janosik
Edycja#39
Limit postów: 140
|
Post by janosik on Nov 25, 2023 23:18:25 GMT 1
Ten tinder dal cos dobrego? Tak, wrzucił w podejrzanych Pratchetta i Janosika więc ode mnie ban na głosowanie na nich. Choć faktycznie, potem napisałeś, że on otwiera wiele drzwiczek, więc chyba nie do końca zrozumiałem. No, ale coś tam dawał, co prawda przynajmniej w połowie błędnie. Więc możliwe, że nie o ten post chodziło kangurkowi.
|
|
Tinder
Edycja#39
Limit postów: 175
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 23:18:41 GMT 1
via mobile
Post by Tinder on Nov 25, 2023 23:18:41 GMT 1
człowieku i znowu to samo zamykasz dyskusję robiąc uno reverse card w mafii nie jestem bo jej nie wylosowałem teraz słucham czemu ty w mafii nie jesteś i czemu ja jestem nadal mi nie odpowiedziałeś normalnie na "czekam na ciąg od "wywalę tindera na ból zębów" do "a chuj, niech otwiera drzwi""jaka progresja tam zaszła czemu nie w kogoś, kto nie rokował, a nie w typowego Czueka? czemu nie zadałeś pracy domowej, tylko wyjebać od razu? ale ja sie nie czuje w obowiazku ci odpowiadac po tym co wysmazyles w naszej ostatniej wspolnej edycji, bo raczej traktuje cie z politowaniem, na wiecej trzeba zasluzyc xd ale w gescie dobrej woli - tak, na bol zebow, bo mialem cie za maksymalnie przecietnego gracza, skoro jestes Zmarzem to grasz ponizej potencjalu i bede chcial poznac powod dlaczego co do otwierania drzwi - no gosciu, czytaj posty, zaznaczylem jasno, ze nie zaglosuje na typow ktorych ty forsowales (pratchett i janosik), a jednoczesnie mialem cie w swojej mafii sanah, andre, tinder + ktoś, ponadto parowanie ciebie z andre mialem od momentu jak mu wyszedles naprzeciw wiec otwierasz mi drzwi do niewinnosci pratchetta i janosika, skoro tak latwo chcesz na nich zwajchowac na sanah nie dales nic poza pierdem 'byle sie ustosunkowac': Dobry jesteś, plusik, zgadzam się. A sanah dwa razy mi nie odpowiedziała już na moją zaczepkę i jest u mnie pod obserwacją a jednoczesnie otwierales mi tez drzwi do ewentualnej winy sanah i andre, z czego oczywiscie raczej w zadnym uniwersum nie linczowalbym andre przed toba takze calkiem przyjemny z ciebie klucz cos co mi nie pasuje, to jestes totalnie nijaki i bezplciowy, rzucasz se tymi kandydatami, ale nie robisz nic, zeby ich zlinczowac, sanah cie dwa razy olala i pod obserwacja, ZERO w tym pazura wiec tak, Tinderze, jestes u mnie mafioza z duzym prawdopodobienstwem, jestem tez winny ci oczywiscie tyle, zeby sobie poczytac dokladnie i wziac pod uwage wszystkie okolicznosci, ale to sie odbedzie na moich zasadach a nie twoich, bo twoje zdanie mam w zadzie to zajebisty miastowy, zdanie w zadzie i na szacunek trzeba zasłużyć wkurwiłeś mnie to, co tu gadasz nie trzyma mi się kupy mam wrażenie, że ujebałeś mnie sobie za winnego i teraz dorabiasz pod tezę a teraz wyszła moja tożsamość i nie masz jak się zgrabnie wycofać z jakiej dupy powiązanie sanah - tinder? czyli jak sanah ma wylecieć, to ja podbijam ataki na nią i plusuję za to, zamiast zamknąć mordę? przecież to naciągane maks i nie kojarzę, że byś o tym wspominał wczoraj krzyczałeś głównie Andre tinder skąd ta sanah ze mną? przyjebałeś się z dupy posta o czapce, który sobie jebłem w stylu chaotycznego, niewinnego czueka i na tej podstawie we mnie walisz z mojej perspektywy jesteś gościem, który chciał odjebać niemafijnie grającego gracza (jeszcze ze świadomością, że myślałeś, że to Czuek) zamiast mafiozy i to dopiero był zajebisty lep i wierzę, że skuteczny, biorąc pod uwagę winę sanah i że nie zszedłem i imo moja gra była niewinna, chyba że będąc niewinnym piernikiem wychodzi mi winny Czuek a jak mówisz, że za mało stanowczo wpycham ludzi do linczu, to tym gorzej dla mnie przecież to oznacza, że nie mam agendy pilnego wpierdalania ludzi w kolejkę moja gra nie była na przeżycie, moja gra nie była na wjebanie kogoś i byłem counterwagonem dla mafiozy czy my gramy w tę samą grę?
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
Limit postów: 266
Goldberry, where art thou?
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 23:19:23 GMT 1
via mobile
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 23:19:23 GMT 1
Tak, wrzucił w podejrzanych Pratchetta i Janosika więc ode mnie ban na głosowanie na nich. Choć faktycznie, potem napisałeś, że on otwiera wiele drzwiczek, więc chyba nie do końca zrozumiałem. No, ale coś tam dawał, co prawda przynajmniej w połowie błędnie. no tu chodziło o to że jak on ich daje jako winnych to dla mnie są niewinni xd i to też dotyczyło drzwi
|
|
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 23:20:20 GMT 1
via mobile
Post by Scott Dixon on Nov 25, 2023 23:20:20 GMT 1
Ja pamiętam. To był Capablanca. I tutaj właśnie bym nie wykluczył jego bycia po złej stronie, tym bardziej, że sanah na niego zagłosowała, ale uważam że to warto zostawić na potem. O ile ten post z szyk, klasa, elegancja w stosunku do sanah jest jego najsłabszym postem w kontekście winy sanah, to reszta gry Capablanci aż tak źle nie wyglądała.
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 23:21:34 GMT 1
via mobile
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 23:21:34 GMT 1
Tinder, a co Ty taki spięty? Jak jesteś niewinny to cały ambaras powinien Ci służyć bo możesz z niego wyjść silniejszy. A tu spięta dupka i postawa 'jak możesz mnie oskarżać', ze strony typa który prawie wyleciał.
No nie gramy w tę samą grę, strony mamy prawdopodobnie inne, zupełnie mi się nie podoba to co tworzysz w 'obronie'.
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 25, 2023 23:21:41 GMT 1
Załóżmy, że Wujek jest z Sanah w mafii i wcześniej ją bronił. Co by mu dało większe profity - trzymanie kursu, czy jego zmiana, jak to zrobił przed głosowaniem?
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 25, 2023 23:24:08 GMT 1
Wytłumacz mi, jak cię ta lawina do mnie prowadzi. Zadałeś pytanie czy winny Tinder nie rzuca podejrzeń na głosujących w Sanah i w sumie tylko tyle. Jednak muszę się zreflektować i przeprosić, bo to jest głupie, aby za takie coś atakować. Ja sam zresztą zadałem pytanie i odpowiedź w podobnym tonie
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 23:24:42 GMT 1
via mobile
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 23:24:42 GMT 1
Tinder, a kto jest w mafii? Z Twojego ogólnego poglądu + pomysłu na głosowanie. Jaki jest według Ciebie powód że Sanah nie dała na Ciebie?
|
|
Tinder
Edycja#39
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 23:26:09 GMT 1
via mobile
Post by Tinder on Nov 25, 2023 23:26:09 GMT 1
Tinder, a co Ty taki spięty? Jak jesteś niewinny to cały ambaras powinien Ci służyć bo możesz z niego wyjść silniejszy. A tu spięta dupka i postawa 'jak możesz mnie oskarżać', ze strony typa który prawie wyleciał. No nie gramy w tę samą grę, strony mamy prawdopodobnie inne, zupełnie mi się nie podoba to co tworzysz w 'obronie'. piszesz mi, że "na więcej muszę sobie zasłużyć" i sugerujesz, że gram chujnię robisz z siebie jakiegoś guru, co łaskawie daje szanse, że przeczyta i dziwisz się, że się wkurwiam
|
|
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 23:26:54 GMT 1
via mobile
Post by Scott Dixon on Nov 25, 2023 23:26:54 GMT 1
Kolejna rzecz. Tinder dla Paper zachowywał się niewinnie oraz po kolorował Tindera na zielono w testamencie. Wujek wygląda na kogoś wkurwionego że nie udało mu się wywalić Tindera. Teraz pytanie na ile intencjonalnie Wujek atakuje Tindera a na ile te ataki są niewinne w stronę Tindera?
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 23:27:11 GMT 1
via mobile
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 23:27:11 GMT 1
Tinder, a co Ty taki spięty? Jak jesteś niewinny to cały ambaras powinien Ci służyć bo możesz z niego wyjść silniejszy. A tu spięta dupka i postawa 'jak możesz mnie oskarżać', ze strony typa który prawie wyleciał. No nie gramy w tę samą grę, strony mamy prawdopodobnie inne, zupełnie mi się nie podoba to co tworzysz w 'obronie'. piszesz mi, że "na więcej muszę sobie zasłużyć" i sugerujesz, że gram chujnię robisz z siebie jakiegoś guru, co łaskawie daje szanse, że przeczyta i dziwisz się, że się wkurwiam No dziwię, bo przecież możesz mieć wyjebane. Szczególnie, jeśli masz mnie w mafii.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 25, 2023 23:28:01 GMT 1
tinder ma trochę racji
plus te powiązania tinder + sanach i tinder + ja
co daje nam prostą matematyką sanah + ja
czy ja ci się Wujas dodaję z Sanah w mafii?
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 23:28:33 GMT 1
via mobile
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 23:28:33 GMT 1
Kolejna rzecz. Tinder dla Paper zachowywał się niewinnie oraz po kolorował Tindera na zielono w testamencie. Wujek wygląda na kogoś wkurwionego że nie udało mu się wywalić Tindera. Teraz pytanie na ile intencjonalnie Wujek atakuje Tindera a na ile te ataki są niewinne w stronę Tindera? Nie jestem wkurwiony o to, jak mogę być. Ataki są totalnie intencjonalne, Tindera mam za mafiozę. Co Ty dajesz, squbi?
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 23:29:19 GMT 1
via mobile
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 23:29:19 GMT 1
tinder ma trochę racji plus te powiązania tinder + sanach i tinder + ja co daje nam prostą matematyką sanah + ja czy ja ci się Wujas dodaję z Sanah w mafii? a jaki jest powód dla którego byś się nie dodawał?
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 25, 2023 23:29:24 GMT 1
Scott Dixon Andre 3000czy uważacie, że gra pratchetta i janosika daje podstawy do uznania, że są niewinni?
|
|
Tinder
Edycja#39
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 23:29:38 GMT 1
via mobile
Post by Tinder on Nov 25, 2023 23:29:38 GMT 1
Tinder, a kto jest w mafii? Z Twojego ogólnego poglądu + pomysłu na głosowanie. Jaki jest według Ciebie powód że Sanah nie dała na Ciebie? teraz widzę tam ciebie, carmen z głosem z dupy, janosika muszę doczytać twórczość dzisiejszą pratcheta, w d1 mi się zupełnie nie podobał casablancę trzeba przejrzeć, nie rozumiem do końca tej gry, to dla mnie 50/50, czekam, co powie na temat wydarzeń
|
|
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 23:29:50 GMT 1
via mobile
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 25, 2023 23:29:50 GMT 1
no ja jestem przeciwnikiem, otworzyłem takie trzecie oko, że nie masz szans zagrać wybitnej edycji przy mnie A Kim Ty w ogole jestes ze myślisz ze mnie ujarzmisz Dlaczego tak się podpalasz Panie kangurek? Podejrzenia trzeba odbijać luzem w przeciwnym przypadku tylko rosną.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 25, 2023 23:31:09 GMT 1
tinder ma trochę racji plus te powiązania tinder + sanach i tinder + ja co daje nam prostą matematyką sanah + ja czy ja ci się Wujas dodaję z Sanah w mafii? a jaki jest powód dla którego byś się nie dodawał? z takiego, że jaki powód miałbym, będąc w mafii, forsować kandydaturę sanah w momencie kiedy Papier wypalił z propozycją linczu na Michaelu Scottcie?
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 25, 2023 23:32:22 GMT 1
Tinder, a kto jest w mafii? Z Twojego ogólnego poglądu + pomysłu na głosowanie. Jaki jest według Ciebie powód że Sanah nie dała na Ciebie? teraz widzę tam ciebie, carmen z głosem z dupy, janosika muszę doczytać twórczość dzisiejszą pratcheta, w d1 mi się zupełnie nie podobał casablancę trzeba przejrzeć, nie rozumiem do końca tej gry, to dla mnie 50/50, czekam, co powie na temat wydarzeń Dlaczego akurat takie sformułowanie? Śmierdzi.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 25, 2023 23:32:34 GMT 1
Scott Dixon Andre 3000 czy uważacie, że gra pratchetta i janosika daje podstawy do uznania, że są niewinni? nie, ale też nie daje mi jakichś super podstaw do ciśnięcia ich, uważam, że obaj mieli dzisiaj spoko momenty chociaż jakbym miał powiedzieć który prędzej w mafii to pewnie Janosik na pewno są do poczytania
|
|