|
Post by Świąteczna dubeltówka on Dec 23, 2023 18:17:39 GMT 1
Dubeltówka teraz też przyznała że nieszczere posty pisze I co mi zrobisz?
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 23, 2023 18:17:47 GMT 1
Dubeltówka teraz też przyznała że nieszczere posty pisze A kto według ciebie pisze szczere posty?
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
Limit postów: 285
|
Post by Kolędnicy on Dec 23, 2023 18:17:52 GMT 1
Józef z Nazaretu Gdzie chaos Marii? W uzasadnieniach, że chce wyjebać mnie czy wędrowca. No i Twój wjazd w Marię, że czemu "postanowiła się bawić w bronienie Ciebie", też nie ma sensu, bo przecież ją wprost spytałem, co o Tobie sądzi xd chyba że masz na myśli, że czemu Cię broniła, no ale to mafijne z Twojej perspektywy, gdy broni Cię, Ty jesteś niewinny i masz ciepło? Św. Mikołaj z Laponii - no widzę tego Rabina czy elfa, ale jaka szansa, że w mafii jest ktoś, kto nawet jednego merytorycznego posta nie napisał? Jakbyś historycznie miał spojrzeć? Mafiozi, którzy widziałem, zwłaszcza niskopostowcy, starali się coś wnieść mimo wszystko. Przecież to wcale nie musiał być chaos tylko gra na kalkulację kogo atakować. Temat twój czy wędrowca nie był popularny za bardzo to musiała pójść w coś bardziej popularnego. Z mojej perspektywy dość mafijnie tam mnie broniła zostawiając podkładkę pod zmianę zdania badając dodatkowo nastroje. skopiuj tego posta i pogrub mi miejsce w którym mafijnie Cię broniła i zostawiła podkładke
|
|
Karp
Edycja#Ś1
Limit postów: 242
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 18:19:26 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 23, 2023 18:19:26 GMT 1
Kurka, Józef, dałem listę paru zarzutów wobec Ciebie, a Ciebie interesuje najbardziej ten, którym można w Marię walić Jak to jest, żeś mi kwadrans na post odpisywał? Grasz ze smartwatcha? Czemu się nie odniosłeś do pytań Mikołaja, tylko wpadłeś jebać w Marię? Cytował Cię, dostałeś powiadomienie. Możesz się do nich odnieść? Dlaczego nie dajesz opinii o graczach dopytywany? Dlaczego na pytanie o jakiekolwiek przemyślenia, znowu mówisz o zakazie mety, gdy nie o to chodzi? Śrut nocnej ciszy przekonaj mnie, czemu nie ruszać dziś Józefa, też w kontekście w/w
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 18:20:22 GMT 1
via mobile
Post by Maria z Nazaretu on Dec 23, 2023 18:20:22 GMT 1
Dubeltówka teraz też przyznała że nieszczere posty pisze A kto według ciebie pisze szczere posty? Nasz youtuber i Karp
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 23, 2023 18:21:31 GMT 1
Dubeltówka teraz też przyznała że nieszczere posty pisze A kto według ciebie pisze szczere posty? Kogo podejrzewasz i dlaczego? Poza Marią.
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
Limit postów: 170
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 18:22:00 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 23, 2023 18:22:00 GMT 1
ja myślę że Józef, Maria, Szczepan to co najmniej dwie mafię mogą być
Szczepan coś tak cicho, pushback na Dubeltówkę i zabrakło pary
zacząłbym od Szczepana
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 18:23:40 GMT 1
via mobile
Post by Śrut nocnej ciszy on Dec 23, 2023 18:23:40 GMT 1
Kurka, Józef, dałem listę paru zarzutów wobec Ciebie, a Ciebie interesuje najbardziej ten, którym można w Marię walić Jak to jest, żeś mi kwadrans na post odpisywał? Grasz ze smartwatcha? Czemu się nie odniosłeś do pytań Mikołaja, tylko wpadłeś jebać w Marię? Cytował Cię, dostałeś powiadomienie. Możesz się do nich odnieść? Dlaczego nie dajesz opinii o graczach dopytywany? Dlaczego na pytanie o jakiekolwiek przemyślenia, znowu mówisz o zakazie mety, gdy nie o to chodzi? Śrut nocnej ciszy przekonaj mnie, czemu nie ruszać dziś Józefa, też w kontekście w/w Wajb. Nie mam zamiaru nikogo do niczego przekonywać ani udawać że coś w tym temacie analizuję.
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 23, 2023 18:25:20 GMT 1
ja myślę że Józef, Maria, Szczepan to co najmniej dwie mafię mogą być Szczepan coś tak cicho, pushback na Dubeltówkę i zabrakło pary zacząłbym od Szczepana sądzisz, że przyaktorzył z tym wylimitowaniem się? bo mi się nie wydaje
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 23, 2023 18:26:45 GMT 1
Przecież to wcale nie musiał być chaos tylko gra na kalkulację kogo atakować. Temat twój czy wędrowca nie był popularny za bardzo to musiała pójść w coś bardziej popularnego. Z mojej perspektywy dość mafijnie tam mnie broniła zostawiając podkładkę pod zmianę zdania badając dodatkowo nastroje. skopiuj tego posta i pogrub mi miejsce w którym mafijnie Cię broniła i zostawiła podkładke mafiacorner.boards.net/post/89941 - to ten post gdzie tak niby broniła ale nie do końca i to jeszcze było po tym jak Karp jej wytknął, że nie odniosła się do mojej kreacji więc siłą rzeczy została zmuszona by się jakoś odnieść.
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 18:29:08 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 23, 2023 18:29:08 GMT 1
ja myślę że Józef, Maria, Szczepan to co najmniej dwie mafię mogą być Szczepan coś tak cicho, pushback na Dubeltówkę i zabrakło pary zacząłbym od Szczepana sądzisz, że przyaktorzył z tym wylimitowaniem się? bo mi się nie wydaje no końcówkę miał na limitowanie specjalne imo już od momentu jak zaczął ze mną wiadomości wymieniać
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 23, 2023 18:33:15 GMT 1
sądzisz, że przyaktorzył z tym wylimitowaniem się? bo mi się nie wydaje no końcówkę miał na limitowanie specjalne imo już od momentu jak zaczął ze mną wiadomości wymieniać Specjalnie czy nie,ale wylimitowanie zwykle niewinni uprawiali.
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
Limit postów: 285
|
Post by Kolędnicy on Dec 23, 2023 18:33:59 GMT 1
skopiuj tego posta i pogrub mi miejsce w którym mafijnie Cię broniła i zostawiła podkładke mafiacorner.boards.net/post/89941 - to ten post gdzie tak niby broniła ale nie do końca i to jeszcze było po tym jak Karp jej wytknął, że nie odniosła się do mojej kreacji więc siłą rzeczy została zmuszona by się jakoś odnieść. faktycznie ten post pasuje do mafii nazareńskiej
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 23, 2023 18:37:43 GMT 1
a mnie się wydaje Kevin że trochę Ci nie w smak, że się Szczepan tak błaho uniewinnił tym, że nie ogarnął liczby postów, w przeciwnym razie chociaż dopuszczałbyś możliwość, że może rzeczywiście jest niewinny, a Ty piszesz, że grał na wylimitowanie.
no ale nie grał. specjalnie go obserwowałem, było widać, że nie ogarnia, że mu posty uciekają i że zaraz będzie miał limit (dlatego też go przed tym przestrzegłem)
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 18:37:47 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 23, 2023 18:37:47 GMT 1
no końcówkę miał na limitowanie specjalne imo już od momentu jak zaczął ze mną wiadomości wymieniać Specjalnie czy nie,ale wylimitowanie zwykle niewinni uprawiali. nie wiem, natomiast Szczepan miał odczyn winny już przed wylimitowaniem i nie jestem jakoś zdziwiony, że akurat Ty poszedłeś z odsieczą ALE COS ZA ŁATWO
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 18:40:30 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 23, 2023 18:40:30 GMT 1
a mnie się wydaje Kevin że trochę Ci nie w smak, że się Szczepan tak błaho uniewinnił tym, że nie ogarnął liczby postów, w przeciwnym razie chociaż dopuszczałbyś możliwość, że może rzeczywiście jest niewinny, a Ty piszesz, że grał na wylimitowanie. no ale nie grał. specjalnie go obserwowałem, było widać, że nie ogarnia, że mu posty uciekają i że zaraz będzie miał limit (dlatego też go przed tym przestrzegłem) do momentu jak napisałeś o tym że się wylimitował to nie wiedziałem że jest wylimitowany, natomiast o limitowaniu in purpose pisałem już wcześniej na jakieś kocopoły w stylu 'nie w smak ci' to nawet nie będę odpowiadał bo mój rozumek uważa że uprawiasz tu manipulację zadziwia mnie że jak wcześniej za łatwo szło w Szczepłka tak teraz z kolei jest opór
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 23, 2023 18:40:53 GMT 1
co mi się jeszcze u Ciebie Kevin nie podoba, niby mnie chwalisz jak sam pisałeś, ale posty pisałeś w taki sposób, by wszyscy zauważyli, że Cię lekceważyłem i mogli to różnie interpretować. Jak do tego dodam to co bodaj Kolędnicy napisali o tym, że twoja gra wygląda fajnie, ale kierunki niezbyt, to wychodzi mi obraz zręcznego mafiozy, który stara się kierować poczynaniami naiwnych miastowych.
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 23, 2023 18:43:41 GMT 1
Kurka, Józef, dałem listę paru zarzutów wobec Ciebie, a Ciebie interesuje najbardziej ten, którym można w Marię walić Jak to jest, żeś mi kwadrans na post odpisywał? Grasz ze smartwatcha? Czemu się nie odniosłeś do pytań Mikołaja, tylko wpadłeś jebać w Marię? Cytował Cię, dostałeś powiadomienie. Możesz się do nich odnieść? Dlaczego nie dajesz opinii o graczach dopytywany? Dlaczego na pytanie o jakiekolwiek przemyślenia, znowu mówisz o zakazie mety, gdy nie o to chodzi? Śrut nocnej ciszy przekonaj mnie, czemu nie ruszać dziś Józefa, też w kontekście w/w No to chyba niedokładnie czytasz posty. Uszko mi w pewnym momencie nie spodobał się tym w jaki sposób atakował Wędrowca i szybko zrobił powiązanie by mój kolor świadczył na niekorzyść Wędrowca ( ja czerwony=wędrowiec czerwony). Gwiazdka betlejemska też mam wrażenie że sobie dość wygodnie płynie w temacie i jej pasuje pozycja jaką ma.
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 23, 2023 18:46:04 GMT 1
Kevin, wędrowiec Brakuje wam czegoś?
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 23, 2023 18:46:25 GMT 1
Specjalnie czy nie,ale wylimitowanie zwykle niewinni uprawiali. nie wiem, natomiast Szczepan miał odczyn winny już przed wylimitowaniem i nie jestem jakoś zdziwiony, że akurat Ty poszedłeś z odsieczą ALE COS ZA ŁATWO U ciebie miał odczyt winny tylko problem polega na tym, że nie potrafisz przekonać innych do tego że nie warto odpuszczać Szczepanowi.
|
|