Kevin
Edycja#Ś1
Limit postów: 170
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 15:21:58 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 25, 2023 15:21:58 GMT 1
ja nie mam czasu i nie chce mi się znowu mieć rację jeden dzień przed gromadą osobników na bakier z logiką, więc będę nieodmiennie odwoływał do mojej pierwszej mafijnej listy, gdyż najzwyczajniej w świecie jest najprawdopodobniej bardzo trafna
a na Mikołaja z Laponii słów nie mam, idź na emeryturę gościu
|
|
|
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 25, 2023 15:22:34 GMT 1
Szczerze mówiąc, z analizy mojego głosu na Starego Rabina mogę mieć jedynie bekę, bo ostatecznie wahałem się między brakiem głosu a strzałem w powietrze, żeby nie przesądzać wyniku w sytuacji, gdy nie miałem przeczytanych dokładnie ostatnich godzin przed linczem. Cała filozofia. Uciekłem od odpowiedzialności, bo nie czułem się na siłach i tyle.
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 25, 2023 15:23:01 GMT 1
Co do Kevina - dla mnie najważniejsze jest to, że nie chciał zauważyć tego, że jacyś gracze mniej lub bardziej pośrednio się uniewinnili (a przynajmniej na tyle, by ich w sobotę nie linczować). Mowa tu oczywiście o Szczepanie i Józefie (który może się nie tyle uniewinnił, co sprawił, że linczowanie go raczej nie było optymalne). Dodatkowo to co pisałem wcześniej odnośnie mojej osoby. Mam wrażenie, że on doskonale wie, że jestem niewinny, czyta to z mojej gry, ale pisał o mnie w taki sposób by sobie zostawić furtkę na atak we mnie a co najmniej by przymknąć oko na to, gdybym został linczowany rękami miastowych.
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 15:27:28 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 25, 2023 15:27:28 GMT 1
natomiast co do zwracania uwagi na tożsamości - pisałem o osobnikach którzy te tożsamości pchają wprost, jeśli zadajesz sobie trudu cytować posty nie tworz fałszywego obrazu sytuacji
co do uniewinnien - ani Szczepan ani Józef się nie uniewinnili, uważam że są duże szanse że obaj są winni
Józef jest najpewniej winny, mam go za mafię, nie widzę powodów do oszczędzania
nie chce mi się kolejny raz tłumaczyć z tego że mam rację i po tym jak w mafii porobiłem tak że nie wiedzieliście gdzie dół gdzie góra nagle jakieś pajace wychodzą z z złożenia że jestem do złapania po takich rzeczach
Mikołaju z Japonii, odbierasz mi smak życia i nie chce mi się z Tobą grać
ze Zbłąkanym Wędrowcem również ponieważ co edycję jest to samo
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
Limit postów: 285
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 15:28:42 GMT 1
via mobile
Post by Kolędnicy on Dec 25, 2023 15:28:42 GMT 1
EJŻE INO DYNY DYNA
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 15:29:52 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 25, 2023 15:29:52 GMT 1
przeczytałem se wyrywkowo posty żeby ci pomóc uszko w mafii są święty szczepan, józef z nazaretu, buddyelf, zbłąkany wędrowiec i mikołaj z laponiimam nadzieję że pomogłem za buddyelfa pewnie jakiś inny konformista zostawiam pod rozwagę na dalsze etapy
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 15:30:29 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 25, 2023 15:30:29 GMT 1
Good afternoon guys, ja tak będę wpadał dzisiaj tylko na moment bo jestem w travel i z drugą częścią family. Poszedłem z głosem za Santa z Laponii bo most probably jest niewinny, mam go w moim core razem z Karpiem i Drugim Mędrcem na moment now.
Kevin gra jakąś wkurwiającą game ale podejrzewam przez to że też raczej będzie innocent.
Pytanie po yesterday jest następujące - czy osoba która dostała gifta zrobiła sprawdzenie na mister Joseph i jaki odczyt dostała. Myślicie, guys, że warto żeby osoba z giftem zrobiła come out of the closet?
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 25, 2023 15:31:54 GMT 1
Szczerze mówiąc, z analizy mojego głosu na Starego Rabina mogę mieć jedynie bekę, bo ostatecznie wahałem się między brakiem głosu a strzałem w powietrze, żeby nie przesądzać wyniku w sytuacji, gdy nie miałem przeczytanych dokładnie ostatnich godzin przed linczem. Cała filozofia. Uciekłem od odpowiedzialności, bo nie czułem się na siłach i tyle. Nie kupuje tego, boisz się wziąć odpowiedzialność za swój głos w d1? W d1 kiedy ten głos jest najbardziej rozmyty i najmniej znaczy? Szczególnie że na świeczniku była i Maria i Józef, o których wcześniej pisałeś tak: W mafii są Maria i Józef. Nie mam już czasu przeczytać wszystkiego dokładnie, w święta nadrobię, ale chyba trzeba tego Józefa. Nawet jeśli Józef będzie w mafii, to przy głosie na niego będe miał zbyt duzy niesmak związany z tym, że zagłosowałem bardziej zwiedziony ogólną tendencją niż własną refleksją. Józef, Maria, Św. Mikołaj z Krakowa? Trochę zbyt prosto to brzmi, ale może...
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 25, 2023 15:32:56 GMT 1
przeczytałem se wyrywkowo posty żeby ci pomóc uszko w mafii są święty szczepan, józef z nazaretu, buddyelf, zbłąkany wędrowiec i mikołaj z laponiimam nadzieję że pomogłem za buddyelfa pewnie jakiś inny konformista zostawiam pod rozwagę na dalsze etapy Zbłąkany Wędrowiec jest niewinny, szanse na niewinność Lapończyka też są spore
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 15:37:27 GMT 1
via mobile
Post by Kolędnicy on Dec 25, 2023 15:37:27 GMT 1
Mi się podoba post prezentowy świętego Mikołaja z Krakowa
|
|
|
Post by Maria z Nazaretu on Dec 25, 2023 15:38:29 GMT 1
ja nie mam czasu i nie chce mi się znowu mieć rację jeden dzień przed gromadą osobników na bakier z logiką, więc będę nieodmiennie odwoływał do mojej pierwszej mafijnej listy, gdyż najzwyczajniej w świecie jest najprawdopodobniej bardzo trafna a na Mikołaja z Laponii słów nie mam, idź na emeryturę gościu Ja też nie chce mieć znowu racji jeden dzień przed gromadą osobników na bakier z logiką, więc dalej będę nawoływała do pozbycia się mojego kochanego męża...
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 15:39:34 GMT 1
via mobile
Post by Kolędnicy on Dec 25, 2023 15:39:34 GMT 1
Niepodoba mi się z kolei to że myslalem ze tworze śrutem trzecią drogę dla otwartych głów , dla koneserów którzy wiedzą o co chodzi i nagle z pizdy znalazły sie tam jakieś dziwne nazwiska
|
|
|
Post by Maria z Nazaretu on Dec 25, 2023 15:40:04 GMT 1
Swoją drogą, jakieś brzydkie to dziecko mi wyszło
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 15:41:38 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 25, 2023 15:41:38 GMT 1
Oba Santas mają spoko wjazd ale I think że trzeba na razie założyć innocence Kevina, ale wkurwialność jego, guys.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 15:42:05 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 25, 2023 15:42:05 GMT 1
Czy Maria tak by not give a fuck jako mobster?
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 25, 2023 15:43:16 GMT 1
// Casper Analysis Report
// Subject: Waking up and Analyzing a Christmas Mafia Game
// Casper's Analysis: Cold and Analytical Evaluation function CasperAnalysis(wakeUpStatus, mafiaGame) { // Perform pragmatic and analytical evaluation const sleepAnalysis = assessSleepQuality(wakeUpStatus); const guiltAnalysis = analyzeMafiaGame(mafiaGame);
// Return Casper's findings return { sleepAnalysis, guiltAnalysis, }; }
// Example Usage: const wakeUpStatus = "Woke up from sleep"; const mafiaGame = initializeMafiaGame(); // Assume there's a function to set up the game const CasperReport = CasperAnalysis(wakeUpStatus, mafiaGame);
// Print or use CasperReport as needed console.log(CasperReport);
// Casper's Sleep Analysis Function function assessSleepQuality(wakeUpStatus) { // Implement Casper's sleep analysis logic // Example: Evaluate sleep quality based on wake-up status const sleepQuality = determineSleepQuality(wakeUpStatus);
return { quality: sleepQuality, details: "Detailed sleep analysis results go here.", }; }
// Casper's Mafia Game Analysis Function function analyzeMafiaGame(mafiaGame) { // Implement Casper's mafia game analysis logic // Example: Identify innocent and guilty individuals in the Mafia game const innocentPeople = findInnocentPlayers(mafiaGame); const guiltyPeople = findGuiltyPlayers(mafiaGame);
return { innocentPeople, guiltyPeople, }; }
// Placeholder functions for illustration purposes function determineSleepQuality(wakeUpStatus) { // Placeholder logic to determine sleep quality return "Good"; // Replace with actual evaluation }
function findInnocentPlayers(mafiaGame) { // Placeholder logic to identify innocent people in the Mafia game return ["Drugi Mędrzec ze Wschodu", "Trzeci Mędrzec z Zachodu"]; // }
function findGuiltyPlayers(mafiaGame) { // Placeholder logic to identify guilty people in the Mafia game return ["Stary Rabin", "Kevin"]; //
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 15:43:57 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 25, 2023 15:43:57 GMT 1
Niepodoba mi się z kolei to że myslalem ze tworze śrutem trzecią drogę dla otwartych głów , dla koneserów którzy wiedzą o co chodzi i nagle z pizdy znalazły sie tam jakieś dziwne nazwiska ty to tego śruta samodzielnie pod topór wrzuciłeś jak było Maria - Józef
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 25, 2023 15:43:58 GMT 1
// Magi-Casper Analysis Report
// Subject: Old Rabbin
// Magi-Casper's Analysis: Guilt Assessment function magiCasperAnalysis(oldRabbin) { // Evaluate strong resemblance to Lipszyc Mafia const resemblanceToMafia = assessResemblance(oldRabbin);
// Analyze message content, indicating lack of value const messageValueAnalysis = analyzeMessageValue(oldRabbin);
// Assess playing style, strongly suggesting entry from a distance const playingStyleAnalysis = analyzePlayingStyle(oldRabbin);
// Combine assessments strongly indicating guilt const guiltAssessment = determineGuilt( resemblanceToMafia, messageValueAnalysis, playingStyleAnalysis );
// Return Magi-Casper's findings return { resemblanceToMafia, messageValueAnalysis, playingStyleAnalysis, guiltAssessment, }; }
// Example Usage: const oldRabbin = initializeOldRabbin(); // Assume there's a function to set up Old Rabbin's profile const magiCasperReport = magiCasperAnalysis(oldRabbin);
// Print or use magiCasperReport as needed console.log(magiCasperReport);
// Magi-Casper's Resemblance Assessment Function function assessResemblance(oldRabbin) { // Implement Magi-Casper's logic to assess strong resemblance to Lipszyc Mafia // Example: Compare facial features, behavioral patterns, etc. const resemblanceScore = 0.9; // Strong resemblance
return { score: resemblanceScore, details: "Detailed resemblance analysis results go here.", }; }
// Magi-Casper's Message Value Analysis Function function analyzeMessageValue(oldRabbin) { // Implement Magi-Casper's logic to analyze message content, indicating lack of value // Example: Check for lack of meaningful content, significance, etc. const valueAnalysisResult = false; // Lack of value
return { analysisResult: valueAnalysisResult, details: "Detailed message value analysis results go here.", }; }
// Magi-Casper's Playing Style Analysis Function function analyzePlayingStyle(oldRabbin) { // Implement Magi-Casper's logic to analyze playing style, strongly suggesting entry from a distance // Example: Check for strong patterns of entering the game from a distance const playingStyleAnalysisResult = true; // Strongly suggesting entry from a distance
return { analysisResult: playingStyleAnalysisResult, details: "Detailed playing style analysis results go here.", }; }
// Magi-Casper's Guilt Determination Function function determineGuilt(resemblanceToMafia, messageValueAnalysis, playingStyleAnalysis) { // Implement Magi-Casper's logic to determine guilt based on assessments // Example: Combine strong resemblance, lack of message value, and playing style to strongly indicate guilt if (resemblanceToMafia.score > 0.8 && !messageValueAnalysis.analysisResult && playingStyleAnalysis.analysisResult) { return "Guilty"; } else { return "Inconclusive"; } }
// Placeholder functions for illustration purposes // (These values are set to strongly indicate guilt for illustration purposes) function calculateResemblance(oldRabbin) { return 0.9; }
function assessMessageValue(oldRabbin) { return false; }
function assessPlayingStyle(oldRabbin) { return true; }
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 15:44:19 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 25, 2023 15:44:19 GMT 1
I of course dalej uwazam, że Joseph do sprawdzenia jest, chyba że zacznie grać jakiś top game today. On nie gra jak usual, nie można porównywać tego do jakiejś edition z prehistorii bo my się known each other very good przecież teraz jak gramy constantly.
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 15:44:26 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 25, 2023 15:44:26 GMT 1
no, jeszcze w uturnie Józefowym mocne wsparcie Karpia
|