|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 25, 2023 16:11:05 GMT 1
proponuję drogą konsensusu zlinczować Mikołaja z Krakowa, chyba że ktoś mi sensownie powie dlaczego miałby być niewinny.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 16:15:18 GMT 1
via mobile
Post by George Michael on Dec 25, 2023 16:15:18 GMT 1
proponuję drogą konsensusu zlinczować Mikołaja z Krakowa, chyba że ktoś mi sensownie powie dlaczego miałby być niewinny. Nie myślisz że miał dobry entrance dzisiaj?
|
|
|
Post by Gwiazda Betlejemska Z Bongiem on Dec 25, 2023 16:16:17 GMT 1
Karp Prawda jest taka, że historycznie kiedy ci nie grałem to byłeś w mafii. historycznie też byłeś winny kiedy miałem cię za raczej niewinnego(jak obecnie) George Michael Już napisałem - będę obserwował Mikołaja z Krakowa Dlaczego Józef który napisał 50 postów i się nie uniewinnił miał na to większy potencjał niż Śrut, który postów napisał 14? Kto z was rozpoznał tożsamość Śrutu? Pucować się
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
Limit postów: 285
|
Post by Kolędnicy on Dec 25, 2023 16:16:42 GMT 1
i tu pytanie dla Ciebie, Kolędnicy - czym się różnił taki Śrut od Rabina, Gwiazdka bez bonga czy buddyelf od śrutu, że to śrut trza było wywalić? i teraz ad Józefum: czemu go zostawiono? w teorii sprawa prosta, imo Józef ma większe szanse się uniewinnić niż Śrut, więc walimy Józefa no i czy to chodzi o to, żebyśmy skazali Józefa na śmierć, tak myśląc i to było na reverse logic? ciężka sprawa ja myślę, że warto podejść do Józefa niezależnie od wyniku linczu, oceniając gierę bo jakby Józefa wczoraj wyjebali niewinnego, to byłyby ciężary dla potencjalnych mafiozów pchających go zwłaszcza że przeczytałem Józefa w przerwie jeszcze raz i widzę oznaki niewinności i możliwe, że gość po prostu nie umie się bronić + mam taki tejk: jakby Józef okazał się winny, to Wędrowiec niewinny już mocniej podobało mi się zachowanie przedlinczowe Mikołaja z Laponii, próba ustalenia czegoś + zauważenie, ze niektórych brakuje przed linczem (tj. nie kreują go) + townslipik, że lincz o 20:00 typie całkiem Cię polubiłem pierwszego dnia ale cały ten post czy dwa które dzisiaj dałeś mega mi się nie podobają, czuje że są napisane dla napisania, przede wszystkim PYTANIA SĄ ZADAWANE DLA ZADAWANIA PYTAŃ serio nie wiesz czym się różnił śrut od reszty przez Ciebie wymienionych czy mnie sprwadzasz? Ja mogę to przybliżyć i Tobie i reszcie, ale sam wolałbym skierować to pytanie do podczepiających się, a nie do kreującego ten typ. w ogóle ta sekwencja, co ten [ biedny niewinny] śrut takiego zrobił że musieliście go [ wy zbójcy] wyjebać no ja pierdole nóż w kieszeni mi się otwiera nie wiem, zadałeś te pytania żeby jakkolwiek przybliżyć się do rozwiązania zagadki czy dla hecy?
|
|
Karp
Edycja#Ś1
Limit postów: 242
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 16:17:08 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 25, 2023 16:17:08 GMT 1
proponuję drogą konsensusu zlinczować Mikołaja z Krakowa, chyba że ktoś mi sensownie powie dlaczego miałby być niewinny. a było parę rzeczy np. ten post, że miał coś w notatkach a mu umknęło (czepianie się pierdół charakterystyczne dla miastowych?) jak skończył pierdolenie o interpunkcji, to nawet zaczął coś tam pchać wystrzał na starcie z rozpiską: sam fakt, że wystrzelił, na plus, mafioza mógłby czekać, aż inni dadzą i zobaczyć, czy wpisuje się w nastrój na minus, że tam głębi potężnej jakiejś nie widziałem w tej rozpisce, no ale niech gotuje + nie ukrywam, że moi najbardziej niewinni (Laponiec i George) go uniewinniali, więc też się tym sugeruję chyba że któryś z nich ma niecne intencje, no ale na tym etapie nie widzę na ten moment nie chciałbym linczować
|
|
Karp
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 16:18:13 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 25, 2023 16:18:13 GMT 1
Kolędnicya co Ty taki nerwowy? tak, przybliż mi, czemu śrut, a nie buddyelf czy Rabin bo dla mnie wpisywali się razem w gości totalnie niemerytorycznych
|
|
|
Post by Maria z Nazaretu on Dec 25, 2023 16:18:52 GMT 1
Protect her, the true mother and the engineer, at all cost. Już cię lubię
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
|
Post by Kolędnicy on Dec 25, 2023 16:20:28 GMT 1
A śrut był dorzucony jako trzeci bo dwa pierwsze typy były niewłaściwe i to że padł tak jak padł jest pojebane, to jest temat nad którym trzeba się pochylić
bo dla mnie pijanego przed linczem na schodkach to było 80% Józef, 20% Maria
i ewentualna rozkmina, jeżeli Józef w Mafii, Maria niewinna to mafia schodzi w Marie
jeżeli Józef niewinny, Maria winna to mafia schodzi na Józefa
ale jaki jest układ powodujący, że znalazło się 6 głosów na śrucie? Józef niewinny, Maria niewinna, nagle tworzy się taki wagon na śrut? No chyba nie. Prędzej i Józef i Maria w mafii
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
|
Post by Kolędnicy on Dec 25, 2023 16:23:39 GMT 1
Kolędnicy a co Ty taki nerwowy? tak, przybliż mi, czemu śrut, a nie buddyelf czy Rabin bo dla mnie wpisywali się razem w gości totalnie niemerytorycznych w chuj mnie zaskakuje i niestety zaczyna martwić w Twoim kontekscie , że gracz który spędził nad grą tyle czasu ile Ty trzyma w jednej linii śrut, buddyelfa i rabina kiedy zrozumienie sytuacji kosztuje pewnie max 10 minut
|
|
Karp
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 16:24:49 GMT 1
via mobile
Post by Karp on Dec 25, 2023 16:24:49 GMT 1
no to tak, Kolędnicy:
Śrut nocnej ciszy [6] – Św. Mikołaj z Laponii, George Michael, Pierwsza Gwiazdka, Kolędnicy, buddyelf, Świąteczna dubeltówka
no jak Mikołaj w mafii, to spektakularna najpierw wajcha z Józefa i jawne "polecam w Śruta" i mu pogratuluję
Pierwsza Gwiazdka - możliwe, przyjmuję argumentację już, że i mafiuszka mógłby rzucić "bezrolny" na odpierdol, leniwie uniewinnienie by to było
Dubeltówka mi się spodobała przed linczem, ta rozpiska nie była zła, jak na pisanie na szybko
buddyelf - możliwe, że się kitra wśród niemerytorycznych glonów, nie uniewinnię stanowczo, no ale zieleń by mnie nie zdziwiła : o, taki trollik świąteczny
no i Ty Kolędnicy zostajesz
a Ty jak byś widział tam mafię by nick
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
|
Post by Kolędnicy on Dec 25, 2023 16:25:25 GMT 1
buddyelf i rabin są totalnie poza grą i dostają od miasta lepy właśnie za bycie poza grą
śrut mający minimalnie większą aktywność nie dostał od nikogo argumentu, że jest poza grą bo zagrał tak jak trzeba żeby tych argumentów nie przyjąć. A pytanie o motywacje do głosu wybacz, ale wolę je właśnie skierować do podpinkowiczów pokroju buddyelfa
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 25, 2023 16:26:10 GMT 1
czyli Maria z Józefem razem w mafii, mafia broniąc ich zagłosowała w śruta, a oni sami w siebie zwiększając ryzyko remisu?
dobrze kumam Kolędniku?
bo mnie w tej teorii nie pasuje jedno. Jesli i Maria i Józef byliby w mafii to pozostałym mafiozom wręcz zależałoby żeby się na nich wyczyścić, a nie serią oddawać głos w kogoś trzeciego o kim wiedzą, że jest niewinny i jak poleci to Maria i Józef nadal na świeczniku, a jak nie poleci, a poleci winny, to oni mają chujową sytuację
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
|
Post by Kolędnicy on Dec 25, 2023 16:26:16 GMT 1
no to tak, Kolędnicy: Śrut nocnej ciszy [6] – Św. Mikołaj z Laponii, George Michael, Pierwsza Gwiazdka, Kolędnicy, buddyelf, Świąteczna dubeltówka no jak Mikołaj w mafii, to spektakularna najpierw wajcha z Józefa i jawne "polecam w Śruta" i mu pogratuluję Pierwsza Gwiazdka - możliwe, przyjmuję argumentację już, że i mafiuszka mógłby rzucić "bezrolny" na odpierdol, leniwie uniewinnienie by to było Dubeltówka mi się spodobała przed linczem, ta rozpiska nie była zła, jak na pisanie na szybko buddyelf - możliwe, że się kitra wśród niemerytorycznych glonów, nie uniewinnię stanowczo, no ale zieleń by mnie nie zdziwiła : o, taki trollik świąteczny no i Ty Kolędnicy zostajesz a Ty jak byś widział tam mafię by nick z całej ekipy uniewinnić jestem w stanie dubeltówkę
|
|
|
Post by Maria z Nazaretu on Dec 25, 2023 16:26:23 GMT 1
A śrut był dorzucony jako trzeci bo dwa pierwsze typy były niewłaściwe i to że padł tak jak padł jest pojebane, to jest temat nad którym trzeba się pochylić bo dla mnie pijanego przed linczem na schodkach to było 80% Józef, 20% Maria i ewentualna rozkmina, jeżeli Józef w Mafii, Maria niewinna to mafia schodzi w Marie jeżeli Józef niewinny, Maria winna to mafia schodzi na Józefa ale jaki jest układ powodujący, że znalazło się 6 głosów na śrucie? Józef niewinny, Maria niewinna, nagle tworzy się taki wagon na śrut? No chyba nie. Prędzej i Józef i Maria w mafii Dlatego ja mówię, to że dostałam tyle głosów jest dla mnie strasznie dziwne, żeby nie powstała znowu jakaś dziwna akcja jak w tej historycznej rozgrywce, gdzie wszyscy bezbożnicy zagłosowali na jedną osobę
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 25, 2023 16:27:03 GMT 1
coś kręcisz Kolędniku oj kręcisz
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
|
Post by Kolędnicy on Dec 25, 2023 16:27:13 GMT 1
czyli Maria z Józefem razem w mafii, mafia broniąc ich zagłosowała w śruta, a oni sami w siebie zwiększając ryzyko remisu? dobrze kumam Kolędniku? bo mnie w tej teorii nie pasuje jedno. Jesli i Maria i Józef byliby w mafii to pozostałym mafiozom wręcz zależałoby żeby się na nich wyczyścić, a nie serią oddawać głos w kogoś trzeciego o kim wiedzą, że jest niewinny i jak poleci to Maria i Józef nadal na świeczniku, a jak nie poleci, a poleci winny, to oni mają chujową sytuację masz rację
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
|
Post by Kolędnicy on Dec 25, 2023 16:29:01 GMT 1
ale skoro tak dobrze to rozumiesz to czemu nie wyjaśnisz nam który układ jest najbardziej prawdopodobny patrząc na to co się stało?
|
|
|
Post by Maria z Nazaretu on Dec 25, 2023 16:29:27 GMT 1
czyli Maria z Józefem razem w mafii, mafia broniąc ich zagłosowała w śruta, a oni sami w siebie zwiększając ryzyko remisu? dobrze kumam Kolędniku? bo mnie w tej teorii nie pasuje jedno. Jesli i Maria i Józef byliby w mafii to pozostałym mafiozom wręcz zależałoby żeby się na nich wyczyścić, a nie serią oddawać głos w kogoś trzeciego o kim wiedzą, że jest niewinny i jak poleci to Maria i Józef nadal na świeczniku, a jak nie poleci, a poleci winny, to oni mają chujową sytuację Przecież jakbyśmy z Józefem w mafii byli razem to nie lepiej byłoby zagłosować na tego Śruta żeby zwiększyć szanse przeżycia, niż na siebie co w sumie kompletnie nic nie zmienia a tylko zwiększa szanse, że ktoś z nas odpadnie?
|
|
|
Post by Zbłąkany Wędrowiec on Dec 25, 2023 16:30:00 GMT 1
bo nie mam podstawowych danych tzn. koloru Marii i Józefa. M.in. przez Ciebie naganiającego na Śruta.
|
|
Kolędnicy
Edycja#Ś1
|
Rozgrywka
Dec 25, 2023 16:31:16 GMT 1
via mobile
Post by Kolędnicy on Dec 25, 2023 16:31:16 GMT 1
bo nie mam podstawowych danych tzn. koloru Marii i Józefa. M.in. przez Ciebie naganiającego na Śruta. Przecież to Twój post był głównym gamechangerem w linczu i zmienił między innymi moją perspektywę patrzenia na Józefa, ja jestem winny że nie dostałeś jego koloru?
|
|