|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 23, 2023 17:55:36 GMT 1
Mnie się wydaje, że na poprzedniej stronie Józef i Maria próbowali się sztucznie odseparować, żeby Maria miała jakiś profit z jego śmierci. Też mi to przeszło na myśl, ale nie lepiej by było jeszcze jakiś cel spróbować wypracować? No i dla mnie Józef bardziej mafijny niż Maria. Maria może ma taki chaotyczny styl Zapytany o argumenty, czemu głosuje na X tłumaczy się trochę samobójczo, że dla beki i mnie wkurwia, mafia raczej nie wkurwia. Irytujący troll taki. Józef znowu nie rozumie, że ma podać przemyślenia i tłumaczy się, że o mecie nie chce gadać, gdy pytający ma w dupie metę. To może być brak przemyśleń u Józefa. No i to wjebanie sie w Marię po wejściu mi się nie spodobało. Też pytania zadał Laponiec Józefowi, Józef postanowił olać, były inne priorytety. No i nie mogę zapomnieć, że Józef mi piętnaście minut odpisywał na jeden post. Nie, że odpisał po piętnastu minutach, bo to byłoby normalne, ale że zacytował i piętnaście minut dłubał odpowiedź, jakby musiał kminić, co odpisać xD Nie przekonuje mnie ten Józek do siebie : o Przecież Maria mafijnie sobie zrobiła podkładkę pod głos na mnie. Gdzie widziałeś u niej chaos?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 17:56:11 GMT 1
via mobile
Post by Śrut nocnej ciszy on Dec 23, 2023 17:56:11 GMT 1
jeszcze raz usłysze ten bezbek od śruta o jebaniu w karpia za kreacje to obiecuje zlinczuje go mając 10 postów limitu Ok, to co, walimy w karpia? Przyniosę wódeczkę
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 17:56:55 GMT 1
via mobile
Post by Pierwsza Gwiazdka on Dec 23, 2023 17:56:55 GMT 1
Czytaliście moje posty?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 17:57:10 GMT 1
via mobile
Post by Pierwsza Gwiazdka on Dec 23, 2023 17:57:10 GMT 1
Wiecie już, że jestem w mieście?
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 23, 2023 17:58:04 GMT 1
Ale zaraz zaraz. 1. Badałaś nastroje lekko szczypiąc i pisząc coś takiego "No ale ja bym go D1 nie wywalała bo może się opamięta i coś sensownego wykrztusi jak go za jaja złapie" 2. Ktoś do ciebie dowalił za mafijny mindset ( chyba Wędrowiec). 3. Potem walnęłaś posta żę kogoś z dwójki ja/dubeltówka należy odwalić. Między punktem 1 a 3 zmieniłaś zdanie w miarę jak już poznałaś miejskie nastroje, bo wcześniej jakoś nie wiedziałaś jak się odnieść. Więc z jednej strony teoretycznie chcesz mi szansę dać, a z drugiej szukasz wytłumaczenia do oddania głosu. Jesteś w mafii.
Czemu ty teraz próbujesz odwrócić kota ogonem? Nie obchodzi mnie miastowy mindset. Mam swoje zdanie i jest ono takie, że należy cię zlinczować. Skoro zmieniał się on w miarę z miastem to chyba jest to twoja wina, a nie moja. A teraz jeszcze próbujesz mnie wepchać przed siebie bo wiesz, że i tak już jesteś na przegranej pozycji. Teraz potwierdza się miejskie przeczucie, bo to jest typowe zachowanie dla mafiozy. No jakbyś miała miastowy mindset to byś nie musiała podkreślać tego że to ciebie obchodzi/nie obchodzi. Podobnie tobie można zarzucić odwracanie kota ogonem. Skąd wiesz na jakiej pozycji jestem?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 18:00:17 GMT 1
via mobile
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 23, 2023 18:00:17 GMT 1
No to, które znajdowało się w naszej wymianie, panie Szczepku. Co ja, do ściany żem gadał? Ale ty zakładasz że ja pamietam co pisałem. Nie pamiętam nawet swoich postów. Ty mówisz o wymianie ja nie pamietam o jakiej Mnie to bardziej zastanawia czemu na nie na świeżo nie odpowiedziałeś. Pytanie - czemu na mnie lincz kręcić chcesz? Żeby dla potomnych było.
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 23, 2023 18:01:12 GMT 1
Czemu ty teraz próbujesz odwrócić kota ogonem? Nie obchodzi mnie miastowy mindset. Mam swoje zdanie i jest ono takie, że należy cię zlinczować. Skoro zmieniał się on w miarę z miastem to chyba jest to twoja wina, a nie moja. A teraz jeszcze próbujesz mnie wepchać przed siebie bo wiesz, że i tak już jesteś na przegranej pozycji. Teraz potwierdza się miejskie przeczucie, bo to jest typowe zachowanie dla mafiozy. No jakbyś miała miastowy mindset to byś nie musiała podkreślać tego że to ciebie obchodzi/nie obchodzi. Podobnie tobie można zarzucić odwracanie kota ogonem. Skąd wiesz na jakiej pozycji jestem? A to że próbujesz sobie wyrabiać pozycję na linczu na mnie to też śmierdzi. Skąd wiesz żę ja jestem podejrzany i jaki wniosek z tego wyciągniesz jak poznasz mój kolor?
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 23, 2023 18:01:28 GMT 1
Ale ty zakładasz że ja pamietam co pisałem. Nie pamiętam nawet swoich postów. Ty mówisz o wymianie ja nie pamietam o jakiej Mnie to bardziej zastanawia czemu na nie na świeżo nie odpowiedziałeś. Pytanie - czemu na mnie lincz kręcić chcesz? Żeby dla potomnych było. O tobie pamiętam że napisałęś turbo sztucznego posta.
|
|
|
Post by Św. Szczepan on Dec 23, 2023 18:02:03 GMT 1
Mam też radę nie linczujcie Józefa.
Edit: Kurwa zapomniałem że jest limit 50 postów a nie 70. Nie pamiętam większości tego co napisałem.
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 23, 2023 18:02:46 GMT 1
A ja mam radę byś więcej nie pisał, bo Ci się limit wyczerpał.
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 23, 2023 18:03:42 GMT 1
Kurwa, Józef, wszyscy widzimy, że jesteś w ciemnej dupie. Dawaj podejrzanych.
|
|
Karp
Edycja#Ś1
Limit postów: 242
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 18:05:38 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 23, 2023 18:05:38 GMT 1
Józef z Nazaretu Gdzie chaos Marii? W uzasadnieniach, że chce wyjebać mnie czy wędrowca. No i Twój wjazd w Marię, że czemu "postanowiła się bawić w bronienie Ciebie", też nie ma sensu, bo przecież ją wprost spytałem, co o Tobie sądzi xd chyba że masz na myśli, że czemu Cię broniła, no ale to mafijne z Twojej perspektywy, gdy broni Cię, Ty jesteś niewinny i masz ciepło? Św. Mikołaj z Laponii - no widzę tego Rabina czy elfa, ale jaka szansa, że w mafii jest ktoś, kto nawet jednego merytorycznego posta nie napisał? Jakbyś historycznie miał spojrzeć? Mafiozi, którzy widziałem, zwłaszcza niskopostowcy, starali się coś wnieść mimo wszystko.
|
|
|
Post by George Michael on Dec 23, 2023 18:08:49 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 18:09:10 GMT 1
via mobile
Post by Śrut nocnej ciszy on Dec 23, 2023 18:09:10 GMT 1
Ja dzisiaj Józefa bym nie ruszał. Jeśli nikt poza mną i Kolędnikami nie będzie chciał iść w ubicie Karpia za kreację, to możemy przemyśleć Jerzego Michała, który też nie żyje.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 18:09:29 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 23, 2023 18:09:29 GMT 1
No jakbyś miała miastowy mindset to byś nie musiała podkreślać tego że to ciebie obchodzi/nie obchodzi. Podobnie tobie można zarzucić odwracanie kota ogonem. Skąd wiesz na jakiej pozycji jestem? A to że próbujesz sobie wyrabiać pozycję na linczu na mnie to też śmierdzi. Skąd wiesz żę ja jestem podejrzany i jaki wniosek z tego wyciągniesz jak poznasz mój kolor? Jak nie jesteś w mafii to stawiam wszystkim 0,7 czystej
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 18:10:12 GMT 1
via mobile
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 23, 2023 18:10:12 GMT 1
Mnie to bardziej zastanawia czemu na nie na świeżo nie odpowiedziałeś. Pytanie - czemu na mnie lincz kręcić chcesz? Żeby dla potomnych było. O tobie pamiętam że napisałęś turbo sztucznego posta. Ok, wesołych świąt. To też było nieszczere.
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 23, 2023 18:10:43 GMT 1
Śrut kusi. Rzuca się na miecz, żeby ocalić Grincha/Scrooge'a?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 18:11:40 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 23, 2023 18:11:40 GMT 1
Dubeltówka teraz też przyznała że nieszczere posty pisze
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 23, 2023 18:11:51 GMT 1
Józef z Nazaretu Gdzie chaos Marii? W uzasadnieniach, że chce wyjebać mnie czy wędrowca. No i Twój wjazd w Marię, że czemu "postanowiła się bawić w bronienie Ciebie", też nie ma sensu, bo przecież ją wprost spytałem, co o Tobie sądzi xd chyba że masz na myśli, że czemu Cię broniła, no ale to mafijne z Twojej perspektywy, gdy broni Cię, Ty jesteś niewinny i masz ciepło? Św. Mikołaj z Laponii - no widzę tego Rabina czy elfa, ale jaka szansa, że w mafii jest ktoś, kto nawet jednego merytorycznego posta nie napisał? Jakbyś historycznie miał spojrzeć? Mafiozi, którzy widziałem, zwłaszcza niskopostowcy, starali się coś wnieść mimo wszystko. Przecież to wcale nie musiał być chaos tylko gra na kalkulację kogo atakować. Temat twój czy wędrowca nie był popularny za bardzo to musiała pójść w coś bardziej popularnego. Z mojej perspektywy dość mafijnie tam mnie broniła zostawiając podkładkę pod zmianę zdania badając dodatkowo nastroje.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 18:15:59 GMT 1
via mobile
Post by Śrut nocnej ciszy on Dec 23, 2023 18:15:59 GMT 1
Śrut kusi. Rzuca się na miecz, żeby ocalić Grincha/Scrooge'a? Why not both?
|
|