|
Post by kangurekkao on Nov 26, 2023 18:00:34 GMT 1
Tinderto, że janosik dojechał przed Tobą cel, na który Ty wszedłeś chwile później nie powinno sprawić że będzie dla Ciebie niewinny? co by nie było myślicie tak samo w tej chwili
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 26, 2023 18:02:02 GMT 1
Gry Janosika i Jacksona nie mam nadrobionej nawet więc nie wiem jak ich gra się poprawiła/pogorszyła w między czasie
Pozostali: Wściekły Wąż - u niego chyba lekka zieleń będzie Tinder -Tindera jestem w tym momencie pokolorować lekko na zielono, uważam że lincz na nim dzisiaj jest bardzo leniwy i jest tam dorabiana ideologia co by mafia zrobiła w g1 robiąc wszystko na niekorzyść Tindera; Pratchett-wygląda na rozsądnego ale sobie dawkuje mocno, uważałbym na niego mocno Taka potencjalna mafia z moich odczytów może się kryć w nickach Wujek/Carmem/Janosik/Jakcson/Pratchett, może jakiś potencjalny twist i kogoś sprawę wyjaśni mord mafii. Czy dodałbym bym tutaj Scotta w tym momencie? Nie wiem.
To po co ten post i czemu dajesz nas do potencjalnej mafii? Dalej nie rozumiem celu jaki ma Wujek w nawalaniu argumentami najpierw w Nahacza, potem w Tindera by wrócić do Nahacza. Dlaczego to się wyklucza?
|
|
|
Post by Scott Dixon on Nov 26, 2023 18:05:05 GMT 1
Gry Janosika i Jacksona nie mam nadrobionej nawet więc nie wiem jak ich gra się poprawiła/pogorszyła w między czasie
Pozostali: Wściekły Wąż - u niego chyba lekka zieleń będzie Tinder -Tindera jestem w tym momencie pokolorować lekko na zielono, uważam że lincz na nim dzisiaj jest bardzo leniwy i jest tam dorabiana ideologia co by mafia zrobiła w g1 robiąc wszystko na niekorzyść Tindera; Pratchett-wygląda na rozsądnego ale sobie dawkuje mocno, uważałbym na niego mocno Taka potencjalna mafia z moich odczytów może się kryć w nickach Wujek/Carmem/Janosik/Jakcson/Pratchett, może jakiś potencjalny twist i kogoś sprawę wyjaśni mord mafii. Czy dodałbym bym tutaj Scotta w tym momencie? Nie wiem.
To po co ten post i czemu dajesz nas do potencjalnej mafii? Dalej nie rozumiem celu jaki ma Wujek w nawalaniu argumentami najpierw w Nahacza, potem w Tindera by wrócić do Nahacza. Dlaczego to się wyklucza? A jak myślisz? Troche metodą eliminacji i trochę szkoda mi sie zrobiło moich zapisów wcześniejszych jakie miałem w testamencie. Tylko jaki to ma związek mają obydwa wybrane przez ciebie fragmenty? Wyżej jest napisane o Wujku jako potencjalnym mafiaku.
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 26, 2023 18:05:41 GMT 1
ta gra nie jest łatwa może też być jakiś Casablanca (nie rozumiem do końca tej gry, nie rozumiem celu, nie rozumiem intencji), przemykacz Twojego czy janosika pokroju wtedy Carmen i janosik grali wczoraj na wykluczenie? ale ciężko, bo mam wrażenie, że krzywdę janosik robił Carmen, ale odwrotnie niezbyt ale kurwa, nie wiem, na ile to wykluczające mam za mało info na powiązania składu mam wrażenie Jestem teraz w gronie przemykaczy?
|
|
janosik
Edycja#39
Limit postów: 140
|
Post by janosik on Nov 26, 2023 18:05:50 GMT 1
Zabijcie mnie kurwa czym prędzej, nie mam ochoty grać z tak zjebanym miastem Uspokój się, bo jeśli w te karty grasz na pieniądze, to możesz stracić sporo kasy, a szkoda by było z powodu internetowej gierki.
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 26, 2023 18:06:17 GMT 1
To po co ten post i czemu dajesz nas do potencjalnej mafii? Dlaczego to się wyklucza? A jak myślisz? Troche metodą eliminacji i trochę szkoda mi sie zrobiło moich zapisów wcześniejszych jakie miałem w testamencie. Tylko jaki to ma związek mają obydwa wybrane przez ciebie fragmenty? Wyżej jest napisane o Wujku jako potencjalnym mafiaku. Nie ma związku, rano nie odpowiedziałeś mi na pytanie.
|
|
|
Post by Mirek Nahacz on Nov 26, 2023 18:07:35 GMT 1
Niewinny bezrolny Farciarz. Nie pozdrawiam dlaczego pojawiłeś się na discordzie tuż po wylosowaniu ról?
|
|
|
Post by Scott Dixon on Nov 26, 2023 18:07:49 GMT 1
A jak myślisz? Troche metodą eliminacji i trochę szkoda mi sie zrobiło moich zapisów wcześniejszych jakie miałem w testamencie. Tylko jaki to ma związek mają obydwa wybrane przez ciebie fragmenty? Wyżej jest napisane o Wujku jako potencjalnym mafiaku. Nie ma związku, rano nie odpowiedziałeś mi na pytanie. I co w związku z tym, że ci rano nie odpowiedziałem ?
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 26, 2023 18:08:22 GMT 1
Nie ma związku, rano nie odpowiedziałeś mi na pytanie. I co w związku z tym, że ci rano nie odpowiedziałem ? Jesteś w mafii.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 26, 2023 18:08:27 GMT 1
via mobile
Post by Terry Pratchett on Nov 26, 2023 18:08:27 GMT 1
Zabijcie mnie kurwa czym prędzej, nie mam ochoty grać z tak zjebanym miastem trochę słabo.
|
|
|
Post by Scott Dixon on Nov 26, 2023 18:09:30 GMT 1
I co w związku z tym, że ci rano nie odpowiedziałem ? Jesteś w mafii. Na podstawie braku odpowiedzi? No błagam ręce mi opadają wręcz. Jak doszedłeś do takiego wniosku?
|
|
|
Post by kangurekkao on Nov 26, 2023 18:11:06 GMT 1
nie wiem do końca w co gra w tej edycji Mirek Nahacz
|
|
|
Rozgrywka
Nov 26, 2023 18:12:38 GMT 1
via mobile
Post by Michael Scott on Nov 26, 2023 18:12:38 GMT 1
Wyłączając te nocne akcje z Sanah, to Dixon gra dla mnie w chuj mafijnie.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 26, 2023 18:13:47 GMT 1
via mobile
Post by Terry Pratchett on Nov 26, 2023 18:13:47 GMT 1
Wyłączając te nocne akcje z Sanah, to Dixon gra dla mnie w chuj mafijnie. zajmowanie się teraz ludźmi głosującymi na sanah jest bez sensu imo.
|
|
|
Post by Mirek Nahacz on Nov 26, 2023 18:15:39 GMT 1
nie wiem do końca w co gra w tej edycji Mirek Nahacz co Ci nie pasuje?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 26, 2023 18:16:52 GMT 1
via mobile
Post by Michael Scott on Nov 26, 2023 18:16:52 GMT 1
Wyłączając te nocne akcje z Sanah, to Dixon gra dla mnie w chuj mafijnie. zajmowanie się teraz ludźmi głosującymi na sanah jest bez sensu imo. Ej gościu. Ty jesteś jakimś moim korektorem. Co coś rzucę na jakiś inny temat, to Ty wjeżdżasz i mnie poprawiasz. Wkurwia mnie to szczególnie, że wcześniej zrobiłeś to przez niezrozumienie mojej wypowiedzi. Teraz zrobiłeś to pomimo tego, że tak sobie rzuciłem swoim spostrzeżeniem. Dlaczego tak robisz, misiu?
|
|
|
Post by kangurekkao on Nov 26, 2023 18:19:10 GMT 1
nie wiem do końca w co gra w tej edycji Mirek Nahacz co Ci nie pasuje? no nie wiem na przykład to, że w nocy najbliżej byłeś do skreślenia janosika albo to, że dodajesz swoje pare groszy do carmen dopiero kiedy inni wyciągnęli konkretne działa zerkam teraz w Twoje posty w poszukiwaniu czegoś autorskiego i szalonego
|
|
|
Post by kangurekkao on Nov 26, 2023 18:19:57 GMT 1
może zlinczujemy sobie dzisiaj Casablanke?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 26, 2023 18:20:22 GMT 1
via mobile
Post by Terry Pratchett on Nov 26, 2023 18:20:22 GMT 1
zajmowanie się teraz ludźmi głosującymi na sanah jest bez sensu imo. Ej gościu. Ty jesteś jakimś moim korektorem. Co coś rzucę na jakiś inny temat, to Ty wjeżdżasz i mnie poprawiasz. Wkurwia mnie to szczególnie, że wcześniej zrobiłeś to przez niezrozumienie mojej wypowiedzi. Teraz zrobiłeś to pomimo tego, że tak sobie rzuciłem swoim spostrzeżeniem. Dlaczego tak robisz, misiu? bo mogę. Poza tym od wczoraj twardo stoję za tezą że w gronie głosujących na sanah nie ma mafii. I tego powinniśmy się trzymać.
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 26, 2023 18:20:59 GMT 1
zajmowanie się teraz ludźmi głosującymi na sanah jest bez sensu imo. Ej gościu. Ty jesteś jakimś moim korektorem. Co coś rzucę na jakiś inny temat, to Ty wjeżdżasz i mnie poprawiasz. Wkurwia mnie to szczególnie, że wcześniej zrobiłeś to przez niezrozumienie mojej wypowiedzi. Teraz zrobiłeś to pomimo tego, że tak sobie rzuciłem swoim spostrzeżeniem. Dlaczego tak robisz, misiu? Może mafia na duży kapitał ulokowany w tym linczu? A Tinder rzucił analizę i poszedł. Obowiązek odbębniony.
|
|