|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 16:20:11 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 23, 2023 16:20:11 GMT 1
Ja w teorii też mogłabym być do odstrzału ale nie dzisiaj
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 23, 2023 16:20:24 GMT 1
Ale mafijny post. Dlaczego postanowiłaś pobawić się w bronienie mnie? Chcialam zobaczyć czy ktoś się podepnie, no ale chyba tutaj sprawa już jest przegrana skoro nikt inny nie chce cie bronić. Mafia cie nawet wpychać pod tasak nie musi bo nikt cie nie broni i ty sam siebie też nie Przecież nawet nie miałem okazji jeszcze się pobronić? Co ty wygadujesz w ogóle? W ogóle co to ma być za podkładka by oddać głos na mnie?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 16:21:40 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 23, 2023 16:21:40 GMT 1
Ja w teorii też mogłabym być do odstrzału ale nie dzisiaj Dlaczego not today? Dlaczego rozważasz siebie do lynching?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 16:25:21 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 23, 2023 16:25:21 GMT 1
Chcialam zobaczyć czy ktoś się podepnie, no ale chyba tutaj sprawa już jest przegrana skoro nikt inny nie chce cie bronić. Mafia cie nawet wpychać pod tasak nie musi bo nikt cie nie broni i ty sam siebie też nie Przecież nawet nie miałem okazji jeszcze się pobronić? Co ty wygadujesz w ogóle? W ogóle co to ma być za podkładka by oddać głos na mnie? A to moja wina? Na co czekasz. Twoja gra sama w sobie sie nie broni
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 16:25:59 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 23, 2023 16:25:59 GMT 1
Ja w teorii też mogłabym być do odstrzału ale nie dzisiaj Dlaczego not today? Dlaczego rozważasz siebie do lynching? Bo to niekanoniczne. Nie mogę umrzeć przed Wigilią
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 23, 2023 16:27:04 GMT 1
Przecież nawet nie miałem okazji jeszcze się pobronić? Co ty wygadujesz w ogóle? W ogóle co to ma być za podkładka by oddać głos na mnie? A to moja wina? Na co czekasz. Twoja gra sama w sobie sie nie broni Ale czemu ty od razu swoją winę zakładasz w takiej sytuacji? Poza tym wygodnie ci jest się podpiąć pod pędzący pociąg kiedy wyczułaś jakie są nastroje miejskie.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 16:29:26 GMT 1
via mobile
Post by Śrut nocnej ciszy on Dec 23, 2023 16:29:26 GMT 1
Kolędnicy mocny tryhard, chyba mafia.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 16:30:13 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 23, 2023 16:30:13 GMT 1
A to moja wina? Na co czekasz. Twoja gra sama w sobie sie nie broni Ale czemu ty od razu swoją winę zakładasz w takiej sytuacji? Poza tym wygodnie ci jest się podpiąć pod pędzący pociąg kiedy wyczułaś jakie są nastroje miejskie. Chyba skoro taki ten miejski pociąg rozpędzony to coś w tym musi być
|
|
|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 23, 2023 16:30:26 GMT 1
Kolędnicy mocny tryhard, chyba mafia. Ślepaki nocnej ciszy.
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 23, 2023 16:31:41 GMT 1
Bo zaraz się okaże że wesoła ekipa Mikołaj z Krakowa, Uszko, Maria mnie zlinczuje, a potem stwierdzą, że to z braku laku. Martwi mnie to, że co mądrzejsi gracze nie robią niczego by ich od tego pomysłu odganiać. A zamiast tego proponowana jest dywersyfikacja głosów, która ułatwi mafii przepchanie kogoś przypadkowego. A Józef, którego podejrzewa 3/4 osób pozostanie nietknięty. Ty, a jak ty tak bardzo na ten wczesny mord pracujesz, to odjebanie cię d1 w linczu przez mafię też powinno być ci na rękę, bo potem przecież droga prosta, nie?
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 23, 2023 16:40:34 GMT 1
Ale czemu ty od razu swoją winę zakładasz w takiej sytuacji? Poza tym wygodnie ci jest się podpiąć pod pędzący pociąg kiedy wyczułaś jakie są nastroje miejskie. Chyba skoro taki ten miejski pociąg rozpędzony to coś w tym musi być Ale zaraz zaraz. 1. Badałaś nastroje lekko szczypiąc i pisząc coś takiego "No ale ja bym go D1 nie wywalała bo może się opamięta i coś sensownego wykrztusi jak go za jaja złapie" 2. Ktoś do ciebie dowalił za mafijny mindset ( chyba Wędrowiec). 3. Potem walnęłaś posta żę kogoś z dwójki ja/dubeltówka należy odwalić. Między punktem 1 a 3 zmieniłaś zdanie w miarę jak już poznałaś miejskie nastroje, bo wcześniej jakoś nie wiedziałaś jak się odnieść. Więc z jednej strony teoretycznie chcesz mi szansę dać, a z drugiej szukasz wytłumaczenia do oddania głosu. Jesteś w mafii.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 16:45:25 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 23, 2023 16:45:25 GMT 1
Chyba skoro taki ten miejski pociąg rozpędzony to coś w tym musi być Ale zaraz zaraz. 1. Badałaś nastroje lekko szczypiąc i pisząc coś takiego "No ale ja bym go D1 nie wywalała bo może się opamięta i coś sensownego wykrztusi jak go za jaja złapie" 2. Ktoś do ciebie dowalił za mafijny mindset ( chyba Wędrowiec). 3. Potem walnęłaś posta żę kogoś z dwójki ja/dubeltówka należy odwalić. Między punktem 1 a 3 zmieniłaś zdanie w miarę jak już poznałaś miejskie nastroje, bo wcześniej jakoś nie wiedziałaś jak się odnieść. Więc z jednej strony teoretycznie chcesz mi szansę dać, a z drugiej szukasz wytłumaczenia do oddania głosu. Jesteś w mafii.
Czemu ty teraz próbujesz odwrócić kota ogonem? Nie obchodzi mnie miastowy mindset. Mam swoje zdanie i jest ono takie, że należy cię zlinczować. Skoro zmieniał się on w miarę z miastem to chyba jest to twoja wina, a nie moja. A teraz jeszcze próbujesz mnie wepchać przed siebie bo wiesz, że i tak już jesteś na przegranej pozycji. Teraz potwierdza się miejskie przeczucie, bo to jest typowe zachowanie dla mafiozy.
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 23, 2023 16:56:11 GMT 1
ja już nadaje z pociągu powiedzcie mi miastowi czy ktoś w ogóle broni Józefa!? przecież on nie jest na tyle spalony żeby mafia go sobie odpuściła, dałoby się przepchnąć nie przymierzając karpia np A skąd ty możesz wiedzieć kto w tym momencie jest spalony czy nie jest spalony?
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 23, 2023 17:14:30 GMT 1
W ogóle jesteście pewni że chcecie tego wędrowca rozważać dzisiaj co niektórzy? Bo mam wrażenie, że on dość niewinnie sobie poczynia w temacie. O ile mam wrażenie, że Mikołaj z Krakowa naturalnie do niego podchodzi to Uszko czy Maria próbują tam na siłę dorobić argumenty do niego. Jego kolor wyjdzie w późniejszych dniach.
|
|
|
Post by Trzeci Mędrzec z Zachodu on Dec 23, 2023 17:14:46 GMT 1
Józefie z Nazaretu, dlaczego (prawie) wszyscy cię podejrzewają? Masz jakąś teorię na ten temat, z czego to wynika? Jesteś w stanie zmienić ten stan rzeczy?
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
Limit postów: 285
|
Post by Kolędnicy on Dec 23, 2023 17:16:13 GMT 1
Bo zaraz się okaże że wesoła ekipa Mikołaj z Krakowa, Uszko, Maria mnie zlinczuje, a potem stwierdzą, że to z braku laku. Martwi mnie to, że co mądrzejsi gracze nie robią niczego by ich od tego pomysłu odganiać. A zamiast tego proponowana jest dywersyfikacja głosów, która ułatwi mafii przepchanie kogoś przypadkowego. A Józef, którego podejrzewa 3/4 osób pozostanie nietknięty. nie bój żaby wędrowcze, nie padniesz dzisiaj
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 23, 2023 17:17:06 GMT 1
Józefie z Nazaretu, dlaczego (prawie) wszyscy cię podejrzewają? Masz jakąś teorię na ten temat, z czego to wynika? Jesteś w stanie zmienić ten stan rzeczy? Mam pewną teorię, ale zahacza o sprawy pozagrowe więc ten temat tutaj utnę.
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
|
Post by Kolędnicy on Dec 23, 2023 17:17:40 GMT 1
Kolędnicy mocny tryhard, chyba mafia. dostałeś sygnał, że Twoja pierwsza odpowiedź na moją zaczepkę była tak chujowa, że trzeba ją poprawić? faktycznie, teraz lepiej ale zobacz dalej jesteś tak spozycjonowany, że mimo mojego przypominania nikt nie może na Twój temat nic powiedzieć
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
|
Post by Kolędnicy on Dec 23, 2023 17:19:20 GMT 1
jest szansa, że Józef w końcu po tylu latach oczekiwań wjedzie w Marie
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 23, 2023 17:20:18 GMT 1
Tak samo można powiedzieć o reszcie z dolnej części tabeli pod względem aktywności Kolędnicy. Jedna wielka czarna dziura.
|
|