|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 23, 2023 11:26:55 GMT 1
Poczułeś potrzebę mi drugi raz odpisać? Możesz pokazać posty, gdzie Gwiazdka grała na "wyrobienie pozycji". Moją uwagę zwróciło, żeby próbowała mnie bronić, gdy nie było potrzeby, ale Ty mówiłeś, że o wyrabianiu pozycji coś jeszcze świadczyło.I przecież tam nie chodziło o to, kto zaczął. Nawet Ci tego nie wytknąłem, nie o to mi chodzi względem Ciebie, nie wiem, czemu o tym wspominasz. Nawet jeśli którykolwiek by zaczął, oni tam sobie fluffową pogawędkę urządzili, a Ty przyczepiłeś się - trochę na siłę - że niby Mędrzec się kogoś mafijnie czepia.Teraz mówisz, że nie podobał Ci się kontekst. Co było tam mafijne w końcu? Bo że jeden drugiego nie oskarżał na podstawie interpunkcji, to chyba ustalone. Obrona była tym zagraniem na wyrobieniem pozycji. Jak myślisz wolałbyś dołączyć do atakujących czy udawać tego rozsądnego i trochę pobronić? Przy tej drugiej opcji mogła trochę sobie punktów nabić. Przy pierwszej mogłoby jej niezręcznie wyjść. Druga sprawa była taka, że gwiazdka wolała się czepiać postów kreacyjnych by wyglądać na tą atakującą i pierwszy mocniejszy atak dała dopiero w Lapońca ale tak w cwaniackim stylu.
Po prostu nie lubię językowych tematów i uważam je za zapychacze. Kontekst był taki, że na siłę tam drugi mędrzec chciał się doczepić o nieścisłość językową co zwykle jest domeną mafiozów, a takie coś jest łatwe do zrobienia.
No ja grałem na wyrobienie pozycji oczywiście jak każdy, ale akurat ta obrona karpia to było bardziej koleżeńskie zagranie, jestem miłą gwiazdą. Na wyrobienie pozycji to były zabawne punchy których nikt nie zrozumiał. Łeb mnie napierdala MUSZĘ sciągnąć zaraz bucha dla mnie miasto w tym momencie to: uszko, kevin, trochę mniej kolędnicy i szczepan mędrcowie to mi się pierdolą i ciężko będzie mi cokolwiek na ich temat pisać bo jak widzę "mędrzec" to nie chce mi się czytać George Michael niewinny, widać, że od rana go korci, żeby popykać w mafijkę, aż wyrywny jest a co do listy, no Józef szemrany, buddyelf nawet merytorycznego posta nie napisał, chyba zbytnie wyjebongo na mafiowanie Wędrowiec trudny orzech do zgryzienia : o Szczepan bardziej na plus niż minus, to "a co ty kurwa na rabina czekasz" to był fajny post i gość generalnie nieufny chyba ale Szczepan czym Ty się zajmujesz teraz? co to za bzdurzenie o szopenie --- GWIAZDA BETLEJEMSKA Z BONGIEM, WYSPAŁEŚ SIĘ JUŻ? KOGO DZIS BYŚ WYRZUCIŁ, LICZĘ NA DOSADNY ANIMUSZ
trochę mainstreamowo ale chyba mikołaj lapończyk albo józef, józef jakiś trochę pospinany - trzeba buszka o innych graczach ciężko mi cokolwiek napisać np taki Św. Mikołąj z Krakowa - no gra ale jest przezroczysty to co tu pisać? ja dzisiaj będę jakoś do 15 potem idę na wigilie i wracam po 22 może GM przełoży lincz?
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 23, 2023 11:28:25 GMT 1
Wam ciężko cokolwiek powiedzieć a ja coś powiem. Cofam uniewinnienie mędrca ze wschodu.
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 23, 2023 11:30:58 GMT 1
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 23, 2023 11:33:21 GMT 1
a może bym wjechała w Św. Mikołaja z Krakowa!?
|
|
|
Post by Mitten Squad on Dec 23, 2023 11:36:32 GMT 1
To generowane przez AI? Nie wiem czemu, ale z jakiegoś powodu mi na takie wygląda
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 23, 2023 11:37:45 GMT 1
Co konkretnie? Bo na pewno nie 2 ostatnie posty gwiazdy betlejemskiej.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 11:41:45 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 23, 2023 11:41:45 GMT 1
Obrona była tym zagraniem na wyrobieniem pozycji. Jak myślisz wolałbyś dołączyć do atakujących czy udawać tego rozsądnego i trochę pobronić? Przy tej drugiej opcji mogła trochę sobie punktów nabić. Przy pierwszej mogłoby jej niezręcznie wyjść. Druga sprawa była taka, że gwiazdka wolała się czepiać postów kreacyjnych by wyglądać na tą atakującą i pierwszy mocniejszy atak dała dopiero w Lapońca ale tak w cwaniackim stylu.
Po prostu nie lubię językowych tematów i uważam je za zapychacze. Kontekst był taki, że na siłę tam drugi mędrzec chciał się doczepić o nieścisłość językową co zwykle jest domeną mafiozów, a takie coś jest łatwe do zrobienia.
No ja grałem na wyrobienie pozycji oczywiście jak każdy, ale akurat ta obrona karpia to było bardziej koleżeńskie zagranie, jestem miłą gwiazdą. Na wyrobienie pozycji to były zabawne punchy których nikt nie zrozumiał. Łeb mnie napierdala MUSZĘ sciągnąć zaraz bucha dla mnie miasto w tym momencie to: uszko, kevin, trochę mniej kolędnicy i szczepan mędrcowie to mi się pierdolą i ciężko będzie mi cokolwiek na ich temat pisać bo jak widzę "mędrzec" to nie chce mi się czytać George Michael niewinny, widać, że od rana go korci, żeby popykać w mafijkę, aż wyrywny jest a co do listy, no Józef szemrany, buddyelf nawet merytorycznego posta nie napisał, chyba zbytnie wyjebongo na mafiowanie Wędrowiec trudny orzech do zgryzienia : o Szczepan bardziej na plus niż minus, to "a co ty kurwa na rabina czekasz" to był fajny post i gość generalnie nieufny chyba ale Szczepan czym Ty się zajmujesz teraz? co to za bzdurzenie o szopenie --- GWIAZDA BETLEJEMSKA Z BONGIEM, WYSPAŁEŚ SIĘ JUŻ? KOGO DZIS BYŚ WYRZUCIŁ, LICZĘ NA DOSADNY ANIMUSZ
trochę mainstreamowo ale chyba mikołaj lapończyk albo józef, józef jakiś trochę pospinany - trzeba buszka o innych graczach ciężko mi cokolwiek napisać np taki Św. Mikołąj z Krakowa - no gra ale jest przezroczysty to co tu pisać? ja dzisiaj będę jakoś do 15 potem idę na wigilie i wracam po 22 może GM przełoży lincz? Gwiazdka jak ty masz ganją otwarte third eye, to mi powiedz, co ty townie w mister Szczepan widzisz. A co do Mikołajów, to ja bym ich nie ruszał na this moment in time. In my humble opinion obaj dają szansę na giving from the liver bardziej. No i pamiętam one time, jak już aggresive świętego linczowano, a był innocent.
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 23, 2023 11:44:57 GMT 1
jednak otworzyłam jego posty i zmieniam zdanie św. szczepan - bubel. zero mięsa, same reakcyjne posty
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 11:45:21 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 23, 2023 11:45:21 GMT 1
Thank you Gwiazdka.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 23, 2023 11:57:11 GMT 1
Dzień dobły. Przypominam. Lista numey 8, miejsce numey 1.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 12:00:47 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 23, 2023 12:00:47 GMT 1
Ahhhh przez tą ciążę mam różne zachcianki. Na dobry początek opierdoliłabym Karpia.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 12:02:49 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 23, 2023 12:02:49 GMT 1
Maria, to że jesteś saint, to cię nie uprawnia do robienia stupid rzeczy.
Karp jest alright na razie.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 23, 2023 12:05:42 GMT 1
Przychylam się. Miałem pewne zastrzeżenia co do inteyakcji Kaypa z Wędyowcem wczoraj, lecz Kayp postuje bardzo sensownie i pcha miasto do przodu. Mam do niego zaufanie na ten moment.
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 23, 2023 12:05:51 GMT 1
claimuje Mikołaja i chuj
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 12:05:58 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 23, 2023 12:05:58 GMT 1
Obrona była tym zagraniem na wyrobieniem pozycji. Jak myślisz wolałbyś dołączyć do atakujących czy udawać tego rozsądnego i trochę pobronić? Przy tej drugiej opcji mogła trochę sobie punktów nabić. Przy pierwszej mogłoby jej niezręcznie wyjść. Druga sprawa była taka, że gwiazdka wolała się czepiać postów kreacyjnych by wyglądać na tą atakującą i pierwszy mocniejszy atak dała dopiero w Lapońca ale tak w cwaniackim stylu.
trochę mainstreamowo ale chyba mikołaj lapończyk albo józef, józef jakiś trochę pospinany - trzeba buszka o innych graczach ciężko mi cokolwiek napisać np taki Św. Mikołąj z Krakowa - no gra ale jest przezroczysty to co tu pisać? ja dzisiaj będę jakoś do 15 potem idę na wigilie i wracam po 22 może GM przełoży lincz? Łatwiej bezmyślnie atakować niż dobrze bronić. Obrona na plus
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 23, 2023 12:06:07 GMT 1
niech się mafia zastanawia teraz
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 23, 2023 12:07:04 GMT 1
komu prezent?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 12:08:41 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 23, 2023 12:08:41 GMT 1
Maria, to że jesteś saint, to cię nie uprawnia do robienia stupid rzeczy. Karp jest alright na razie. Każdy popełnia błędy, wiesz to najlepiej. Sam oddałeś swoje heart komuś kto gave it away.
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
Limit postów: 285
|
Post by Kolędnicy on Dec 23, 2023 12:09:00 GMT 1
a mi w Grzegorzu Michale coś nie pasuje i jego wyrywne wejście też mi pasuje do tego że on mi nie pasuje Mister Kolędniki, ja jestem eager do gry, bo potem jadę do family i będę mniej available! Proszę do współpracy ze mną, zawiążmy musical committee na dzisiejszy day, a potem Kolędniki zadecydujecie, czy to dalej has its place w naszym pięknym town, czy dalej jestem not fitting. ok ja też jestem eager do gry to pogadajmy Dzisiaj robię Christmas cookies a potem mam podróż do moja family, ale żeby nie było nudno, to może pogadajmy se kto do lynching dzisiaj, co? W moja opinia karp niewinny, ear też może być niewinne jakimś miracle i Santa Claus from Cracow też. Wędrowiec to jest exciting opcja ale nie wiem czy reasonable na dzisiaj. Co powiecie na grono buddyelf, Wędrowiec z Zachodu, Joseph, Szczepan? poproszę o powód który pozwolił Ci wstawić krakowiaka do top3 niewinnych z kolei wędrowiec nie jest żadną opcją, a na tą chwile bardziej w górnej połowie stawki, było o nim gadane sporo i nie wiem jak ta myśl w ogóle mogła wyewolułować żeby tak często niósł się jako kandydat do linczu może ktoś w tym miesza? o buddyelfie nie ma co gadać, o josephie mówione jest za dużo, a szczepan? skąd ten szczepan?
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 23, 2023 12:10:37 GMT 1
Kolędnik pyóbuje mieszać w miejskim konsensusie. Odnotowane.
|
|