|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Jan 6, 2024 11:39:32 GMT 1
A, no i na prawdziwy (tymczasowy) koniec:
zobaczcie sobie co ja robię i jak podszedłem do tej gry. Ja wiem, że jedyną szansą na nieprzegranie tego dzisiaj przez miasto jest niezlinczowanie mnie, tj. zlinczowanie trzeciego. Wiem, że w parze Kolędnicy-Buddyelf jest niewinny (dobra, nie wiem, ale na tym etapie muszę to zakładać).
Antagonizuję się nimi oboma, zamiast powiedzieć "a nie no huj, X jest niewinny". Gram de facto wbrew swojemu interesowi, bo jestem szczery i serio nie wiem, który z was jest w mafii - ale uważam, że to i tak nasza najlepsza szansa. Zlinczujmy Trzeciego, będziemy myśleć.
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
Limit postów: 285
|
Post by Kolędnicy on Jan 6, 2024 11:39:42 GMT 1
Drugi, pytanie setupowe do Ciebie co mafia ryzykowałaby zostawiając uszko[od samej rolowo mechanicznej strony]? ja wiem że mogę sam to przeczytać i sprawdzić ale zapomne o jakiejś zmiennej i źle to rozkminie, pomóz mi z tym Trzeci podaje swoje sprawdzenie w tak wczesnej fazie gry i nie boi się, że będzie sprawdzony z innego prezentu? Sprawdzenie Trzeciego i jego wina daje wtedy możliwych dwóch winnych Jego i Marię, więc jest łakomym kąskiem do bycia sprawdzonym.. Nie uważasz, że takie zagranie w ostatecznym rachunku jest średnio opłacalne? na ile oceniasz słuszność tego twierdzenia? trzeci równo z marią szli przez pierwszy tydzień gry jako pierwsi mechanicznie uniewinnieni. Czy faktycznie było to ryzyko? zostań i mi jeszcze teraz na to odpowiedz bo chce ruszyć dalej!
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
|
Post by Kolędnicy on Jan 6, 2024 11:53:38 GMT 1
kurwa niech mi ktoś potwierdzi czy dobrze rozumiem, że teraz w kolejności Uszko rozdałby sprawdzenie?
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Jan 6, 2024 11:57:25 GMT 1
Drugi, pytanie setupowe do Ciebie co mafia ryzykowałaby zostawiając uszko[od samej rolowo mechanicznej strony]? ja wiem że mogę sam to przeczytać i sprawdzić ale zapomne o jakiejś zmiennej i źle to rozkminie, pomóz mi z tym Trzeci podaje swoje sprawdzenie w tak wczesnej fazie gry i nie boi się, że będzie sprawdzony z innego prezentu? Sprawdzenie Trzeciego i jego wina daje wtedy możliwych dwóch winnych Jego i Marię, więc jest łakomym kąskiem do bycia sprawdzonym.. Nie uważasz, że takie zagranie w ostatecznym rachunku jest średnio opłacalne? na ile oceniasz słuszność tego twierdzenia? trzeci równo z marią szli przez pierwszy tydzień gry jako pierwsi mechanicznie uniewinnieni. Czy faktycznie było to ryzyko? zostań i mi jeszcze teraz na to odpowiedz bo chce ruszyć dalej! 1. Od strony setupowej? Modlitwę (zabicie dzisiaj winnego powoduje, że mafia do wygranej musi trafić mord -> teraz jest to gwarantowane, przy żyjącym uszku - nie). EWENTUALNIE przy trafieniu winnego też sprawdzenie i potencjalny hard clear (ale tutaj jest w grze choinka+kwestia tego czy sprawdzenie dostałby pewny niewinny, więc głównie modlitwę) Od strony growej? Uszko chciał wyjebać Trzeciego. I buddyelfa, przy czym buddyelfa bardziej ze względu na setup, a nie na podejrzenia. 2. No rozkmina buddiego jest niezła, tylko nie uwzględnia sytuacji na planszy na koniec d1, tj.: - józef bardzo podejrzany - szczepan mocno podejrzany Wg mnie sprawdzanie trzeciego byłoby na tamtym etapie marnowaniem sprawdzenia, bo możesz mieć więcej wiedzy o kimś innym, niż "i tak nie do końca pełną o Trzecim" ze względu na grincha i choinkę. Pamiętaj też, że nawet ewentualne wyjebanie się tego planu wcześniej nie było z perspektywy d2 końcem świata. Lapończyk miał bardzo dobrą pozycję i najprawdopodobniej tylko szczęśliwa kolęda spowodowała, że poleciał w d4, tak to raczej poleciałby później. Ty/buddyelf na tamtym etapie też raczej nie byliście mocno podejrzewani. Kolejna kwestia - DLACZEGO LAPOŃCZYK W OGÓLE SIĘ NIE BRONIŁ JAK ZOSTAŁ WYBÓR ON VS TRZECI? Ty mi lepiej powiedz, Kolędnik, dlaczego tak podbijasz zdanie Buddyelfa, skoro jeśli jesteś niewinny, to MUSISZ wiedzieć, że on jest w mafii. edit: dopisuję fragment odnośnie sytuacji w d1: józef i tak by poleciał d2/3, ze sprawdzeniem czy bez niego. Bez sprawdzenia został oddany za frajer, ze sprawdzeniem town pointsy dla mafii zostały nabite. Za to uniewinniając marię d2, mafia straciła teoretycznie jeden lincz na niewinnym, ale kupiła sobie ją na dalszą część rozgrywki - przecież nawet wczoraj Maria myślała, że Trzeci jest uniewinniony mechanicznie. A "stracony" lincz na Marii został nadrobiony zlinczowaniem Gwiazdki, która chwilę wcześniej była przecież niewinna i teraz pchaniem do linczu mnie.
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Jan 6, 2024 12:07:27 GMT 1
Dlaczego zginął Kevin? przeczytałem se wyrywkowo posty żeby ci pomóc uszko w mafii są święty szczepan, józef z nazaretu, buddyelf, zbłąkany wędrowiec i mikołaj z laponiimam nadzieję że pomogłem mam kurewsko mocne przeczucie że na mojej liście są cztery mafie przeczytałem se wyrywkowo posty żeby ci pomóc uszko w mafii są święty szczepan, józef z nazaretu, buddyelf, zbłąkany wędrowiec i mikołaj z laponiimam nadzieję że pomogłem za buddyelfa pewnie jakiś inny konformista zostawiam pod rozwagę na dalsze etapy no dobra ale zakładając ratowanie Józefa piszesz o głosach a mnie interesuje tylko nie mam capability samemu sprawdzić dobrze kto tego Józefa ratował samym switchem wokandy (pisaniem) na Śruta, kto tam tego Śruta podsunął, bo jak Józek mafia to ja nie uwierzę że tam nie było maczane merytorycznie no i to by fajnie zawęziło jakichś Mikołajów z Japonii czy Kolędników jak Maria niewinna, i Bongo niewinny, a za niewinność Uszko bym teraz w sumie ręczył, to możemy zrobić deala że szukając mafii na Jozku jestem do odjebania ale zaraz po tym Ty 😎 No to huj Kolędowanicy w mafii edit: a no i kurwa, do poprzedniego postu: Buddyelf, właśnie sobie uświadomiłem, że sam sobie też odpowiedziałeś na pytanie trochę xD Sprawdzony trzeci powoduje, że Maria też musi polecieć, więc Maria tym bardziej "nadrabia" stracony lincz
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
|
Post by Kolędnicy on Jan 6, 2024 12:14:51 GMT 1
nie musze wiedzieć, że on jest w mafii
są jeszcze inne scenariusze
niemniej jednak patrząc na beneficjentów tego mordu
top1 - trzeci top2 - buddy
ostatni w chuj - kolędnicy - bo z tego co rozumiem zostałem wjebany w równanie typu kolęda
i tutaj jest taki gość w temacie, nawet nie jeden, któremu się to dodaje. Mało tego, temu samemu gościowi dodaje się to, że dzień wcześniej mógłbym wymodlić własny mord i on jest w stanie tu zachować logike. Czyli jednego dnia jest budowana moja pozycja jako turbomafiozy, a drugiego jest oddawany strzał w moje kolano. I ktoś będzie próbował wmówić, że to jest wytłumaczalne? Jeszcze w mafii z Lapońcem i Szczepanem, którzy jestem przekonany że nawet po śmierci zapierdalają na mafijnym żeby działaniami mafii jak najbardziej nam tą rozgrywkę utrudnić?
Może opowiedz nam buddyelf o zagraniach w ostatecznym rozrachunku średnio opłacalnych w moim kontekście, a nie tylko trzeciego?
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
|
Post by Kolędnicy on Jan 6, 2024 12:26:28 GMT 1
dlatego jeżeli nie wchodziło pewne sprawdzenie i mafia mogła sobie pozwolić na zostawienie mikołaja dzień dlużej to ten mord wrzucony jest tylko i wyłącznie po to żeby wjebać mnie do grupy linczowalnej podczas meczówki i maksymalnie utrudnić miastu wygranie gry
ominął mnie w całej grze powód dlaeczego, trzeci z buddym darzą się wzajemnym zaufaniem. To jest w tej chwili na maksa popierdolone i to, że jednemu nie przeszkadza drugi na plecach, szczególnie kiedy wpierdala kolejnych niewinnych do linczu, no szczerze mówiąc unikalne
Idę poszukać kiedy się to zdarzyło i dlaczego
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Jan 6, 2024 14:19:06 GMT 1
Mafiozom najłatwiej jest mówić prawdę. Trzeci w tej rozgrywce zrobił dwa długie posty poświęcone konkretnym graczom. Jednym był niewinny Uszko, drugim - niewinna gwiazdka. W tym poście: mafiacorner.boards.net/post/92767pokazałem, że wszystkie zarzuty podniesione nt. Uszka, można spokojnie postawić Trzeciemu. Przejdźmy więc do postu o Gwiazdce: Grzech główny. 1. Grzech naruszenia regulaminu Gwiazdka miał "grzeszyć", bo miał wyjebać się ze swoją tożsamością i zagrać na mecie. Co zrobił Trzeci? Przecież on całe podejrzewanie Mikołaja (po wcześniejszym wepchnięciu przez niego Dubeltówki) oparł na mecie i tożsamości. Podejrzewanie Gwiazdki oparł na tym samym. Mnie oskarża na tej samej podstawie, tzn. pomimo, że jest "jawny" w grze od 3 dni, dalej nie ma zarzutu w moją stronę, jest teatrzyk z Harrym Potterem, a jedyne zarzuty zarzuty, jakie padły, to: 1) pisałem o tym, że może się pod kogoś podszywać, czyli o ukrywaniu jego tożsamości, 2) teraz w meczówce - że ŚMIEM go podejrzewać, o czym będzie jeszcze w pkt 3. Grzech główny. 2. Grzech kłamania
Przed poprzednim zamknięciem tematu, ten sam człowiek, który teraz wpierdala wam swoją "mechaniczną" niewinność, do której potwierdzenia wystarczy zlinczować niewinnego Drugiego i przegrać grę (w ogóle pomyślcie ile trzeba przemielić we łbie, żeby na to wpaść) nie widzi najbardziej oczywistych rzeczy w setupie, co wtedy wyszło. A tak naprawdę widzi, tylko udaje, że jest inaczej: Nie jestem pewien tego Mittena, ale można go w ten sposób też w sumie sprawdzić (jeśli wyślesz jemu, to ma OBOWIĄZEK modlić się za Uszko). Wtedy jeśli Uszko poleci w mordzie, wiemy że Mitten mafia. Jeśli żyjesz, to dasz potem sprawdzenie pewnemu niewinnemu. Marii czy mnie. Sprawdzenie Mittena pozwoli rozwiązać jego kwestię (jeśli Drugi okazałby się winny. Przy niewinnym drugim Mitten jest mechanicznie uniewinniony i on wtedy może sprawdzić dodatkowego gracza). Czy widzisz Uszko jakieś luki w tym planie? Czy widzisz Uszko jakieś luki w tym planie? Wzmocnione mordy. Rozumiem, że wzmocniony mord można wykorzystać później. Czy tylko Kolędnicy w mafii dają taką możliwość? Kolędnicy nie są w mafii. Nie i tyle. Jeśli to jest to zmartwienie, to bardzo mała szansa, ale nie. Wychodzi, że ponownie Mittena trzeba potwierdzić? Już tylko na marginesie: stało się przecież dokładnie tak, jak proponował, a nagle "pewny" Mitten mafia przestaje być pewny, a "pewny" niewinny Kolędnik przestaje być niewinny? Dlaczego? setupu nie doczytał? gość, który wczoraj krzyczał, że wie, kto jest mikołajem, kto jest w mafii, kto jakie prezenty dostał? xD Grzech główny. 3. Grzech pychy (tak do d3)
No i tak jak powiedziałem wyżej, pycha trzeciego ma dwa wymiary: wewnętrzny i zewnętrzny. Wewnętrzny, bo zakłada poczucie własnej nieomylności (po niecelnym wytypowaniu: Uszka, Mittena, Krakowiaka + mnie, później po niecelnym wytypowaniu Gwiazdki i pójściu all in we mnie). Zewnętrzny, bo tak jak napisałem: całe jego podejrzewanie mnie (w zasadzie nie podejrzewanie, a udawana pewność - gdyby serio się zastanawiał, zostawiłby sobie więcej niż 2 posty) sprowadza się tylko i wyłącznie do jego osoby. Najpierw byłem w mafii, bo szukałem jego osoby w innych graczach. Teraz jestem w mafii, bo go nie uniewinniam. Problem w tym, że z naszej dwójki ja na pewno jestem niewinny. Można mnie krytykować za grę, za brak decyzyjności w końcówce, za rozmemłanie. Ale ja jestem, gram i każdy może mnie przeczytać. On (prawie) na pewno jest w mafii. I wie, że dowody na to są w temacie, co starałem się rano pokazać. W związku z tym wie, że najlepszą szansą na wygraną jest skończenie gry dzisiaj, ale to nie byłoby możliwe, gdybyśmy weszli w merytoryczną wymianę. Dlatego dostaliśmy narkotyczne posty o Tomie, Muminkach i kurwa Kici Koci. Zagrałeś w ten sposób, bo jesteś pusty w środku.
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
|
Post by Kolędnicy on Jan 6, 2024 15:00:45 GMT 1
mafiacorner.boards.net/post/92568/threadtutaj to zaufanie zostało jakby przeklepane i było to godzine czy dwie po takim soft claimie tożsamości trzeciego Zostało to napisane w odpowiedzi na tego posta i teraz nad tym myśląc - pamiętam rozmowe mikołaja z laponii z wędrowcem sugerującą że buddy jest najlepszym snajperem. Pamiętacie kto jeszcze na ten temat mówił? Drugi czy Uszko, bo chyba nie Szczepan, Szczepan nie miał nic do powiedzenia w tej grze. Bo może się okaże, że to miastowi sobie gadali i całe mocne uniewinnienie nie ruszone od tamtego czasu jest postawione na fundamentach z gówna? w ogóle warto się cofnąć te 30 stron w tył i zobaczyć jak to się kształtowało, to było przed tym pierwszym mocnym postem trzeciego oskrażającego szczepana, drugiego i uszka sam ten zwrot był spoko i ja też się wtedy z wyjścia trzeciego ucieszyłem ale to, że to zaufanie się coraz dalej cementuje w momencie kiedy trzeci odpierdala kolejnych niewinnych i robi szambo w meczówce, no dla mnie jest podejrzane ze strony buddyelfa i też pojebane ze strony trzeciego, że mu ten typ nie uwiera na pleckach. ja widzę swoją progresje i to zaufanie jest od dwóch dni regularnie zruchiwane a cierpliwość się kończy, widzę jak to powinno działać, a nie działa. Tam jest coś udawane i tam musi być mafia.
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
|
Post by Kolędnicy on Jan 6, 2024 15:01:57 GMT 1
Mittenowi w tym wszystkim na mafiowanie daje 5% max i uważam, że jego teksty walone w trzeciego są nie do powtórzenia w układzie mitten mafia - trzeci miasto
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
|
Post by Kolędnicy on Jan 6, 2024 15:04:59 GMT 1
jestem przekonany, że trzeci też to powinien widzieć
|
|
|
Post by Mitten Squad on Jan 6, 2024 15:24:30 GMT 1
Sorry, pospałem nieco dłużej niż planowałem, a teraz wpadam do rodziców na obiadek, więc pewnie będę koło 17, może bliżej 18. No, ale dziś już przeczytałem, generalnie Drugi dość pozamiatał, ja na dobrą sprawę jestem dość bardzo przekonany o winie Trzeciego, bardziej niż by mi się chciało pisać w tylu postach xD No ale na wszelkie pytania w moją stronę postaram się odpowiedzieć, więc w razie jakichś, proszę pytać.
A tak na dobrą sprawę: nie jestem tak, że ktoś z grona Ja, Kolędnicy i buddyelf musi być w gronie mafiozów? Bo tylko ja, Kolędnicy i buddyelf dostaliśmy modlitwę? Więc o ile Kolędnicy i buddyelf mogą teoretycznie zakładać, że jestem w mafii z Drugim, tak Drugi i ja wiemy, że pozostałe setupy nie mają sensu? Co jest kurewsko dobrym setupem na meczówkę tak btw xD (ale już pozostałe setupy, tzn. beze mnie, już nie mają sensu). Więc jeśli nie widzicie w mafii mnie razem z Drugim, to pozostałe setupy też do wyjebania.
Jednak nie do wyjebania, bo ja dostałem jeszcze modlitwę teraz, więc jeszcze lepiej xD No ale ja wiem, że ktoś z tego grona jest winny i wie to Drugi, który dostał na mniej sprawdzenie, więc paringi wyglądają głównie Trzeci z jednym z was, bo wszystko, co odwala Trzeci w dwóch ostatnich dniach ma sens tylko z perspektywy mafii, bo nie wierzę w jego uniewinnienie mechaniczne.
|
|
buddyelf
Edycja#Ś1
Limit postów: 271
|
Rozgrywka
Jan 6, 2024 15:58:29 GMT 1
via mobile
Post by buddyelf on Jan 6, 2024 15:58:29 GMT 1
Ale wierzysz w to, że Trzeci będąc szeregowym mafioza wywalil Grincza. I mając już 1 winnego w kolędzie, mamy jeszcze drugiego. Zdajesz sobie sprawę, że szanse na to są przynajmniej 20 razy mniejsze niż dla 2 mafiozów? Ja już się nawet nie wkurzam na to miasto. Jest to tylko gra
|
|
buddyelf
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Jan 6, 2024 16:22:20 GMT 1
via mobile
Post by buddyelf on Jan 6, 2024 16:22:20 GMT 1
Mitten, pamiętaj że mafia nie mogła mnie wybrać nad pierwszą gwiazdkę, jeżeli chcieli mordować Mikołaja. Jeżeli dostałeś modlitwę a ja byłbym martwy to bys wiedział, że kolędnicy są w mafii
|
|
|
Rozgrywka
Jan 6, 2024 16:40:15 GMT 1
via mobile
Post by Mitten Squad on Jan 6, 2024 16:40:15 GMT 1
Nie no, to ja wiem, że mafia nie mogła wybrać ciebie, dlatego chciałem cię linczować, dlatego ten poprzedni lincz był niesamowicie kiepski ze strony wszystkich - Uszatego, bo zniknął, Drugiego, bo poszedł w Trzeciego, mojej, bo nie forsowałem bardziej, no mało kto się tam popisał xD
A co do Grincha - będę to jeszcze czytał, całą sytuację przed linczem, ale owszem, uważam to za prawdopodobne. Po pierwsze, były kroki podejmowane, żeby wajchować na Uszatego, poza moim głosem, że mi trochę śmierdzi tym, że nikt z mafii nie poszedłby na Józefa, były chyba z twojej strony i Trzeciego (heh), do tego sam Szczepan, wydaje mi się, był bardziej spalony, niż zdajesz się to przedstawiać, wszelkie wajchowanie z niego na kogokolwiek innego było obarczone ryzykiem. Plus, było nie było, na Szczepana poszli wszyscy, poza Uszkiem i samym Szczepanem, więc jakiś mafiozo w niego szedł, szeregowy mafiozo w Grincha. Plus tak jak pisałem, IMO są solidne dowody by podejrzewać, że mafia starała się grać plejsowo
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
|
Post by Kolędnicy on Jan 6, 2024 17:20:54 GMT 1
Ale wierzysz w to, że Trzeci będąc szeregowym mafioza wywalil Grincza. I mając już 1 winnego w kolędzie, mamy jeszcze drugiego. Zdajesz sobie sprawę, że szanse na to są przynajmniej 20 razy mniejsze niż dla 2 mafiozów? Ja już się nawet nie wkurzam na to miasto. Jest to tylko gra 1)oboje byli w kolędzie 2)Szczepan miał w tej kolędzie najgorszą pozycję ze wszystkich, więc jeżeli był tam drugi mafiozo miał najlepszą okazję do podbicia swoich notowań. Mówienie o tym jako o jakimkolwiek szalonym ruchu to jest pojebane nadużycie z manipulacją w celu obrony i granie dwójkowe 3)Czy w tej kolędzie nie było przypadkiem też mnie? Z tego co kojarzę rano dawałeś 80% na moją winę A przecież : I mając już 1 winnego w kolędzie, mamy jeszcze drugiego. Zdajesz sobie sprawę, że szanse na to są przynajmniej 20 razy mniejsze niż dla 2 mafiozów? Ja już się nawet nie wkurzam na to miasto. Jest to tylko gra Naginasz sobie to prawdopodobieństwo jak chcesz
|
|
|
Rozgrywka
Jan 6, 2024 17:23:55 GMT 1
via mobile
Post by Mitten Squad on Jan 6, 2024 17:23:55 GMT 1
Jezu, co ja napisałem o tych modlitwach za pierdolenie xD Najpierw, że tak jest, ktoś z naszej trójki musi być w mafii, potem, że tak nie jest (no, prawie), żeby ostatecznie dojść do wniosku, że tak jest xD Z jakiegoś powodu mi się wydawało, że dostanie modlitwy teraz cokolwiek zmienia, nie wiem czemu.
No to tak jest, ktoś z naszej trójki musi być w mafii, a ja mając sprawdzenie od Drugiego mam sens w mafii tylko wtedy, kiedy sam w niej jestem, bo mam od niego sprawdzenie.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 6, 2024 17:33:45 GMT 1
via mobile
Post by Mitten Squad on Jan 6, 2024 17:33:45 GMT 1
A ryzykowanie sprawdzeniem to wcale nie takie wielkie ryzyko, istnieje szansa bycia choinką, plus trochę sprawdzanie gościa, który już wyszedł ze swoim sprawdzeniem nie jest IMO najlepszym wyjściem, sam nie wiem, czy sprawdzenie Marii wtedy nie byłoby lepszym wyjściem, bo wtedy myślisz sobie, że możesz mieć dwa sprawdzenia w cenie jednego, bo teoretycznie sprawdzisz też Trzeciego (a jego sprawdzenie było do tej pory nieco wątpliwe).
|
|
buddyelf
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Jan 6, 2024 17:44:57 GMT 1
via mobile
Post by buddyelf on Jan 6, 2024 17:44:57 GMT 1
Ale wierzysz w to, że Trzeci będąc szeregowym mafioza wywalil Grincza. I mając już 1 winnego w kolędzie, mamy jeszcze drugiego. Zdajesz sobie sprawę, że szanse na to są przynajmniej 20 razy mniejsze niż dla 2 mafiozów? Ja już się nawet nie wkurzam na to miasto. Jest to tylko gra 1)oboje byli w kolędzie 2)Szczepan miał w tej kolędzie najgorszą pozycję ze wszystkich, więc jeżeli był tam drugi mafiozo miał najlepszą okazję do podbicia swoich notowań. Mówienie o tym jako o jakimkolwiek szalonym ruchu to jest pojebane nadużycie z manipulacją w celu obrony i granie dwójkowe 3)Czy w tej kolędzie nie było przypadkiem też mnie? Z tego co kojarzę rano dawałeś 80% na moją winę A przecież : I mając już 1 winnego w kolędzie, mamy jeszcze drugiego. Zdajesz sobie sprawę, że szanse na to są przynajmniej 20 razy mniejsze niż dla 2 mafiozów? Ja już się nawet nie wkurzam na to miasto. Jest to tylko gra Naginasz sobie to prawdopodobieństwo jak chcesz jak można naginać matematykę, debilu?
|
|
buddyelf
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Jan 6, 2024 17:49:15 GMT 1
via mobile
Post by buddyelf on Jan 6, 2024 17:49:15 GMT 1
Zresztą jakie to ma dla mnie znaczenie, z mojego punktu widzenia i tak trzeci jest niewinny
|
|