|
Post by Uszko z grzybami on Dec 23, 2023 18:49:31 GMT 1
Kurka, Józef, dałem listę paru zarzutów wobec Ciebie, a Ciebie interesuje najbardziej ten, którym można w Marię walić Jak to jest, żeś mi kwadrans na post odpisywał? Grasz ze smartwatcha? Czemu się nie odniosłeś do pytań Mikołaja, tylko wpadłeś jebać w Marię? Cytował Cię, dostałeś powiadomienie. Możesz się do nich odnieść? Dlaczego nie dajesz opinii o graczach dopytywany? Dlaczego na pytanie o jakiekolwiek przemyślenia, znowu mówisz o zakazie mety, gdy nie o to chodzi? Śrut nocnej ciszy przekonaj mnie, czemu nie ruszać dziś Józefa, też w kontekście w/w No to chyba niedokładnie czytasz posty. Uszko mi w pewnym momencie nie spodobał się tym w jaki sposób atakował Wędrowca i szybko zrobił powiązanie by mój kolor świadczył na niekorzyść Wędrowca ( ja czerwony=wędrowiec czerwony). Gwiazdka betlejemska też mam wrażenie że sobie dość wygodnie płynie w temacie i jej pasuje pozycja jaką ma. Ale jeśli jesteś niewinny, to chuj mi z takiego powiązania. Dlaczego nie potrafisz z siebie wydusić żadnych podejrzanych nawet będąc głównym kandydatem do linczu?
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 23, 2023 18:50:21 GMT 1
No to chyba niedokładnie czytasz posty. Uszko mi w pewnym momencie nie spodobał się tym w jaki sposób atakował Wędrowca i szybko zrobił powiązanie by mój kolor świadczył na niekorzyść Wędrowca ( ja czerwony=wędrowiec czerwony). Gwiazdka betlejemska też mam wrażenie że sobie dość wygodnie płynie w temacie i jej pasuje pozycja jaką ma. Ale jeśli jesteś niewinny, to chuj mi z takiego powiązania. Dlaczego nie potrafisz z siebie wydusić żadnych podejrzanych nawet będąc głównym kandydatem do linczu? Ale jak to żadnych podejrzanych? Ty w ogóle czytasz moje posty czy dobierasz argumenty jak ci wygodnie?
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
Limit postów: 170
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 18:53:06 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 23, 2023 18:53:06 GMT 1
Kevin, wędrowiec Brakuje wam czegoś? Wędrowcowi chyba krztynki alkoholu albo za bardzo się zapędził w atakowaniu swoich wczoraj i teraz dwie godziny przed linczem musi iść w akcję dyskredytację Mi druha Koledownika Józefie, nie zawsze trzeba pchać, szczególnie że jesteś u mnie w pakiecie z Szczepanem 🙉
|
|
buddyelf
Edycja#Ś1
Limit postów: 271
|
Post by buddyelf on Dec 23, 2023 18:54:02 GMT 1
Struganie rózg to ciężka i mozolna praca, ale my elfy takiej pracy się nie boimy. Jesteśmy przystosowane do pracowania przez 24 godziny na dobę w zimowych warunkach w zamian za laski cukrowe i lukrowane pierniczki. Dalej jednak nie wiem komu taką rózgę mamy dać w prezencie. Kto według Was jest niegrzecznym dzieckiem? Może moi przełożeni Kevin i Wędrowiec wskażą mi kto podpadł im obojgu w tym roku?
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 23, 2023 18:56:28 GMT 1
Kevin, wędrowiec Brakuje wam czegoś? Wędrowcowi chyba krztynki alkoholu albo za bardzo się zapędził w atakowaniu swoich wczoraj i teraz dwie godziny przed linczem musi iść w akcję dyskredytację Mi druha Koledownika Józefie, nie zawsze trzeba pchać, szczególnie że jesteś u mnie w pakiecie z Szczepanem 🙉 Tylko problem też polega na tym,że nawet jeśli masz rację ze Szczepanem to robisz to w taki sposób by nikogo nie przekonywać do tego typu.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 23, 2023 18:57:04 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 23, 2023 18:57:04 GMT 1
Kevin, wędrowiec Brakuje wam czegoś? Wędrowcowi chyba krztynki alkoholu albo za bardzo się zapędził w atakowaniu swoich wczoraj i teraz dwie godziny przed linczem musi iść w akcję dyskredytację Mi druha Koledownika Józefie, nie zawsze trzeba pchać, szczególnie że jesteś u mnie w pakiecie z Szczepanem 🙉 Dlaczego masz ich w pakiecie, kiddo? Jest jakieś connection, które zaczerwienia jednego w przypadku czerwieni drugiego?
|
|
|
Post by Uszko z grzybami on Dec 23, 2023 18:57:57 GMT 1
No jakbyś miała miastowy mindset to byś nie musiała podkreślać tego że to ciebie obchodzi/nie obchodzi. Podobnie tobie można zarzucić odwracanie kota ogonem. Skąd wiesz na jakiej pozycji jestem? A to że próbujesz sobie wyrabiać pozycję na linczu na mnie to też śmierdzi. Skąd wiesz żę ja jestem podejrzany i jaki wniosek z tego wyciągniesz jak poznasz mój kolor? Kurka, Józef, dałem listę paru zarzutów wobec Ciebie, a Ciebie interesuje najbardziej ten, którym można w Marię walić Jak to jest, żeś mi kwadrans na post odpisywał? Grasz ze smartwatcha? Czemu się nie odniosłeś do pytań Mikołaja, tylko wpadłeś jebać w Marię? Cytował Cię, dostałeś powiadomienie. Możesz się do nich odnieść? Dlaczego nie dajesz opinii o graczach dopytywany? Dlaczego na pytanie o jakiekolwiek przemyślenia, znowu mówisz o zakazie mety, gdy nie o to chodzi? Śrut nocnej ciszy przekonaj mnie, czemu nie ruszać dziś Józefa, też w kontekście w/w No to chyba niedokładnie czytasz posty. Uszko mi w pewnym momencie nie spodobał się tym w jaki sposób atakował Wędrowca i szybko zrobił powiązanie by mój kolor świadczył na niekorzyść Wędrowca ( ja czerwony=wędrowiec czerwony). Gwiazdka betlejemska też mam wrażenie że sobie dość wygodnie płynie w temacie i jej pasuje pozycja jaką ma. Hahahaha! Te posty tylko wtedy mają sens, kiedy Józef jest w mafii. Jak inaczej ktoś miałby sobie na nim wyrobić pozycję? Jak inaczej miałoby zadziałać to powiązanie?
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 23, 2023 19:01:03 GMT 1
A to że próbujesz sobie wyrabiać pozycję na linczu na mnie to też śmierdzi. Skąd wiesz żę ja jestem podejrzany i jaki wniosek z tego wyciągniesz jak poznasz mój kolor? No to chyba niedokładnie czytasz posty. Uszko mi w pewnym momencie nie spodobał się tym w jaki sposób atakował Wędrowca i szybko zrobił powiązanie by mój kolor świadczył na niekorzyść Wędrowca ( ja czerwony=wędrowiec czerwony). Gwiazdka betlejemska też mam wrażenie że sobie dość wygodnie płynie w temacie i jej pasuje pozycja jaką ma. Hahahaha! Te posty tylko wtedy mają sens, kiedy Józef jest w mafii. Jak inaczej ktoś miałby sobie na nim wyrobić pozycję? Jak inaczej miałoby zadziałać to powiązanie? Przecież potencjalny mafiak w dowolny sposób może sobie wyrabiać pozycję. Czego tu nie rozumiesz?
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 23, 2023 19:02:46 GMT 1
xd
|
|
|
Post by Trzeci Mędrzec z Zachodu on Dec 23, 2023 19:03:52 GMT 1
Szczepan - w sensie? Jeśli pytasz, co jest w niej świątecznego, to nic, poza czapką. To po prostu lubiany przeze mnie youtuber, który zmarł nieco ponad tydzień temu. Boli podwójnie, bo zmagał się z uzależnieniem od alkoholu i wyglądało na to, że w ostatnim czasie mu się polepszało Mikołaj z Laponii - w moim (teraz) przedostatnim poście będziesz miał odpowiedź na pytanie, czemu twoje przyjebanie się do tamtego posta Mędrca Korwina uważam za podejrzane. Serio uznałeś, że koleś na poważnie oskarża wszystkich bezpostowców (i tylko ich, jeśli się nie mylę) o bycie w mafii? Chociaż sumie może on faktycznie na serio ich oskarżał, a tylko ja sobie tutaj chilluję xD Edit: literówka Jasne, ze nie oskarżałem ich na serio, co widać po moim następnym poście, na który zresztą Mikołaj odpowiadał. Jak wrócę z zakupów, trzeba będzie pociągnąć ten wątek, bo na moje przeczucie do tego posta żarciku przyczepił się jakiś mafiozo. Zachęcam do analiz w tym kierunków Chyba jednak temat zostanie ewentualnie na D2, bo nikogo z trójki świętych bym dzisiaj nie ruszał. Szczepan zbyt aktywny i może jednak spoko, Mikołaj z Laponii to nie temat na dzisiaj niezależnie co o nim sądzę.
No może ten krakowski ewentualnie, ale odmeldował się awaryjnie i nie grał źle w pierwszy dzień.
Chyba zostają Józek i mniej aktywni, ta Dubeltówka mnie trochę kusi tbh
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 23, 2023 19:04:54 GMT 1
Józef z Nazaretu Gdzie chaos Marii? W uzasadnieniach, że chce wyjebać mnie czy wędrowca. No i Twój wjazd w Marię, że czemu "postanowiła się bawić w bronienie Ciebie", też nie ma sensu, bo przecież ją wprost spytałem, co o Tobie sądzi xd chyba że masz na myśli, że czemu Cię broniła, no ale to mafijne z Twojej perspektywy, gdy broni Cię, Ty jesteś niewinny i masz ciepło? Św. Mikołaj z Laponii - no widzę tego Rabina czy elfa, ale jaka szansa, że w mafii jest ktoś, kto nawet jednego merytorycznego posta nie napisał? Jakbyś historycznie miał spojrzeć? Mafiozi, którzy widziałem, zwłaszcza niskopostowcy, starali się coś wnieść mimo wszystko. Historycznie to było kilku gagatków tego typu, zdecydowana mniejszość, to fakt, ale szansa nie jest zerowa. Dla mnie to nie jest wystarczające do uniewinnienia. No i ja osobiście gardzę takim sposobem gry, niezależnie od strony. Mnie ten Józef też śmierdzi i mógłbym go wyjebać, tylko on coś tam pisał, że nie był dawno w mafii a to mocno sugeruje pewną osobę i wtedy szkoda tak szybko linczować, bo może się uniewinnić.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 23, 2023 19:06:39 GMT 1
Hahahaha! Te posty tylko wtedy mają sens, kiedy Józef jest w mafii. Jak inaczej ktoś miałby sobie na nim wyrobić pozycję? Jak inaczej miałoby zadziałać to powiązanie? Przecież potencjalny mafiak w dowolny sposób może sobie wyrabiać pozycję. Czego tu nie rozumiesz? No ja nie rozumiem jak wyjebanie Ciebie-niewinnego ma zbudować pozycję mafiozy. Wytłumacz mi. Edit: Nadrobiłem w miarę wszystko i powinienem być już do linczu bez przerwy.
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 23, 2023 19:09:01 GMT 1
Jasne, ze nie oskarżałem ich na serio, co widać po moim następnym poście, na który zresztą Mikołaj odpowiadał. Jak wrócę z zakupów, trzeba będzie pociągnąć ten wątek, bo na moje przeczucie do tego posta żarciku przyczepił się jakiś mafiozo. Zachęcam do analiz w tym kierunków Chyba jednak temat zostanie ewentualnie na D2, bo nikogo z trójki świętych bym dzisiaj nie ruszał. Szczepan zbyt aktywny i może jednak spoko, Mikołaj z Laponii to nie temat na dzisiaj niezależnie co o nim sądzę.
No może ten krakowski ewentualnie, ale odmeldował się awaryjnie i nie grał źle w pierwszy dzień.
Chyba zostają Józek i mniej aktywni, ta Dubeltówka mnie trochę kusi tbh
Z tymi mniej aktywnymi mam taki problem, że się zlewają w jedno.
|
|
|
Post by Trzeci Mędrzec z Zachodu on Dec 23, 2023 19:09:16 GMT 1
Nikt ze mną nie gada, chyba se oddam głos i pójdę sobie w pizdu chlać z ciotkami i wujkami
|
|
|
Post by Trzeci Mędrzec z Zachodu on Dec 23, 2023 19:09:48 GMT 1
Akurat to napisałem i zostałem zacytowany! Czyli metoda podprogowa działa.
|
|
|
Post by Józef z Nazaretu on Dec 23, 2023 19:10:09 GMT 1
Przecież potencjalny mafiak w dowolny sposób może sobie wyrabiać pozycję. Czego tu nie rozumiesz? No ja nie rozumiem jak wyjebanie Ciebie-niewinnego ma zbudować pozycję mafiozy. Wytłumacz mi. Edit: Nadrobiłem w miarę wszystko i powinienem być już do linczu bez przerwy. To proste. Mafioza nie musi się silić argumentami w wyjebanie mnie-niewinnego i przy okazji może poklepać po pleckach tych co mnie podejrzewali w między czasie.
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Laponii on Dec 23, 2023 19:11:20 GMT 1
Nikt ze mną nie gada, chyba se oddam głos i pójdę sobie w pizdu chlać z ciotkami i wujkami O czym byś chciał pogadać? Bo ja bym mógł na przykład pogadać o tym, czy lepiej zabić Józka, czy wyjebać glona. Albo o glonach ogólnie mógłbym pogadać - które glony są mafijne, a które w sumie takie chuj wie.
|
|
|
Post by Trzeci Mędrzec z Zachodu on Dec 23, 2023 19:14:50 GMT 1
Dubeltówka jest dziwna. Nie mówię, że na pewno mafijna, bo próbuję ją przetrawić, ale na pewno dziwna. Mafijny start, a potem takie na luzaku tłumaczenie i pielęgnacja pozycji niskowiszącego owocu.
Nie wiem, co o tym do końca sądzić, ale raczej mi to nie gra chyba. Ale może ktoś zauważył coś jeszcze w związku z tym graczem.
Józkowi bym chyba chciał dać 1 dzień więcej, chociażby za aktywność. Natomiast nie na siłę i jak nie pojawi się sensowny kandydat, to chyba nie będę próbował wymyślać prochu.
Ktoś ma podobny pogląd na to głosowanie?
|
|
|
Post by Trzeci Mędrzec z Zachodu on Dec 23, 2023 19:15:34 GMT 1
Ten post to jakby odpowiedź na ten post Mikołaja, bo nie do końca może to być jasne w sumie xd
|
|
|
Post by Drugi Mędrzec ze Wschodu on Dec 23, 2023 19:16:59 GMT 1
Nikt ze mną nie gada, chyba se oddam głos i pójdę sobie w pizdu chlać z ciotkami i wujkami O czym byś chciał pogadać? Bo ja bym mógł na przykład pogadać o tym, czy lepiej zabić Józka, czy wyjebać glona. Albo o glonach ogólnie mógłbym pogadać - które glony są mafijne, a które w sumie takie chuj wie. Kurde, totalnie nie czuję potrzeby gadania o glonach, jak nie będzie kogo zlinczować, to ktoś się nawinie xd Chcesz zlinczować Józka czy nie?
|
|