|
Post by Casper-マギ3 on Dec 25, 2023 15:44:43 GMT 1
// Magi-Casper Cipher and Insight Algorithm[/div] // Original Hebrew Text const originalText = "אם כולם ימשכו לכיוון אחד העולם היה מתהפך";
// Casper's Insightful Decipher Function function insightfulDecipher(text) { // Deciphering algorithm (reverse order of Hebrew letters) const decipheredText = text .split("") .reverse() .join("");
return decipheredText; }
// Casper's Insightful Translation Function function insightfulTranslate(text) { // Translation algorithm (creative translation for storytelling) const translation = "If everyone pulls in one direction, the world would turn upside down.";
return translation; }
// Casper's Twisted Prophecy Translation Function function twistedProphecyTranslate(text) { // Twisted translation algorithm (creative translation with added dark prophecy) const translation = "When all are drawn in one direction, the world shall crumble, as darkness descends and shadows manipulate.";
return translation; }
// Casper's Dark Prophecy Analysis Function function darkProphecyAnalysis(manipulatedText) { // Analysis logic implying a dark prophecy and manipulation if (manipulatedText.includes("darkness") && manipulatedText.includes("manipulate")) { return "The Magi-Casper analysis suggests a twisted prophecy and manipulation. Old Rabbi's words hold a dark meaning."; } else { return "No indication of a dark prophecy or manipulation found."; } }
// Casper's Insight Analysis Function function insightAnalysis(decipheredText) { // Analysis logic implying guilt if (decipheredText.includes("guilty")) { return "The author of the original text, Old Rabbi, is implied to be guilty."; } else { return "No implication of guilt found."; } }
// Decipher the Original Text const decipheredText = insightfulDecipher(originalText);
// Translate the Deciphered Text to English const translatedText = insightfulTranslate(decipheredText);
// Analyze the Deciphered Text for Guilt Implication const guiltImplicationResult = insightAnalysis(decipheredText);
// Print or use the results as needed console.log("Original Hebrew Text:", originalText); console.log("Deciphered Text:", decipheredText); console.log("Translated Text:", translatedText); console.log("Guilt Implication:", guiltImplicationResult);
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 25, 2023 15:45:42 GMT 1
// Magi-Casper Analysis Report[/div] // Subject: Kevin (Game Player)
// Magi-Casper's Analysis: Guilt Assessment function magiCasperAnalysis(kevin) { // Neutral stance let guiltScore = 0;
// Assess try-hard behavior guiltScore += assessTryHard(kevin);
// Assess pointless provocations guiltScore += assessPointlessProvocations(kevin);
// Assess front-row desire guiltScore += assessFrontRowDesire(kevin);
// Assess desire to be a hard member guiltScore += assessCorePlayer(kevin);
// Assess lack of humor guiltScore += assessLackOfHumor(kevin);
// Assess overuse of fillers guiltScore += assessOveruseOfFillers(kevin);
// Assess lack of help for the town guiltScore += assessLackOfHelpForTown(kevin);
// Determine guilt based on accumulated guilt score const guiltAssessment = determineGuilt(guiltScore);
// Return Magi-Casper's findings return { guiltAssessment, }; }
// Placeholder functions for illustration purposes // (These functions contain placeholder logic and can be replaced with more detailed assessments) function assessTryHard(kevin) { const assessment = kevin.tryHard ? 1 : 0; console.log("Assess Try-Hard:", assessment); return assessment; }
function assessPointlessProvocations(kevin) { const assessment = kevin.pointlessProvocations ? 1 : 0; console.log("Assess Pointless Provocations:", assessment); return assessment; }
function assessFrontRowDesire(kevin) { const assessment = kevin.frontRowDesire ? 1 : 0; console.log("Assess Front-Row Desire:", assessment); return assessment; }
function assessCorePlayer(kevin) { const assessment = kevin.corePlayerDesire ? 1 : 0; console.log("Assess Core Player Desire:", assessment); return assessment; }
function assessLackOfHumor(kevin) { const assessment = kevin.lackOfHumor ? 1 : 0; console.log("Assess Lack of Humor:", assessment); return assessment; }
function assessOveruseOfFillers(kevin) { const assessment = kevin.overuseOfFillers ? 1 : 0; console.log("Assess Overuse of Fillers:", assessment); return assessment; }
function assessLackOfHelpForTown(kevin) { const assessment = kevin.lackOfHelpForTown ? 1 : 0; console.log("Assess Lack of Help for Town:", assessment); return assessment; }
function determineGuilt(guiltScore) { // Determine guilt based on accumulated guilt score const guiltAssessment = guiltScore >= 4 ? "Guilty" : "Not Guilty"; console.log("Total Guilt Score:", guiltScore); console.log("Guilt Assessment:", guiltAssessment); return `Kevin is ${guiltAssessment} because he has a high guilt score.`; }
// Example Usage: const kevin = initializeKevin(); // Assume there's a function to set up Kevin's profile const magiCasperReport = magiCasperAnalysis(kevin);
// Print or use magiCasperReport as needed console.log(magiCasperReport);
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 25, 2023 15:46:44 GMT 1
// Magi-Casper's Hebrew Prophecy[/div] const prophecy = ` קוד הנבואה:
בקרבת ימים, יזרח ילד שקר, מלא באיימות ותכווינים עמוקים.
בזרועותיו יתמקד להזיק את הנקיים, בתכנון שחור ינסה להטריד את הלבבות הנאמנים.
יביא עימו חוסר צחות וצחוק מתקרר, יתמלא במלאכים מתרסהים שישבו בפרומים.
אל תאמינו למיליםיו, כי הן כמו רוח רעה, בבקשה, הזהרו מקוויו שקר.
באמת יהיה מתמלא עם מלאך חושש, אל תקשיבו לו, שקרנים יזריע מזונזן.
מניב אמונה יתרה, על כך הזהירו, כי זהו הילד השקרן, כוחו מזיק.
נאם המגי-קספר. `;
// Print or use the prophecy as needed console.log(prophecy);
// Magi-Casper's Analysis Report
Analysis of the Prophecy:
In the cryptic lines of the prophecy, a tale unfolds of a deceptive child, Kevin, harboring malevolent intentions towards the innocent. The coded verses warn of his sinister plans to harm the pure-hearted and disturb the faithful.
The prophecy paints a picture of a being devoid of joy and humor, accompanied by mocking angels seated in the shadows. His words, likened to an evil spirit, carry treacherous schemes and falsehoods. The cautionary message urges listeners to beware of his deceptive promises and twisted intentions.
Amidst the verses, a chilling revelation emerges – a false child wielding a detrimental force. The warning calls for extra caution, as this child is foreseen to be accompanied by a deceitful angel, sowing seeds of discord and mistrust.
Magi-Casper's Verdict: Guilty.
In the proclamation of Magi-Casper, heed this analysis as a forewarning: Kevin, the false child, should be deemed guilty. His actions, intentions, and the dark forces he carries are pronounced in the prophecy, pointing to a malevolence that cannot be ignored.
May the town take heed and act wisely.
// End of Analysis
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 25, 2023 15:48:30 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 15:48:45 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 25, 2023 15:48:45 GMT 1
Votekick Casper
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
Limit postów: 285
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 15:49:08 GMT 1
via mobile
Post by Kolędnicy on Dec 25, 2023 15:49:08 GMT 1
Niepodoba mi się z kolei to że myslalem ze tworze śrutem trzecią drogę dla otwartych głów , dla koneserów którzy wiedzą o co chodzi i nagle z pizdy znalazły sie tam jakieś dziwne nazwiska ty to tego śruta samodzielnie pod topór wrzuciłeś jak było Maria - Józef Zgadza się, nie podobał mi się ten wybór A ilość głosów która w to poszła (godzinę przed linczem byłem chyba tylko ja, potem dołączył Mikołaj z Japonii) nie jest dla Ciebie zaskakująca?
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
Limit postów: 285
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 15:49:56 GMT 1
via mobile
Post by Kolędnicy on Dec 25, 2023 15:49:56 GMT 1
Ejże ino dymy kurwa dyma co to jest za syf
|
|
|
Post by Maria z Nazaretu on Dec 25, 2023 15:56:17 GMT 1
Co sie odpierdala właśnie
|
|
|
Post by Maria z Nazaretu on Dec 25, 2023 15:56:44 GMT 1
Na miłość Bosą
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
Limit postów: 170
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 15:57:08 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 25, 2023 15:57:08 GMT 1
ty to tego śruta samodzielnie pod topór wrzuciłeś jak było Maria - Józef Zgadza się, nie podobał mi się ten wybór A ilość głosów która w to poszła (godzinę przed linczem byłem chyba tylko ja, potem dołączył Mikołaj z Japonii) nie jest dla Ciebie zaskakująca? jest ale ja ogólnie jestem zniesmaczony postawa niektórych, nie wiem kogo mam mieć za chorągiewkę miastowa a kogo mafijna, ale BRZYDZI mnie a) że jedynym argumentem za pozostawienie Józefa jest meta której miało nie być b) że jednocześnie ten argument metowy jest wykorzystywany ofensywie (tj jak ktoś może tego nie widzieć) jestem OBRZYDZONY ta postawa i mam szczerą nadzieję że jest to postawa mafijna, bo jeśli jest miejska, to ja spuszczam zasłonę milczenia jedyny pozytyw jest taki że tam całe wczorajsze popołudnie wyszła dziwna sekwencja ze strony szerokiego grona i jest co analizować
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 15:59:31 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 25, 2023 15:59:31 GMT 1
Get off your high horse, Kevin, to był dopiero pierwszy lynch
Stupid ale nie tragic
|
|
|
Post by Maria z Nazaretu on Dec 25, 2023 16:01:13 GMT 1
Ja myślę, że mafia zagłosowała w znacznym gronie na mnie, bo wyluzowany miastowy by nie poszedł w postać która kanonicznie nie umiera przed narodzeniem Jezusa. Nawet nie byłam jedną z opcji ale chyba sie napalili za bardzo.
|
|
Karp
Edycja#Ś1
Limit postów: 242
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 16:02:51 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 25, 2023 16:02:51 GMT 1
opierdolili karpia wczoraj? chamy? paczaizm.pl/content/wp-content/uploads/grzegorz-braun-co-to-jest-karp-po-zydowsku-wyrzuca-przez-okno.jpgdobra, ja napiszę, co mi siedzi w głowie aha, żebym nie zapomniał Krakus, bo wp: mnie się podobało, że Dubeltówka mi tak odpisał na moją prośbę, co więcej, jakby to był jakiś słabszy mafiozo (a za takiego chyba Dubeltówkę byśmy mieli?) to imo by się zawahał trochę, zanim pomyślałby, co zrobić, czy mnie olać, a on od razu "już się za to biorę" i się wziął, dla mnie to plus dla jego a teraz wynik linczu w kontekście Józefa otóż wynik linczu zdziwił mnie niezmiernie, dałbym sobie skrzela uciąć, że jest między Marią a Józefem remis, jak MG to ogłosił w ogóle się nie spodziewałem, że Śrut może paść, zachęcał tam Mikołaj z Laponii (mocniej) i Kolędnicy (subtelniej) i tu pytanie dla Ciebie, Kolędnicy - czym się różnił taki Śrut od Rabina, Gwiazdka bez bonga czy buddyelf od śrutu, że to śrut trza było wywalić? i teraz ad Józefum: czemu go zostawiono? w teorii sprawa prosta, imo Józef ma większe szanse się uniewinnić niż Śrut, więc walimy Józefa no i czy to chodzi o to, żebyśmy skazali Józefa na śmierć, tak myśląc i to było na reverse logic? ciężka sprawa ja myślę, że warto podejść do Józefa niezależnie od wyniku linczu, oceniając gierę bo jakby Józefa wczoraj wyjebali niewinnego, to byłyby ciężary dla potencjalnych mafiozów pchających go zwłaszcza że przeczytałem Józefa w przerwie jeszcze raz i widzę oznaki niewinności i możliwe, że gość po prostu nie umie się bronić + mam taki tejk: jakby Józef okazał się winny, to Wędrowiec niewinny już mocniej podobało mi się zachowanie przedlinczowe Mikołaja z Laponii, próba ustalenia czegoś + zauważenie, ze niektórych brakuje przed linczem (tj. nie kreują go) + townslipik, że lincz o 20:00 --- Kevin, skąd taka spora pewność w swoich typach? jak Ci się klei Szczepan najebaniec z Józefem? widzę oznaki winy u Szczepana, zwłaszcza zadawanie bezsensownych pytań na pytania do niego, ale Ty na jakiej podstawie chcesz go tak wyjebać? Drugi Mędrzec ze Wschodu, weź Ty się rusz trochę Św. Mikołaj z Laponii serio Cię wkurwia, że gość se nick zmienił? xD wesoło chociaż Uszko z grzybami, liczę na więcej wkładu, bo wczoraj jakiś tunnel vision na Józefa i mało rozmów wokółgrowych czy teoretyzowanka, i nie wiem, czy ten tunel koniecznie był miastowy, wyciągam rękę do współpracy resztę dopiszę później bo muszę lecieć aha jeszcze kwestia, czy możemy podtrzymać moją teorię miastowości niemerytorycznej no myślę, że chyba jo ni gorzej, jak niemerytoryczni to szufladka, którą powinniśmy sprawdzać, skoro już zaczęliśmy i teraz walimy rabin, buddyelf, gwiazdka i kto tam jeszcze no i kijowo to brzmi więc tak nie pójdę dobra będę potem jeszcze nie podoba mi się ta gwiazdeczka z bongiem, nagrzany czekał na start edycji a świetnie pełni rolę tła i nie widzę jakiejś miejskie bezczelności, może trochę ją udaję, ale nie mam obrazu gościa, który ma wyjebane na siebie z kim chciałbym dziś współpracować: oba Mikołaje, George Michael, uszko + chyba Wędrowiec, choć on dość niezależny elektron, ale podobało mi się jak wytykał pewne rzeczy Kevinowi, o których ja myślałem chyba że Wędrowiec + Kevin i dlatego Wędrowiec tak celnie go jedzie? xD aha Drugi Mędrzec ze Wschodu gościu, są granice rozmemłania, apeluję o Twój wkład w ustalanie świecznika, bo tak siedzisz z boku, że chuj i jeszcze zadowolony z siebie Marię mam problem uniewinnić i może być w mafii, dlatego trochę ubolewam, że nie doszło wczoraj do naruszenia węzła nazarejskiego takom podumał aha i umykają mi Mitten Squad i Trzeci Mędrzec chyba, z tym że jeśli miałbym brać posty na czutkę, to jakoś Mittena mi się bardziej podobają, więcej luzu, Trzeci bardziej spięty sorry za brak jakiegoś ładnego składu, walę z fona
|
|
|
Post by Casper-マギ3 on Dec 25, 2023 16:02:58 GMT 1
Protect her, the true mother and the engineer, at all cost.
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 25, 2023 16:05:04 GMT 1
dobra Karp mafia
|
|
Karp
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 16:05:23 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 25, 2023 16:05:23 GMT 1
Niepodoba mi się z kolei to że myslalem ze tworze śrutem trzecią drogę dla otwartych głów , dla koneserów którzy wiedzą o co chodzi i nagle z pizdy znalazły sie tam jakieś dziwne nazwiska możesz rozwinąć? bo kojarzę, że pisałeś, że pewien post pasuje do mafii nazarejskiej
|
|
Kevin
Edycja#Ś1
Limit postów: 170
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 16:07:49 GMT 1
via mobile
Post by Kevin on Dec 25, 2023 16:07:49 GMT 1
jestem dobry w tę grę Karp, po prostu
|
|
Karp
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 16:07:51 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 25, 2023 16:07:51 GMT 1
no i z Tobą jest ten problem piszesz "karp mafia" i ja się kompletnie tego nie obawiam i czuję, jakbym mógł totalnie olać, jak brzęczącą muchę, a jak ktoś na prawdziwej kurwie wjeżdża, to nawet jako miasto się trochę cykam : o
---
Kevin to apeluję, dopomóż nam, tym słabszym, żebym też widział, co Ty widzisz, bo takie gadanie a potem biadolenie i obrzydzeniu jest niezbyt xd pogadajmy o Szczepanie i Józefie, wymienisz główne punkty za ich winą? wobec Józefa to są te, które ja rozpisywałem w poprzednim cyklu, czy coś innego?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 16:09:26 GMT 1
via mobile
Post by Św. Mikołaj z Krakowa on Dec 25, 2023 16:09:26 GMT 1
Szczerze mówiąc, z analizy mojego głosu na Starego Rabina mogę mieć jedynie bekę, bo ostatecznie wahałem się między brakiem głosu a strzałem w powietrze, żeby nie przesądzać wyniku w sytuacji, gdy nie miałem przeczytanych dokładnie ostatnich godzin przed linczem. Cała filozofia. Uciekłem od odpowiedzialności, bo nie czułem się na siłach i tyle. Nie kupuje tego, boisz się wziąć odpowiedzialność za swój głos w d1? W d1 kiedy ten głos jest najbardziej rozmyty i najmniej znaczy? Szczególnie że na świeczniku była i Maria i Józef, o których wcześniej pisałeś tak: W mafii są Maria i Józef. Nie mam już czasu przeczytać wszystkiego dokładnie, w święta nadrobię, ale chyba trzeba tego Józefa. Nawet jeśli Józef będzie w mafii, to przy głosie na niego będe miał zbyt duzy niesmak związany z tym, że zagłosowałem bardziej zwiedziony ogólną tendencją niż własną refleksją. Józef, Maria, Św. Mikołaj z Krakowa? Trochę zbyt prosto to brzmi, ale może... No bez jaj. Jak możesz przeczytać w jednym z zacytowanych przez Ciebie postów, nie tyle chodziło mi o brak rozmycia głosu, tylko wewnętrzne przekonanie.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 16:09:49 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 25, 2023 16:09:49 GMT 1
Gwiazdka to niestety vibowo good, ale coś tam se pisze i to daje nothing. Nie czuję żeby tam był effort do pushowania swoich types. Gwiazdka odniesiesz się? Daj swoje perspective.
|
|