|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 15:28:32 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 23, 2023 15:28:32 GMT 1
Już dałam na Zbakanego, ale moge zmienić jak chcesz
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 23, 2023 15:34:22 GMT 1
Moim zdaniem jak nie zlinczujemy dubeltówki to bedzie spory błąd. Bo jeśli nie jestem w mafii to słabo gram i żadna strata? No okej, idąc tym tokiem rozumowania być może żadna strata, ale kręcenie na mnie linczu, gdzie mogłoby się podpiąć paru czerwonych, a później łatwiutko z takiego głosu wybronić, to już byłaby strata, bo taki lincz niewiele by miastu powiedział. ale po co on miałby prowkować? No te wstawki są tak teatralne, że mi dużo łatwiej uwierzyć, że to świadomy lep na mafię, a nie że ktoś sobie tak akurat napisał posta i tak wyszło. No i ktoś mi teraz może powiedzieć: no to po co, pajacu, mu to wyciągasz. No i w zasadzie miałby rację, w sumie nie powinienem, natomiast w sumie trzy lepy i tak zebrał, więc może nie wyszło aż tak źle. Dubeltuwka, teraz stoisz przed wyborem czy mam rację czy nie. Nie no, to było teatralne. Ale to nie wyklucza tego, że napisałem sobie to ot tak. Po prostu nie miałem lepszego pomysłu na wejście, zlinczujcie mnie za to. To znaczy nie róbcie tego.
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 23, 2023 15:39:48 GMT 1
Aż dorosłość dogoni mą metrykę.
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 23, 2023 15:46:20 GMT 1
Chyba aż czyny dogonią twoją kreację. Co to za św. Szczepan co kamieniami w ludzi rzuca. Śmiechu warte.
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 23, 2023 15:47:27 GMT 1
Kurwa w kogoś muszę.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 15:47:47 GMT 1
via mobile
Post by Trzeci Mędrzec z Zachodu on Dec 23, 2023 15:47:47 GMT 1
Szczepan - w sensie? Jeśli pytasz, co jest w niej świątecznego, to nic, poza czapką. To po prostu lubiany przeze mnie youtuber, który zmarł nieco ponad tydzień temu. Boli podwójnie, bo zmagał się z uzależnieniem od alkoholu i wyglądało na to, że w ostatnim czasie mu się polepszało Mikołaj z Laponii - w moim (teraz) przedostatnim poście będziesz miał odpowiedź na pytanie, czemu twoje przyjebanie się do tamtego posta Mędrca Korwina uważam za podejrzane. Serio uznałeś, że koleś na poważnie oskarża wszystkich bezpostowców (i tylko ich, jeśli się nie mylę) o bycie w mafii? Chociaż sumie może on faktycznie na serio ich oskarżał, a tylko ja sobie tutaj chilluję xD Edit: literówka Jasne, ze nie oskarżałem ich na serio, co widać po moim następnym poście, na który zresztą Mikołaj odpowiadał. Jak wrócę z zakupów, trzeba będzie pociągnąć ten wątek, bo na moje przeczucie do tego posta żarciku przyczepił się jakiś mafiozo. Zachęcam do analiz w tym kierunków
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
Limit postów: 285
|
Post by Kolędnicy on Dec 23, 2023 15:49:12 GMT 1
Dubeltówka to chyba genialny lep
sprawdzamy kto się przylepił
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 23, 2023 15:50:06 GMT 1
Niekoniecznie, świąteczna edycja jest, więc mógłbyś wczuć się w klimat, sam się rzucić do linczu i jeszcze się za nas pomodlić. Czemu akurat we mnie? I to nie jest pytanie w pretensjonalnym tonie, czysto analitycznie.
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
Limit postów: 170
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 15:54:31 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 23, 2023 15:54:31 GMT 1
Szczepan jaki zachwycony że mu ta Dubeltówka z nieba spadła
Józek i Szczepan w mafii, dzisiaj Szczepan
|
|
Karp
Edycja#Ś1
Limit postów: 242
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 15:54:33 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 23, 2023 15:54:33 GMT 1
Drugi Mędrzec ze Wschodu - ogólnie tam Grinch ze Scrooge'em mi się pojebał, więc możesz zamienić w tym moim poście do Ciebie zjadłeś już? --- Maria, czemu jebłaś głosem w Wędrowca? --- Szczepan, czemu koniecznie trzeba zlinczować Dubeltówkę? --- Dubeltówka, no gościu, to, że z linczu na Tobie nic nie wyniknie, to świadczy źle o Tobie, nie o nas xd graj tak, żeby jakbyś miał paść, to żeby coś wynikło, a nie takie "i tak nic Wam nie da" np. możesz nakręcić lincz na kimś w odwecie i mafia nie będzie wiedziała, co zrobić!
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 15:57:39 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 23, 2023 15:57:39 GMT 1
Drugi Mędrzec ze Wschodu - ogólnie tam Grinch ze Scrooge'em mi się pojebał, więc możesz zamienić w tym moim poście do Ciebie zjadłeś już? --- Maria, czemu jebłaś głosem w Wędrowca? --- Szczepan, czemu koniecznie trzeba zlinczować Dubeltówkę? --- Dubeltówka, no gościu, to, że z linczu na Tobie nic nie wyniknie, to świadczy źle o Tobie, nie o nas xd graj tak, żeby jakbyś miał paść, to żeby coś wynikło, a nie takie "i tak nic Wam nie da" np. możesz nakręcić lincz na kimś w odwecie i mafia nie będzie wiedziała, co zrobić! Z braku laku
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 23, 2023 15:59:19 GMT 1
Dubeltówka, no gościu, to, że z linczu na Tobie nic nie wyniknie, to świadczy źle o Tobie, nie o nas xd graj tak, żeby jakbyś miał paść, to żeby coś wynikło, a nie takie "i tak nic Wam nie da" np. możesz nakręcić lincz na kimś w odwecie i mafia nie będzie wiedziała, co zrobić! Ale ja wcale nie odpalam protokołu "chujeeee, jak mnie zlinczujecie, to jesteście debilami, i mam nadzieję, że to miasto przegra", tylko piszę, że KRĘCENIE na mnie linczu to imho będzie błąd, bo podstawy do złapania się na mnie faktycznie są, ale nie daj Boże wyjdzie masówka, i co wtedy? Natomiast jak ktoś zagłosuje na mnie z braku laku, no to potrafię to zrozumieć, ale nakręcania innych na mnie imho już nie. Nie będę na nikogo nic kręcił czując, że nie mam pogłosu i pewności przeważającej nad niepewnością, bo tylko dostałbym rykoszetem, a na co to mi. Ty kręć, Karpiu. Ja będę grał po swojemu.
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 23, 2023 15:59:56 GMT 1
Serio uważasz, że jestem najbardziej mafijnie grającym graczem i że akurat zlinczowanie mnie dzisiaj to dobry pomysł? Weź to jakoś sensownie uargumentuj.
e. to do Marii rzecz jasna.
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 23, 2023 16:07:29 GMT 1
Bo zaraz się okaże że wesoła ekipa Mikołaj z Krakowa, Uszko, Maria mnie zlinczuje, a potem stwierdzą, że to z braku laku. Martwi mnie to, że co mądrzejsi gracze nie robią niczego by ich od tego pomysłu odganiać. A zamiast tego proponowana jest dywersyfikacja głosów, która ułatwi mafii przepchanie kogoś przypadkowego.
A Józef, którego podejrzewa 3/4 osób pozostanie nietknięty.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 23, 2023 16:07:30 GMT 1
a mi w Grzegorzu Michale coś nie pasuje i jego wyrywne wejście też mi pasuje do tego że on mi nie pasuje nie no, fajnie dziś z rana, taka nadpobudliwość miastowa, żeby coś się działo, żeby robić ruchy aż pioseneczkę wstawił, bo nudziło się dla jego jak mafia się nudzi, to raczej se nie wbija w temat z nudów, tylko se czeka z fajurką i śmieszkuje na dc
No ja bym tu był ostrożny, pamiętam takich mafiozów, co to nudząc się (albo z innych powodów, kto ich tam wie), pisali jakieś bzdurki czy właśnie pioseneczki wstawiali. Mnie się to wejście Jerzego Michała właśnie z tymi mafiozami skojarzyło, nie wiem czy słusznie. Ja bym w każdym razie nie uniewinniał, choć też nie linczowałbym go dzisiaj. Ale Szczepan też takie dziwne wejście trochę, niby posty naturalne w chuj, ale takie bezużyteczne, bez sensu. A co do Mikołajów, to ja bym ich nie ruszał na this moment in time. In my humble opinion obaj dają szansę na giving from the liver bardziej. No i pamiętam one time, jak już aggresive świętego linczowano, a był innocent. Dziękuję, myślę, że to sprawiedliwe podejście, mam podobne co do Twojej osoby. Ważniejsze jest natomiast pytanie, gdzie Wy widzicie u mnie agresję? Bo już kolejny raz ktoś tak o mnie pisze (muszę sprawdzić, czy to ciągle Ty, czy ktoś inny), a ja wcale nie jestem agresywny, zwłaszcza jak na siebie. Co Wy pierdolicie? To ja claimuję Choinkę. Ja bym się temu Karpiowi przyjrzała, jeśli jest szansa go opierdolić Co to w ogóle jest za post? Karp gra w tej chwili chyba najbardziej niewinną gierkę a Ty chcesz go opierdolić? Dlaczego tak dużo mówisz o mistrzu? I dlaczego Zbąkany Mędrzec próbuje w taki wymyślny sposób poddymić sytuację używając regulaminu. Było pewnie ze 100 innych łatwiejszych sposobów dla miastowego. Zanotowane. Jeśli było 100 łatwiejszych sposobów dla miastowego, to dla mafiozy pewnie też było. Co to w ogóle za argument? To raczej miastowi robią rzeczy trudne i nieopłacalne dla mafiozów, nie na odwrót. Mam wrażenie, że na siłę szukasz sobie nieoczywistego celu, najpierw Karp, chwilę później Drugi Mędrzec. Szczepan - chodziło mi o obrazek Zjaranej Gwiazdki, w sumie trochę dziwi mnie to pytanie. Nie podoba mi się wjeżdżanie w Karpia i nie podoba mi się, że jestem kompletnie pomijany w podejrzeniach :/ Ja wiem, że mam trzy posty na krzyż, ale, cholera, nawet jakiś buddyelf się przewija, a on ma chyba mniej postów niż ja. Kurde, takie coś zrozumiałbym ze strony miastowego z mocnym wejściem, gdy jest mord, w którym taka osoba boi się polecieć, ale nie wiem naprawdę, jaki tu ciąg myślowy zaszedł, że mając 3 posty chcesz być podejrzewany. Wytłumaczysz? Choinka – gracz nie wie, że ma taką rolę. Jeśli choinka kiedykolwiek zginie, wraz z jej śmiercią pojawi się informacja ile prezentów (licząc od początku gry do momentu śmierci Choinki) zepsuł Grinch Co przez to rozumiesz? Mafioza mógłby pisać, że jest bezrolny, żebyśmy w razie czego pomyśleli, że jest choinką? xd No, to taki opryszek w razie sprawdzenia. Podanie się za Choinkę może zadziałać przy sprawdzeniu, ale jak ktoś po prostu idzie pod lincz, to już tego nie wykorzysta, więc myślę, że jednak mafia będzie w razie czego claimować Mikołaja albo Elfa. I sądzę, że napisanie "bezrolny" w pierwszym czy drugim poście da się potem usprawiedliwić, że się w ten sposób odwracało uwagę i kryło rolę, więc ja bym w żaden sposób nie rozpatrywał tego, ani na plus, ani na minus. W ogóle uważam, że zbyt rozbudowane rozmowy o rolach, zanim te role zaczęły w ogóle jakoś być w użyciu, niczego dobrego nie przyniosą i mogą co najwyżej kogoś zdemaskować. Szukanie szansy do wypierdolenia kogoś to raczej domena mafiozów. Czy któryś zrobiłby to tak ostentacyjnie? Oto jest pytanie. Dobra nie będę tracił postów, bo jeszcze wieczorem mogą się przydać. Dodam tylko Michaelu, że kompletnie nie zrozumiałeś mojego pierwszego posta w stronę Mikołaja z Japonii. Ale może to kiedyś wyjaśnię w późniejszych dniach.skąd założenie że dalej będziesz na impresce, a nie przybijesz już gwoździa? Taki zbakany to dobry cel na upicie i wykorzystanie, nikt nie zna, nikt nie spyta, co się będą ludziska maruderem przejmować no i z pierwsza częścią też się nie zgadzam, ktoś impreskę opuścić musi, po co bandziory by złotym zębem i chętka na konkretną osobę błyszczały i takie uwagi zbakanego wzbudzały
bandziorki owszem szukają okazji ale za wcześnie jeszcze na to dla nich!! Pogrubiony fragment rozumiem jako delikatną obronę Marii. Źle rozumiem? Bo jeśli rozumiem dobrze, to mi się to nie podoba i przy czerwonym kolorze Marii zapala też lampkę przy Twoim nicku. Maria przywaliła mafijnym mindsetem i naprawdę ciężko to usprawiedliwiać. E, bo ja bym oceniał za mało prawdopodobne, że mafioza by na to wpadł i żeby jednocześnie se tak claimnąć na wejściu A co do Mittena: "Jak miał coś do napisania, to mógł śmiało pisać, a nie czekać o czwartej nad ranem, aż ktoś zadzierzgnie z nim rozmowę." No ale w sumie to napisał swoje po nadrobieniu, a potem chciał pograć z innymi, ja bym jako minus nie odczytywał. Mnie bardziej dziwi tekst: "nie podoba mi się, że jestem kompletnie pomijany w podejrzeniach" Miastowi, często w d1 się zastanawiacie, czemu jesteście pomijani w podejrzeniach? I że się to Wam nie podoba? Ja zawsze przeżycie d1 uważam za sukces i myślę że bycie podejrzanym w d1 jest jedną z najgorszych rzeczy. A) Mafia potem ma się potem łatwo do czego przyczepić B) Te podejrzenia w d1 są warte tyle co nic bo to tylko przeczucia na podstawie znikomej ilości informacji Jeśli ktoś chce być podejrzany w d1 to musi kochać ryzyko albo być w mafii Czyli Twoim zdaniem Mitten mafiozo lub ryzykant? a Kevin z postów podoba mi się w bardzo, a na koniec z kierunków które obiera tak średnio To jest bardzo celne sformułowanie, nie wiem czy nie najcelniejsze dotychczas napisane. Siema Maria. Tak myślałem wczoraj, że zabawnie by było, jakby Maria wpadła z rana i zaczęła ułaskawiać Józefa. Wiesz, biała chustka, jak Danusia Zbyszkowi. Mimo takiej fajnej potencjalnej relacji kreacyjnej, zdaje się, że Józefa pominęłaś so far! Zasługuje na białą chustkę, czy trzeba pognać cieślę? Mąż z niego beznajdziejny, spokoju mi nie daje, ciągle tylko Maryjko i Maryjko. Simp totalny i tyle. No ale ja bym go D1 nie wywalała bo może się opamięta i coś sensownego wykrztusi jak go za jaja złapie. Serio wolisz wywalić dziś Karpia niż Józefa? Przecież ich wkład jest nieskończenie różny, na korzyść Karpia, więc nie wiem, w jakim uniwersum można chcieć trzymać Józefa a opierdolić Karpia. Hola, hola, hola. Bo tu dochodzi do jakiegoś grubego przekłamania. 1. Napisałaś posta w taki sposób, że nijak nie mogłem uznać, że jest mowa o mnie ("zbąkany mędrzec" przy cytowanym Drugim Mędrcu") 2. Tym bardziej, że sam zarzut jest absurdalny, bo ja nijak nie powoływałem się na regulamin, wręcz przeciwnie 3. Gdyż jak wiadomo punkt regulaminu o niegadaniu o tożsamościach nie dotyczy mafiozów i ich konwersacji na mafijnym 4. Co za tym idzie swoją interwencją uchroniłem miasto przed zdradzeniem mafii zbyt wielu szczegółów o sobie na starcie gry Gdybym był w mafii zrobiłbym dokładnie odwrotnie. Z rękami w gaciach czekałbym aż kolejni gracze ujawniają swoje ulubione potrawy wigilijne i przypisywałbym je do regionów gdzie one są najpopularniejsze. Czyli mówisz, że wpadłeś na ten pomysł i chciałeś uchronić miasto przed tą zmyślną pułapką. Dobrze, akceptuję ten argument i przyznaję, że mogło to być równie mafijne co miastowe zagranie. Zależy od tego czy będziesz utrzymywać obecny poziom rozkmin Ale to obecny poziom rozkmin Wędrowca jest na dobrym poziomie czy nie? Bo tak z jednej strony wynika, że skoro akceptujesz argument, to rozkmina dobra, czyli potencjalnie miastowa, a z drugiej wszedłem w Twoje posty i widzę, że dalej chcesz w tego Wędrowca walić, ale nie wiem w jakim kontekście, bo tych stron jeszcze nie czytałem. W ogóle te posty, które dotychczas napisałaś są jakieś absurdalne, np. rozmowa ze Szczepanem o kłamstwach. Mam wrażenie, że Ty chcesz się do kogoś przypierdolić a nie faktycznie rozwiązywać zagadkę. Przebija mi u Ciebie brak dobrych intencji. Ale to może na osobnego posta, gdy już wszystko ponadrabiam. Na razie skończyłem na 22 stronie
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 23, 2023 16:09:23 GMT 1
Siema Maria. Tak myślałem wczoraj, że zabawnie by było, jakby Maria wpadła z rana i zaczęła ułaskawiać Józefa. Wiesz, biała chustka, jak Danusia Zbyszkowi. Mimo takiej fajnej potencjalnej relacji kreacyjnej, zdaje się, że Józefa pominęłaś so far! Zasługuje na białą chustkę, czy trzeba pognać cieślę? Mąż z niego beznajdziejny, spokoju mi nie daje, ciągle tylko Maryjko i Maryjko. Simp totalny i tyle. No ale ja bym go D1 nie wywalała bo może się opamięta i coś sensownego wykrztusi jak go za jaja złapie. Ale mafijny post. Dlaczego postanowiłaś pobawić się w bronienie mnie?
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 23, 2023 16:13:01 GMT 1
Drugi Mędrzec ze Wschodu - ogólnie tam Grinch ze Scrooge'em mi się pojebał, więc możesz zamienić w tym moim poście do Ciebie zjadłeś już? No zjadłem, teraz robię inne rzeczy, nie wiem w sumie czy chcę linczować dzisiaj w tej grupie, bo nie widzę tam czystego kandydata. Na ten moment rozkładam leżak i nie kreuję świecznika, ale czasu jeszcze dużo.
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 23, 2023 16:13:40 GMT 1
Szczepan boisz się mnie? Józek coś ty tak umilkł A co ja mam tłumaczyć się tego co robię poza grą?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 16:14:55 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 23, 2023 16:14:55 GMT 1
nie no, fajnie dziś z rana, taka nadpobudliwość miastowa, żeby coś się działo, żeby robić ruchy aż pioseneczkę wstawił, bo nudziło się dla jego jak mafia się nudzi, to raczej se nie wbija w temat z nudów, tylko se czeka z fajurką i śmieszkuje na dc
No ja bym tu był ostrożny, pamiętam takich mafiozów, co to nudząc się (albo z innych powodów, kto ich tam wie), pisali jakieś bzdurki czy właśnie pioseneczki wstawiali. Mnie się to wejście Jerzego Michała właśnie z tymi mafiozami skojarzyło, nie wiem czy słusznie. Ja bym w każdym razie nie uniewinniał, choć też nie linczowałbym go dzisiaj. Ale Szczepan też takie dziwne wejście trochę, niby posty naturalne w chuj, ale takie bezużyteczne, bez sensu. A co do Mikołajów, to ja bym ich nie ruszał na this moment in time. In my humble opinion obaj dają szansę na giving from the liver bardziej. No i pamiętam one time, jak już aggresive świętego linczowano, a był innocent. Dziękuję, myślę, że to sprawiedliwe podejście, mam podobne co do Twojej osoby. Ważniejsze jest natomiast pytanie, gdzie Wy widzicie u mnie agresję? Bo już kolejny raz ktoś tak o mnie pisze (muszę sprawdzić, czy to ciągle Ty, czy ktoś inny), a ja wcale nie jestem agresywny, zwłaszcza jak na siebie. Co Wy pierdolicie? To ja claimuję Choinkę. Ja bym się temu Karpiowi przyjrzała, jeśli jest szansa go opierdolić Co to w ogóle jest za post? Karp gra w tej chwili chyba najbardziej niewinną gierkę a Ty chcesz go opierdolić? I dlaczego Zbąkany Mędrzec próbuje w taki wymyślny sposób poddymić sytuację używając regulaminu. Było pewnie ze 100 innych łatwiejszych sposobów dla miastowego. Zanotowane. Jeśli było 100 łatwiejszych sposobów dla miastowego, to dla mafiozy pewnie też było. Co to w ogóle za argument? To raczej miastowi robią rzeczy trudne i nieopłacalne dla mafiozów, nie na odwrót. Mam wrażenie, że na siłę szukasz sobie nieoczywistego celu, najpierw Karp, chwilę później Drugi Mędrzec. Szczepan - chodziło mi o obrazek Zjaranej Gwiazdki, w sumie trochę dziwi mnie to pytanie. Nie podoba mi się wjeżdżanie w Karpia i nie podoba mi się, że jestem kompletnie pomijany w podejrzeniach :/ Ja wiem, że mam trzy posty na krzyż, ale, cholera, nawet jakiś buddyelf się przewija, a on ma chyba mniej postów niż ja. Kurde, takie coś zrozumiałbym ze strony miastowego z mocnym wejściem, gdy jest mord, w którym taka osoba boi się polecieć, ale nie wiem naprawdę, jaki tu ciąg myślowy zaszedł, że mając 3 posty chcesz być podejrzewany. Wytłumaczysz? Choinka – gracz nie wie, że ma taką rolę. Jeśli choinka kiedykolwiek zginie, wraz z jej śmiercią pojawi się informacja ile prezentów (licząc od początku gry do momentu śmierci Choinki) zepsuł Grinch Co przez to rozumiesz? Mafioza mógłby pisać, że jest bezrolny, żebyśmy w razie czego pomyśleli, że jest choinką? xd No, to taki opryszek w razie sprawdzenia. Podanie się za Choinkę może zadziałać przy sprawdzeniu, ale jak ktoś po prostu idzie pod lincz, to już tego nie wykorzysta, więc myślę, że jednak mafia będzie w razie czego claimować Mikołaja albo Elfa. I sądzę, że napisanie "bezrolny" w pierwszym czy drugim poście da się potem usprawiedliwić, że się w ten sposób odwracało uwagę i kryło rolę, więc ja bym w żaden sposób nie rozpatrywał tego, ani na plus, ani na minus. W ogóle uważam, że zbyt rozbudowane rozmowy o rolach, zanim te role zaczęły w ogóle jakoś być w użyciu, niczego dobrego nie przyniosą i mogą co najwyżej kogoś zdemaskować. skąd założenie że dalej będziesz na impresce, a nie przybijesz już gwoździa? Taki zbakany to dobry cel na upicie i wykorzystanie, nikt nie zna, nikt nie spyta, co się będą ludziska maruderem przejmować no i z pierwsza częścią też się nie zgadzam, ktoś impreskę opuścić musi, po co bandziory by złotym zębem i chętka na konkretną osobę błyszczały i takie uwagi zbakanego wzbudzały
bandziorki owszem szukają okazji ale za wcześnie jeszcze na to dla nich!! Pogrubiony fragment rozumiem jako delikatną obronę Marii. Źle rozumiem? Bo jeśli rozumiem dobrze, to mi się to nie podoba i przy czerwonym kolorze Marii zapala też lampkę przy Twoim nicku. Maria przywaliła mafijnym mindsetem i naprawdę ciężko to usprawiedliwiać. Ja zawsze przeżycie d1 uważam za sukces i myślę że bycie podejrzanym w d1 jest jedną z najgorszych rzeczy. A) Mafia potem ma się potem łatwo do czego przyczepić B) Te podejrzenia w d1 są warte tyle co nic bo to tylko przeczucia na podstawie znikomej ilości informacji Jeśli ktoś chce być podejrzany w d1 to musi kochać ryzyko albo być w mafii Czyli Twoim zdaniem Mitten mafiozo lub ryzykant? a Kevin z postów podoba mi się w bardzo, a na koniec z kierunków które obiera tak średnio To jest bardzo celne sformułowanie, nie wiem czy nie najcelniejsze dotychczas napisane. Mąż z niego beznajdziejny, spokoju mi nie daje, ciągle tylko Maryjko i Maryjko. Simp totalny i tyle. No ale ja bym go D1 nie wywalała bo może się opamięta i coś sensownego wykrztusi jak go za jaja złapie. Serio wolisz wywalić dziś Karpia niż Józefa? Przecież ich wkład jest nieskończenie różny, na korzyść Karpia, więc nie wiem, w jakim uniwersum można chcieć trzymać Józefa a opierdolić Karpia. Czyli mówisz, że wpadłeś na ten pomysł i chciałeś uchronić miasto przed tą zmyślną pułapką. Dobrze, akceptuję ten argument i przyznaję, że mogło to być równie mafijne co miastowe zagranie. Zależy od tego czy będziesz utrzymywać obecny poziom rozkmin Ale to obecny poziom rozkmin Wędrowca jest na dobrym poziomie czy nie? Bo tak z jednej strony wynika, że skoro akceptujesz argument, to rozkmina dobra, czyli potencjalnie miastowa, a z drugiej wszedłem w Twoje posty i widzę, że dalej chcesz w tego Wędrowca walić, ale nie wiem w jakim kontekście, bo tych stron jeszcze nie czytałem. W ogóle te posty, które dotychczas napisałaś są jakieś absurdalne, np. rozmowa ze Szczepanem o kłamstwach. Mam wrażenie, że Ty chcesz się do kogoś przypierdolić a nie faktycznie rozwiązywać zagadkę. Przebija mi u Ciebie brak dobrych intencji. Ale to może na osobnego posta, gdy już wszystko ponadrabiam. Na razie skończyłem na 22 stronie Oczywiście że nie chce odpierdolić Zbakanego dzisiaj. Skąd ty takie pomysły bierzesz, oczywiste, że to był tylko bait. Zbakany dobrze sie wybronił i nie jest dzisiaj do odstrzału. Do odstrzału jest mój małżonek Józef co najwyżej albo Dubeltówka. Zbakany to pojętny gracz który dużo wniesie do rozgrywki
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 16:17:36 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 23, 2023 16:17:36 GMT 1
Mąż z niego beznajdziejny, spokoju mi nie daje, ciągle tylko Maryjko i Maryjko. Simp totalny i tyle. No ale ja bym go D1 nie wywalała bo może się opamięta i coś sensownego wykrztusi jak go za jaja złapie. Ale mafijny post. Dlaczego postanowiłaś pobawić się w bronienie mnie? Chcialam zobaczyć czy ktoś się podepnie, no ale chyba tutaj sprawa już jest przegrana skoro nikt inny nie chce cie bronić. Mafia cie nawet wpychać pod tasak nie musi bo nikt cie nie broni i ty sam siebie też nie
|
|