|
Post by Scott Dixon on Nov 25, 2023 22:39:50 GMT 1
imo nie było oczywiste, że sanah poleci, mogli próbować rozłożyć głosy ale to by znaczyło że tam nie ma stratega za bardzo w tej mafii chyba to ja to przerobie i przelicze na postach jeszcze, ale jak Pan Gwiazdka mówił że chuj najwyżej się pomyli to już byłem pewien że na noże Tinder - Sanah i nie chciałem odpuścić okazji Tinderowej Prócz swojego głosu to tylko gwiazdki głosu mógłbym się spodziewać przy sanah. Pozostałych głosów się nie spodziewałem tam.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 25, 2023 22:41:41 GMT 1
Ten pan gwiazdka to ja jbc
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 25, 2023 22:42:12 GMT 1
jakikolwiek powód żeby nie głosować na Tindera mając układ miasto - mafia? Ja uważam, że mafia się nie spodziewała, że to się tak potoczy. Naliczyłem 4 chętnych (co prawda nie w 100% pewnych) na mnie, a prawdę mówiąc wszyscy z tej czwórki mogli się ładnie obronić, że pozbyli się gościa, który przechodzi obok gry. No, ale jak pisałem wcześniej zarówno przy Szkocie i Kocie mam pewne wątpliwości i dużo gorzej wygląda u mnie Carmen, bo nawet jeżeli Tinder też jest w mafii (nie chce mi się wierzyć, żeby tak się złożyło) to na kogoś swojego też warto na początku zagłosować. A jeśli jest niewinny tym gorzej dla Carmen. Sanah nie zagrała jakoś totalnie tragicznie, pierwszego dnia pojawiały się głosy o niej jako o "mocnym mafiozie", więc w sumie dziwne, że nie rozkręcono jakiegoś linczu na tobie, czy na mnie. Słaba mafia?
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
Limit postów: 266
Goldberry, where art thou?
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 22:42:41 GMT 1
via mobile
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 22:42:41 GMT 1
to ja to przerobie i przelicze na postach jeszcze, ale jak Pan Gwiazdka mówił że chuj najwyżej się pomyli to już byłem pewien że na noże Tinder - Sanah i nie chciałem odpuścić okazji Tinderowej Prócz swojego głosu to tylko gwiazdki głosu mógłbym się spodziewać przy sanah. Pozostałych głosów się nie spodziewałem tam. personalnie to prawda, deckarda i ciri bym się chyba nie spodziewał, ale wolumenowo? szczególnie po tożsamościowym ambarasie no nic, przejrzę to
|
|
|
Post by kangurekkao on Nov 25, 2023 22:43:12 GMT 1
są takie dwa punkty które rzucam dla przypomnienia
wczoraj dixon pytał ludzi o sanah, i ja odpowiedziałem że całkiem możliwy mafiozo, a ktoś przede mną odpowiedział że szyk klasa elegancja i nie ma się do czego przyczepić. Pamięta ktoś kto to był?
był jeszcze moment przed linczem, w którym ktoś zwrócił uwagę że tinder dobrze daje. Trzeba sprawdzić kto to był i zobaczyć jak tinder wtedy dawał
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 25, 2023 22:43:52 GMT 1
Ten pan gwiazdka to ja jbc Nie dawałeś wczoraj znać, że idziesz głosem w Sanah(?), więc skąd ta zmiana głosu?
|
|
|
Post by Scott Dixon on Nov 25, 2023 22:44:22 GMT 1
są takie dwa punkty które rzucam dla przypomnienia wczoraj dixon pytał ludzi o sanah, i ja odpowiedziałem że całkiem możliwy mafiozo, a ktoś przede mną odpowiedział że szyk klasa elegancja i nie ma się do czego przyczepić. Pamięta ktoś kto to był? był jeszcze moment przed linczem, w którym ktoś zwrócił uwagę że tinder dobrze daje. Trzeba sprawdzić kto to był i zobaczyć jak tinder wtedy dawał Ja pamiętam. To był Capablanca. Co do drugiego punktu spróbuję sprawdzić.
|
|
janosik
Edycja#39
Limit postów: 140
|
Post by janosik on Nov 25, 2023 22:47:08 GMT 1
Sanah nie zagrała jakoś totalnie tragicznie, pierwszego dnia pojawiały się głosy o niej jako o "mocnym mafiozie", więc w sumie dziwne, że nie rozkręcono jakiegoś linczu na tobie, czy na mnie. Słaba mafia? Raczej zaskoczona.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 22:47:34 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Nov 25, 2023 22:47:34 GMT 1
Mi się wydaje, że akcja była dynamiczna i mafia nie spodziewała się, że sanah padnie. Na godzinę przed linczem było chyba z pięciu kandydatów na świeczniku.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 25, 2023 22:48:38 GMT 1
Ten pan gwiazdka to ja jbc Nie dawałeś wczoraj znać, że idziesz głosem w Sanah(?), więc skąd ta zmiana głosu? A uważasz, że powinienem się wcześniej z tego głosu wytłumaczyć?
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 25, 2023 22:52:51 GMT 1
Nie dawałeś wczoraj znać, że idziesz głosem w Sanah(?), więc skąd ta zmiana głosu? A uważasz, że powinienem się wcześniej z tego głosu wytłumaczyć? Ja nie mogę, bo to byłaby hipokryzja xD ale ciekawi mnie z kogo zmieniłeś głos na Sanah. Czy moze ja źle coś gadam i od początku, miałeś głos na Sanah
|
|
janosik
Edycja#39
|
Post by janosik on Nov 25, 2023 22:54:18 GMT 1
Ja pamiętam. To był Capablanca. I tutaj właśnie bym nie wykluczył jego bycia po złej stronie, tym bardziej, że sanah na niego zagłosowała, ale uważam że to warto zostawić na potem.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 25, 2023 22:54:21 GMT 1
A uważasz, że powinienem się wcześniej z tego głosu wytłumaczyć? Ja nie mogę, bo to byłaby hipokryzja xD ale ciekawi mnie z kogo zmieniłeś głos na Sanah Z Janosika a jakbyś przeczytał moje posty, to głos na sanah powinien powodować 0 zdziwienia
|
|
janosik
Edycja#39
|
Post by janosik on Nov 25, 2023 22:54:43 GMT 1
był jeszcze moment przed linczem, w którym ktoś zwrócił uwagę że tinder dobrze daje. Trzeba sprawdzić kto to był i zobaczyć jak tinder wtedy dawał Chyba Dobry Wuja.
|
|
|
Post by Scott Dixon on Nov 25, 2023 22:54:51 GMT 1
są takie dwa punkty które rzucam dla przypomnienia wczoraj dixon pytał ludzi o sanah, i ja odpowiedziałem że całkiem możliwy mafiozo, a ktoś przede mną odpowiedział że szyk klasa elegancja i nie ma się do czego przyczepić. Pamięta ktoś kto to był? był jeszcze moment przed linczem, w którym ktoś zwrócił uwagę że tinder dobrze daje. Trzeba sprawdzić kto to był i zobaczyć jak tinder wtedy dawał mafiacorner.boards.net/post/86212 uzupełnienie drugiego punktu i to Paper pisał że Tinder dobrze dawał(czytaj niewinnie) przez ostatnią godzinę patrząc na czas linkowanego posta.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 25, 2023 22:59:46 GMT 1
Ja pamiętam. To był Capablanca. I tutaj właśnie bym nie wykluczył jego bycia po złej stronie, tym bardziej, że sanah na niego zagłosowała, ale uważam że to warto zostawić na potem. oni byli razem w mafii w poprzedniej edycji, można by zerknąć jak to wtedy wyglądało między nimi
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 25, 2023 23:03:10 GMT 1
Ja nie mogę, bo to byłaby hipokryzja xD ale ciekawi mnie z kogo zmieniłeś głos na Sanah Z Janosika a jakbyś przeczytał moje posty, to głos na sanah powinien powodować 0 zdziwienia Nie ma zdziwienia, chciałem tylko sobie uszeregować kolejność głosowania i odrzucam teorię, że mafia głosowała w Sanah. Dixon i Paper oddali pierwsi głosy, potem jesteś ty, a na końcu Ciri, która raczej nie wygląda na osoba, która miałaby brać na barki wygranie tej gry jako mafioza. Jeżeli mafia nie głosowała w Sanah, a sama Sanah jest bezrolna i nie głosowała na Tindera, to może skoro już kopnęliśmy kamyczek, to wywołajmy lawinę. A ta lawina prowadzi mnie np do Pollocka
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 25, 2023 23:06:45 GMT 1
Wytłumacz mi, jak cię ta lawina do mnie prowadzi.
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 23:10:17 GMT 1
via mobile
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 23:10:17 GMT 1
Wy mnie nie czytaliście czy jak? Pisałem wprost dwie strony temu, że dla mnie mafia to Pratchett i Tinder i na któregoś z nich zagłosuję. Argumenty zostały podane, nie będę ich przeklejał. Nie będzie mnie 19-20, wolę uprzedzić, żeby nie było, że się kitram Ty, a co się zmieniło w kontekście Tindera, że teraz głosujących na Twojego mafiozę atakujesz? To, że Sanah była mafią? To Tinder już nie może być?
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 23:11:38 GMT 1
via mobile
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 23:11:38 GMT 1
był jeszcze moment przed linczem, w którym ktoś zwrócił uwagę że tinder dobrze daje. Trzeba sprawdzić kto to był i zobaczyć jak tinder wtedy dawał Chyba Dobry Wuja. ty musiałoby mnie pojebać poka gdzie
|
|