|
Post by Mirek Nahacz on Nov 26, 2023 18:22:33 GMT 1
no nie wiem na przykład to, że w nocy najbliżej byłeś do skreślenia janosika albo to, że dodajesz swoje pare groszy do carmen dopiero kiedy inni wyciągnęli konkretne działa zerkam teraz w Twoje posty w poszukiwaniu czegoś autorskiego i szalonego no ale twoim zdaniem częste zmiany zdania są mafijne? czy o co Ci chodzi? bo nie bardzo rozumiem
|
|
|
Rozgrywka
Nov 26, 2023 18:24:19 GMT 1
via mobile
Post by Carmen Sandiego on Nov 26, 2023 18:24:19 GMT 1
Załóżmy, że Tinder pada niewinny - ten głos Carmen wyglądałby fatalnie. To byłby w zasadzie wyrok śmierci. Dlaczego wyrok śmierci? Przecież jakby Tinder padł niewinny, to raczej nie byłoby od razu nagonki na Carmen za sam głos. Ja ją podejrzewam głównie za zaprzeczanie samej sobie, jakieś tłumaczenia na lekkie pytania Tindera + ta analiza na wszystkich taka mocno naciągana. Gdzie ja sobie kurwa przeczę?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 26, 2023 18:25:18 GMT 1
via mobile
Post by Carmen Sandiego on Nov 26, 2023 18:25:18 GMT 1
Zabijcie mnie kurwa czym prędzej, nie mam ochoty grać z tak zjebanym miastem trochę słabo. słabo to wygląda twoja gra typie
|
|
|
Rozgrywka
Nov 26, 2023 18:25:48 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 26, 2023 18:25:48 GMT 1
no nie wiem na przykład to, że w nocy najbliżej byłeś do skreślenia janosika albo to, że dodajesz swoje pare groszy do carmen dopiero kiedy inni wyciągnęli konkretne działa zerkam teraz w Twoje posty w poszukiwaniu czegoś autorskiego i szalonego no ale twoim zdaniem częste zmiany zdania są mafijne? czy o co Ci chodzi? bo nie bardzo rozumiem Nie, częste zmiany zdania są miastowe, ale czy Ty je stosujesz? Trzeba po prostu sprawdzić czy jesteś chłopak na opak, bo to Twoje prawdziwe ja
|
|
|
Rozgrywka
Nov 26, 2023 18:26:17 GMT 1
via mobile
Post by Terry Pratchett on Nov 26, 2023 18:26:17 GMT 1
słabo to wygląda twoja gra typie zawsze się powoli rozkręcam. No i nigdy nie pisałem dużo.
|
|
|
Post by Mirek Nahacz on Nov 26, 2023 18:27:49 GMT 1
no ale twoim zdaniem częste zmiany zdania są mafijne? czy o co Ci chodzi? bo nie bardzo rozumiem Nie, częste zmiany zdania są miastowe, ale czy Ty je stosujesz? Trzeba po prostu sprawdzić czy jesteś chłopak na opak, bo to Twoje prawdziwe ja po prostu jestem egzekutorem
|
|
Tinder
Edycja#39
Limit postów: 175
|
Post by Tinder on Nov 26, 2023 18:29:02 GMT 1
Tinder to, że janosik dojechał przed Tobą cel, na który Ty wszedłeś chwile później nie powinno sprawić że będzie dla Ciebie niewinny? co by nie było myślicie tak samo w tej chwili a chuj wie kangi
już się na tym wyjebałem ni
i jeśli Carmen faktycznie spalona, to ktoś może napierdalać
janosik niech się rozkręca
w d1 miałem problem, bo typowo aktywność odhaczona, żeby nie robić powiązań + miał dwa mafijne posty
ciężko mi go zielenić po tym starcie
|
|
Tinder
Edycja#39
|
Post by Tinder on Nov 26, 2023 18:30:08 GMT 1
ta gra nie jest łatwa może też być jakiś Casablanca (nie rozumiem do końca tej gry, nie rozumiem celu, nie rozumiem intencji), przemykacz Twojego czy janosika pokroju wtedy Carmen i janosik grali wczoraj na wykluczenie? ale ciężko, bo mam wrażenie, że krzywdę janosik robił Carmen, ale odwrotnie niezbyt ale kurwa, nie wiem, na ile to wykluczające mam za mało info na powiązania składu mam wrażenie Jestem teraz w gronie przemykaczy? a nie? miałeś jakiś większy, zasadniczy push? jak kminię w głowie nad grą jak mam czas, to o tobie zapominam może się mijamy ale niby na jakiej podstawie miałbym cię zielenić może nawet nie przemykacz, a sterylniarz
|
|
Tinder
Edycja#39
|
Post by Tinder on Nov 26, 2023 18:31:48 GMT 1
czy Carmen robi zmarzlika (registered trademark) czy to miastowa frustracja
nk oceni
kto go zna lepiej
|
|
|
Rozgrywka
Nov 26, 2023 18:32:21 GMT 1
via mobile
Post by Michael Scott on Nov 26, 2023 18:32:21 GMT 1
Mogę iść dzisiaj w Janosika, jeżeli to Ci da jakiś kompromis. Nie zgadzam się z koncepcją Paper Star, aby nie bić glonów, bo tam będą rolni lub będzie tam walić mafia. Mafia raczej w układzie z OC, będzie walić w mądre głowy, także możesz nie pisać testamentu. czemu spytałeś mnie o Pratchetta, stwierdziłeś, że możesz iść w janosika, a potem z zaskoczenia walnąłeś we mnie? Kompromis. Ukłon w stronę Miasta. Nie byłeś przez nikogo chroniony i: Nie chciałem w Sanah, bo: a) Uznałem, że jeszcze można ją jebnąć i coś więcej z niej wyciągnąć i skonfrontować z Wężem b) Michael Scott pisał, aby nie w nią, a później i inni Nie chciałem w Janosika, bo: a) Paper prosiła nie walić w glonów [/bb]Nie chciałem w Węża, bo: a) Nie podejrzewałem go na tyle i chciałem, aby wszedł w dalszą walkę z Sanah Nie chciałem w Michael Scotta czy Kota bo: a) to byłby to głupi głos
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 26, 2023 18:32:37 GMT 1
Głos na Tindera idzie W TYM MOMENCIE.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 26, 2023 18:34:04 GMT 1
via mobile
Post by Michael Scott on Nov 26, 2023 18:34:04 GMT 1
Nnajpierw piszesz, że nie zgadzasz się z Paperem o niewaleniu e glony, a potem tłumaczysz brak głosu na Janosika. No sam sobie zaprzeczyłeś.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 26, 2023 18:35:02 GMT 1
via mobile
Post by Michael Scott on Nov 26, 2023 18:35:02 GMT 1
Ja chyba dzisiaj dam w Pratcheta. Tak na przekór wszystkiemu co tu dziś tworzyłem.
|
|
|
Post by Scott Dixon on Nov 26, 2023 18:35:32 GMT 1
czy Carmen robi zmarzlika (registered trademark) czy to miastowa frustracja nk oceni kto go zna lepiej W jego przypadku mogłaby to być miastowa frustracja.
|
|
Tinder
Edycja#39
|
Post by Tinder on Nov 26, 2023 18:37:10 GMT 1
Głos na Tindera idzie W TYM MOMENCIE. dlaczego na mnie głosujesz?
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 26, 2023 18:40:14 GMT 1
Głos na Tindera idzie W TYM MOMENCIE. dlaczego na mnie głosujesz? Bo jesteś w mafii. To jak rozmijasz się z emocjami Jacksona Pollocka jest wręcz niesamowite.
|
|
Tinder
Edycja#39
|
Rozgrywka
Nov 26, 2023 18:41:06 GMT 1
via mobile
Post by Tinder on Nov 26, 2023 18:41:06 GMT 1
dlaczego na mnie głosujesz? Bo jesteś w mafii. To jak rozmijasz się z emocjami Jacksona Pollocka jest wręcz niesamowite. wytłumacz, jak się rozmijam z emocjami jeśli wtapiasz mi się w tło, to o tobie źle świadczy, nie o mnie
|
|
|
Rozgrywka
Nov 26, 2023 18:42:40 GMT 1
via mobile
Post by Carmen Sandiego on Nov 26, 2023 18:42:40 GMT 1
Ja chyba dzisiaj dam w Pratcheta. Tak na przekór wszystkiemu co tu dziś tworzyłem. Podoba mi się to. Grasz tak chaotycznie, że zacząłem mieć wątpliwości czy jesteś w mafii. A gra Pretcheta mnie w ogóle nie przekonuje. Jeszcze siedzi w tej norze
|
|
|
Rozgrywka
Nov 26, 2023 18:44:11 GMT 1
via mobile
Post by Terry Pratchett on Nov 26, 2023 18:44:11 GMT 1
Miałem dzisiaj ponaparzac się z wuja, a on się wypostował. Czekam aż wróci o 20, przypomnę jego temat.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 26, 2023 18:47:27 GMT 1
via mobile
Post by Carmen Sandiego on Nov 26, 2023 18:47:27 GMT 1
Mogę iść dzisiaj w Janosika, jeżeli to Ci da jakiś kompromis. Nie zgadzam się z koncepcją Paper Star, aby nie bić glonów, bo tam będą rolni lub będzie tam walić mafia. Mafia raczej w układzie z OC, będzie walić w mądre głowy, także możesz nie pisać testamentu. Kompromis. Ukłon w stronę Miasta. Nie byłeś przez nikogo chroniony i: Nie chciałem w Sanah, bo: a) Uznałem, że jeszcze można ją jebnąć i coś więcej z niej wyciągnąć i skonfrontować z Wężem b) Michael Scott pisał, aby nie w nią, a później i inni Nie chciałem w Janosika, bo: a) Paper prosiła nie walić w glonów [/bb]Nie chciałem w Węża, bo: a) Nie podejrzewałem go na tyle i chciałem, aby wszedł w dalszą walkę z Sanah Nie chciałem w Michael Scotta czy Kota bo: a) to byłby to głupi głos
zdajesz sobie sprawę, że można nie zgadzać się z pewnymi prawami, ale powinieneś ich przestrzegać i tak samo jest w tym przypadku. Głos na Janosika padłby tylko gdyby faktycznie miałoby to poparcie większości miast
|
|