|
Post by Św. Szczepan on Dec 23, 2023 12:11:51 GMT 1
To druga gwiazdka mafia? : o A to spryciarz. Myślę, że miał taki pomysł: Powie, że w mafii jest ta druga gwiazdka, i wtedy zlinczujemy ją, a on się nam wymknie. A tak naprawdę w mafii był on. Co myślicie, mogło tak być? Rozmowa dwóch mafiozów.
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
Limit postów: 285
|
Post by Kolędnicy on Dec 23, 2023 12:12:48 GMT 1
kolędnik to właśnie konsęsusuje żeby powstał rozsądny konsęsus
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 23, 2023 12:14:51 GMT 1
kolędnik to właśnie konsęsusuje żeby powstał rozsądny konsęsus We will say what time will tell, kolego.
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 23, 2023 12:15:46 GMT 1
Drugi Mędrzec ze Wschodu sprytnie chce wydobyć tożsamości graczy po regionalnych potrawach wigilijnych, które preferują. Muszę przyznać, że nie wpadłem na to, chociaż przyznaję - pomysł jest niezły. Natomiast Mistrza uspokajam - gracze nie muszą podawać prawdziwych odpowiedzi, aby przypadkiem nie zasugerować niczego zakazanego Regulaminem. Dlaczego tak dużo mówisz o mistrzu?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 12:16:41 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 23, 2023 12:16:41 GMT 1
Ja bym się temu Karpiowi przyjrzała, jeśli jest szansa go opierdolić
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 12:19:15 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 23, 2023 12:19:15 GMT 1
Mister Kolędniki, ja jestem eager do gry, bo potem jadę do family i będę mniej available! Proszę do współpracy ze mną, zawiążmy musical committee na dzisiejszy day, a potem Kolędniki zadecydujecie, czy to dalej has its place w naszym pięknym town, czy dalej jestem not fitting. ok ja też jestem eager do gry to pogadajmy Dzisiaj robię Christmas cookies a potem mam podróż do moja family, ale żeby nie było nudno, to może pogadajmy se kto do lynching dzisiaj, co? W moja opinia karp niewinny, ear też może być niewinne jakimś miracle i Santa Claus from Cracow też. Wędrowiec to jest exciting opcja ale nie wiem czy reasonable na dzisiaj. Co powiecie na grono buddyelf, Wędrowiec z Zachodu, Joseph, Szczepan? poproszę o powód który pozwolił Ci wstawić krakowiaka do top3 niewinnych z kolei wędrowiec nie jest żadną opcją, a na tą chwile bardziej w górnej połowie stawki, było o nim gadane sporo i nie wiem jak ta myśl w ogóle mogła wyewolułować żeby tak często niósł się jako kandydat do linczu może ktoś w tym miesza? o buddyelfie nie ma co gadać, o josephie mówione jest za dużo, a szczepan? skąd ten szczepan? Ale panie Kolędniki, to nie jest moje top 3, ono looks zupełnie different. To są uniewinnienia graczy, których nicki pojawiają się jako candidates do lynching. Czyli rather uniewinnienia warunkowe ludzi z trochę troubles. U wędrowca nie spodobał mi się początek gry, very easy było zaatakować Mikołaj z Laponii bo wszedł z dużo aggression, albo rozmemłane uszko. Very fast wszedł to ataku, a jak napisałem że może być mobster to nawet nie zapytał dlaczego, tylko zrobił omgus na mnie. Dlatego mi się to nie podobało, start był weak in my humble opinion. Dlaczego nie chcesz gadać o buddyelf a np. O wędrowcu z zachodu tego nie mówisz, skoro mają similar amount posty? A Szczepana już Gwiazdka explained. Nie ma tam meat, a jest zaznaczanie obecności. Dzisiejsze wejście rano było absurd, odpowiadanie na jakieś useless posty, a jakby prowadził investigation.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 12:20:50 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 23, 2023 12:20:50 GMT 1
Muszę przyznać, że nie wpadłem na to, chociaż przyznaję - pomysł jest niezły. Natomiast Mistrza uspokajam - gracze nie muszą podawać prawdziwych odpowiedzi, aby przypadkiem nie zasugerować niczego zakazanego Regulaminem. Dlaczego tak dużo mówisz o mistrzu? I dlaczego Zbąkany Mędrzec próbuje w taki wymyślny sposób poddymić sytuację używając regulaminu. Było pewnie ze 100 innych łatwiejszych sposobów dla miastowego. Zanotowane.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 12:23:50 GMT 1
via mobile
Post by Mitten Squad on Dec 23, 2023 12:23:50 GMT 1
Szczepan - chodziło mi o obrazek Zjaranej Gwiazdki, w sumie trochę dziwi mnie to pytanie.
Nie podoba mi się wjeżdżanie w Karpia i nie podoba mi się, że jestem kompletnie pomijany w podejrzeniach :/ Ja wiem, że mam trzy posty na krzyż, ale, cholera, nawet jakiś buddyelf się przewija, a on ma chyba mniej postów niż ja.
Anyway, przez najbliższe godziny będę z telefonu i to przerywanie, więc nie każcie mi się rozpisywać (aczkolwiek będę się starał być z postami na bieżąco, bo jak raz się zgubię, to już się mogę nie odnaleźć)
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 23, 2023 12:26:11 GMT 1
Ja bym się temu Karpiowi przyjrzała, jeśli jest szansa go opierdolić ten post przejdzie bez echa?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 12:26:25 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 23, 2023 12:26:25 GMT 1
Szczepan - chodziło mi o obrazek Zjaranej Gwiazdki, w sumie trochę dziwi mnie to pytanie. Nie podoba mi się wjeżdżanie w Karpia i nie podoba mi się, że jestem kompletnie pomijany w podejrzeniach :/ Ja wiem, że mam trzy posty na krzyż, ale, cholera, nawet jakiś buddyelf się przewija, a on ma chyba mniej postów niż ja. Anyway, przez najbliższe godziny będę z telefonu i to przerywanie, więc nie każcie mi się rozpisywać (aczkolwiek będę się starał być z postami na bieżąco, bo jak raz się zgubię, to już się mogę nie odnaleźć) Bo ty jesteś dobry chłopak, dzień dobry na klatce mówisz, nie jesteś z mafii.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 12:26:59 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 23, 2023 12:26:59 GMT 1
Szczepan - chodziło mi o obrazek Zjaranej Gwiazdki, w sumie trochę dziwi mnie to pytanie. Nie podoba mi się wjeżdżanie w Karpia i nie podoba mi się, że jestem kompletnie pomijany w podejrzeniach :/ Ja wiem, że mam trzy posty na krzyż, ale, cholera, nawet jakiś buddyelf się przewija, a on ma chyba mniej postów niż ja. Anyway, przez najbliższe godziny będę z telefonu i to przerywanie, więc nie każcie mi się rozpisywać (aczkolwiek będę się starał być z postami na bieżąco, bo jak raz się zgubię, to już się mogę nie odnaleźć) Bo ty dopiero w nocy się active zrobiłeś. Ale jak chcesz, to możemy cię lynchować dzisiaj w sumie.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 12:28:43 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 23, 2023 12:28:43 GMT 1
Ja bym się temu Karpiowi przyjrzała, jeśli jest szansa go opierdolić ten post przejdzie bez echa? No przecież ja zrobiłem response na tego posta. Ale czy twoim zdaniem wędrowiec to mafijny post, czy post mafioza? Bo to nie ta sama thing. A Maria na razie niewiele plays pokazała i się waham.
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 23, 2023 12:30:28 GMT 1
Świąteczna dubeltówka Maria z Nazaretu Mitten Squad Stary Rabin
0 postów Wszyscy w mafii Mafia boi się postowania. Ręce do góry To jest mafijne.
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 23, 2023 12:32:12 GMT 1
Szukanie szansy do wypierdolenia kogoś to raczej domena mafiozów. Czy któryś zrobiłby to tak ostentacyjnie? Oto jest pytanie. Dobra nie będę tracił postów, bo jeszcze wieczorem mogą się przydać.
Dodam tylko Michaelu, że kompletnie nie zrozumiałeś mojego pierwszego posta w stronę Mikołaja z Japonii. Ale może to kiedyś wyjaśnię w późniejszych dniach.
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 23, 2023 12:32:25 GMT 1
To druga gwiazdka mafia? : o A to spryciarz. Myślę, że miał taki pomysł: Powie, że w mafii jest ta druga gwiazdka, i wtedy zlinczujemy ją, a on się nam wymknie. A tak naprawdę w mafii był on. Co myślicie, mogło tak być? Rozmowa dwóch mafiozów. Świąteczna dubeltówka Maria z Nazaretu Mitten Squad Stary Rabin 0 postów Wszyscy w mafii Mafia boi się postowania. Ręce do góry To jest mafijne. zobacz George Michael Szczepan wlatuje z mięsem na plus przeglądanie postów
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 23, 2023 12:34:08 GMT 1
Jak dostanę detektywa, to sprawdzę jakiegoś glona.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 12:35:31 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 23, 2023 12:35:31 GMT 1
zobacz George Michael Szczepan wlatuje z mięsem na plus przeglądanie postów Równie dobrze może przeglądać past pages bo mu się zaczęło pali pod ass. Natomiast mógłby explain further. Bo to co uznał za mafijny post mędrca z zachodu, ja uważałem za joke. Tak samo jak czyjaś mafia without avatars. Ale jako że obaj są potencjalnie mobsters dla mnie, możemy lecieć one by one 😎
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 23, 2023 12:39:34 GMT 1
zobacz George Michael Szczepan wlatuje z mięsem na plus przeglądanie postów Równie dobrze może przeglądać past pages bo mu się zaczęło pali pod ass. Natomiast mógłby explain further. Bo to co uznał za mafijny post mędrca z zachodu, ja uważałem za joke. Tak samo jak czyjaś mafia without avatars. Ale jako że obaj są potencjalnie mobsters dla mnie, możemy lecieć one by one 😎 Wszystko można zrobić więc ciężar jest po stronie oceniającego.
|
|
|
Post by George Michael on Dec 23, 2023 12:40:50 GMT 1
Szukanie szansy do wypierdolenia kogoś to raczej domena mafiozów. Czy któryś zrobiłby to tak ostentacyjnie? Oto jest pytanie. Dobra nie będę tracił postów, bo jeszcze wieczorem mogą się przydać. Dodam tylko Michaelu, że kompletnie nie zrozumiałeś mojego pierwszego posta w stronę Mikołaja z Japonii. Ale może to kiedyś wyjaśnię w późniejszych dniach. Ja bardzo chętnie explanation poczytam, Wędrowiec. Ale teraz pójdę też w twoje ślady, jadę do family i ostatnie 10 postów na evening zostawiam. Jadę dom dla Świąt Bożego Narodzenia Och, nie mogę czekać zobaczyć tamte twarze Jadę dom dla Świąt Bożego Narodzenia, yeah Cóż, poruszam się w dół tamtej linii I to było tak długo Ale będę tam Śpiewam ta piosenka Podać czas oddali Jechać w moim samochodzie Jechać dom dla Świąt Bożego Narodzenia 🎶 Pozdrawiam mój przyjaciel Chris Rea!
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 12:42:08 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 23, 2023 12:42:08 GMT 1
Szukanie szansy do wypierdolenia kogoś to raczej domena mafiozów. Czy któryś zrobiłby to tak ostentacyjnie? Oto jest pytanie. Dobra nie będę tracił postów, bo jeszcze wieczorem mogą się przydać. Dodam tylko Michaelu, że kompletnie nie zrozumiałeś mojego pierwszego posta w stronę Mikołaja z Japonii. Ale może to kiedyś wyjaśnię w późniejszych dniach. Ja bardzo chętnie explanation poczytam, Wędrowiec. Ale teraz pójdę też w twoje ślady, jadę do family i ostatnie 10 postów na evening zostawiam. Jadę dom dla Świąt Bożego Narodzenia Och, nie mogę czekać zobaczyć tamte twarze Jadę dom dla Świąt Bożego Narodzenia, yeah Cóż, poruszam się w dół tamtej linii I to było tak długo Ale będę tam Śpiewam ta piosenka Podać czas oddali Jechać w moim samochodzie Jechać dom dla Świąt Bożego Narodzenia Pozdrawiam mój przyjaciel Chris Rea! Jedź z Bogiem
|
|