|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 9:05:25 GMT 1
via mobile
Post by Śrut nocnej ciszy on Dec 23, 2023 9:05:25 GMT 1
W nocy we śnie anioł do mnie przemówił słowami "patrzcie na wschód, na Podlasie, gdzie Piwosz siedzi na tronie Heroda i wprowadzi niebawem rzeź niewiniątek."
Nie wiem jeszcze jak to interpretować.
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 23, 2023 9:18:47 GMT 1
Wygląda na to, że anioł igra z Regulaminem, dobrze że to tylko sen, bo w przeciwnym razie Mistrz mógłby podjąć mało świąteczne kroki.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 9:23:35 GMT 1
via mobile
Post by Śrut nocnej ciszy on Dec 23, 2023 9:23:35 GMT 1
Sny bywają out of context, ale ich proroctwa wychodzą też z czasem.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 9:50:19 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 23, 2023 9:50:19 GMT 1
Good morning, guys! Czyż to nie dziwne coincidence, że wszyscy brakujący players się tak w nocy pokazują? Ale chyba mobsters nie byliby takie głupie żeby tak razem zrobić, co?
O, i nawet pan żyd mamy! Uwielbiam nieszkodliwe ethnic minority. Czy jest gdzieś do zwiedzenia taki rezerwat dla żydy jak dla native Americans, mister Rabin?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 10:00:32 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 23, 2023 10:00:32 GMT 1
Dzisiaj robię Christmas cookies a potem mam podróż do moja family, ale żeby nie było nudno, to może pogadajmy se kto do lynching dzisiaj, co?
W moja opinia karp niewinny, ear też może być niewinne jakimś miracle i Santa Claus from Cracow też.
Wędrowiec to jest exciting opcja ale nie wiem czy reasonable na dzisiaj.
Co powiecie na grono buddyelf, Wędrowiec z Zachodu, Joseph, Szczepan?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 10:37:29 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 23, 2023 10:37:29 GMT 1
Twarz na kochanku z ogień w jego sercu Człowiek pod przykrywką ale ty rozerwałeś go oprócz Może następny rok dam to komuś Dam to komuś specjalnemu
🎶
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 23, 2023 10:49:50 GMT 1
Szukam śnieżynki na gwałt. Niestety na liście widzę tylko jedną kobietę, Marię z Nazaretu. Żeby nie było za łatwo, ma ona męża. Józef z Nazaretu czy oddasz mi swoją żonę na gwałt? Niestety wtedy wersja z niepokalanym poczęciem się zdezaktualizuje, ale wymyślimy nową, bardziej wiarygodną. Moja żona jest ciężarna święty Mikołaju więc nie oddam jej na gwałt. Szukam miejsca ciepłego dla mnie i dla niej, bo noc zimna się zapowiada. A jakby nie była ciężarna to byś oddał?
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 23, 2023 10:54:49 GMT 1
nie zgadzam się że brak oka jest lepszy od złego oka, złe oko może zostać dobrym okiem a brak oka okiem się nie stanie bardzo niemądre rzeczy tam napisane zostały, chce inna bajkę To jest bardzo mądry filozoficzny post ale gdzie zostały te rzeczy o oczach napisane? W biblii?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 11:01:15 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 23, 2023 11:01:15 GMT 1
Szczepan wchodzi rano i wybiera violence, zadając important questions po 18 stron tematu od wczoraj evening.
🤔
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 23, 2023 11:04:37 GMT 1
To może w zastępstwie swojej żony pociągniesz mi coś innego? Np. wory... Ale co powie stary rabin jak zacznę grzeszyć? Może skazać na ukamienowanie mnie lub moją żonę za cudzołóstwo. Albo mnie. Przemoc nigdy nie jest rozwiązaniem. Mnie nawet nie za grzechy a za szukanie prawdy po prostu.
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 23, 2023 11:13:21 GMT 1
Pierwszy Mędrzeczewschodu jest niewinny
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
Limit postów: 285
|
Post by Kolędnicy on Dec 23, 2023 11:14:51 GMT 1
WZGAAAAAAAAAARDZONY POKRYTY CHWAŁĄ ŚMIERTELNY KRÓL NAD WIEKAMI A SŁOWO CIAŁEM SIĘ STAŁO I MIESZKAŁO MIĘDZY NAMI
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 23, 2023 11:15:15 GMT 1
Wybacz Panie Mędrzec za bramką numer 2, na pewno jeszcze będzie okazja, żeby zwrócić uwagę na któryś z twoich postów i do czegoś się przyczepić, nie traćmy nadziei!
Ah, i wszystkiego najlepszego dla Pana Tomasza Osiem i żeby wszystkie marzenia mu się spełniły - bo to najważniejsze. A Volverina informuję, że nie łamię w ten sposób regulaminu, bo nie mam pojęcia, czy ten Pan w ogóle z nami gra, ani czy nawet to przeczyta. Ale to nieważne, liczą się intencje!
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
|
Post by Kolędnicy on Dec 23, 2023 11:15:18 GMT 1
a po świątecznym wejściu jazda z mafiozami
|
|
Karp
Edycja#Ś1
Limit postów: 242
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 11:16:20 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 23, 2023 11:16:20 GMT 1
George Michael niewinny, widać, że od rana go korci, żeby popykać w mafijkę, aż wyrywny jest
a co do listy, no Józef szemrany, buddyelf nawet merytorycznego posta nie napisał, chyba zbytnie wyjebongo na mafiowanie
Wędrowiec trudny orzech do zgryzienia : o
Szczepan bardziej na plus niż minus, to "a co ty kurwa na rabina czekasz" to był fajny post i gość generalnie nieufny chyba
ale
Szczepan czym Ty się zajmujesz teraz? co to za bzdurzenie o szopenie
---
GWIAZDA BETLEJEMSKA Z BONGIEM, WYSPAŁEŚ SIĘ JUŻ? KOGO DZIS BYŚ WYRZUCIŁ, LICZĘ NA DOSADNY ANIMUSZ
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
|
Post by Kolędnicy on Dec 23, 2023 11:16:40 GMT 1
chciałem napisać z kurwami ale byłoby to nieświąteczne!
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
|
Post by Kolędnicy on Dec 23, 2023 11:18:02 GMT 1
a mi w Grzegorzu Michale coś nie pasuje i jego wyrywne wejście też mi pasuje do tego że on mi nie pasuje
|
|
Karp
Edycja#Ś1
Limit postów: 242
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 11:20:52 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 23, 2023 11:20:52 GMT 1
a mi w Grzegorzu Michale coś nie pasuje i jego wyrywne wejście też mi pasuje do tego że on mi nie pasuje nie no, fajnie dziś z rana, taka nadpobudliwość miastowa, żeby coś się działo, żeby robić ruchy aż pioseneczkę wstawił, bo nudziło się dla jego jak mafia się nudzi, to raczej se nie wbija w temat z nudów, tylko se czeka z fajurką i śmieszkuje na dc
---
Czołem Mitten Squad!
---
Aha, no i powtórzę jeszcze raz po kimś
w Niepokalanym poczęciu chodzi o poczęcie Maryji, nie Jezusa
w sensie, że Maryja była poczęta bez grzechu pierworodnego
kminicie
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 11:22:11 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 23, 2023 11:22:11 GMT 1
a mi w Grzegorzu Michale coś nie pasuje i jego wyrywne wejście też mi pasuje do tego że on mi nie pasuje Mister Kolędniki, ja jestem eager do gry, bo potem jadę do family i będę mniej available! Proszę do współpracy ze mną, zawiążmy musical committee na dzisiejszy day, a potem Kolędniki zadecydujecie, czy to dalej has its place w naszym pięknym town, czy dalej jestem not fitting.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 11:23:54 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 23, 2023 11:23:54 GMT 1
George Michael niewinny, widać, że od rana go korci, żeby popykać w mafijkę, aż wyrywny jest a co do listy, no Józef szemrany, buddyelf nawet merytorycznego posta nie napisał, chyba zbytnie wyjebongo na mafiowanie Wędrowiec trudny orzech do zgryzienia : o Szczepan bardziej na plus niż minus, to "a co ty kurwa na rabina czekasz" to był fajny post i gość generalnie nieufny chyba ale Szczepan czym Ty się zajmujesz teraz? co to za bzdurzenie o szopenie --- GWIAZDA BETLEJEMSKA Z BONGIEM, WYSPAŁEŚ SIĘ JUŻ? KOGO DZIS BYŚ WYRZUCIŁ, LICZĘ NA DOSADNY ANIMUSZ No te posts Szczepana z teraz to typowo jakieś useless nabijanie aktywność i fucking o Chopinie. Dlatego ja to zauważyłem też, ale z więcej irony.
|
|