Kevin
Edycja#Ś1
Limit postów: 170
|
Post by Kevin on Dec 23, 2023 1:52:50 GMT 1
przestań się tłumaczyć i tłumaczyć wszystko Zbakany
robisz to robotycznie jakoś bardzo
albo nieprzyzwyczajony albo mafia
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 23, 2023 1:53:50 GMT 1
hehe miało tam być drugiego mędrca, napisało się mafiozy, chyba to znak xD
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 23, 2023 1:54:14 GMT 1
nie no po prostu jak zwykle lekko pod wpływem hehe
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
|
Post by Kevin on Dec 23, 2023 1:55:32 GMT 1
nie wiem w czym są podobni uszko ze szczepanem szczepan ma uszko ale uszko nie ma szczepana ale szczepan z józkiem to zakochana para jacek i barbara, znajdują się na mojej liście i tego rogacza biednego to ja bym chętnie przemaglował CZY JESTEŚ TERRORYSTĄ GOŚCIU w tym do kogo kierują swój pierwszy agresywny post, i generalnie w agresji, tyle że Uszko tę agresję podtrzymuje na innych graczy (jeśli w mafii to bardzo zręcznie) a Szczepan gdzieś zniknął no uszko ma dużo punktów zaczepienia, robi to naturalnie szczepan wszedł, podwiesił się na józkowym haku i powiedział szalom jedyne podobieństwo to w ogóle fakt wystepowania czynnika józkowej-łapanki w tych rozważaniach, ale to tak jakby powiedzieć, że pis jest podobny do po bo jedno zło
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
|
Post by Kevin on Dec 23, 2023 1:58:39 GMT 1
ciekawe czy lincz na Józku odblokuje Marię you have not unlocked this character yet
|
|
Stary Rabin
Edycja#Ś1
Limit postów: 76
שִׂמְחָה
|
Post by Stary Rabin on Dec 23, 2023 2:00:18 GMT 1
שלום, witajcie. Jestem Rabin Izaak Dawid Eliezer Ben-Amram Józef, Mistrz Nadziei i Uśmiechu, Dziedzic Wielkiego i Potężnego Salomon, Geniusz Serca Mądrości, Wzniosły Wśród Cnotliwych, Zrodzony z Radości, Piękny Prorok.
Może zacznę dla przedstawienia siebie. Jestem posiadam nieruchomość w Warszawa, teraz już na emerytura, ale zarządzam nią wciąż i pomagam sprzedawcom sprzedawać i kupcom kupować.
Proszę o zwracanie się do mnie z szacunek, musimy radować się tym dniem, gdy rozpoczęta rozgrywka. Niech współpraca da nam efekt, obdarzy mądrości i tylko osiągniemy zwycięstwo.
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 23, 2023 2:01:11 GMT 1
kurwa Kevin ale ja swoje rozważania aktualizuję na bieżąco i w momencie jak mi się wydawało, że Uszko się na Józefie wybiela to było dosyć podobne do Szczepana, a Szczepana jakoś instynktownie sobie uniewinniłem za to wejście w Józka, dopiero później do mnie doszło, że sytuacja może być odwrotna i to Uszko jest wkurwiające z natury, a Szczepan sobie wyrabia pozycję.
A najzabawniej będzie jak się Józek okaże niewinny, choć broni się w chuj winny sposób.
|
|
Stary Rabin
Edycja#Ś1
שִׂמְחָה
|
Post by Stary Rabin on Dec 23, 2023 2:02:28 GMT 1
Czy stary rabin mógłby pomóc mi i mojej żonie znaleźć miejsce w gospodzie, abyśmy nie marzli z zimna? To będzie do zrobienia możliwe, porozmawiamy na prywatnie osobności o pieniążkach, znajdziemy rozwiązania.
|
|
Stary Rabin
Edycja#Ś1
שִׂמְחָה
|
Post by Stary Rabin on Dec 23, 2023 2:16:22 GMT 1
Co to za wieści święty Szczepanie niosą Pana w przeszłość? Nie jesteś ojcem swego syna. Mamy takie stare powiedzenie. Co jest bardziej prawdopodobne: że cały kosmos zawiesił swoje prawa, czy że żydowska dziewczyna powiedziała kłamstwo?
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 23, 2023 2:32:29 GMT 1
W sumie to przemyślałem, i to chyba Uszko kolejkuje mnie po Józefie. A robi wrażenie jakby było odwrotnie. Dobranoc.
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 23, 2023 2:38:08 GMT 1
jest nas 13 w tej chwili to kto chce pogadać?
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 23, 2023 3:03:13 GMT 1
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 23, 2023 3:57:47 GMT 1
Kolacja wigilijna to świetna pora, by wspólnie spotkać się w gronie, które na co dzień nieczęsto się widuje - a i obecność niezapowiedzianego wędrowca, na co dzień nieco dziwna, raczej w nikim nie wzbudzi podejrzeń. Dodając do tego niesprzyjające okoliczności pogodowe, słońce, które jak tylko zacznie świecić, to już spierdala, oraz oblodzone ulice i chodniki, które wręcz zachęcają, żeby się na nich wyjebać (albo kogoś wyjebać i upozorować wypadek), niedziwne jest, że postawiłem przed sobą pytanie: czy można pokonać mafię podczas świąt Bożego Narodzenia?
Zacząłem, klasycznie, od ustawienia swojego avatara. Moja twarz w czapce Mikołaja świetnie przypasuje do świątecznego nastroju tej edycji, a czarno-białe barwy i trzy znicze dadzą znać innym graczom o mojej niedawnej śmierci - niech wiedzą, że planuję ich nawiedzać. Coś jeszcze do ustawienia? Obecność ukryta przy zakładaniu konta, na podpis póki co nie mam pomysłu, więc to chyba na tyle. Nowa gra.
Cóż, nie pozostaje nic innego, niż udać się na pierwszą stronę i krok po kroku przebijać się przez następne posty. Widzimy się w tym samym miejscu (chyba, że ktoś o tej porze jeszcze się trzyma)
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 4:45:18 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 23, 2023 4:45:18 GMT 1
Chwała na wysokości, chwała na wysokości...
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 23, 2023 5:33:04 GMT 1
Dobrze, że jesteś, Matko Boska, będzie z kim pogadać. Co tam? Tak od siebie: - Karp po wyjściu z kreacji mocno na plus, czołem Karpiku. Uszko też na plus, więc bardzo kolacyjnie. - Mikołaj z Laponii to ma parę wniosków/spostrzeżeń podobnych do moich, ale z drugiej strony to jakiś taki nijaki nieco, a paru postów to kompletnie nie rozumiem (jak tej odpowiedzi na post Mędrca-Korwina o 0-postowcach w mafii) - Józef od początku jakiś taki rozmemłany i ciamajdowaty, ale w sumie trochę nie wypada się teraz do niego dopierdalać, jak już wszyscy się do niego dopierdalają, więc podczepię się pod Karpia i Uszko i dojebię się do Zbłąkanego Wędrowca, bo nie dość, że mi się nie podoba, to jeszcze mnie irytuje. Jest jedna rzecz, która bezwzględnie świadczy o mojej niewinności. Ale sądzę, że łatwiej może ją wyłapać mafiozo niż miastowy paradoksalnie. No to skoro BEZWZLĘGDNIE świadczy o twojej niewinności, to może się podziel? Będzie jednego podejrzanego mniej, a skoro mafii to łatwiej wyłapać, to pewnie już to zrobili/zaraz to zrobią. W sumie mogłem se zapisywać jakieś spostrzeżenia podczas czytania, bo po 17 stronach czytania nowej edycji, to mi się zaczęły nieco mieszać te wszystkie świąteczne kreacje. Na pewno wejście Pierwszej Gwiazdki wcale mi nie wygląda miastowo, to żaden argument na niewinność (nie, żeby go to uwinniało, ale ktoś tam wspominał ten temat). George Michael jakiś taki średni też. Coś jeszcze chciałem napisać, ale nie pamiętam co.
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 23, 2023 8:37:58 GMT 1
Tzn. dla mnie zarówno Uszko jak i Szczepan to podobni gracze którzy swoją agresję wyżywali na Józefie, stąd moje przypuszczenie, że wina Józefa niesie za sobą winę tego drugiego. Początkowo sądziłem, że Uszka, ale teraz bardziej skłonny jestem twierdzić, że jednak Szczepana. Ja mam pytanie, trochę bzdurne, no ale skoro se czytałem temat to to dlaczego nie zapytać o bzdurne rzeczy, chyba nic nie pominąłem: Moja żona niedługo urodzi i będę musiał noc w stajence spędzić skoro nikt do gospody nie chce przyjąć. Zjedz Snickersa. Mój syn się właśnie narodził tej nocy. Chcę ci powiedzieć coś. Mój syn się właśnie narodził tej nocy. co ty farmazonisz józef hahaha Co to za wieści święty Szczepanie niosą Pana w przeszłość? Nie jesteś ojcem swego syna. Ale co powie stary rabin jak zacznę grzeszyć? Może skazać na ukamienowanie mnie lub moją żonę za cudzołóstwo. Ale chuj cię obchodzi co Stary rabin powie? józef z lazaretu się nam wylosował hahaha wyglądasz jakby Ci się źle śmieszkowało Po czym wyciągasz taki wniosek? np. jest większa szansa że jajcarz Kevin zgarnie jakiś głos za swoje prowokacje (czy posuwają grę do przodu czy nie to inna sprawa) niż taki Mikołaj z Krakowa, który w każdej sprawie się wypowie, zarzuci jakiś żarcik, posepleni i odbębnione. Zawsze mówiłem, że to podszyw. Mnie to się najbardziej nie podobają Trzeci Mędrzec, Józef z Nazaretu, Uszko z grzybami i Gwiazda Betlejemska. No i podszyw oczywiście. W sumie taka mafia mogłaby być. Mnie to się najbardziej nie podobają Trzeci Mędrzec, Józef z Nazaretu, Uszko z grzybami i Gwiazda Betlejemska. No i podszyw oczywiście. W sumie taka mafia mogłaby być. Nagle wszyscy wymienieni, poza Józefem, wydali mi się niewinni. Jest jedna rzecz, która bezwzględnie świadczy o mojej niewinności. Ale sądzę, że łatwiej może ją wyłapać mafiozo niż miastowy paradoksalnie. Mafijny post. A Józef to jakiś obrońca z urzędu? Bzdurne pytanie: czym jest podyktowany brak w równaniu "wyładowuje swoją agresję na Józefie" Gwiazdki? Bo jeszcze tego Mikołaja, co wrzucił go w jednym poście to jestem w stanie zrozumieć, ale skąd się wzięło duo Uszko-Szczepan, a nie trio Uszko-Szczepan-Gwiazdka? a przez pominięcie przez Mittena Squada czuję się pominięty
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 23, 2023 8:48:16 GMT 1
po prostu na nią nie zwracałem aż takiej uwagi, ale to słuszne spostrzeżenie, dzień dobry
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 8:50:40 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 23, 2023 8:50:40 GMT 1
Dobrze, że jesteś, Matko Boska, będzie z kim pogadać. Co tam? Tak od siebie: - Karp po wyjściu z kreacji mocno na plus, czołem Karpiku. Uszko też na plus, więc bardzo kolacyjnie. - Mikołaj z Laponii to ma parę wniosków/spostrzeżeń podobnych do moich, ale z drugiej strony to jakiś taki nijaki nieco, a paru postów to kompletnie nie rozumiem (jak tej odpowiedzi na post Mędrca-Korwina o 0-postowcach w mafii) - Józef od początku jakiś taki rozmemłany i ciamajdowaty, ale w sumie trochę nie wypada się teraz do niego dopierdalać, jak już wszyscy się do niego dopierdalają, więc podczepię się pod Karpia i Uszko i dojebię się do Zbłąkanego Wędrowca, bo nie dość, że mi się nie podoba, to jeszcze mnie irytuje. Jest jedna rzecz, która bezwzględnie świadczy o mojej niewinności. Ale sądzę, że łatwiej może ją wyłapać mafiozo niż miastowy paradoksalnie. No to skoro BEZWZLĘGDNIE świadczy o twojej niewinności, to może się podziel? Będzie jednego podejrzanego mniej, a skoro mafii to łatwiej wyłapać, to pewnie już to zrobili/zaraz to zrobią. W sumie mogłem se zapisywać jakieś spostrzeżenia podczas czytania, bo po 17 stronach czytania nowej edycji, to mi się zaczęły nieco mieszać te wszystkie świąteczne kreacje. Na pewno wejście Pierwszej Gwiazdki wcale mi nie wygląda miastowo, to żaden argument na niewinność (nie, żeby go to uwinniało, ale ktoś tam wspominał ten temat). George Michael jakiś taki średni też. Coś jeszcze chciałem napisać, ale nie pamiętam co. Pytasz co u mnie? Wspaniałe wieści! Jestem w ciąży!
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 8:52:00 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 23, 2023 8:52:00 GMT 1
To niepokalane poczęcie. Ci trzej mędrcy nie mają z tym nic wspólnego. Przysięgam.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 8:55:14 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 23, 2023 8:55:14 GMT 1
Złota mi dajcie! Złota! Nie kadzideł i innych mirr
|
|