 1
Super robota panowie z tą Sanah! Nie spoczywamy jednak na laurach, ona nie miała roli, czyli główne danie dopiero przed nami. Mój testament: Skoro nie żyję, to znaczy, że barman trafił lub snajper spudłował. Mega fart, że z mojego 50/50 Tinder/Pratchet zagłosowałem na tego drugiego, bo jeszcze bym zremisował lincz.. Ale wyszło super, dobra robota dla wszystkich! Miałem dobrą czutkę na sanah, dużo było komentowania, no nie pasowało mi coś w tym. Ten wynik przewraca nieco stolik. Najbardziej mnie dziwi płaski wynik, bo przecież mafia nie miała trudno, żeby przepchać inną ofiarę. Wygląda na to, że nie spodziewali się, że Sanah padnie. Jeśli dobrze rozumiem wynik, to głosy na nią szły w ostatnich minutach, więc mogło zabraknąć czasu na reakcję. A to by oznaczało, że głosy mogły być rozłożone mniej więcej po równo na resztę stawki, przy czym nie wierzę, że nikt z mafii nie zagłosował na Tindera, który był naturalnym kontrkandydatem. Tam bym szukał w pierwszej kolejności. Tak już poza testamentem, to Andre, ty źle odczytałeś moją tożsamość.. to cię trochę jakby wybiela, na mafijnym pewnie by cię wyprostowano, ale jednak byłbym nieco zły, gdybym padł przez to, że ktoś źle zagrał. ja ciebie za piernika miałem po tym fragmencie twojego wallposta: "Odpalił się na papier. Moim zdaniem to takie bardzo miejskie, kojarzy mi się z moją reakcją z zeszłych edycji, jak też się podpaliłem, jak doznałem olśnienia z nowym pomysłem, który uznałem za genialny." od razu mi się przypomniał FireFox xD to kim jesteś w takim razie
|
|
Tinder
Edycja#39
Limit postów: 175
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 22:09:18 GMT 1
via mobile
Post by Tinder on Nov 25, 2023 22:09:18 GMT 1
rusz dupę Zmarz i mi powiedz czemu w mafii być nie możesz, to trochę czasu zaoszczędzę człowieku i znowu to samo zamykasz dyskusję robiąc uno reverse card w mafii nie jestem bo jej nie wylosowałem teraz słucham czemu ty w mafii nie jesteś i czemu ja jestem nadal mi nie odpowiedziałeś normalnie na "czekam na ciąg od "wywalę tindera na ból zębów" do "a chuj, niech otwiera drzwi"" jaka progresja tam zaszła czemu nie w kogoś, kto nie rokował, a nie w typowego Czueka? czemu nie zadałeś pracy domowej, tylko wyjebać od razu?
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 22:09:33 GMT 1
Kurwa musimy porozmawiać o twoim sposobie przekazywania informacji, bo ten przeciętny początek prosi się o lepę. Nastepnym razem: zauważ, forumowiczu, że harrier doskonale potrafił zadbać o postrzeganie swojej osoby przez innych, a deckard, tak jak boromir, ma to w nosie Widzisz, ten sam przekaz, a od razu uczciwiej ty się ciesz, że napisałem "przeciętny", bo w pierwotnej wersji miałem "mierny" nie no, po prostu chujowy xd ale dość pogaduszek ja jestem ambiwalentny do Nahacza w tym momencie, bo jestem w stanie uwierzyć, że zaangażowałby się w taką dyskusję w mafii, aczkolwiek bezpośrednie porównanie z poprzednią edycją wypada na jego korzyść, tam jako mafioza był po prostu wygodny dla miasta, tutaj widzę jakiś pierwiastek niezależności
|
|
|
Post by Scott Dixon on Nov 25, 2023 22:09:46 GMT 1
Dobra, chyba nie ma sensu trollować Ludzi dobrej woli proszę o opinię o tinderze, Mirku i Michaelu scottcie Mirek pachniał mi niewinnością zwłaszcza przy dyskusji z Wujkiem. Z Tinderem mam problem czy jego gra idzie w stronę mafii czy niewinności. Muszę sobie poczytać jeszcze go. Michael Scott mam wrażenie że mimo uznania jego sporu z Paperem za spór niewinnych to jego gra jest do odwzorowania w mafii.
|
|